51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Aha értem. Tehát érdemes lenne venni egy hangkártyát.
    Milyet javasoltok? Milyet vegyek?
  • Alexease
    Foleg ha be van kapcsolva a 3D;)
  • Tihy
    101% hogy az alaplapi hangkártya, az NR2003-mal szinte mindenki megszívja (köztük anno én is :)
  • Met
    milyen gép, milyen hangkártya?
    Nekem akkor hülyült meg amikor winreinstall volt. Beakadt a hang, levettem a hardveres gyorsítást és most nem fagy ki.
  • Alexease
    A BIOS-ban;)
  • DTap
    Igen csak annyit állitottam (ugye az alaplap csere miatt kellett),nekem is az integrált HK miatt volt.
  • Alexease
    Biztosat en sem tudok mondani, de alaplapi hangkartyat en sem hasznalnek! Bar az ujak eleg komolynak tunnek - az en alaplapomon is valami 6-7 csatornas cucc van, pedig 2 eves, de az volt az elso amit letiltottam;) A regebbiek - ha jol tudom:) - a CPU-bol haraptak "energiat" es rendszer memoriabol "fogyasztottak", ami egyreszt teljesitmeny csokkenessel jar, masreszt szeintem problemas lehet. Lehet, hogy nem ez a gondja a gepednek, de egy hangkartyara en mindenkepp beneveznek a helyedben!

Az egyeb "kiderithetetlen" hibaknak, fagyasoknak altalaban a "szentharomsag" szokott a megoldasa lenni: melegedes, memoria, tapegyseg. Ezek ma mar nagyon a hataron mozognak:( Nem is csoda, amikor 1 videokartyara 2 tapcsatlakozo kell?! :)
  • gordon 24
    Nem rosz ötlet. Márcsak arra kell rájönnöm hogy tudom letíltani.
  • robotnyk
    úgy mégjobb :)
  • robotnyk
    hát jobb ötlet ha előbb tényleg ki tudnád próbálni, ismerős, haver, akárki, biztos tud adni egyet egy fél napra
  • PuMy
    Elég ha kikapcsolod az alaplapi hangkártyát és úgy próbálod ki. Ha hang nélkül tökéletesen megy akkor nagyon valószínű, hogy az a hibás.
  • gordon 24
    És csak anyit állitottál rajta amit amultkor mondtál? Vagy miket nézzek meg?
  • gordon 24
    Lehet hogy veszek egyet megpróbálni. Ha nem ez a baj akkor meg van egy jó hangkártyám.
  • DTap
    Nekem csak beállitás volt,hát ha tudsz egyet kérni érdemes lenne kipróbálni.De biztosan jön majd vki aki jobban el tud látni tanáccsal.
  • robotnyk
    alaplapi hangkártya felejtős, 6-7kért már lehet audigyt kapni
  • gordon 24
    És akkor mi a szart csináljak? vegyek egy hangkártyát és tiltsam le az alaplapit. Vagy másik hangkártya driver vagy mi?
  • DTap
    tud sajnos...mint korábban mondtam nekem a hang miatt volt hasonló a nascarral,és pont alaplap csere után-korábban nem volt.
  • gviski
    Jó kis futam volt az első pár körbe tudtam tartani a tempót, aztán jöttek a gondok, az első pár sárga miattam volt, ezért sry... na szóval az volt a cél hogy célba érjek, a végén a kocsi nem volt az igazi kb 10MP/H kevesebett tudtam menni, de mentem hátha célba érek még 20kör volt és ismét megcsúsztam és itt vége lett a versenynek a kocsi nem tudnák megcsinálni....

Augusztusba leszek legközelebb futamon, remélem tudok rá készülni és végre versenyképes leszek.

Grat mindenkinek...
  • gordon 24
    Ezt nem hiszem el!!!
    Már kb 4-szer volt servizbe a gépem, és még mindig szar. Érdekes módon két három játékot utál csak eggyel müködik.
    A háromba természetesen benn van a NASCAR 2003. Az egy jó az f1 chellenge.
    Nem tudom mit csináljak komolyan, azt mondta aservizes ember hogy a Hardver része oké. Ez softveres gond. DE szerintetek aha Softver hiba van tud olyat csinálni hogy ujra indítja a gépet? Hát nem tudom, de ez már borzalmas ugy szeretem ezt a buzi játékot és nem bírok vele játszani, nagyon dühít a dolog.

Hát bocs az off-ért de egyszerüen már nem birom.
  • DTap
    A chase ugy hülyeség ahogy van mert csak a vitákat fogja szülni megint,nem is foglalkozom vele innét tovább.
  • DTap
    semmi
  • Toya
    Igen, mi ebben a nehezen érthető?

7x4=28 (28 alatt 7, felette 8), 8x4=32 (32 alatt 8, 32 felett 9), stb...
  • DTap
    tavaly 31-indulónál 8 volt a rájátszás idén 29-nél is anniy lesz?
  • Toya
    Van ez így. Nem múlott rajta semmi lényegében, csak így HaZso nyert a változatosság kedvéért :P
  • robotnyk
    kösz a versenyt mindenkinek, a hibákért elnézést. kb 5szor fogtam falat, az egyik korai sárga után mikor nem pitteltem, és a második helyről indultam, kipörgettem a kereket, majdnem összehoztam egy balesetet. -.-
    anélkül sem lettem volna versenyképes, de azzal a medvepuszival meg végképp nem. onnantól kezdve minden megállásnál kalapáltak.
  • B Lori
    Bocs az utolsó sárgáért,elég volt egy pici hiba az új gumikon....
  • IzI
    Met ha vegeztel a futammal nehany percre gyere fel letsz a icq-ra
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Michigan, 100 kor, FAST2

Sorry, azt hittem hazaerek;(
  • Met
    hsz vadász, menne már a gumiba :)
  • Alexease
    O az uj SG-s hirszerkeszto, midenhova van valami uj beszolasa, termeszetesen CapsLock-al, amugy meg goze sincs az egeszrol;)
  • Met
    azta!!
  • robotnyk
    pedig de :D
  • Cowek
    Eddig sem jött be az EA sorozat, így meg pláne...
  • B Lori
    Én mag arra hogy vajon módunkba lesz-e kipróbálni.
  • B Lori

Eddig azt hittem hogy Johnson szurkoló vagy

• robotnyk
    az autóm holnapra

igyekszem kevés vizet zavarva végigérni vele :)
  • Djemba
    NASCAR 2007 XBOS ÉS PS2 JÖ KI
  • Cowek
    2-nél "beraktam a kosárba" és ott már átalakult a racingre :-)
    Én megpróbáltam ...
  • Met
    3 bolt forgalmazza, telcsizzetek
    én csak láttam, hogy van, nyilván nem valami régi bejegyzés mert 28k, annó kicsit drágább volt :D
  • sajoati
    az csak úgy látszik, mintha lehetne kapni.... depo suxx. (de nyugodtan cafoljatok meg, konkret bolttal, ahol van ilyen...)