51527
-
pasztor #42514 ja, a végén meg mentél mint az ördög.
az utolsó pittelés izgalmas volt -
B Lori #42513 Én az egészet ugy akartam de mikor már a lekorozés határán voltam feladtam az elveimet -
B Lori #42512 Nagyon jó képek,de igazán akkor lennének tokéletesek ha az 51-es lenne ott elol keresztbe......nem tudnánk valahogy megeggyezni? -
pasztor #42511 -
72TSanyi #42510 Nekem a felvezető körben a 2., majd a versenyben egy pitelés után 3. majd végül a 4. is elromlott. 1-es fokozatban max 79mph-val körözgetve mentem addig, míg top10-es nem lettem. Sikerült, úgyhogy egy jó versenyem volt! -
#42509 A képek nagyban itt -
pasztor #42508 én az elsö felét 4-ben mentem, mondom spórolok picit -
72TSanyi #42507 Miko' összeraktam, a vastag szigszalagtól nem lehetett se max gázt, se max féket sem nyomni, ráadásul nem is állt vissza nullára egyik sem. Ekkor leszedtem a pedál hátulját, és elkezdtem bűvészkedni a tengelyre tekert szalaggal. Addig-addig sikerült tekergeti a szalagot a tengelyről lefele csévélés közben, mígy egyszer csak azt láttam, hogy kirántottam a már száradt ragasztóból. Nekem úgy tűnt, hogy valszeg a ragasztó nem is lepte be rendesen a potit, az volt a baj.... -
#42506 a versenyről, elszállt a 4., hirtelen nem is tudtam mi az a furcsa hang és miért nem gyorsul a kocsi:) -
#42505 írtam, hogy 1-2 réteg szigszallag:)
légyszíves meséld el, hogy estek ki a potik, nem nagyon tudom elképzelni:) -
72TSanyi #42504 Ha Met frankó pedálszerelési leírásából dolgozva munkálkodtok, akkor a következőket ne tegyétek: (Nekem pechemre sikerült )
- ne tekerjetek a pedál tengelyekre több rétegnyi szigetelőszalagot (a 3 már sok)
- ne hézagosan töltsétek fel ragasztóval a potméter fészkét, mert mire összeépítitek, kiesik a poti a ragasztóból
- ne felejtsétek el szilikonzsírt beszerezni, mert tényleg jó szolgáltatot tehet a súrlódó felületeknél
- ha a gumitalpakat felszeditek, akkor érdemes ideiglenesen teljesen eltávolítani őket, mert félig rajtahagyva hajlamos leesni róla, és akkor vadászni kell rá (én elvesztettem egyet) -
#42503 en sem tudok es nekem eredeti palya van elvileg csak egy nextel update van rajta. Az is gond? -
Toya #42502 Másold vissza az eredeti pályát a CD-ről. -
B Lori #42501 Az eredeti pálya nincs meg? -
#42500 !!NEM LEHET bejutni a szerverre!! (trackpackkk update van, de most mas a hibajelesneg, mint Daytona Nightnal...) -
IzI #42499 Akkor az rosszabb mint a fast2? -
#42498 bazzz, átgondoltad Te ezt a választ? (ja látom csak dolgozol bots:)) -
#42497 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, New Hampshire, 150 kor, FAST
-
#42496 Valszeg tavaly eredeti Fast volt. -
#42495 -
#42494 -
#42493 -
IzI #42492 Jol latod en se talaltam -
72TSanyi #42491 Hát azt jól látod, viszont én úgy gondolom, hogy könnyebb piacot csinálni egy olyan játéknak, ami egy valós dologra épít. Miután az EA kezébe került a NASCAR sorozat játékészítői licensze, az szerintem nagyban hozzájárult a Papyrus süllyesztőbe kerüléséhez. Így talán a konkurrencia miatt várható valami játékbeli javulás szimuláció terén. -
#42490 Hi!
Jól látom, hogy a mai futamra nincs külön fast2? -
#42489 Nemhinném, hogy a hivatalos csapat és versenyző nevektől jobb lenne egy EA-s nascar "szimulátor" -
#42488 egy kicsi OFF, bár ha jobban belegondoltok annyira nem!
"Két cég kapta a hivatalos NHL-licencet
2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor
Úgy tűnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.
Először a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenő hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.
Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül ő rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb előnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG
Nah, most hamár így járt az NHL-el az ijjé, akkor nem lehetne a NASCAR-ral is????
-
#42487 -
#42486 A vasárnapi is letölthető már. -
#42485 THX!! -
#42484 -
#42483 -
#42482 SPORT1 Suzuki Kupa 5. futam -
#42481 Felvettem elkezdem feltölteni... -
72TSanyi #42480 MOMO kormány hekkerekhez lenne egy kérdésem: kiszedtem a potmétereket, de most hogy tenném vissza, azt látom, hogy a kettő feliratozásában nem egyforma. Melyiket kell a gázpedálba, illetve melyiket a fékpedálba rakni?
(egyikre 10/3A/3C, a másikra 10/3A/3B van írva) -
#42479 Jaja, vegye fel valaki plss! :-) -
#42478 Ja, valaki berakhatná ismét , nálunk nincs sport1 ...
Szerk : de van , de azért vegye fel valaki :))))) -
#42477 Felveszi valaki? Sajnos nem leszek itthon :-( -
#42476 http://www.incident.net/works/miseanu/nues.html -
#42475 sport1 ma este 21:00 Suzuki Swift-kupa!