51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    A betetfutamok lehet hogy jok lesznek. Bar nem tudom mi lesz;) De igazabol penzem sincs kimenni, es a kijutas is maceras:(

Aki mar volt kint, nem tudja esetleg, hogy orzott bicikli tarolo van a Hungaroringen? Valszeg hulye kerdes, mert nem hinnem hogy lenne, de vannak meg csodak;))))
  • pasztor
    hehehe :)

tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.
  • pasztor
    hehehe :)

tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.
  • Metwork
    ha megmondod melyik táblák kellenek megnézem a clipart cd-ken
  • Alexease
    Van valakinek esetleg KRESZ konyve (PDF), vagy valami adathalmaza a KRESZ tablakrol vektors formatumban, esetleg jobb minosegu kepekben? :) Bedoglott a clipart CD-m, es net-en nem igazan talalok osszefoglalo cuccost;( THX!
  • Alexease
    Nem tudom. En speciel biztos nem megyek ki;) De gondolom valaki messzebbrol jon fel Pestre, nem erne vissza, vagy haza sem megy a 3 nap alatt.
    Ha sokan kerik akkor csusztathatunk, de ha nem, akkor nem kavarunk be. Igy is ugy is kevesen vagyunk, az egyebb nyari elfoglaltsagok miatt.
  • sajoati
    ha csusztatunk, akkor legyen 1 fun race.

de miert kavar be a 22-kor kezdodo futam a HUN GP-nek?
  • Alexease
    Vasarnap sem tortenik semmi;)

Nem inditok meg szavazast a HNRF-en, de azert ide irja be mindenki a velemenyet, hogy elore tudjunk tervezni. Amugy felolem is csusztathatunk.
  • sajoati
    semmi se tortenik F1-ben penteken, vagy a betetfutamok miatt mentek?
  • Metwork
    gondolom tavaly is volt magyar nagydíj és akkor is volt CUP futam...
  • Tihy
    toljuk le :) így is kevesen vagyunk...
  • HaZso
    Épp nézegettem a versenynaptárat és látom, hogy az F1 Magyar Nagydíj péntekén (aug. 4) lenne egy CUP futam. Többen mennénk az F1-re, így nem lehetne egy egész hétvégét tervezni... mit szóltok hozzá? Maradjon az eredeti naptár, vagy eltoljuk?
  • Alexease
    THX!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, CTS, Magny-Cours, 38 kor, FAST2

• HaZso
    Magny-Cours CTS fast2 set
  • IzI
    Ha Fast2 a neve akkor bizony azzal megyunk:)
  • robotnyk
    kellene nekem az előző michigani futamhoz használt setup, hálás lennék ha valaki adna egy linket hozzá. a honlapon 2005ös dátummal van egy feltöltve, de gondolom nem azzal mentetek. (mivel kipróbáltam, azt is mondhatnám inkább hogy remélem )
    thx előre is.
  • pasztor
    nem egy need for speed mi?
  • Toya
    Watkins után, Michigan előtt

Remélem előbb-utóbb Alex is frissít majd, addig ez marad :/
  • Alexease
    Logitech (DFP) kormany felhasznalokhoz.
    Mint mar irhattam, tobb dolog sem tetszik igazan rajta, es/vagy szokni kell (termeszetesen a TM-hez viszonyitva;D), de most az FFB-vel is "gondjaim" vannak;) Bar az erejevel nincs gond, de mintha nem lenne olyan reszletes/pontos mint a Thrustmaster (ami meg logikus is lehetne, mivel - ha jol tudom;) - a TM az FFB "szabvany orokose"). Pontosabban: mintha kozepallasban, nem igazan lenne "rendes" FFB?! Mintha holtjateka lenne. A kormanynak, mint kontrollernek nincs gondja, az a tesztben es a jatekokban is latszik, csak az FFB tunik "lazabbnak" a kozepe fele. Pl. ha a TM-mel egyenes uton, kozepallasba belementem egy "katyuba/uthibaba" - elsosorban rF - akkor az bemozdult, rantott stb., ez meg meg sem moccan?!

