NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
a 4 gumitalp alatt is van 1-1 csavar. Met mesterrel konzultálj a továbbiakat illetõen. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Kinek van itt MOMO-ja es szedte mar-e szet a pedaldobozkat?<#vigyor3>
Minden csavart kitekertem(elvileg)de nem akar jonni tan lekell vesziteni az aljat?😊
Alexease
OK!
Bar ma le kell adnom meg egy ujsagot es ertekeszletem is lesz, de ugy nez ki el tudok logni😊))
Ha kell akkor inditok 10-15 perccel kesobb es akkor talan sikerul elerned😊
sajoati
lehet vezetni mondjuk 6-8-ig, meg 0-1-ig, és akkor aludhatsz is 😊

Alex ma indítsd majd a szervert, mert én csak kezdésre esek be - ha sikerül.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

hát én nem bírok hajnal 6-ig fent kuruttyolni! <#miaz>

jelenleg D3D-ben 800x600 és 16bit-en, most megnézem 32bit-en is..

a 3D hangok nem voltak bekapcsolva
az a fura, hogy ezelõtt egy jó 2 hónapja rendesen ment.. 😞

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Alexease
Probald OpenGl-ben es/vagy D3D-ben. Kapcsold ki a 3D-s hangokat, ha belennenek kapcsolva😊 Volt meg valami trukk, de most nem fog az agyam😞
ha nem bánjátok, benéznék a pénteki futamra, a Mozso szerverre vagyok befizetve..

ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
feltettem a játékot, feltettem 1.2.0.1 peccset, elindítom kalibrálom kormányt, beállítom, csinálok pléjert, indítanám a játékot, de amikor rákattintok a "drive"-ra akkor csak fekete képernyõt látok és a Nascar homokórás ikonját.

mi lehet a baj?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

geri15
holnap futam van? 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

sajoati
úgy van ez, hogy: magyar idõ szerint este 6-kor start.
tökmindegy, ki-ki mennyit vezet, minimum számnyi pilótacsere van, pl. min. 5. (ugye a kevesebb a jobb, mert a pittelés sok idõ. 😊 )

aztán: ált. moderate damage van, Daytona RC a pálya, itt azért ügyesnek kell lenni, hogy KO legyen az autó.

csapatnevünk: Hungarian Nascar Racers Light
rajtszámunk: 119 (light osztály 100-999)

és örülnénk, ha gyünnél! 😊 (+1 tartaléktag se ártana, ld. T-Onlányos sirámaim)

hogy van ez, mennyit kell vezetni / mikor? úgy értem 1 3 órás stint, vagy többször kevesebb?

sajoati
Ápr. 8-i, GTP Mazda, Daytona RC, 12 órás csapatba még 1 embert keresnénk.
Eddigi résztvevõk:
Cowek
Gio
+én (telefonpóznára várva, vagyis T-Online-tól függ)

szervezõk ASAP várnák a visszaigazolást...

Met
jajaja. én is úgy vettem észre, hogy pár embernek sikerült kinõnie az "elsõ kanyarban furakodni kell" szindrómát 😊
mindíg várom az elsõ körben a sárgát és csodálkozok, hogy nincsen, furcsa, de tök jó 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hát, én emlékszem idökre, mikor alig voltunk, mégis peregtek a sárgák. én ezt a mostani higgadtságot inkább a mezöny profiságának tudom be, ha nem haragszol! <#mf2><#integet2>

jo lenne 😊

Tihy
Azért a kevés sárgák mostanában annak is köszönhetõ, hogy nem igazán van nagy tömeg a pályákon.
Véleményem szerint, inkább legyen kétszer ennyi sárga, csak legyünk dupla annyian.
Olyan jó lenne ha végre versenyek elõtt még az sem lenne biztos, hogy a top20-ban végez e az ember. ...jó , jó, már felébredtem 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

1 volt az én motorhibám miatt is 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ráadásul legjobb tudásom szerint ezek olyan esetek voltak, amik nem jártak több autó egyidejû rongálódásával.
Azt tudom, hogy egy sárga miattam volt, amikor a hátsó egyenesbe érve nem sikerült az ellenkormányzásom, és bepördültem. A dologban bosszantott, hogy talán feleslegesen intették be rá a sárgát, mert mire a mötöttem lévõ beértj, addigra már menetirányba sikerült tenni az autót.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
Bizonyám <#eljen>

most nézem, csak négy sárgánk volt bristolban, le a kalappal a csapat elött! <#wow1><#worship>

Alexease
KOSZI!!
JuanG
BSZ ALEX!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Met
a THS-el mi van? ott is voltak jó dolgok

petesilver
Nekem régrõl van egy alap tutorial E.Ruiztól, de meg kell majd keresnem, ha nagyon nem boldogulsz.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Köszi. Megpróbálok egyet készíteni! ha nem megy akkor majd szólok<#wink><#wink><#wink>
sajoati
BSZ Alex! Laca, hiányoztok a timesheet-ekrõl, tessék felmondani, vagy eladni a gyárat, vagy mittomén. 😊

