NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Minnel gyaribbak a palyak, annal jobbak😊 Termeszetesen, grafikai valtozasok, javitasok lehetnek, de a vonalvezetes es a track.ini ne valtozzon😉
Valamelyik nagyobb update-ben valtoztattak az ini-ken, igy unkompatible lett az egesz😊))
gordon 24
Nekem az van, mi a hibája?

Downhill!!

Alexease
Pontosabban a Momo ami gazos, foleg a gyarihibas pedalja😊 Amugy a kormany jo lenne.
gordon 24
Miértis irta le a Logi magát, mi nem tetszik benne?

Downhill!!

Nekem is már 5 éve megvan,igaz már szétszedtem de minden eredeti benne és ha nem jon ossze az online akkor is már kelleni fog egy új.

Még egy kérdés,ahhoz hogy online tudjak menni jobb ha az erdeti pályák vannak mindenféle javítás nélkül? Mert akkor újrarakom az egészet ugyanis nekem szinte minden pálya már felújított.

Alexease
Nekem is TM-em van jonehany eve, es hibatlanul mukodik. Leszamitva, hogy kicsit kotyog mar akormany es neha szivat a botvalto, de azert mar kapott boven😊
Bar ez meg mukodik rendesen, de lassan nem artana beszerezni egy frissebbet😊 A Logi a Momo-val szamomra leirta magat, bar allitolag a DFP eleg jo. De eddig nem sokat tudtak teszteni, meg viszonylag uj. De egy ilyen uj TM-re mar lehet hogy beneveznek, csak nem tudom mennyi az eselye hogy itthon is lehet majd kapni?!
De igazabol egy H-Patter-nes valto kellene es egy harmadik pedal😊))))))))
Met
jónak néz ki

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Van de csak sima,offline az is elég 😊)

Ha már szóba került akkor megkérdem hogy mi a véleményetek errõl
http://www.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T310&fam=4
most is ez a márka van,ezért szeretnék ilyet.

Alexease
Meg sem leszek itthon holnap, de azert 18-ra megprobalok hazaerni😉
Kormanyod azert van, gondolom?! 😊
sajoati
tavaly az átlag versenyzõszám 20,6 körül volt, kétszer 24; pacecar nélkül 😊

Endure, in enduring grows strong...

Met
nem árt nagyobb helyet hagyni, ugyanis néha ha túl közel kerül egymás mellé 2 autó akkor a lag összevágja a 2 autót

Elozeseknel nem kell nagyobb helyet hagyni, de ha kilokod a masikat nem fogja megkoszonni 😄

Sziasztok!

Én lennék az a "field filler" akit Alexease már említett.
Bevallom nem számítottam rá hogy ilyen hamar teszt lesz,így gyorsan tanulmányoztam a szabályokat mert online tapasztalatom az egyenlõ a 0-val,néztem a Texas-i replayt és úgy látom hogy az offline-al ellentétben sok minden másképp mukodipl. az elõzéseknél nagyobb helyet kell hagyni stb.tehát lesz mit tanulni.Ha sikerül a teszt akkor egy FFB kormányt is akarok venni mert az sincs.

Holnap nem tudom mikortól lesz pontosan a teszt,nekem sajnos 18:00 elõtt nem a legjobb de ha csak akkor lehet akkor mindent megteszek hogy ott legyek.

Most hogy mondod! <#heureka>

Hogy felejthettem el egy ilyen nagyformátumú gondolkodó alapvetését! <#bohoc>

CodeRed
<#eplus2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Met
persze, hogy annyi volt mivel ketten voltatok, tudod van az az egyensúly dolog, ping-pong, amikor neked ping akkor a világ másik felén meg valakinek pong és így egyensúlyban van a föld (idézet Kelly Bundy-tól<#zavart1><#idiota>)
<#banplz>

Így van, a quality a lényeg, és az nekem mindig 100-on van. A pingem meg 111 minden versenyen. Mikor ketten toltuk kintröl Doriannal akkor is annyi volt.

gviski
Sziasztok!

Pénteken technika gondokkal küzködtem. A szabadedzésen minden ok volt, de hirtelen megszakat az internetem (központi hiba). És csak ma reggel javították ki a hibát 😞 remélem következõ versenyen rajthoz tudok állni, és nem lesz hasonló gondom.

