NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Giovanni
Nincs meg valakinek véletlenûl a carview-erhez a GTP-s mód?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Tihy
tegnapi Busch verseny Bristolból:

egy kis klip

befutó

verseny közben volt egy jó kis nézõk vs csapatok hógolyócsata 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
<#pias><#zavart1><#zavart2><#wow3><#vomit>
sokat iszol Alex! <#banplz>

Alexease
Fent van😊
Fent is volt, csak Report helyett Repot volt a konyvtar neve <#idiota>
Giovanni
Köszi, ezzel már mûködik <#worship>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

report mikor lesz martinsville-röl?

Giovanni
az 1.0 nekem is mûködött...az 1.1-es már nem

Én mentem rajta, csak mivel nincs eredeti cd-m, így csak a GTP 1.0-val. A pályát az alábbi linkrõl tudod leszedni: Daytona_RC

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sanyi icq számod pattincsad priviben!

Giovanni
Na, most vagy én vagyok béna, vagy én vagyok béna. Feltettem a GTP-t, letöltöttem a pályát, az ini-t. A pályát bemásoltam a track könyvtárakba, felülírtam az ini-t. A kínom az, ha GTP Launcherbõl indítom, akkor látom a listában a pályát, viszont azt írja, hogy nem találja. Ha meg a NR2003_GT2_Series_v2.0.exe -vel indítom, akkor meg bármit választhatok a menüben, nr2k3.exe hibával kitesz.... Ötlet? <#rinya><#nemtudom>

Köszi srácok az infót. Ennek a srácnak már van 4 pozítív visszajelzése, úgyhogy megbízok benne, meg itt most 45 euróról van szó. Méltányos áron jutottam hozzá! 😄

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Papailaca
"miután a pénz a számlámra megérkezett, a lehetõ leggyorsabban küldöm a csomagot. a postai dijakat a vevõ fizeti"

tehát el kell utalnod a lóvét, oszt azután küldi a csomagot. én már egyszer megszivtam 800 euroval, úgyhogy én ezt nem ajánlom, persze attól ez még lehet korrekt csávó...

Let\'s get ready to Rumble!

azt írja, hogy amint megérkezik a pénz a számlájára, küldi a gammát. + a postaköltség is a te reszortod.

sajoati
szerintem a Daytona RC a sima Daytona Road Course palya, a lentebb talalhato track.ini-t kell lecserelni, meg persze a GTP trackd folderebe betenni.

nem kotelezo, csak nem lenne rossz, ha rajtam kivul mas is kapna a hireket 😊

a smirglileveltol.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
És ezt a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris)-t honnan lehet letölteni? <#nemtudom>
És kötelezõ arra az izére feliratkozni? <#vigyor2>
És miért piros a majom feneke? <#lama>

Szóval még annyi infót találtam, ha a fizetést el szeretném kezdeni, hogy 'Cash on collection' mellett itt már megjelenik egy olyan fizetési mód is, hogy 'Money Transfer'.
Meg a gyerkõc írt oda egy Payment Instuction-t is (németül) <#fejvakaras>
Nach eingang des Geldes auf meinem Konto,werde ich das Paket schnellstmöglichst versenden.Für die Versadtkosten ist der Käufer verantwortlich.
Hát emmeg' mi?

Ami kimaradt a szövegbõl, hogy fizetési módról van szó. <#vigyor3>

Segítségre lenne szükségem, pls:
Ha ebay-en egy dolognak a 'Cash on Collection' van megjelölve, azt mit is jelent? Az még oké, hogy a cash készpénzt jelent, de mit takar ez a fogalom, illetve miképp lehet egy ilyet tõlünk rendezni. (az eladó német gyerkõc)
Sajnos Paypal-os fizetési lehetõség nincs.

HaZso
Norbi és Prezsi nem akarnak jönni <#confused> úgyhogy talán a következõn elindulunk...

sajoati
Daytona 12 oras GTP 1.1 track.ini

EZT kell berakni a Daytona RC pálya Smokeys (Alex Ulleris) verzióba. (Buszmegállós 😊 ; a bólyák között kell elmenni itt, különben pályalevágásnak minõsül -> kemény bünti.)

Ja igen, és a résztvevõknek tessék feliratkozni ide:
SSCAEnduro yahoogroup

Csak mondom, hogy ha pl. egy 5 fõs superteam megnyeri a versenyt, a díj értéke kb. 5x40KHUF=200KHUF.

sajoati
ja, és csak eredetivel megy. Sanyi, nem tudsz valakitõl kölcsönözni egyet, ha már megvenni bótban úgysem lehet? :-/

sajoati
szerintem simán összekeveredett a 2 game... 😞 en a gtp 1.1-nek kulon NR2k3-at telepítettem, azt hiszem ezt kéri is ez a mod.

reinstall nr2k3.
install még 1 nr2k3
install gtp 1.1 az új nr2k3-ra.

