NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Igen ez tetszene benne! Ha jelentkezem mennyi a nev költség ?

Downhill!!

DTap
Az ICQ az ICQ (www.icq.com).Itt is jelezheted indulási szándékod sztem.De van néhány "hivatalos" teendõ amit itt intézhetsz.
Itt csak azon kell "törnöd" a fejed,hogy vajon a másik,hogy csinálja,hogy gyors és alig koptatja a gumiját.És hogy birja több körig pedig a setup fix neki is.Itt minden rajtunk a mulik ez a szép benne.

gordon 24
Mondjuk az biztos hogy zavró is hogy a játékba , nekik minden sokkal egyszerüb. Meg attól tudok falra mászni ,hogy egy majd kétszáz körös versenyt egy pit kiállássl csinál meg a gép.Amikor az igazi versenyzõk 60-70 körönként kereket cserélnek.

Egyébként hogy müködik a nevezés?
Az ICQ szám az a Messanger száma?

Downhill!!

DTap
Akkor ugyanugy vagy vele mint én (én is rajongóból lett játékos vagyok).És hozzád hasonlóan engem is "zavart" a belsõ nézet,fõleg még a régi FFB nélküli kormánynál.De hidd el érdemes "átszoktatnod" magad a belsõnézetre és hagyatkozz az érzéseidre (+a Spotterre) megéri!A % sem olyan lényeges szerintem mert az AI letol ész nélkül ha neked már pl kopott a gumid.Itt a verseny folyamán mindenki hasonló gondokkal küzd és próbál taktikázni és ez teszi izgalmassá a dolgot.Gyere és meglátod magad is és nem fogod megbánni.A hétfõ esték meg amugy is szabadok (de szerintem pár hónap alatt a péntek este lesz a kedvenced)...

gordon 24
Köszi! Igazából szeretnék veletek is játszani, de én nem szeretem a belsõ nézetet, én azt szeretem amikor csak a motorháztetõt látom. Ha belsõ nézetbe van nem érzem hogy mi hol van és baleset lesz belõle.Gyakorlok de nem tudom mikor fog ez még menni! Egyébként a versenyzõk 85-90% közé vannak állítva, és én is a versenytáv felét játszom mint ti.

Downhill!!

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
gordon 24
Van igen. Egy MOMO force feedback-es! Ezt a Játékot nagyon szeretem. Megvan a 2002-es is ,de a 2003-as sokkal jobb. Én már nagyon régóta játszom vele 3 éve. Mindig ugy csinálom, hogy megírom a Igazi versenynaptárt. Vasárnap mennek az igaziak én meg hétfõn lejátszom. Már háromszor nyertem a végén. az elsõ bajnokságot a 2002-es játékkal nyertem. A másik kettõt a 2003-sal. Volt még egy második hely is... Igazábol a rajongás az igazi NASCAR miatt van. És emiatt imádom ajátékot is!!!!!

Downhill!!

petesilver
Ez eszembe juttatja, hogy azért kevesen vagyunk😊 Ma olvastam az F1 Racingben, hogy Günther Steiner a Red Bull Racing korábbi technikai igazgatója áprilistól csatlakozik a RB Toyotával közös NASCAR Nextel Cup csapatához.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cowek
Van kormányod Gordon? Ilyen rajongással sok örömöd lehet a játékban ha beletanulsz. Ez a fajta rajongás nálam elismerést érdemel <#worship>

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Nagyon szivesen!

Downhill!!

petesilver
Köszi!

gordon 24
Igen Tudom hogy idén Charger, csak azt nem tudom, hogy a játékba mi. Azt hiszem
Interpid (de ebbe nem vagyok biztos). Vagy N/T.

Downhill!!

A Dodge a Charger típust szerepelteti.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Igen Pontiac. A chevrolet az MONTECARLO, a Ford az TAURUS,(idén FUSION), a Dodge (azt nem tudom)

Downhill!!

petesilver
Valaki emlékszik még esetleg tutira, hogy a Grand Prix márkanevû autó az nr2003-ban melyik autó modelje tulajdonképpen? Én mintha pontiac alapra emlékeznék.....

DTap
Én is számolom pontosan ugy áll mint nálad.Pistié csak 6 futamig volt rájöttem idöközben.

OK, nálam is így áll, csak annyi, hogy Zso-nak 5 ponttal több van, meg neked 6 körrel kevesebb vezetett kör. <#hehe>

Hehe, tudom mi a hiba, az, hogy hülye vagyok. <#zavart2>

Semmi gond, szólj nyugodtan, Dini. <#dumcsi>

Lehet, hogy van benne hiba, de ez úgysem hivatalos. <#nezze>

Szerintem meg ez az állás 😛
Talán egyeztetnünk kellene 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
DTap

DTap
Bocs,hogy szolok Pisti de vmi nem lehet jó sztem.Mintha néhány embernek hiányozna egy futam.

