51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    jaa, lustaság ellen nincs orvosság :)
  • Alexease
    Most olyan 170 levelet hamoztam at;) Az a baj, hogy - lustasagbol - egy programom belul olvasom be mind a 3 mail-emet:) Azert szoktam irni az ismerosoknek, hogy VERZALLAL irjak a subject-et, es akkor kiszurom;)
  • Met
    Alex, kellene csinálnod egy új mail címet, amit csak Toya (illetve még az aki ilyesmiket küldözget) tud és akkor nincs az, hogy jaj spam-nek nézte a rendszer meg ilyenek.:)
    Meg ott archiválva is lennének.
  • DTap
    [URL=http://www.motorsportok.hu/contents.php?cid=2523]Mik voltak az "előzmények"?[/URL]
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Mixed Cup, CTS, Watkins Glen, 36 kor, FAST!

HNR: Eredmenyek, bajnoki tabla frisitve!

Toya: A CUP Indianapolis es Mixed Karjala eredmenyeket nem talalom:) Valszeg "elvesztettem":) Sorry! El tudnad kuldeni megint?;) THX!
  • Toya
    Azért én biztosan nem kezdenék verekedni Tracyvel már csak a méretéből adódóan sem :D
  • DTap
    milyen setup lesz ma este?
  • DTap
    Bunyó San Joseból...
  • sajoati
    hehe, 6 black flagem volt e szerint, igaz 2 v. 3 longest line...
  • DTap
    A tavaly készitett első videomat kicsit feljavitottam (nagy csodát tenni nem tudtam vele) ha valakit érdekel innét letöltheti.
  • 72TSanyi
    Bristol_CUP_eredmények
  • Alexease
    Ejjel fent lesznek, csak meg kell varjam, hogy le menjenek a versenyek es hozzaferjek a szerverhez:)
  • Toya
    A HTML nekem is kellene, én is arra várok :P
  • sajoati
    ha raktok fel Bristol replayt (reportot épp tudok gyártani), akkor ma este írok review-t.
  • DTap
    off

Eurosport ma este:
    -WTCC
    -Champcar

on
  • DTap
    eredeti méretben
  • DTap
  • DTap
  • B Lori
    Ezt már betettem az iracing topicba de azért ide is mert ott nem nagy forgalom van.
    http://i73.photobucket.com/albums/i240/texasfury1/iRacingPCGAug06.jpg

Mindenesetre Hamlin elég jó reklámot csinált ennek a a mufajnak :)
  • sajoati
    "The vast majority of SIM racing is based on the NASCAR Racing 2003 software published by Papyrus and developed by Sierra."

Ez a sor viszi az egészet. Cool. :)
  • pasztor
    SIM racing
  • pasztor
  • pasztor
  • IzI
    http://www.simracingnetwork.com/modules.php?name=Broadcast

Itt meg nem lattam futamot de biztos jolehet es talan engem vagy Pistit is lathajatok mivel naptaraba benne van az a liga melyikbe megyunk.Szal gyertek szurkolni:)
  • B Lori
    http://www.truckseries.com/cgi-script/NCTS_06/articles/000079/007932.htm
  • bcs78

"Bejáratós az új félautomata M16-osa, amit most vett a K-Martban? Látogasson el hozzánk és vegyen részt egy egzotikus csillagtúrán Magyarország legveszélyesebb tájain!"
  • Met
    én is készítek propaganda filmet by hétker

kutyaszar, romos házak, kissebbség dögivel stb.

Már ki is találtam, külföldön hirdetni túlélő túrát 7-8. ker.ben. A szlogen, " Ha van önvédelmi fegyvere ne hagyja otthon"
  • bcs78
    Hát ez nyilván nem a nézettségről szólna, már hazai vonatkozásban. Inkább a magunk szórakoztatása lenne a cél (jó drágáért ;) ). De pár (1-200? vagy ez csak hiú ábránd?) fanatikus jenki Nascar fan biztosan érdeklődve nézné egy soha nem hallot ország virtuális Nascar ligájának egy futamát. Már úgy értem megnézné, hogy mifelénk ez hogyan megy, meg egyáltalán mégis hogyan. Teccikéteni? Országimázs. ;) Akár adhatnánk Magyarországot népszerűsítő szövegeket is a kommentátoroknak. Meg reklámszpotokat. :D Majd körbejárom Pestet a videokamerámmal és csinálok pár túristafelvételt. Összevágom 30 másodpercesre és kész is. :D

A szponzor szerzéssel mondjuk pont ez lenne a baj. Hazai nézettséget nem tudnánk nyújtani neki egy maréknyi haveron meg érdeklődőn kívül.
  • sajoati
    a site-ot juliusban eddig 37555-en nézték. 2006-ban kb. 150 ezren. 2005-ben meg 30 ezren se.

fejlődik.
  • sajoati
    a site-ot juliusban eddig 37555-en nézték. 2006-ban kb. 150 ezren. 2005-ben meg 30 ezren se.

fejlődik.
  • sajoati
    hát bcs és én.

//de majd kiderítem, ok? :)
  • sajoati
    ah, sárga alatti reklámot el is felejtettem mondani :)
  • Met
    ez mind szép és jó, de mennyien néznék?
  • sajoati
    nagyon f@sz@, kiesett versenyzővel interjú, instant replay, pitkiállásnál futó óra...
  • Met
    inkább Dzsabba :)
  • bcs78
    Na ja, így könnyű. Én meg lehetek majd "Chaba".
  • bcs78
    Amúgy szerintem is tényleg élvezetes a kommentár, hozza az igazi TV érzést. Bár ha mondjuk vmi frankó déli akcentussal tolnák, akkor olvadnék el teljesen.

139USD az vmivel kevesebb mint 30K HUF. Én nem tudom itt ki hogyan áll anyagilag, de nem tudnánk összedobni a pénzt? Bár szponzorral nyilván egyszerűbb lenne.
  • Met
    örülök a nevemnek
  • sajoati
    ja, és lehetne vmi szponzort keríteni, ami fizeti a közvetítési díjat. :)
  • sajoati
    ó, hát nézd meg, miről beszélnek a 12 órás versenyen! amikor már kb. 5-10 autó körözget.

szerintem nagyon jól adják elő, aki néz amerikai közvetítéseket az érzi, hogy mennyire az a stílus (ami nekem bejövős), a feliratok, replay, stb. is remek.

nyilván le lehet adni hátteret adott ligáknak, esetleg egy-két érdekesebb replay-t, vagy nemtom, valszeg nincsenek annyira elszállva maguktól, hogy ne készülnének fel belőle rendesen.

esetleg a ligánk kihívhatna egy másik ligát (másik országból), és x vs x versenyző "ütné" egymást. :)

de az igazi egy "sima" hnr verseny lenne.