Tegnap futam után feltettem a GTP1.1-et. Az elsõ telepítés nem sikerült, mikor a <NR2k3 könytár>\GTP1.1 helyre adtam meg a telepítés helyét. Akkor hiába nyomtam egy start-ot, nem törént semmi. Aztán mikor közvetlenül a <NR2k3 könytár> alá raktam a játékot, akkor már elindult volna, csak épp kérte a cd-t. Az ugye meg még nincs. Ma reggel meg gondoltam megnézem a tegnapi replay-t, erre a menüben GTP háttérzajok, és a replay-t viszanézve szintén bizonyos kameranézetekben GTP hangok hallhatók mindaddig, amíg be nem kressel a NR2003.exe Ez mi a rák lehet? Most telepíthetem újra a játékot? Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?

Ebben a pályában benne van, de én nem éreztem vészesen soknak.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

PuMy
Bocs a sok sarga miatt, ma vhogy nem ment a dolog.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

ChevyG
érdekelne, hogy létezik-e javitás a pontozásra (chase), és arra, hogy 64 versenyzõnél több idnulhasson egy idényen (a 65. mindig törlõdik)

és külsõ progi nincs a ratingsok állitására?
Alexease
Igaz😊 Balhe volt az 1.0-as verzioval. Egyreszt a tort EXE, masreszt a nem liszenszelt automarkak miatt😊
Mi a helyzet a GTP 1.1-es verziójával? Mi igaz abból, hogy csak eredeti cd-vel lehet használni? Tudtok errõl valamit?

sajoati
Cowek IRL nevén kívül mindent leadtam az SSCA szervezõinek, Giovanni, TSanyi, magam, csapatnév, stb.

Az õ nevét is leadom, ahogy elmail-ezi. 😊

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Martinsville, 250 kor, FAST2
PuMy
Valszeg csak ugy maradt (regen is volt ra pelda), nyugodtan lodd le.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
restartolni nem tudsz?<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
SZERVER MEG NEM MEGY <#idiota>

Egyelore valakik vannak a szerveren, valami F1C-s moka lehet?! Nem tudom most mi van, megprobalok korbenezni...
Giovanni
Én elküldtem. Majd jelezz vissza, hogy megkaptad e!

CodeRed
Nincs mit.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

köszi szépen😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

CodeRed
Azthiszem pár hete Izl dobta be a fórumba a linket.

Errefelé találod<#wave>

Ilyesmi "újítások" vannak benne:

<#nevetes1>

Codered, a bal felsõ sarokba mivel/hogyan lehet kiíratni az infokat?
sokkal jobban szem elõtt van, mint a jobb alsó sarokban..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

ChevyG work
<#nevetes1><#nevetes1>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

CodeRed
...falnak kenõdünk, és közben gyönyörködünk <#idiota>

versenyzünk, nem nézelödünk! <#nyes>

ChevyG work
hihetetlen, hogy eddig nem ismertétek<#smile>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Metwork
én is kedvet kaptam hozzá😊

I will use google before asking stupid questions.

na, ezt nekem is töltenem kell ... <#worship>

Tihy
és talán a jövõben is várható tõlük egy-két érdekesség, mert megállapodást kötöttek a Richard Childress Racing-gel, hogy õk biztosítják részükre a sim supportot, vagy valami ilyesmit

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

CodeRed
Mégvalami.A player iniben van egy sor

fog=0 ; Fog on or off

A 0-át írjátok át 1-re és nagyon jó kis köd efektek kaptok.Ha megnézitek a nagyobbik képet indianapolis cockpit akkor igencsak látszik mennyire "párás" a levegõ.

CodeRed
Húúúúú srácok!!!Aki még nem nézte meg azt az update-t aminek az elérhetõségét Tihy megadta az gyorsan nézze meg.Valami elképesztõen gyönyörû.Sorry a nagy képért de nem bírtam ki hogy meg ne mutassam.Az alábbi linken pedig letölthetitek a full jpg képet ami 11 mega :-) mert ez azért erõsen lebutított.Ja és semmi photoshop nicsen rajta.NAGY KÉP INNEN!!!

Az a pedal nem jonne rosszul csak kicsit sok az a 500euro<#ijedt>