NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Janusz
Janusz
I will use google before asking stupid questions.
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Talladega, 76 kor, Fixed Setup (FAST2 Talladega Aero88 - #40308)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Amúgy azon gondolkodtam, lehet sokan leszünk, egy ssw-t csak nem hagy ki senki! nem?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mondjuk ha meg pénteken lenne, akkor meg versenyezni kellene jönni....<#vigyor5>#vigyor5>
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Endure, in enduring grows strong...
Downhill!!
(Nascar-The.Imax.Experience.DVDR.Hunsub.READNFO-NoNaMe)
(A fancia menu alatt van a magyar felirat.)
aero88 festes
Janusz
itt egy felkesz festes(magamat ismerve lehet hogy kesz 😊) holnapra (aero88), hogy legalabb ne rozsaszin autot kelljen kergetnetek 😊
http://ojjektum.uhulinux.hu/~janusz/nascar/aero88/111_janusz_2006.cts.car.zip
Janusz
- "új autók" az úgymond modokban vannak, amik fizika és/vagy külcsín módosítások. nézz körül a hsw.hu-n!
Figyi ez nem NFS, hibajavítások vannak benne. Lehet eltévedtél...
Ez a film nagyon kemény lesz! Remélem ilyen lesz a film is és nem csak ezek jelenetek jók benne amit beválogattak.
Downhill!!
- nem kell
- lehet
a bajnokságban való részvételhez szükséges szabályok megtekintéséhez klikk banner
Régen jelentkeztem ,mert nem volt netem. Mondjuk nem is nagyon ismertek, én kérdeztem még régebben a nascar ruházattal kapcsolatban. Na mindegy.
Most hogy van net, láttam ezt a lehetõséget,hogy lehet hálozatba játszani az NR2003-mal. Kérdeseim: Milyen Patch-ket kell letõlteni ahoz,hogy lehessen Játszani?
Eredeti játék kell?
Nem forcos kormánnyal lehet?
A válaszokat elõre köszi.
Jeff Gordon a Király!!!!!!
Downhill!!
oválverseny másképp
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Pruet NASCAR stat
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
http://ics.xnsrl.com/ICS400.html