A Profiller reszet meg nem nezegettem a kormanynak, talan ott is lehet valamit szoszolni.
    THX!
  • gordon 24
    Hát te kis fasz mit akarsz itt?
  • Met
    a viszont nem látásra
  • Cowek
    Há te meg ki a nyavaja vagy? Melyik game?
    (megjöttem nyaralásból, valahogy vissza kell rázódnom az életbe )
  • Antioxidans
    Nah,hát..... elég ratyi egy game.
  • 72TSanyi
    Ami azt illeti Pete se csak a road-okra jöjjön pénteken, mert akkor mostanában nem látjuk viszont!
  • JuanG
    de jövök majd :)...
  • pasztor
    pontosan, DFP-t mindig kalibrálni kell a menet elött.

mi az hogy "kellett" nem jösz többet?
  • JuanG
    azt majd nézd meg, hogy pl. nekem a DFP-t mindíg kalibrálnom kellett a nascarban, ha felléptem a szerverre...ha nem tettem meg akkor 1mm-es pedálnyomásra is blokkolt a kerék...
  • petesilver
    A G25 teljesen más lesz, az tuti!!! Tegnap beszéltem nippon futam előtt ninjával, ugyan ez volt a problémája. Momo force-al nyomta végig a nippon bajnokságot, aztán Zondához vett egy DFP-t, és nem tudta úton tartani a verdát, de legfőképp a pedálra panaszkodott ő is.
  • Alexease
    En meg az uj kormany miatt olyan szinten szarul megyek, hogy szornyu;( Ha jol emlekszem majd' 3 masodpercel mentem rosszabbat mint a legjobbam, de 2-vel biztos kevesebbet mint a nagy atlagom;)
    A kormany reszevel nincs gondom, bar szokni kell, de pedalok annyira gyengek, hogy alaig-alig erzem oket, nem tudok finoman adagolni, rajta tartani a laban, szinte azonnal blokkoltam mindig;( Minden fekezes kulon izgalom volt;)

Nem tudom milyen a tobbi Logitech, de ha ez "supernek" nevezett DFP ilyen, hat nem tudom...;) Erosen tervezem a G25-ot, bar keves a bizalom, foleg ezek utan.:) Remelem a Logitech nem csak "felkapta" a divatos 3 pedalt es a H-Pattern-t, es osszerakjak mint "jatek" kormanyt, vagyis ilyen "muanyagos", "konzol style-ban"?! Remelem, ha mar agyon dicserik, nem ilyen lagy rugos pedalok lesznek, es nem kisujjal valthato "palcika" valto;)))
  • petesilver
    Első Watkinsos versenyem volt, ahol bár mint tetű, 1 kerékcserével pont a közepén végig tudtam menni. Kár, hogy a vége felé blackflaget kaptam, aztán már mindegy alapon visszamentem kereket cserélni.
  • petesilver
    Jövő csütörtökön Sport klub 18.15 Clio Parádsasvár összefoglaló!!!
  • Met
    Nekem az 1-es kanyar volt problémás, ha nem figyeltem oda rögtön blokkolt :)
    Igazából az imént említett történetben csak az bántott, hogy pont kerékcsere után radíroztam le és 6 körrel a vége előtt mehettem, (jó is lett volna, vittek) megint a pitbe.
  • Alexease
    Watkins eleg genyo a gumikopas szempontjabol:) Eleg egy blokkolas, es kepes defektet kapni:)
  • Met
    A verseny végét jól elcsesztem. Kerékcsere után rögtön a sikán előtt megcsúsztam, talán 1-esbe váltottam 2 helyett, és a jobb első besárgult. Mondom f@sza. Szóval szépen kopogatott a gumi, 6 körrel a vége előtt felrobbant, becsúsztam a sikánba, vontató kocsi be a pitbe, új kerék és mentem 1 kört aztán vége is volt :)
  • Tihy
    NP, defekt miatt estem ki, ezt a sok megpróbáltatást már nem bírták a gumik :)
  • DTap
    De ha már itt tartunk érdekel,hogy-hogy is nézett volna ki az látványos manőver? Vázold fel légyszi!-kiváncsivá tettél.
  • DTap
    NP-Hát ez igy jött össze sajna,szerencsémre akkor még nem volt baja kocsinak-de később a nagy igyekezetemben sikerült csinálni...Jobbat szerettem volna de az volt a realitás 6.-ról 7.-re jöttem be kétszer voltam a célegyenes végi "parkolóban".Ennek ellenére nem lehet okom panaszra.
  • sajoati
    bocs Tihy, TD! Igazán látványos manővert akartam bemutatni, de egy pillanattal később fékeztem, és nem tudtam merre rántani a kocsit.

utóbb szurkoltam nektek, de Dénest nem tudtam követni vmi net hiba miatt (mindig a pit lane-t mutatta helyetted...), Tihy meg nekivágta a falnak. :(

jó lett volna végigmenni, de elcsesztem, pittelnem kellett a crash után, csak left side-ot csinálták, zurück, pit again, black flag -> hagyjuk. (utólag ezt is bánom. eh.)
  • Met
    no sárga?