51527
-
#42714 Megkaptam, THX!, ma-holnap frissitek! -
#42713 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Watkins Glen, 45 kor, FAST2
-
#42712 Alex nyilatkozatot megkaptad? Nem jön visszaigazolás :-( -
#42711 Köszi! -
Toya #42710 Indianapolis után, Watkins előtt :)
-
#42709 Bazzzzzzz!! Mi ez???? Aztaaa.... Ez tök olyan mintha nem is tudom.. Nagyon jó. -
B Lori #42708 Ez is igaz leht így is......a Mixed bajnokságba is kotelezo nyilatkozni ? -
B Lori #42707 Feltoltottem az ismétlést attól a pillanattól mikor utolértél,hátha valakit érdekel
Robotnyik-Lori -
Mik #42706 elrajtoltam.. ? lettem oszt kész : P -
B Lori #42705 Nekem meg eszembe se jutott hogy neked eszedbe jut visszadani a kort -
B Lori #42704 Nem írnál helyettem is mert nekem is kéne de nem vagyok a szavak embere -
#42703 nyilatkoznék a versenyről, az új élménytől szájmenésem lett, elnézést érte :PP
A setup nem feküdt nekem, a tesztelések alatt használt sokkal kezesebb volt ennél. 8-ból 7dik helyet értem el a kvalin, de lassabb voltam mindenkinél, így szép lassan elkezdtem lemaradni, aztán jött 3 sárga gyorsan egymás után. Páran már kimentek kereket cserélni, de én még korainak tartottam 10-15 kör után, és kint maradtam, így a második sárgánál sikerült kört is vezetni. A harmadiknál elég közel voltam a balesethez, Sajoati és Pumy is előttem pattant vissza a falról. Ezután a verseny közepéig csak nyugisan köröztem, aztán a pittelés előtt elengedtem Lorit a sérült autójával is, mert olyan mocskos volt a szélvédő, hogy alig láttam a pályát. A pittelést ahogy kell elszúrtam, hiába mentem lassan megindult a kocsi hátulja, meglátogattam a füvet egy kicsit. Volt egy kis érintőm is korábbról a 4-dik kanyarból kifele jövet, így még egy kicsit kalapáltak is a szerelők. Ekkor biztos voltam benne, hogy csak a célbaérkezés lehet a célom. Roccso azonban pár körrel később túl gyorsan ment a pitroadon, ezért a nagyjából 10 mps hátrányból majdnem egy kör előnyöm lett. Lori kicsit később pittelt, és elkezdtem szép lassan feljönni mögé, de nem hittem volna, hogy lesz keresnivalóm, mert a végére elvileg neki lettek volna frissebbek a gumijai, nem tudtam róla, hogy csak kettőt cserélt. A végefelé már volt hogy 3-4 tizedet hoztam rajta körönként, aztán az utolsó 3-4 körben jó kis csatát vívtunk. Előbb belső íven lehagytam, de a 3asban felcsúsztam az ívről, így mellém tudott jönni. Később ugyanitt azonban jobban jöttem ki a kanyarból, és feljöttem a második helyre. Tihy kicsit megtréfált minket azzal, hogy vissza adta a körhátrányunkat, egyikünk sem vette észre, tehát azt hittük hogy ez volt a befutó. Így az utolsó körben Lori például meg is állt a hátsó egyenesben, én meg félgázzal, a pitben fejeztem be a versenyt. Még jó hogy beálltam a pitstallomba, így azt hiszem végülis tényleg második lettem. Az eredményeket lányos zavaromban nem is néztem meg.
Nem kívánom ezt a helyezést túlértékelni, halmozottan szerencsés voltam. Kiesett a fél mezőny, Roccso a büntetése miatt került csak mögém, Lori meg a sérült autója miatt. Ennek ellenére nagyon örülök persze, a Lowe'sön ha minden jól megy ismét elindulok. -
#42702 nekem is eszembe juthatott volna néhány körrel korábban az elengedés és akkor nem lett volna ilyen gond, de olyan nehéz leszállni a gázról :) -
B Lori #42701 Nem -
#42700 most nézegettem a replayt, akkor tulajdonképp te így be sem fejezted a versenyt? -
#42699 most pénteken biztos nem jövök, de michigant majd elkezdem próbálgatni, és oda lehet hogy megyek. -
#42698 gondoltam hogy megadom a lehetőséget az újoncnak hogy nyilatkozhasson, ezért bevállaltam egy pit-en áthajtást is -
#42697 grat, és gyere pénteken, akkor rendes méretű a mezőny, meg minden. -
B Lori #42696 GRAT!!!!
