51527
-
72TSanyi #42674 Szabadidődben akár kezdhetsz saját készítésű festést is gyártani akár... Jó móka. De ezek a gyáriak tényleg jól néznek ki. -
#42673 ez volt az egyetlen ami úgyahogy bejött az aeros festések közül, meg aztán truckban is ez a számom most
-
#42672 indexf1 fórumból:
Montoya már a Francia Nagydíjon sem indul!!!
http://www.f1total.com/news/06071102.shtml
lehet már lesz Glenben? :) -
#42671 es miert pont ketchup? ha nem vagyok indiszkret... ;-)) -
#42670 full névvel olyan hivatalosabb :p
btw, a truckom egy sokkal szebb festés, kár hogy azzal csak road versenyek vannak -
B Lori #42669 -
B Lori #42668 Tracy sokkal tobbet versenyzett oválon és nem is rosszul,inkább úgy mondanám hogy Montoya esetleg jobban vagy hamarabb fog tudni alkalmazkodni a stock car-hoz. -
72TSanyi #42667 Na igen, valamit kifelejtettem, így nem kerek az előbbi hozzászólásom. :D
Szóval hogy Montoyát rátermettebbnek tartom ovál pályás versenyzésre, mint Tracy-t. -
72TSanyi #42666 Én nem vagyok egy Tracy párti, de ettől függetlenül így látatlanban is azt mondom, hogy Montoya megállja majd a helyét abban a szériában. CART versenyzőként egyből a top-on volt, és mivel az idei év részéről inkább csak a zúzásokról szól, nem meglepő a sok kritika, illetve a váltás ténye. -
#42665 ebben a PT nyilatkozatban azért az is benne van, hogy talán ő se hitte volna, hogy ennyire kopnak a gumik, és ennyire csúszkál... meg hogy ennyi 'finesz' kell hozzá, bármit is értsen ez alatt :DD -
#42664 kiraly! amugy itt lehet nickkel is menni :)) (meg full nevvel is ofkorz. (csak mert latom, h fullnev van a .car file-ban.)) -
#42663 a rend kedvéért leadtam a nevezésemet, és akkor ma este mennék, ha lehetséges
az autó: 57_szabolcs_illes
-
#42662 A vége az igazán lényeges, amit Tracy mond!!!!:
Mivel Juan-Pablo Montoya aligha szerződött volna a NASCAR-ba, ha jó nevű Forma-1-es csapatok kapkodnak utána, a kolumbiai távozása nem rázza meg alapjaiban az F-1-es paddockot, bár látványos stílusa a közönség jó része számára hiányozni fog. "Igazság szerint miért kellene bárkinek is Montoya?" - tette fel a kérdést a brit Autosport múlt heti számában egy névtelenül nyilatkozó csapatfőnök. "Mindannyian tudjuk, hogy nagyon gyors is tud lenni, de rengeteg teher jár vele, és úgy tűnik, a williamses időszakában rá jellemző tűz is megkopott már. Ma már sok versenyző van, aki egyértelműen jobb választás nála." A pilótapiacon tehát a helyzet változatlan, hiszen az továbbra is Michael Schumacher, illetve Kimi Räikkönen döntésétől függ. Igaz, egyes hírek szerint Frank Williams nem zárkózott el teljesen Montoya visszafogadásától, így a gárda immár szinte biztosan élni fog Mark Webberre vonatkozó opciós jogával.
Az Atlanti-óceán túloldalán már jóval nagyobb jelentősége van az átigazolásnak. Az Egyesült Államokban népszerűsége csúcspontján járó NASCAR elnöke "történelminek" nevezte, hogy egy Montoyához hasonló kaliberű versenyző méresse meg magát a szövetség elitszériájában, a Nextel Cupban. Az 1960-as és 70-es évek óta, amikor olyan F-1-es pilóták versenyeztek a NASCAR-ban, mint Michael Andretti, Mark Donohue vagy Dan Gurney, valóban nem fordult elő, hogy egy Forma-1-es, azaz nemzetközi mércével is sztárnak mondható versenyző induljon az ízig-vérig amerikai sorozatban, amely számára ez nagyszerű lehetőséget jelent a nyitásra és talán szurkolótábora bővítésére. De ne legyenek illúzióink: ha tartósan képtelen lesz betörni a győztesek klubjába, ő is hamar lekerül a radarról.
