NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koszi, de a veget nagyon elb@sztam, ha nem fordulok keresztbe akkor siman lehetett volna a 7. helynel egy sokkal jobb is

Janusz

semmi gond, nem lett semmi komoly bajom, egyebkent mar en is aggodtam kicsit, mert nekem sem rikacsoltak semmi, csak tized masodpercekkel a baleset ellott, akkor jott a panik, de mar csattantunk is

Janusz

Janusz tegnap jól toltad, csak így tovább!<#eljen>

Metwork
sorry Janusz a tegnapiért, nem mondott a spotter semmit ezért mentem le, azthittem nincs ott senki, amikor meg megláttam a tükörben, hogy van ott valami sárga akkor meg már késõ volt

I will use google before asking stupid questions.

HaZso
ALEX! Keress meg icq-n légyszíves!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Talladega, 76 kor, Fixed Setup (FAST2 Talladega Aero88 - #40308)

Met
jó lenne ha eldöntenéd, hogy melyiket nézed 2 szemmel mert kurva nagyot lehet esni ezen a pályán (is)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az én esélyeimet rontja, hogy fél szemmel lehet, hogy a Barca-Chelsea meccset kell majd néznem... <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

petesilver
Arra is fel lehet készülni, hogy ezt most megnyerem azértis, sebesség ide-vagy-oda 😄 !!!!Szal el se induljatok este, ne is erõlködjetek!! 😊)

Amúgy azon gondolkodtam, lehet sokan leszünk, egy ssw-t csak nem hagy ki senki! nem?

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
Ja és készüljetek fel, hogy majdnem olyan gyorsak leszünk, mint a CUP kocsikkal, nem sok a különbség! 😊

HaZso
Engem invitált múlt héten egyik haverom, de a helyzet az, hogy nem vagyok elragadtatva a csütörtöki rendezésektõl. <#vigyor3>
Mondjuk ha meg pénteken lenne, akkor meg versenyezni kellene jönni....<#vigyor5>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
oszt metálmánián voltál? vagy vki innen? (rajtam kívül? 😊 )

Endure, in enduring grows strong...

Met
hát ha ellopja a zöldzászlót megkergetjük de verés lesz a vége<#hehe>

Gondolod kergetni fogunk?<#eplus2>

Alexease
Az "autokra" - MOD-okra (AeroWar, CTS, GTP, CTS, BGN, TransAm stb.) - a HSW-n talalhatsz linkeket, vagy nalam privatban.
Alexease
Az altalunk hasznalt kiegeszites palyakat megtalalod itt: http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=downloads_tracks

gordon 24
Köszi ez normális válasz.

Downhill!!

gordon 24
Nagyon szelemes, ezzekel a szar játékokkal mint (nfs) játszon aki akar. Én csak szimulátorokkal játszom. A pályák alatt azt értem hogy vannak olyan versenyályák melyek az alap játékban nincsenek benne,viszont kellenek ezek érdekelnének. Az auto belátom hülye kérdés. Egyébként a Nascar a legkirályabb sport.

Downhill!!

Alexease
<#eljen><#worship>
Met
az az

Met
továbbra is <#violent> bárkit bármikor 😊

Alexease
Gondolom, ez az amit itt "magyaritottatok"?! 😊))
(Nascar-The.Imax.Experience.DVDR.Hunsub.READNFO-NoNaMe)
(A fancia menu alatt van a magyar felirat.)
petesilver
És TÉnyleg! Hiába, nem csak vezetésben fejlõdsz, látodlátod! Mit tesz az idõ mi? Még a végén öreg korodra mégsem lövöd le, aki a házad elõtt zavar focival, meg ilyenekkel 😄