én is betegen vezettem tegnap, az öreg Earnhardt törött bordával is versenyzett. nincs kifogás! <#banplz>

<#eljen><#worship>IGEN!

DTap
Emlitette Zsó és benne vagyok.Én sem voltam sajna "top formában" mert sikerült összeszednem (a sok melo miatt) vmi bordaporc-gyulladást ugyhogy én is gyógyszereztem magam.Szerencsére már jobban vagyok igy azért bevállaltam.Remélem legközelebb már tudsz jönni.
Egyébként nem rossz a kép (valamin mesterkedsz <#worship> )-csak nem meglesz az idei összes?

petesilver
Azért ez is széép ám:

petesilver
Én már említettem Zsonak egy közös F1 nézõ, dumcsis hétvégét veletek, nála! 😊 Tegnapi napom borzalom volt. Olyan migrénem volt, hogy melóhelyrõl haza kellett jönnöm, ami szétrobbanó fejjel át a városon nem jó. Ráadásul örököltem a front érzékenységet, az elmúlt 2 hetem horror, 14 nap alatt elfogyasztottam 2,5 doboz Qualerint😞 Szóval totál kikészít sajna ez a semmilyen-frontos idõjárás. Este felnéztem ide, de versenyezni képtelenség ilyen tompa-fájós fejjel😞

Sajna nem ment minden jol, igy tegnap meg nem tudtam indulni, de ha minden igaz jovoheten talan, de nem merem elkiabalni 😄

Jott is csak elszalt lehet nem is akart utana visszajonni pedig nem mentem rosszul
Viski Gábor és valóban jöhetett volna.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
És az új srác is tedd hozzá!
Viccet félretéve jöhettél volna nyugodtan nagyon megbizhatóan köröztél.

HaZso
Pete, Alex, Red, CodeRed, nem leszünk így jóba', hol voltatok? 😛PP

Alexease
HNR Nextel Cup, Texas
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
DTap
Köszi!
De miért nem jöttél versenyezni?(Készülj itt a tavasz megyünk túrázni!<#vigyor3>)

Paint Shop Pro, Photoshop és persze egy layeres template

Hat errol van szo, egy moddolhato nr2k3 szintu szim kell 😄

Alexease
Szimulator, Nextel 2006, szabalyok, modderek vannak: NROS... de azert meg sem egy NR2003.
Kilehetne ezt is jatszani, csak kene 1 jol moddolhato szimulator, a tobbit a modderek megoldanak 😊

gordon 24
Milyen progi kell ahoz hogy tudjak szép autót csinálni? Mert gondolom ezeket nem a Paintshopba csináljátok.

Downhill!!

Alexease
De😊
Hirtelen bekavart hogy a Sony az F1-et "vette el" utana meg az EA a Nascar-t😉
De elobb utobb a Nascar is a Sony kezebe lesz, foleg ha a PS3-al erositeni akar majd az USA piacon...
gordon 24
Hát akkor szar ügy, mivel az Ea egy nagy szar! Azok maradjanak annál amihez értenek NFS meg ilyenek. Egyébként ezt nem bírom felfogni hogy miért kell mindenhol egy nagy cég kezében lennie mindenek! Egyébként igy van a WRC-vel is az is csak PS2-van.

Downhill!!

PuMy
Az F1-es jogok vannak a Sony-nal, nem?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy
Nem valoszinu, mivel olyan mint Papyrus mar nem is letezik. A masik dolog pedig, hogy a Nascar jogok 2010-ig az EA kezebe vannak.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Alexease
Nincs mar Papyrus😞 Es hiaba is gondolkodnanak, a Sony-nal (PS2) vannak a jogok😞
gordon 24
Az kár pedig jó lenne ha nem intenének le sárga alatt. Na mindegy remélem a Papyrus gondolkodik a folytatáson!

Downhill!!

Alexease
Nem tudok rola, hogy lenne ilyen modositas. Ez valszeg mar engine szintu lenne, ami mar nem lehetseges...
gordon 24
Sziasztok! Nem tudtok a játékhoz olyan javitást melyben benne vannak a Chase szabályok, a Green Wihte Chckered, és az új pontozási elvek? Ja és hogy rövid pályákon engedje a 43 autot?

Downhill!!

Giovanni
Bocs, de a hülye hangok átíródtak a gtp miatt, és tömegbe elnyomta a kocsim hangját, így nem "hallottam" a tapadásom, és megcsúsztam <#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.