Szerintem nyugodtan indulhatsz minden versenyen,a jó erdeményhez nem kell feltétlenul a legjobb ido
A vége meg nagyszeru volt el is mentettem,azt hittem kihúzom a végéig csak 2 gumit cseréltem de nem tudtalak tartani,a nagy csatába még azt se vettuk észre hogy Tihy visszadta a kort -
B Lori #42695 Bocs HaZso a bénázásért,reménykedtem hogy ki tudsz kerulni,én valami csoda folytán tovább tudtam menni és a motor is kibírta,biztos csak kicsit sérult. -
#42694 köszi mindenkinek a lehetőséget, élveztem a futamot. sajnálom a kiesőket, de így legalább rögtön alkalmam nyílik majd nyilatkozni :-) -
#42693 Tracy nem ment rosszul a "próbaversenyein" de nagyon peches volt sajna.
Montoya amikor kezdett a CART-ban szerintem "könnyebb" dolga volt mint anno Tracynek (akinek van egyébként vagy 30 győzelme) és bár nem kedvencem de nagyra tartom.De ha jobban belegondolunk a Tony Stewart az egyetlen aki eddig bizonyitott.Bevallom én is izgatottan várom,Monty debütálását... -
72TSanyi #42692 Eddig többnyire bejött az a taktikám, hogy a baleset helyszínéről padlógázzal húzok el. Ma nem sikerült.
Grat Robotnyk, jól kezdtél már az első futamodon! -
#42691 bocsánat a ma esti 3. sárgás balesetért, ezt elcsesztem. pont akkor követtem el ezt a hibát, amikor nem szabad lett volna, 0.1 sec-cel követtek.
büntetésül odaragadtam a bőrszékhez. -
#42690 Nah, megint el kell huzak, de majd megint leszek;)) -
#42689 utaltam, privi ment a képpel -
#42688 ok :))
épp pár hete említette haverom, hogy tudtam-e, hogy a cibnél 20tól 20:30ig van napi számlazárás, meg ilyenek, és ott ált fél órát a boltban, mert nem tudott fizetni. most jutott eszembe, ezért nem tudok utalni én sem, de menni fog mindjárt -
#42687 Amugy senki nincs bent a szerveren, vagyis nem nagyon kell kapkodni:) -
#42686 Igen, ez valoban fontos lenne hogy utalj:))))) Sorry:) Ment privatban. -
#42685 tudok, csak akkor egy szlaszámot kérnék szépen
jájj, karbantartás van cib netbanknál éppen -
#42684 Nem vagy meg befizetve sehova? LFS, HGTRM, HGTRR, stb.? Mert ha be vagy fizetve, akkor itt nem kell, csak igazoltatni.
1 honapra nem lehet fizetni, csak egy teljes "penzugyi ev" vegeig, ami jelenleg meg 3 honap, vagyis 900 Ft;)
Ha tudsz utalni net-en is, akkor utalj most, screenshot, es mar kuldom is a cuccost;) -
#42683 Visszaertem, ujrainditottam;) -
#42682 van egy kis problémám. Alex írt, hogy bevan-e fizetve már a szerverdíjam, de ez még nem történt meg, mivel a jelentkezést csak reggel adtam le. közben mivel elment, remélem valaki akinek joga van hozzá, elárulja az adatokat (privátban, természetesen) ami a belépéshez kell, aztán a futam után a netbankból átutalok egy hónapnyi szerverdíjat is. úgy tűnik előbb kellett volna jelentkeznem, és utána beírnom ide a topicba, ezért bocs -
#42681 Nem, az a program amivel a szervert irányítják. -
#42680 mármint a játék nincs fent? -
#42679 Én biztos, hogy nem tudom újraindítani, mert már a proggi sincs fent meg a pass-t se tudom. -
#42678 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar88, Chicagoland, 107 kor, FAST!
Most el kell hogy huzzak, lehet hogy nem erek vissza 20-ig, de ha lesz Toya vagy Pumy akkor Ok ujra inditjak (THX! :)), de ha nem akkor olyan fel 9-ig megerkezem (remelem).
-
#42677 galériámban van pár amit én csináltam (mogyi, mobil1, mercus, phonak, real/siemens), csak sajnos elvitte mindet egy format nemrég, most meg valahogy nem volt érkezésem hozzá :) -
#42676 Nem tüntem el, de a gépem még mindig szar. Remélem még idén jövök, egy két versenyre. Addig is mindenkinek sok sikert.
Robotnyk: Nagyon szép gép. -
72TSanyi #42675 Nah, én is ezt remélem tőle. Amig meg Tracy-t illeti, én úgy vélem, hogy mindig volt valaki a mezőnyben az elmúlt években, aki rendszerint jobban ment nála. Szóval 2003-ban már nagyon rá volt erőltetve, hogy bajnokságot nyerjen. Azóta meg újra nem azt látom rajta, mint aki fog még ott bajnokságot nyerni.