Üdv.: g-bor

Virtual SimRacing

Met
mivel "év" közben szállnál be ezért arányosan kevesebb valamivel, mondhatni személyreszabottak az árak😊
minnél késõbb fizetsz annál olcsóbb 😉

ChevyG work
nem találom, hol van a fizetési feltétel v mi. régen volt asszem (ha jol emléxem 3e Ft)

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

DTap
kiváncsiságból végigfutottam,a második texasi futamon meg 23-an mentünk.

DTap
Voltunk 20 felett is talán egyszer 24 voltunk ha jól emlékszem Talladegán.Jó lenne ismét ha népesebb lenne a mezõny.

Erre az evre kicsit megfogytakoztunk most kb 12-13 tavaly volt 18 is
ChevyG
mennyien szoktatok lenne 1 átlagos versenyen?
CodeRed
De amúgy a legfontosabb az hogy a quality 95-100 között legyen.

ChevyG
nekem a kedvencem a "beheggesztett ajtók" voltak és levették a visszapillantót és a kilincseket<#smile>
Ne vicceljtek mar ha stabil 200 van az illetonek siman mehet.Joparszor megyek annyival es olyan ellen is soha nem szoltak es nem is zavart
DGray
Ugy emlekszem, hogy nekem 90 korul pingem volt, amikor jatszottam. Az boven jo volt. Sot, ugye volt olyan, amikor ketten nyomtuk egyszerre Pistivel.
Alexease
Nascar-hoz szerintem max 100 az elfogadhato. Amugy meg 50-el fut mindig.
Alexease
Tihy
azért 200 már egy kicsit sok 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Egyebkent ha vkinek 200-as pingje van meg az is boven jo.Szerintem nem kene korlatozni kulfodi e vagy nem max annyit hogy legyen pinglimit mondjuk 200
Met
az mintha közelebb lenne😊

Tihy
Szlovákia

Met
Doriannal sem és Pistivel sincs baj pingileg 😊
a srác messzebbrõl jönne mint németország?

Alexease
Lenne egy uj versenyzonk, B.Lorant szemelyeben, akit Tihy ajanlott es nagyon jo Nascar versenyzonek igerkezik, de sajnos "kulfoldi". Bar a szerver sebessege korlatozott kulfoldre, es igy jelentkezeseket sem tudun emiatt elfogadni, de szerintem egy tetsztet megerne kiprobalni, hogy pontosan mit is jelent a "lassu" eleres.

Igy kedden, ha megtudjuk szervezni, tartanank egy tesztet. Mivel ugy nez ki itthon leszek, a delutan folyaman inditanek egy Nextel szervert, de ideiglenes password-del, amire Lorant is be tudna jonni! Ha esetleg mukodne a kapcsolata es a palyan is megallna a helyet (😄) akkor bovulhetne ismet a letszam😉
Ha esetleg tud valaki masis jonni, aznap elotte-kozben jelezze nekem. THX!
Tihy
na jurosoknak még véletlenül se hidd el amit mondanak, VF, VCS csak össze vissza beszéltek, annak idején egy összefoglaló kész kabaré volt

nekik a CTS - kamion volt, meg metanol az üzemanyag és egyéb finomságok 😊

ChevyG
azok a lökött jurosportosok kavartak a viperrel, de a régi dodgoknál eggyértelmü, hogy intrepid
Tihy
igazából Intrepid volt 😊

Már ideje volt! <#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

itt vannak az idei "festesek"
mindenki szedje le, az is aki mar egyszer megtette, mert valtozott a filenev
cup
cts
aero88

Janusz

gordon 24
Ja rendben!! Szerintem a Charger valami állatúl néz ki! Majdnem a legszebb az autók közül, de persze nem a legjobb. (A legjobbak a Hendrick-es Chevyik)

Downhill!!

ChevyG
akkor volt szó róla mikor bejött (ujra) a DODGE
gordon 24
Aha! Mondjuk Viperrõl nem hallotam, de attól még lehet.

Downhill!!

ChevyG
viperröl is szo volt, de igazábol R/T volt (mint a CHARGER)
CodeRed
Akkor ezekszerint nem nálam volt a hiba mert nekem is cak sokadszorra jött le jól.

DTap
Köszi!

Alex-et keresd meg szerintem szivesen valaszol nevezessel kapcsolatban
Ne hasznalj letoltesvezerlot nekem azzal hibasan szedte le
DTap
Kérdés:Ti le tudtátok venni Viski Gabor kocsiját?