Grat a másik Lacinak, remélem Gordon vagy Dale lett a gyerek neve! 😊 (bár utóbbit tán mégse, úgyis magyarul anyakönyveznék, abból meg Dél lenne 😄 )

Papailaca
hehe. de te nekem hiányzol szivi<#puszis>
ha valamit csinálok, azt szeretném 100%-osan csinálni, de sajna most elég bizonytalan, hogy mikor érek haza, meg nem tudok gyakorolni, béna lennék, és kiröhögnétek, meg mittudomain. ha lesz idõm, mindenképpen jövök majd, de erre egyenlõre kevés az esély (talán majd a következõ bajnokságba jövök).Úgyhogy, ne félj Met, visszatérek, oszt elverem rajtad a port<#boxer>, csak most kaptál egy kis pihenõt<#eplus2>.
A másik Lacinál gyerek született, õ igazoltan van távol😊

Let\'s get ready to Rumble!

Met
Mi van a bmw-sekkel?
Miért nem jöttök versenyezni? Nem mintha hiányoznátok(<#eplus2>) csak úgy érdekel<#zavart1>

Alexease
2x KOSZI!
DTap
Boldog Születésnapot!

Papailaca
HEPPI BÖRSZDÉJ!!

Let\'s get ready to Rumble!

Alexease
KOSZI!
Met
Boldog Születésnapot ! 😊

geri15
Riszpekt mester! :-D Ilyen jó minõségben honnan lehetne sok NASCAR reklámot megszerezni? Mert az az oldal amit linkeltél csak nagyon rossz minõségûekkel foglalkozik 😞

Alexease
KOSZI!
petesilver
Boldog szülinapot ALEX!!!!<#integet2><#eljen><#integet2>

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
Alexease
KOSZI!
geri15
Nem is figyeltem, és tényleg!
HBD Alex!

Cowek
Boldog Születésnapot Alex! <#pias>

http://www.f1-info.hu/

geri15
köszi megkukkantom!! Ezer hála !<#smile><#worship>

szerk: leszedtem megnéztem, még1x thx! :-) Tényleg nem a legjobb minõség, szal ha hazaértél pakold fel valahova, plz 😊

Chevy Monte Carlo We'll be there

HaZso
Én csak hétfõn leszek otthon, csak akkor tudom elküldeni, de találtam egy helyet, ahol fent van, igaz, nem a legjobb minõség, de jobb mint a semmi :-)Egyébként nekem is ez az egyik kedvenc reklámom <#wink>
daletonadave

geri15
Arra gondoltam, abban van benne Taz, a tazmán ördög! :-D
Elõ tudnád keríteni? Plzplzplz 😊

Toya és neked megvan? Bár ha Alex megtalálja akkor már nem kell :-)

HaZsonak tuti megvan, én írtam ki neki egy csomó hasonló dologgal együtt 😊

Alexease
Ez amikor a rajzfilmfiguraval egyutt autoznak? Ha igen akkor az meg van valahol😊 Csak nem ilyen neven, mert mar rakerestem😊 De tuti hogy itt meg lesz valakinek.
geri15
Hy emberek!

Egy nagyon régi NASCAR-os TV reklámot keresek, hátha nektek megvan!
Idõsb és ifjabb Dale Earnhardt szerepelt benne, és a Chevy Monte Carlo csapatát reklámozták, a video neve pontosan ez volt:
nascarpassing.mpeg
Egyébként ha rákerestek arra a google-ben, hogy "nascarpassing" akkor látszik hogy egy site-on hostolták anno a video-t, de már törölték 😞

Ha esetleg valamelyik NASCAR-fan társamnak megvan a gépén akkor kérem töltse fel valahova!! 6 mega az egész :|
Elõre is köszi

DTap
Azt nem tudok,
de elöször is látogass el pl ide és tölts le magadnak egy Templates-et.Ugyanitt találsz feliratokat logokat és számkészleteket is,minden a fantáziádra van bizva.A megfelelõ réteget (base layer)kell szerkesztened (ehhez szükséged lesz Photosopra),a többit pl lámpákat fény-árnyékokat egyéb részleteket tetszõlegesen be és kikapcsolhatod.A végén tga formátumba konvertálod és kész.
Aztán ha kész vagy gyere minnél hamarabb!(legjobb gyakorlás ha velünk körözöl)
Még a festés elkészitésében is segitünk ha van elképzelésed.

Sziasztok!

Nézegettem az általotok készített gépcsodákat! Nagyon jól néznek ki! Szívesen csinálnék én is magamnak de foggalmam nincs hogyan kellene. Tudtok valami részletes tutorialt??? Köszi elõre is...
Igyekszem sokat gyakorolni hogy minél hamarabb tudjak online is játszani😊))))