NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChevyG work
még mindíg nem mûködik a http://www.teamsbr.com!<#falbav><#ijedt><#violent>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Tihy
3.01-est küldj, vagy 2.85-öst, de ahhoz még patch is kell

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Én arra lennék kiváncsi, hogy mi történt a többiekkel, miért nem versenyeznek az elõzõ szezonban jelen volt emberek, gondolok itt Prezsire, a két BMW-s versenyzõre, K. Andrásra, Sanzikra, Mikucra.
Jó lenne, ha minél többen lennénk, mert akkor lenne csak igazi dühöngõ NASCAR érzésem a stadionokban <#vigyor2>

Sajóatinak meg küldök egy villanyoszlop telepítõ munkást! <#idiota>

CodeRed
<#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ChevyG work
tudja vlaki, hogy mi történt a teamsbr-rel?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CodeRed
<#worship>

CodeRed
A következõ versenyre már megint szép lesz :-D A fiúk dolgoznak rajta <#zavart1>

petesilver
Akkor jó lesz! Egyik sem pite versenyzõ!<#eljen>Sajna az ideális páros elképzelhetetlen: a másik Gordon+Jimmy 😊))Eh, de szép is lenne!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Tihy
még csak nagyon kezdetleges pletykák vannak a versenyzõket illetõleg: Robby Gordon-t és Harvick-ot emlegetik

petesilver
Azért döbbenetes hogy mennyire terjeszkednek! NASCAR-ba lépésükkel elérik, hogy minden motoros királykategóriába jelen lesznek szinte! Megmondom õszintén nagyon örülök neki! Már csak az a kérdés, kik lesznek a pilóták!!!

petesilver
Megjegyzem a bika jegyében születtem, szóval mindenképpen jó választás tõlem! 😄

Tihy
igen, 2007-tõl NASCAR-ban is kezdik a pénzmosást 😊

Jaja, ahogy mondod. Ez a Toyota valahogy nekem sem tetszik formára.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

en nagyon bikás (stílszerüen <#nyes>)!

ok örülök, hogy nincs harag, meg sajnáltam a szép autód is! <#worship>

petesilver
Lehet! Bár a Mustangomat nem cserélem le Toyotára az tuti! BW az új Toro Rosso festés zseniális az F1-es autón!!! Erõsen gondolkodom, hogy olyat csinálok jövõre! Nagyon bejön!

Akkor jövõre gondolom megvan az új festésed! <#nevetes1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

petesilver
Red Bull oldalán akadtam rá, elvileg 2007-ben indítják ezt a verdát Nextel-ben!

petesilver
Ez szép:

JuanG
<#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
late model series utolsó 10 kör...

CodeRed
"és a gumi körrõl-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is."

Azért tudok valamit mi?<#idiota>

CodeRed
Elõfordul.NP!A 10.ik körben már ott elszúrtam a dolgot, hogy 2x odavágtam a kocsi oldalát a falnak, igazi <#lama> módjára.Ezután lelassultam mint állat, és a gumi körrõl-körre egyre jobban kopni kezdett a gumi is.Aztán kivárásra mentem...mivel nem kaptam 1 karikát sem addig gondoltam kiállok a pit-be ahol csodák-csodája 100%-osan helyrerakták a kocsit...És aztán rá 2 körre mikor már 2 karikát kaptam sárga lett....ez minden reményemet szertefoszlatta, de azért toltam neki mint a meszes...egy darabig :-D De semmi gond, mert szerintem tisztán elõztél, csak felcsúsztál.Van ilyen.

gordon 24
Én neten még nem játszotam ezzel a játékkal (sõt még egyikkel sem) csak helyi hálózaton . Ezért majd segítség is kéne ha úgy alakúl, hogy fel tudjak esetleg lépni. ICQ? meg hasonló dolgok. Nekem ez még sok de szeretném megtanulni.

Ja még egy kérdés: a cts-hez és busch-hoz honnan lehet leszedni a 2006-os season autóit? Mert se az Nascarnet.com-on se a teamsbr.com-on nincsenek fent
Illetve nincs elég

Downhill!!

gordon 24
Még egyenlõre csak foglalkozom a gondolattal. De lehetséges hogy bevállalom, igazábol nyuszi vagyok<#nemtudom>. Meg a net sem jó még annyira, mert négyen használjuk és egyenlõre még a rooter-rel szenvedek.

Downhill!!

DTap

Hogy-hogy nem jöttél még futamra?

sajoati
remek! akkor hozz még egy embert! ;-) (vagy egy telefonpóznát a házunk elé ..😊 )

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Alexease kösz a segítséget minden müködik. Ez igy azért nagyon komoly. Amig nem volt net is nagyon bírtam ezt a játékot de most már imádom. K---va jó.

Downhill!!

gordon 24
Pobálkoztam, igy sikerült.

Downhill!!

a bajnokság állása 4 futam után (büntik nélkül): bajnokság06

szélárnyékban rendben volt a dolog, csak "clean air"-ben szívtam vele. <#beka2>

Met
egyébb ötlet?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csak tudnam azt hogy Pasztor hogy tudott 3. lenni amikor total lezuzta a verdat miattam <#merges2>
Semmi gond. Viszont ha én nem lassítok IP mögött, akkor hasonló szitu alakult volna ki. Én akkor éppúgy friss gumikon mentem, mint te.

DTap
Én meg Sanyitól.Rádszaladtam rendesen nem számitottam ekkora lassulásra és sajnos a fékezés sem segitett.Elnézést érte-sajnálom.

Pont hogy esszel vezettem ezert altam elso helyen<#fejvakaras>
PuMy
NP, vegulis 5. lettem egy serult autoval a szerencsenek is koszonhetoen, nem panaszkodhatom vegulis, meg mindig jobb mint egy kieses.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

én Gábortól kérek elnézést, ott egyértelmüen én hibáztam. <#rinya>

magadtol kerj elnezest, ezt megnyerhetted volna, de hiaba mondom neked, hogy ésszel! <#falbav><#confused>

JuanG
elmész moziba a cápasrác és lávalány -ra és kapsz egyet <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Elnezest kerek foleg Pasztortol de pumy-tol is valamiert ledobott asztalra azt hirtelen vissza.Icq-t direkt kilottem igy nem tom mi lehet.Talan telefon bezavart?😊pont akkor csongott az is.Pedig ezen a futamon is jonak ereztem magam de hat mindig tortenik valami.Szep kezdes utan drasztikus visszaeses remelem minnel hamarabb tulesek rajta<#falbav>
Met
honnan lehet szerezni 3D-s szemüveget? nem a pc-s verzió kell

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Atlanta, 163 kor, Fixed Setup (Fast2)

20:15-kor inditom ujra!
Metwork
persze, hogy kapott, nyáron a budaringen, ossza be<#vigyor1><#eplus2>

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
nemhiszem, hogy probléma lenne 😊

Metwork
??

gordon 24
gordon

Downhill!!

DTap
Srácok!
Ma sajnos nem tudtam elintézni,hogy idõben legyek-igy a "szokványos" 10 perc csuszás kellene (22.05-22.10-re vagyok).Ha megoldható.Köszi!

a kupával mi lett, kapott Zso? utólag is támogatnám!