51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    ja, a végén meg mentél mint az ördög.

az utolsó pittelés izgalmas volt
  • B Lori
    Én az egészet ugy akartam de mikor már a lekorozés határán voltam feladtam az elveimet
  • B Lori
    Nagyon jó képek,de igazán akkor lennének tokéletesek ha az 51-es lenne ott elol keresztbe......nem tudnánk valahogy megeggyezni?
  • pasztor
  • 72TSanyi
    Nekem a felvezető körben a 2., majd a versenyben egy pitelés után 3. majd végül a 4. is elromlott. 1-es fokozatban max 79mph-val körözgetve mentem addig, míg top10-es nem lettem. Sikerült, úgyhogy egy jó versenyem volt!
  • DTap
    A képek nagyban itt
  • pasztor
    én az elsö felét 4-ben mentem, mondom spórolok picit
  • 72TSanyi
    Miko' összeraktam, a vastag szigszalagtól nem lehetett se max gázt, se max féket sem nyomni, ráadásul nem is állt vissza nullára egyik sem. Ekkor leszedtem a pedál hátulját, és elkezdtem bűvészkedni a tengelyre tekert szalaggal. Addig-addig sikerült tekergeti a szalagot a tengelyről lefele csévélés közben, mígy egyszer csak azt láttam, hogy kirántottam a már száradt ragasztóból. Nekem úgy tűnt, hogy valszeg a ragasztó nem is lepte be rendesen a potit, az volt a baj....
  • Met
    a versenyről, elszállt a 4., hirtelen nem is tudtam mi az a furcsa hang és miért nem gyorsul a kocsi:)
  • Met
    írtam, hogy 1-2 réteg szigszallag:)

légyszíves meséld el, hogy estek ki a potik, nem nagyon tudom elképzelni:)
  • 72TSanyi
    Ha Met frankó pedálszerelési leírásából dolgozva munkálkodtok, akkor a következőket ne tegyétek: (Nekem pechemre sikerült )
    - ne tekerjetek a pedál tengelyekre több rétegnyi szigetelőszalagot (a 3 már sok)
    - ne hézagosan töltsétek fel ragasztóval a potméter fészkét, mert mire összeépítitek, kiesik a poti a ragasztóból
    - ne felejtsétek el szilikonzsírt beszerezni, mert tényleg jó szolgáltatot tehet a súrlódó felületeknél
    - ha a gumitalpakat felszeditek, akkor érdemes ideiglenesen teljesen eltávolítani őket, mert félig rajtahagyva hajlamos leesni róla, és akkor vadászni kell rá (én elvesztettem egyet)
  • Mnemomic
    en sem tudok es nekem eredeti palya van elvileg csak egy nextel update van rajta. Az is gond?
  • Toya
    Másold vissza az eredeti pályát a CD-ről.
  • B Lori
    Az eredeti pálya nincs meg?
  • sajoati
    !!NEM LEHET bejutni a szerverre!! (trackpackkk update van, de most mas a hibajelesneg, mint Daytona Nightnal...)
  • IzI
    Akkor az rosszabb mint a fast2?
  • ChevyG #42498
    bazzz, átgondoltad Te ezt a választ? (ja látom csak dolgozol bots:))
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, New Hampshire, 150 kor, FAST
  • Alexease
    Valszeg tavaly eredeti Fast volt.
  • Alexease
  • DTap
  • DTap
  • IzI
    Jol latod en se talaltam
  • 72TSanyi
    Hát azt jól látod, viszont én úgy gondolom, hogy könnyebb piacot csinálni egy olyan játéknak, ami egy valós dologra épít. Miután az EA kezébe került a NASCAR sorozat játékészítői licensze, az szerintem nagyban hozzájárult a Papyrus süllyesztőbe kerüléséhez. Így talán a konkurrencia miatt várható valami játékbeli javulás szimuláció terén.
  • Mnemomic
    Hi!

Jól látom, hogy a mai futamra nincs külön fast2?
  • Metwork
    Nemhinném, hogy a hivatalos csapat és versenyző nevektől jobb lenne egy EA-s nascar "szimulátor"
  • ChevyG work
    egy kicsi OFF, bár ha jobban belegondoltok annyira nem!

"Két cég kapta a hivatalos NHL-licencet
    2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor

Úgy tűnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.

Először a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenő hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.

Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül ő rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb előnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG

Nah, most hamár így járt az NHL-el az ijjé, akkor nem lehetne a NASCAR-ral is????
  • Cowek
  • DTap
    A vasárnapi is letölthető már.
  • Alexease
    THX!!
  • HaZso
  • HaZso
  • DTap
    SPORT1 Suzuki Kupa 5. futam
  • DTap
    Felvettem elkezdem feltölteni...
  • 72TSanyi
    MOMO kormány hekkerekhez lenne egy kérdésem: kiszedtem a potmétereket, de most hogy tenném vissza, azt látom, hogy a kettő feliratozásában nem egyforma. Melyiket kell a gázpedálba, illetve melyiket a fékpedálba rakni?
    (egyikre 10/3A/3C, a másikra 10/3A/3B van írva)
  • HaZso
    Jaja, vegye fel valaki plss! :-)
  • lac coo
    Ja, valaki berakhatná ismét , nálunk nincs sport1 ...

Szerk : de van , de azért vegye fel valaki :)))))
  • Cowek
    Felveszi valaki? Sajnos nem leszek itthon :-(
  • Alexease
    http://www.incident.net/works/miseanu/nues.html
  • DTap
    sport1 ma este 21:00 Suzuki Swift-kupa!