Met
most mi van, teljesen kultúrált voltam😊

mért nem ütöd mingyá <#fogmosas>

na ezt elszurtam, itt van meg 1x, de mar linkkent
aero88 festes

Janusz

hi!
itt egy felkesz festes(magamat ismerve lehet hogy kesz 😊) holnapra (aero88), hogy legalabb ne rozsaszin autot kelljen kergetnetek 😊

http://ojjektum.uhulinux.hu/~janusz/nascar/aero88/111_janusz_2006.cts.car.zip

Janusz

sajoati
- a pályák egyenként telepítendõk az nr2k3 alá (bár vannak track-packek), kb. az ált. zipben tömörített fájlhalmot kell a megfelelõ könyvtárba másolni (readme van ezekhez)
- "új autók" az úgymond modokban vannak, amik fizika és/vagy külcsín módosítások. nézz körül a hsw.hu-n!

sajoati
ne bántsd a rookie-t. lehet még nem ismeri a terminus technicusait az nr2k3-nak, attól még lehet a jövõ versenyzõje 😊

Met
(Milyen pályák autók stb)

Figyi ez nem NFS, hibajavítások vannak benne. Lehet eltévedtél...

gordon 24
Köszi.
Tudsz a patch-rõl valami konkrétat mondani? (Milyen pályák autók stb)

Downhill!!

gordon 24
Pumy!
Ez a film nagyon kemény lesz! Remélem ilyen lesz a film is és nem csak ezek jelenetek jók benne amit beválogattak.

Downhill!!

Met
- A www.hsw.hu-ról le tudod szedni a patch-et.
- nem kell
- lehet

a bajnokságban való részvételhez szükséges szabályok megtekintéséhez klikk banner

gordon 24
Sziasztok!
Régen jelentkeztem ,mert nem volt netem. Mondjuk nem is nagyon ismertek, én kérdeztem még régebben a nascar ruházattal kapcsolatban. Na mindegy.
Most hogy van net, láttam ezt a lehetõséget,hogy lehet hálozatba játszani az NR2003-mal. Kérdeseim: Milyen Patch-ket kell letõlteni ahoz,hogy lehessen Játszani?
Eredeti játék kell?
Nem forcos kormánnyal lehet?

A válaszokat elõre köszi.

Jeff Gordon a Király!!!!!!

Downhill!!

petesilver
Ezek állatok!
oválverseny másképp

CodeRed
:-D már megoldotam THX!!!Kézzel kellett paraméterezni :-D jó móka volt! <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

JuanG
😞...én csak egy reinstall-t tudnék javasolni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
igen 😊 jó lesz

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
Most kedden lesz <#idiota><#zavart1><#vigyor3>
PuMy
Errol a filmrol hallottatok mar? Talladega Nights

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Thx.

DTap
Köszönöm Sanyi,hogy felhivtad a figyelmemet és elnézést Pete!Azért sokadszorra csak sikerül.És boldog születésnapot kivánok!

DTap
Akkor egy véleményen vagyunk!<#eljen><#taps><#worship>

Tihy
tisztában vagyok ki Tracy (1993-97 között nekem az IndyCar/CART volt a csúcs 😊 , csak azt mondtam amit õ nyilatkozott.

Dini, légyszi kreálj egy új képet a pénteki végeredményrõl, mert Pete elõttem végzett a futamon. Thx.

DTap
Azért a multkori 20 kör alatt 20 hely nem volt gyenge tõle-és sajnos John Anretti "hülyesége" fosztotta meg a jó eredmény lehetõségétõl.Aki látta Tracy (korai) pályafutását nem kétkedne benne(nem vagyok PT fanatikus Zanardi a kedvencem).De õ még a régi "Indycar" iskolán edzõdõtt ezért érdekes szinfoltja lenne a Nascarnak szoritok neki,hogy sikerüljön.

Tihy
azért Puret-et is csak roadra hívják, egy majdnem full szezont ment Cup-ban 2000-ben, akkor sem sok sikerrel (1db top10, az igaz, a PPI csapat sem volt fényes)

Pruet NASCAR stat

Hát ez Pruett-nak is sikerült, igaz azzal nem vagyok képbe, hogy õ mennyit verenyzett cart után a Trans-Am-ben, hogy épített pályás menõként számoljanak vele a Nascarban. Errõl van valami infód?

Megtudna nekem nezni vki rules-ba hogy lehet e egyedul indulni vagy kell egy vagy tobb tars?Halas lennek erte😊

http://ics.xnsrl.com/ICS400.html