NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
és olyat mondtak, hogy ronda?<#zavart1><#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Na ilyet még senki nem mondott egyik alkotásomra sem, úgy hogy nagyon megbecsülendõ a vélemény. <#nyes> Köszönöm szépen az elismerést. <#wink>

szép lett! <#worship>

Üdv Mindenkinek!

Most egy népszerûtlen kérésem lesz amit persze nem kötelezõ teljesíteni, úgy is Alex-tõl függ majd a dolog.
Szóval tudom, hogy késõn ébredtem a téli álmomból de én is megcsináltam az új festésem, csak gondok voltak még vele a végén ezért is késtem. De most itt van és letölthetõ:
V8Man 2006

Ha Alex is úgy dönt hogy ez még feltehetõ a szerverre, akkor töltsétek csak le, hogy mindenkinél egy legyen meg...

Köszi és elnézést a kellemetlenségekért.

DTap
Úgy néz ki talán semennyit 21.20-ig hazaérek.

Ma mennyit kell rád várni, hogy indulni tudjál?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Ugy gondoltam,hogy a gyõztes áll keresztben elöl.A top 5-ig a második sor.Majd a 6.-tól az utolsóig többiek (természetesen az indulók számától függõen változna a létszám).A pálya logója a bal sarokban-esetleg HNR logó is(?) és az alap szine mindig más lenne.Igy évvégére szép kis "emléklapgyüjteményünk" lenne.

Kosz
Alexease
A hangok eleg szarra sikeredtek, foleg hogy hianyzik egy csomo - lustasag - es nincsenek is rendesen idozitve😊
Alexease
Mivel csak barkacs-teszt volt, van benne minden: kontraszt, szaturacio, motion blur, glow, szin korrekcio...😊))
Alexease
Meg jott. Fel is raktam. THX!
Elvileg en masikkal fogok menni de ugynezki hogy meg nem frissitette alex
Alex megkaptad a festesemet meg nyilatkozatomat?😊
Atom <#eljen>

Metwork
ha már így pályafüggõvé van téve a kép akkor el kellene valahogy különíteni, hogy kik indultak az ott láthatóak közül, mondjuk aki nem indult annak le lenne ponyvázva az autója és csak a rajtszám lenne a tetején

I will use google before asking stupid questions.

DTap
Bocs Sanyi (javitottam). Ha vki esetleg nem a képen látható festésével megy jelezze és kijavitom.1280X960

Szabad kérdezni melyik videó szerki program és konkrétan mely effektek váltották ki a videó efféle kinézetét? <#vigyor2>

Dini, légyszi az a festéstemet használd, amit utoljára küldtem. (Az annyiban tér el a képen láthatótól, hogy a kocsi vezetõ felöli oldalán látszik egy Hendick logo is a bagoly szárnyai között) <#vigyor3> Thx.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
de jól vágod a képi effekteket/színeket...a végén meg a hang is jó 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
zsír 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
jó ötlet <#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
Talán valahogy igy...

DTap
Mert te vagy a gyõztes!<#worship>(de ha szerintetek nem néz ki jól elfordithatom).Gondoltam egy olyat ha van rá kereslet megcsinálom mindig igy résztvevõket minden futam után.Holnapra kiteszem az eredeti méretben letölthetõ változatot.Az adott pálya logója sem ártana az egyik sarokban ha ottlenne.

Klassz, de az enyém miért nem a sorban áll a többi kocsival együtt???

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap

lac coo
Hát nem tom....
Csak egy db. van ???

Vannak otthon valahol még régi Amigás játékaim...Lehet most meggazdagszom 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Csak hol van az a raklap :-)

http://www.f1-info.hu/

Én mondtam, hogy kell egy raklappal venni és szépen egyesével elsózni az Ebay-en...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Cowek
Még jó hogy lehet kapni...

http://www.f1-info.hu/

robotnyk
diszkont ár
Alexease
LOL! 😊)

Alexease
Annyira azert nem "klafa"😊 Csak ha mar tegnap nem tudtam indulni, gondoltam kiprobalok egy-ket efektet, de a felenel lealltam, nem volt kedvem elokeresni az efektes CD-t, hogy normalisabb hangokat toljak ala😉)))
<#taps><#worship>Igazi remekmû!<#worship><#taps>

Roccso
nekem ez volt az utolsó izgalom a versenyen😊 sajna..

HaZso
Nagyon jó! <#eljen>

JuanG
most néztem 😊)...klafa 😄

Valami ilyen kis osszefoglalo video tok jo lenne minden verseny utan 😄😄

Egy kis izgalom a versenyrõl: <#vigyor3>

(Katt a képre a nagyításhoz)

Holnap nyilatkozok eddig lefoglaltak a CNN emberei<#zavart1>
Zso meg Izi mér nem nyilatkozott? BÜNTIT NEKIK! <#eplus2>

lac coo
Ezzel egyetértek én is...Mármint más játékban😄DDDD Legfeljebb egy nagyon minimális setup lehetõség...
Jó a video...

Alexease
Barkacs-Tesz😊

Amugy most eleg kevesen vannak a szerveren😞 En most igazolas nelkul (😄) vagyok/leszek tavol, mert olyan izomlazam van, hogy gorcsol mind ket vadlim folyamatosan😊
Alexease
Igen😊
Az engine "komolysaga", a versenyek stilusa, hossza miatt "nehez" es idoigenyes versenykepes setup-ot kesziteni, igy emelett dontottunk😊 Az NR engine-ben fokozottan kel figyelni a koccanasokra, toresre, kopasra, melegedesre, gumi-, olaj-, viz hofokokra stb. Es mivel a tobbsegnek minimalis a raszanhato ideje, igy marad a fix, es a kiegyensulyozott, elvezetes verseny😊))
lac coo
És mindenki azonos setuppal megy ?
Az jó lehet....

Cup reszben 2 road van azt hiszem,mixedbe szokott tobb is lenni
lac coo
Itt ebben a játékban csak ilyen "körbe-körbe" pályák vannak ? <#idiota>

Alexease
Mi volt a gond?
Kozben megtalaltam a privit is😊) Igen, arra alergias😊
Roccso
megvan a megoldás köszi!

Gyere ICQ-ra!