NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
plííízzz help!!Lenne egy olyan problémám, hogy valami miatt az NR2003-ban hiába állítom a textúra szûrést "extreme"-re és hiába csavarom fel a videókari driverében 16X-ra az anizotrópikus szûrést, semmi sem történik a játékban.A "texturesetsize"-t is kézzel kellett beírnom az .ini fájlba mert valami miatt rosszul határozta meg a "config.exe" és rohadt csúnyák voltak a textúrák.Kérdésem az lenne, hogy találkozott e valaki ezzel a problémával?Mondjuk azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az AA-t is bármekkorára állíthatom, ott sem történik semmi.Kipróbáltam DX-ben és OpenGL-ben is mindent, de semmi változás.A videókari amúgy egy Gef7800GT.Elképzelhetõ, hogy az NR régi grafikus motorja, illetve az újabb Gef-ek másképpen használják a szûrést és az élsimítást?Más programoknál semmi ilyesmi gond nincsen csakis és kizárólag NR-nél....elõre is THX ha valaki tud segíteni.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Tihy
Tracy-nek még sokat kell tanulni a NASCAR-t, nem úgy mûködik ez, hogy csak átülünk nyíltkerekes szériából és már a csúcson is vagyunk.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
<#eljen><#eljen>

Megint lesz nagy õrjöngés, ha Fernandeznek sikerül az élre állnia, az biztos. Amúgy Tracy-tõl én többet vártam, amit Said pole-ja méginkább fokoz. De majd a versenyen... <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
a halacskás oldalt nem ismered?

amúgy ennyiszer ismétli a Motors TV: Busch, Mexico

Alexease
Ha kozvetitik net-en, akkor folyamatosan mar kozben is😉))))) De elotte semmikepp <#idiota><#zavart1><#zavart2>
Met
de azért csak a futam után ugye?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kicsit szétnézel az interneten az egész futamot megtalálod már a verseny napján 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Igen, elfelejtettem, viszont pont a Busch miatt írtam, hogy kéne valami videó, az a pálya érdekel nagyon :-)

PuMy
#40256, #40258 - Koszi!

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Toya táblázatát használtam, azért az azonosság. Javítva 😉

Már megoldottam azóta Pumy, nekem az elõzõ szezonban használt név kavarta be a dolgot 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
DTap
bizony-bizony és sajnos nem leszek itthon <#szomoru1>

Tihy
A hétvégén csak Busch-ban lesz verseny: Telcel-Motorola 200, Autodromo Hermanos Rodriguez, Mexico.

Cup, CTS, off week

DTap
bocs-javitom pillanat

Met
2 Pumy?

DTap

PuMy
Te is Points Calculator-ral csinaltad? Csak mert asszem Toya is azt hasznalja es nala is pumy-kent jegyez a program annak ellenere hogy mar ezer eve atirtam a jatekban Pumy-ra es az osszes eredmeny file-ban is Pumy-kent vagyok jegyezve. Szal nem ertem.

támogatom a kérést! <#zavart1>

Met
Tegnap kiderült, hogy pár versenyzõ nincs tisztában a szabály és büntetés módosításokkal. Íme:

FUTAM HALASZTÁS, ÚJRAFUTÁS, RESTART
• Abban az esetben ha az internetszolgáltató hibájából a futamon 5 versenyzõ nem tud indulni és/vagy futam közbe szakadnak le a szerverrõl, akkor az a verseny automatikusan újra megrendezésre kerül az adott bajnokság következõ napján. Természetesen a szerver hibájából fellépõ ilyen jellegû problémák esetén szintén automatikusan újra megrendezésre kerül az adott futam.
• Ha a futam elején egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik, akkor a szervert újra indítjuk és a futamhoz mindenki újra felállhat. Az eset mentésre kerül és a hibázó versenyzõ megkapja a büntetését.
• Továbbra sincs restart abban az esetben ha valaki lekési a rajtot és nem tud felállni a rajtrácsra!

Pontelvonás
A chat stop megszegését a versenybíróság a jövõben a következõ módon szankciónálja:
-"Chat stop szegés" - elsõ esetben 5 pont, második beírás után 10, harmadik után 15 pont, stb...
-"Floodolás vagy folyamatos beszéd" (5 vagy annál több beírás egymásután) - 50 pont levonás

A Chat Stop érvényes az idõmérés idejére és a futam teljes idejére (a rajthoz való felállás megkezdésétol!!!).
Kérünk mindenkit, hogy a figyelmeztetõ üzeneteket (nincs 3-as, stb...) a restartoknál egyszer írja be!
Magán üzeneteket a versenyzõ társaknak a következõ módon lehet küldeni '/#VERSENYZO SZÁMA üzenet szövege'.