Ha viszont Montoyából sikeres NASCAR-pilóta lesz, az a Forma-1 számára is hasznot hozhat, hiszen növelheti a nagydíjversenyzők ázsióját Amerikában. A kolumbiai már első nyilatkozataiban leszögezte, hogy tisztában van a vállalt feladat nehézségével, de hogy sikerül-e megbirkóznia vele, csak az idő döntheti el. Általános vélemény szerint a tehetsége megvan hozzá, de stílusán sokat kell változtatnia. "A stock carok vezetéséhez sok fineszre van szükség" - hívja fel a figyelmet Montoya egykori CART-os ellenfele, Paul Tracy, aki az idén próbálkozott néhány verseny erejéig a NASCAR sajátos közegében. - "Montoya sosem volt fineszes versenyző, és olyan környezetből érkezik, ahol folyamatosan támadni lehet az autóval. Ezt egy stock carral nem lehet megcsinálni. A gumik tíz kör után használhatatlanok lesznek, és onnantól kezdve rengeteg fineszre van szükség az autó pályán tartásához. Kétségtelenül megvan a tehetsége a sikerhez, de sok türelemre lesz szüksége, hogy kihasználja."
Sose hittem volna, hogy gyorsan kopnak a gumik, és hamar csúszkál! :DDDDD -
72TSanyi #42661 Semmi gond, ebbe az esetbe nem volt semmi erőltetett dolog, egyszerűen összeért az autónk, és ez lett belőle. -
#42660 Hi!
Mostanra lett újra netem vmi vonalhiba volt és persze hétvégén nem oldalanak meg ilyet....
TSanyi bocsánat még1x nem szoktam ilyet csinálni és remélem a jővőben nem fordul elő többet. -
#42659 bodine -
#42658 Grat Dénes :)) -
#42657 Villeneuve most meg Montoya... jól működik a NASCAR marketing gépezet, ugyanis mostanság Kanada és Latinamerika a két fő csapásirány terjeszkedésügyileg és úgy látszik komolyan is gondolják :) -
#42656 Montoya a NASCAR-ban folytatja -
#42655 off
Champcar-Toronto 18:25 Eurosport Live
on -
72TSanyi #42654 Belenézett valaki a Glen-i 12 órás futamba az éjjel? -
pasztor #42653 csak így tovább :) -
B Lori #42652
Én se lettem utolsó -
B Lori #42651
A héten 2 új győztes van -
B Lori #42650 Végre
Aerowar ugyan az a fizika mint a CTS -
72TSanyi #42649 Hát nem volt egy tervezett kiállás... -
72TSanyi #42648 Grat, így tovább! -
#42647 Errem emlékszem. Láttam messzirő a füstöt, aztán mondta is a spotter: "The leader is piting now". -
#42646 Grat a dobogósoknak!
Dícsérjetek már meg engem is, most nem esett ki miattam senki és sárgát sem okoztam.
BLorit is sikerült kitaktikáznom, így nem lettem utolsó.
Jé! És én lettem a Highest Climber. -
#42645 -
#42644 végre egy újabb "real NASCAR"-os -
IzI #42643 Beszurasra nem nagyon szamitottam mivel nem volt ertelme szerintem:) meg untam magam 1 kicsit azt radhuztam:).Kiesesemrol csak is en tehetek -
#42642 -
#42641 Köszönöm Mindenkinek!
Meg kell jegyeznem Atesszal biztos nem birok ha nem "esik" ki,HaZsóval az elején jól "elvágtáztak".Akkor a 3.helyre számitottam maximum.
Gyakoroltam erre a pályára a tavalyi időket vettem alapul és azt vettem észre ,hogy sokat fejlödött a mezőny és kicsit aggódtam is ,hogy a begyakorolt sebesség kevés lesz.Sok tartalékom ugyan nem volt (Toyától tartottam a végén) de nem akartam a gumikat tönkretenni korán,nehéz volt,hogy a tükör meg a változó idő (különbség) ne zavarjon.Elfáradtam rendesen de most "madarat lehet velem fogatni"-megérte! -
#42640 azért megyek kedden, mert így kisebb az esély hogy valakinek elrontom a napját :p
másrészt meg ez az a pályatípus (texas, lowes, chicago, atlanta), amit már úgy nagyjából begyakoroltam. harmadrészt pedig főleg cts moddal megyek offline, nem cuppal, az aerowar meg eléggé hasonló. -
#42639 cool! csak szerintem ha bejön a dolog, akkor pénteken is gyere, mert akkor nagyobb a létszám.
kedden kb. a fele.
es persze -> Dininek! (+ várjuk mihamarabb a serveroldali replayt, reportot. :) ) -
#42638 amennyiben komolyabb ellenvetés nincs, szeretnék elindulni a jövő keddi chicagolandi aerowar futamon, ha lehetséges. :) -
Toya #42637 Bocsi IzI nem nagyon tudtam mit csinálni, azt álmomban sem gondoltam volna hogy attól a kiforgástól kiesel :( -
pasztor #42636 kár érte, te is igen jól mentél.
Dini, mégeccer gratula! -
72TSanyi #42635 Ez az Indianapolis legalább olyan peches pálya számomra, mint általában Daytona vagy akár Talladega.