51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Hát ilyen bajnokságban mutatott szereplés után egyértelmű, hogy neki valami komolyabb szériában a helye. Bár bizonyára másképp kell vezetni egy hátsó kerék hajtású formaautót, azért szerintem itt is borítékolható előre a jó teszteredmény.

<!-- Baró lenne, ha Norbi jövőre megmutathatná jövőre, hogy egy olyan komoly csapat autóiban mire képes. Ő valszeg nem lenne Zsoltika, aki a bajnok autóval bénázott futamról-futamra -->
  • Alexease
  • Prezsi #42392
    Norbi eltévesztette a házszámot :))
  • DTap
    És tudni lehet róla vmit?A fiát sem láttam mostanában a NEXTELben.
  • lac coo
    Szvsz valami nagyon jó csítet talált, vagy a többiek laggolnak a Clio Kupában, mert olyan nincs , hogy itt is mindenkit végigver, és 80 futamból 80-at megnyer :))))
  • Tihy
    Ha az idősebb Bobby Hamiltonra gondoltál akkor inkább hagyjuk, éppen gégerákkal harcol...
  • DTap
  • HaZso

Én legalább kilátok a kormány mögül :P Amúgy meg inkább őrá hasonlítok, mint Bobby Hamiltonra
  • DTap
    mintha csak HaZsót látnám (bocsi Zsó)...
  • sajoati
    ilyen fejjel nálunk is indulhatna :)

• HaZso
    Pontosan így van!
  • pasztor
    csatlakozom a többiekhez. az elején mindenki szenved, nehéz ez, csak kívülröl tünik egyszerünek. gyere csak, te is ki leszel lökve még párszor (ez nem fenyegetés), akkor majd úriember módra megbocsáthatsz
  • pasztor
    az teny, hogy a clio kupa most megtanulja, hol laknak a marslakók
  • Met
    Mindenki hibázik, nincs a ligában ember aki ne hibázott volna már nagyobbat. Szóval gyere nyugodtan:) és biztos vagyok benne, hogy nem a kormány tehet róla szóval ne bántsd :)
    Ha ilyen gondod van rúgj a falba, az csak neked fáj :D és új kormányt se kell venni ;)
  • PeeVee
    Hát jobban szeretem az ilyenekt ;) persze fogok gyakorolni oválisra is ;) na de ott a bestline az megy csak a tömeg nem:P
  • HaZso
    Norbinak hatalmas gratula a reggeli futamgyőzelemhez és a délutáni pole-hoz, holnap ismét 1. helyről vág neki a küzdelemnek ;-))
  • Redvin
    2 road palya van a versenynaptarban, szerintem elonyosebb az ovalokra felkeszulni, es a tomegben valo autozast gyakorolni.
  • IzI
    De mer azon a palyan erolkodsz?:)
  • PeeVee
    Áááhháá! Kösz a tippet! Megnéztem és az eddigi 1:25ös rekordom 1:21re levittem!! Nem mintha olyan nagy szám lenne, de kezdek belejönni! A féktávokkal van még 1-2 gond, meg persze kigyorsításnál is kicsúszok néha :P Remélem hamarosan belejövök normálisan, és sikerül 1:16 körüli idő! ;) na megyek ebéd :))
  • B Lori
    Itt egy videó ami bizonyítja hogy a valóságba is történnek érdekes dolgok nem csak a virtuális pályákonSteve Park Darlington
  • B Lori
    A megfutamodás nem megoldás,persze ránk újakra nagyobb a nyomás baleset ugybe de valahogy meg kell vele birkózni,biztos vagyok benne hogy a jelenlegi nagymenoknek is volt hasonló problémája,sott még most is becsuszik 1-2 ilyen eset,emberek vagyunk :)
  • B Lori
    Aki NR 2003-at használ rossz ember nem lehet
  • IzI
    Replay konyvtarba kicsomagolod es lejatszod a jatekba:)
  • PeeVee
    és hogy kell lejáccani?:)
  • IzI
    Replay-et tudsz leszedni a futamokrol
  • PeeVee
    Tudnátok mutatni valami videot ahol látom milyen gyorsan veszitek be a kanyarokat meg hogyan?:D mert 1:25 nél sokkal jobbat nemtok csinálni az infineon-on sajna! Vagy esetleg valahogy megnézhetnék/belenézhetnék egy versenybe? Kezdek elkeseredni, mert gyorsabban nem nagyon tom bevenni a kanyarokat, mint ahogy teszem.. :S(fast2 setuppal)
  • PuMy
    Ez hülyeség, gyere nyugodtan, ha nem indulsz akkor tapasztalatot se fogsz szerezni. Részben én is hibás voltam, nem is igazán lassítottam mert arra számítottam, hogy a felső íven maradsz és simán el tudok menni alsó íven, te meg minél előbb el akartad hagyni a pályát és keresztbe átvágtál. Szerintem ilyenkor érdemes egy ideig ott maradni ahol vagy mert a mögötted jövők messziről látják, hogy merre tudnak kikerülni.
  • 72TSanyi
    Inkább egy sárgával több legyen, ha már a létszám a kérdés. Ami a hibázást illeti az benne van a pakliban. Mint ahogy az is, hogy időnként egy élversenyző esik ennek áldozatául. Ezzel az esettel legalább tanultál valami újat, le lehet belőle vonni a következtetést. Szerintem gyere csak jövő héten is!
  • bcs78
    Pumy a figyelmetlenségem (és a dühödt kormánycsapkodásom) miatt eset ki tegnap, ezért eltiltom magamat 2 versenyre. New Hampshire-ben úgyis csak karamboloznék, Pocono-i verseny ideje alatt meg úgysem leszek itthon. Gondolom nem fogok hiányozni senkinek. Így legalább egy sárgával kevesebb lesz a versenyeken.
  • pasztor
    bírom a srácot.
  • HaZso
    Inkább nagyon meglepődtem :-) Az utolsó mondatoddal viszont egyetértek!
  • B Lori
    Egy új kis Hamlin video
    INC Hamlin
  • sajoati
    hát igen. lelkileg edzi az embert, az biztos. hogy pl. nem száll ki ilyen esetek után. jó, más kérdés, ha magát a gamét nem élvezi már, de (ha lehet ezt az erős kifejezést használni) 'megtanít' igazán küzdeni.