Büntetések

I. kategória (Balesetek)

Short: 5 pont
Speedway: 10 pont
SSW: 20 pont
Road: 5 pont

II. kategória (Súlyos balesetek):

Short: 10 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Speedway: 20 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
SSW: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Road: 10 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás

III. kategória (Szabálytalanságok):

Short: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Speedway: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
SSW: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás
Road: 30 pont és kiesés esetén még 20 pont levonás

Azon versenyzõk akik egy futamon 3 sárga zászlót okoznak, azoktól 20 pontot vonunk le!!! Bejelentéstõl függetlenül megnézzük minden sárga zászló okát és ennek megfelelõen szabjuk ki a büntetést.

A szabályok el nem olvasása vagy figyelmenkívül hagyása nem mentesít senkit azok betartása alól<#felkialtas> szerk.<#eplus2>

HaZso
Dénes, majd ha ráérsz, akkor a hétvégi Busch és Nextel futamokról linkelj be videót a rajtról és a célbaérkezésrõl pls! ;-)

azoknak, akik szintén nem bírják kivárni, itt a bajnokság állása 3 verseny után (a büntik még nincsenek benne... ha rosszak voltatok azt vonjátok le... <#vigyor3>)
bajnokság06.pdf

Azt hiszem ezt már nem elõször szívom meg... Pitkiállás, pitben büntetés a nem biztonságos beállás miatt, ez egy dolog, de ahogy letelik az idõ és tovább kellene mennem, a bíró kollega csak álldogál tovább elõttem az óráját nézegetve...
Csak a kilépés oldotta meg a helyzetet. Jó futam volt, mondhatom. <#falbav>

Pontosan nem emlekszem mar de tekernem kelett a kormanyt balra nehogy elvigyem a hatsodat ezaltal kifaroltam.Majd megnezem replay-t mit lehetett volna csinalni.Setup teny hogy kicsit gazos volt reszben ez miatt is tortent a pordulesem de hat ez nem mentseg😊Elegge bosszant ez a buta hiba mert eselyesnek ereztem magam<#vigyor3>
zold,elvileg fent van szerveren
Pedig nekem milyen szép kis tütûm van, bibibiiiii

Nálam a fél mezõny már szines. Volt ma is rózsaszín kocsi (HaZso), zöld, kék, stb 😊)))

nekem zöld volt

nekem sem volt meg a festése, de jó volt így is....szép piros 😄

DTap
csatlakozom

DTap
Izl melyik festéssel mentél (bordó vagy zöld)?

PuMy
En ugy lattam h belso iven me'g elfertel volna, nem?

report?

azon nem reklamálhacc, hogy ki hogy megy elötted, menj úgy, hogy ne legyen baj. <#nezze>

JuanG
ne szabd meg senkinek mennyivel megy...készülj fel mindenre...de aszem jól döntöttél 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ejjjj...ez a fast2 setup tavaly is ennyire fos volt? ... mert akkor sokat fejlõdtem...kisújjamból jobban kirázok egy jobbat...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Pumy kanyarba mehettel volna gyorsabban is<#zavart1> igy valasztanom kelett te vagy en<#confused>
Alexease
Holnap-holnaputan.
Met
California Eredmények várható valamikor?

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Las Vegas, 134 kor, fixed setup (FAST2)

Alexease
<#idiota>
Met
Leszedtem ezt a dvd-t. Dale Earnhardt Jr. Any Given Day

örülünk?

Met
<#idiota>

Tihy
Vivaaaaaaa Las Vegas.... Vivaaaaaaa Las Vegas.... Vivaaaaaaa.... Vivaaaaaaa.... Las Vegaaaaaaaas <#vigyor3>

Atlanta Mixed megtörtént, sajnos a CUPos futam miatt nem kellett nyilatkozatot irnom <#shakehead>

Atlanta Mixed és California CUP eredmények leadva. Az elsõ három ne felejtsen el nyilatkozni!!!

Met
Mint írtam bent is, nem volt olyan szar mint gondoltam😊
Ha az elején nem forgatnak ki (nemtudom ki miért mikor, tökmindegy) akkor talán tudtam volna Sanyiékkal menni.
Így a végefelé azzal foglalkoztam leginkább, hogy Zso ne adjon kört, persze az utolsó körben elbambultam és kicsúsztam😊

Tihy
az volt biza <#vigyor3>

FlyHigh
elnáspángolni? minek? hülyét még hülyébbre? nincs értelem, meg ver téged eleget az isten!<#vigyor5>

Thrash \'Till Death