51527
-
#42875 En szeretnem, csak nem birom;) Eddig egyszer sem tudtam vegig menni rajta, egeszsegugyi okok miatt;))) -
#42874 sajnos Bristol-t mindenki utálja, pedig nincs is nála jobb :) -
#42873 majd ma este Bristolban régiek és újak együtt szédülhetünk 250 körön át... -
#42872 pedig volt annyi új arc, hogy egy pár régivel simán 20 feletti mezőny lett volna. :-/ -
#42871 óó basszus, michigen volt? nem is figyeltem :((...amúgy se értem volna rá... -
#42870 -
Toya #42869 Michigan után, Bristol előtt :)
-
#42868 akkor legalább drivereket nem kellett keresgélni az xp-hez -
#42867 -
#42866 KOSZI!
Most sikerult hazaernem:) Erdekes gep volt, regi PII-es, 2db 500-as procival, 512 RAM-mal, es valami regi, szutyok TNT2-es videokartyaval:)))) -
#42865 vicces, 0 sarga 155 koron at, 156.-ban berak egyet debris miatt(?).
btw, odabent kezdtem mondani: rlmtv.com , 50%-os verseny broadcast itt $139-be kerul, 2 kommentator, full tv displayek vagy mik (feliratok), es meg lehet nezni itt regebbieket is.
ha esetleg vmi spec eventben egyszer reszt venne a HNR pl. :) -
#42864 kb 70szer vettem érintőt a falon, utána meg későn lassítottam a pitteléshez (vajon hova siettem?), úgyhogy inkább nem kínlódtam ma tovább, bocs. -
Toya #42863 Én elindítottam már most, de nincs fast2 így sima fast beállítással fut.
8-kor ezzel restartolom. -
#42862 El kell hogy huzzak osszerakni es installni egy gepet, igy nem biztos hogy visszerek 8-ra. De az idomero elott biztos. Vagyis addig, ha nem lesz szerver, tessek offline gyakorolni;)
THX&SRY! -
#42861 Anélkül nem hiteles a befizetés :-) Egyszerű kis csalóról van szó :-) -
#42860 De ha kamu a program, akkor a csávó minek adja meg az elérhetőségét? Nem gondolta, hogy valaki előbb utóbb rájön a dologra? Láma. -
#42859 Ez mekkora -
#42858 milyen meglepő, hogy az oldal már nem működik :D -
#42857 De a legdurvabb, hogy 25000-en le is toltottek:) -
#42856 -
#42855 LOL!! http://www.hwsw.hu/hirek/31735/gyanus_furko_antivirus.html -
#42854 Neked is köszi, és mindenkinek aki segített. -
#42853 Na akko most kikapcs és játszok. Köszi a segítséget. Ha ez sem javitja meg akkor hétfőn veszek egy hangkártyát és kiderül.
Bocsi hogy szét off-oltam a topikot. -
#42852 disabled=kikapcs
enabled=bekapcs -
#42851 Nekem ezt irja csak ha rámegyek van egy lehetőség a Disabled. ha erre megyek akkor ki vagy be kapcs. Nem vagyok egy nagy guru. -
#42850 Nalam meg 1-5-ig lehet allitani:) Sosem bantottam, 5-oson van;) -
#42849 érdekes ez az Auto :)
Nekem Enabled vagy Disabled.
Mindegy kapcsold ki, próba, majd kapcsold be és próba.
Jó dolog ez a HT csak néha 1-2 progi meghülyül tőle. -
#42848 Sajnos nem csak a tap teljesitmenye szamit, hanem az alkatreszek es a ventilator mukodese, hatekonysaga. -
#42847 Most megnéztem a hőfokat jelenleg 48-c-os.
Az a ht pedig Auto-n van -
#42846 alapjáraton az 55 kicsit sok, nekem most 47-48, terhelésnél max. 60
Igaz van egy 12cm-es kisegítő ventim -
#42845 Ez komoly. Ezt a tápot kb 2 hete rakták bele a boltba mert a régi csak 350-es volt. És ezt tartotta problémának a faszi.
Szóval birom ezt a dolgot, egy éve fizetem érte 140-ezret ráköltöttem vagy 20-ezret és még mindig szar, lehet hogy felgyújtom és akkor az összes problémám megoldódik. -
#42844 De proci ho fok is kicsit soknak tunik (nekem). Nalam most 45 fokon megy, pedig AMD-m van, ami "allitolag" jobban melegszik. De az Intel-t nem ismerem. Valszeg a proci birja, az meg nem veszes, de erdemes a "rendszer" melegedesre is odafigyelni, mert a chipset es a memoriak is eleg erzekenyek a melegre. Foleg a RAM, ami nagyon durvan melegszik! Szinte az veszi fel a legnagyobb teljesitmenyt (big A -> big ºC ;D) -
#42843 Hyper Threating. Egy virtuális procit hoz létre.
BIOS-ban lehet kapcsolgatni.
Nekem akkor fagyott ha be volt kapcsolva.
Kipróbálnám egy márkás táppal is.
Winben ki van kapcsolva, hogy hiba esetén ne induljon újra? Talán dob egy hibakódot amivel már többet lehet kezdeni. -
#42842 Én is gondoltam erre csak az a baj hogy ez nagyon drága lenne mert az 512 dualba van ez azt jelenti hogy 2x256van benne. Szóval az a gáz hogyha ez kiveszem akkor 2 512-est kell venni az meg ugy már elég húzos. -
#42841 Mi az a HT?
A táp egy 400w-os deer táp van benne. -
#42840 Szerintem Sound Blaster (Creative) Audigy. Boven eleg a Audigy 1. Nem tudok most arakat, de olyan 5-7000 Ft lehet.
Es nem artana meg fel giga RAM sem;) Bar amiatt nem fagy, de nagyon sokat szamit! De RAM-okbol csak jo minosegueket erdemes, es lehetoleg egyformat! De ha nem is tudsz kettot venni - es ezt eladni - akkor erdemes jol megnezni, hogy legalabb a marka, tipus es az ertekek ugyanazok legyenek, vagy nagyon hasonloak! -
#42839 El is hiszem mivel. Próbálkoztam ezzel a dologgal.
Volt egy időszak kb 2 hónap amig jól ment. Ebbe az időszakba egyszer kipróbáltam azt hogy felhuztam a versenyzők "hangjnak" a számát meg bekapcsoltam a 3d-et és akkokr egyből ujrainditotta a gépet.
Majd ezt visszaállitottam és utánna müködött egy darabig.
De most megint ujrainditja sajnos. -
#42838 HT be van kapcsolva?
Milyen táp? -
#42837 ha nem vagy hifibuzi akkor elég a leg olcsóbb :) -
#42836 A gép:
3000 mhz P4-es proci van
Asrock alaplap p4v88+
512 ddr ram
maxtor 120gb-os vinyo
ati radeon 9600xt 256 ddr-es vid kártya
kb ennyi
A boltba is mondták a melegedést, és ezért vettem hozzá uj ventiket nagyobbat erősebbet. a proci most oly 55c körül van.