(ebben a szabályrendszernek is nagy jelentősége van, pontozás (h nem a 'winner takes it all' van), lucky (mindig van remény) dog :), stb.)

no és hosszútávon úgyis kiegyenlítődik a balszerencse/túlzott mák. :)
  • DTap
    Néha nehéz eldönteni mi játszunk a játékkal vagy forditva.A múltkori low elég low volt nekem ha már igy fogalmazunk.Még mai futam elején is kisértett mint egy rossz álom.Néha inkább direkt hátramaradtam.
  • sajoati
    no igen. ez a játék érzelemszimulátor is, megélheti az ember a high-okat meg low-okat, pedig valójában semmi nem történik. :)

ilyen szerintem road pályás versenyben kevés van, főleg, ha nincs sárga zászló. itt viszont a legváratlanabb pillanatban történhet valami... valami váratlan. :)
  • IzI
    Toya-t lehet nem kelltt volna most megemliteni Daytona utan:)
  • pasztor
    hát kár volt érte, hogy pont a két leggyorsabb esett ki, de ki nem csinált már hülyeségeket a csapatból (jó, Zsó meg Toya nem számít). gyere nyugodtan sztem, nem vérre megy ez.
  • 72TSanyi
    Szerintem én pechesebb voltam.
    1. Megörököltem tőled a szokásos net problémát, ami a tavalyi szezonba nálad rendszersen volt. (Most már tuti, hogy telefonálhatok, hogy jöjjön ki valami matávos szaki, hogy megnézz mi a franc van)
    2. Vagy 30 körrel a rajt után a hang bekresselt a gépemen. A hangokat duplán hallottam (ezt a sebességváltáskor kellett leginkább észrevenni. Fogtam magam, és a pitkijárónál félreállva nomtam egy resetet a gépem, de csak 3 kör hátránnyal tudtam visszajönni a játékba.
    3. A gagyi Momo kormányom fogta magát, és teljesen más Force tulajdonsággal müködött, ráadásul erősen jobbra húzott. 2x is kihúztam az usb csatlakozót, de attól sem jött rendbe sajnos. Ebből lett is egy sárga a megcsúszásom miatt, ami miatt bocs még1x.
  • IzI
    Zso-t jobban lesulytotta mint engem szal felolem johetsz kovetkezoleg is felteve ha vezetoseg nem tilt el 1 futamra.Szal ne add fel legkozelebb kicsit lassabban azt mar jois lesz
  • V8Man
    Ezt nem így akartam... Nagyon sajnálom, és bocsánatot kérek Hazso-tól és IzI-től, meg akit még érintett a figyelmetlenségem utáni baleset.
    Én sem értem, én nem szoktam ilyeneket csinálni, megdöbbenve állok magam előtt is. Már el sem kellett volna indulnom ezen a futamon sem, üldöz a balszerencse a futamokon ebben a szezonban, mint ahogy az életben is. Így is sok futamot kihagytam már, ha elindultam akkor meg be sem fejeztem.
    Most is a rajt előtt egy perccel sikerült kivágnom a házban az áramot, amikor a ventillátorral egybeépíttett kislámpámat akartam megcsinálni ami vacakolt. Mire visszajöttem már 5 kör hátrányom volt. Az esetnél is csak a sárgánál akartam visszavenni egyet, de elnéztem a 3-as kanyart és elszálltam. Egyébként sem sokat értem volna vele, mert úgysem tudtam volna ledolgozni a versenyen már ezt a hátrányt. Azt hiszem erre a szezonra fel is adom, nem erőltetem ami nem megy. Így kizárom a balszerencsét is, meg hogy ilyen hülyeséget csináljak mint most. Sok sikert Mindenkinek a folytatásban...