NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamelyik nagyobb update-ben valtoztattak az ini-ken, igy unkompatible lett az egesz😊))
Még egy kérdés,ahhoz hogy online tudjak menni jobb ha az erdeti pályák vannak mindenféle javítás nélkül? Mert akkor újrarakom az egészet ugyanis nekem szinte minden pálya már felújított.
Bar ez meg mukodik rendesen, de lassan nem artana beszerezni egy frissebbet😊 A Logi a Momo-val szamomra leirta magat, bar allitolag a DFP eleg jo. De eddig nem sokat tudtak teszteni, meg viszonylag uj. De egy ilyen uj TM-re mar lehet hogy beneveznek, csak nem tudom mennyi az eselye hogy itthon is lehet majd kapni?!
De igazabol egy H-Patter-nes valto kellene es egy harmadik pedal😊))))))))
Ha már szóba került akkor megkérdem hogy mi a véleményetek errõl
http://www.thrustmaster.com/eng/d_prd.php?p=T310&fam=4
most is ez a márka van,ezért szeretnék ilyet.
Kormanyod azert van, gondolom?! 😊
Endure, in enduring grows strong...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én lennék az a "field filler" akit Alexease már említett.
Bevallom nem számítottam rá hogy ilyen hamar teszt lesz,így gyorsan tanulmányoztam a szabályokat mert online tapasztalatom az egyenlõ a 0-val,néztem a Texas-i replayt és úgy látom hogy az offline-al ellentétben sok minden másképp mukodipl. az elõzéseknél nagyobb helyet kell hagyni stb.tehát lesz mit tanulni.Ha sikerül a teszt akkor egy FFB kormányt is akarok venni mert az sincs.
Holnap nem tudom mikortól lesz pontosan a teszt,nekem sajnos 18:00 elõtt nem a legjobb de ha csak akkor lehet akkor mindent megteszek hogy ott legyek.
Hogy felejthettem el egy ilyen nagyformátumú gondolkodó alapvetését! <#bohoc>#bohoc>
<#banplz>#banplz>
Pénteken technika gondokkal küzködtem. A szabadedzésen minden ok volt, de hirtelen megszakat az internetem (központi hiba). És csak ma reggel javították ki a hibát 😞 remélem következõ versenyen rajthoz tudok állni, és nem lesz hasonló gondom.
Üdv.: g-bor
Virtual SimRacing
minnél késõbb fizetsz annál olcsóbb 😉
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
a srác messzebbrõl jönne mint németország?
Igy kedden, ha megtudjuk szervezni, tartanank egy tesztet. Mivel ugy nez ki itthon leszek, a delutan folyaman inditanek egy Nextel szervert, de ideiglenes password-del, amire Lorant is be tudna jonni! Ha esetleg mukodne a kapcsolata es a palyan is megallna a helyet (😄) akkor bovulhetne ismet a letszam😉
Ha esetleg tud valaki masis jonni, aznap elotte-kozben jelezze nekem. THX!
nekik a CTS - kamion volt, meg metanol az üzemanyag és egyéb finomságok 😊
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured