NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihyvel mentunk kozel egymáshoz meg elozgettuk egymast és azt mondta nem volt gond és nalam is rendbe volt,hogy ha tobben vannak bent az nincs hatással a pingre?

Alexease
Szerintem nem lehet gond, mas is megy ilyen parameterekkel (Ping: 80-111, Quality: 100). A koridovel meg nem volt gond, bar versenyben nem az szamit, de azert megis😊
Koszonom a lehetoseget!!!!!
A reakciokbol itelve elfogathato ping igy most már csak a hivatalos megerosités kell hogy johetek-e és akkor már csak a reszleteket kell megbeszélni 😊
Egyébként nagyon elvezetes volt 😊))

Alexease
<#idiota>
Igen tudok😊 Ilyenkor tavasszal-nyaron mar nincs gondom, foleg bicikli miatt is, de iszom boven. Valszeg a tel gyalaz le teljesen, a mozgashiany...
Met
egy csomó topicba berakott egy smile-t, hsz vadász

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Mit csinált az arc?

Downhill!!

gordon 24
Az teljesen korrekt, én is ugy építettem össze.

Downhill!!

Met
nem😊
mondjuk, hogy tudsz e inni útközben

Alexease
Tudom hogy friss reg vagy, de ezt jobb ha abbahagyod, mert ban lesz belole😉 A rF-bol mar toroltelek😊
Alexease
Nekem nincs fenykep rola, de majd megorokitem😊
Amugy egy epitett biciklim van, alkatreszenket szereztem be, rakattam ossze😉 (Mali alu vaz, Kalloy stucni, FSA csapagyak, RTS teleszkop, Sachs hajtokar, Shimano STX cuccok, Cateye "vilagitastechnika" 😄DD). Nem egy mai darab, de nekem boven jo😊
Alexease
Azert van bicikli ut is (ugy-ahogy). Forgalomban azert en sem szeretek menni, csak ha nagyon kell. De viszonylag szerencsem van, mert a munkaba jaros utvonalam viszonylag bekes😊 Egyedul amikor a "hegyre" tekerek fel, akkor vagyok "veszelyben" 😊))))) Foleg, amikor a kocsog BKV-s kek busz, tol felfele az uton, 30 cm-re mogottem, nekem meg elfogy a sebesseg a valtorol, es nem gyozok menekulni😊))
Bp-n???
eletbiztositasod van? 😊
soha nem ertettem, hogy emberek hogy mernek ott bicozni...

Janusz

valaki tudna nekem tippet adni, hogy miért alacsony a quality a nr2k3-ban ha csatlakozom a szerverre?

szerettem volna a teszten résztvenni, de 78-ról szépen lassan lement a quality 60 környékére és iszonyatosan laggolt.

semmi nem ment a háttérben (kikapcsoltam IRC-t, böbgészõt bezártam)
XP tûzfala aktív egyedül, de nascar engedélyezve benne.

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Nagyon helyes, én is bringázom, még régebben Monti Downhill versenyeken indultam is.
Mondjuk amikor szoktunk feljárni a hegyre engem is ki szoktak akasztani, mondjuk én nem szarozom ha elém jön neki megyek. Mondjuk ebböl már volt veszekedés ordítozás.

Tudom nem ide tartozik😞Laffite), de ezt berakom:

Ez az enyém!!!

Downhill!!

Alexease
Persze hogy van. Ontsem nyakon oket?! Vagy mi van?! 😊)) Vagy ott voltal a hidon Te is?! 😊)))))
Met
kulacs van a bringán?

Alexease
Ja😉
gordon 24
Bringázol???

Downhill!!

Alexease
Amugy alig tudtam hazaerni😊 Biciklivel! Olyan "katasztrofa turizmus" van a varosban, hogy szornyu😊)))))) A Lanchidon szinte csak oroszok voltak😄 Meterenkent all egy ember, ket sorban, es mindenki fenykepez, filmez😊)
Alexease
INDITOTTAM TESZT SZERVERT, tobbekkozott Lorinak. De aki tud, mehet be korozgetni, Aero88 MOD van, Poconoval. Az IP-t mindenki tudja, a password: testtest.
Ja,ez csak a multiba mukodik a single-be nem tudtam átálítani 😊

Tihy
mind a két szériában fix-et használunk, és egyedül a steering ratio-t lehet változtatni

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Kész vagyok a tesztre....csak a ping lesz nézve vagy az is hogy eggyáltalán korbe tudok-e menni a pályán? 😊)
Azt még le se írtam hogy DSL 2048 / 384 van.

Tegnap este kipróbáltam ezt a Pocono setup-ot mert eddig mindig sajátot használtam és nem is volt olyan vészes úgyhogy ezzel a kormánnyal is lehet szolidan menni.Egyébként a fix setupon lehet változtatni (steering ratio) vagy ebbe a bajnokságba nem fixet használtok?

Met
OFF

Április 21.én elkezdõdik a Richard Burns Rally bajnokság
ha valakit érdekel szóljon privátban

ON

Nem fontos😊
Ha nincs vele gond, akkor eddig igazolatlanul hiányoztál! <#rolleyes>

JuanG
he?<#wow3>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
hi, skacz, nem adtam le, de TSanyinak megirtam a mobilomat, meg vagyok icun, keressetek! 😊

Endure, in enduring grows strong...

DTap
Más:
Most pénteken sajnos megint kések-ez önmagában nem lenne gond de nincs is itthon senki aki belépne helyettem-ezért ma megpróbáljuk azt,hogy Sanyi belép helyettem a gyakorlásra én meg majd kb 22.40-kor megpróbálok belépni a futamra.A pitbõl nem jövök ki csak szeretném tudni müködik-e ez igy akkor pénteken ez lesz a megoldás.

DTap
Az április 8.-ai 12 órás GTP endurance versennyel kapcsolatban lenne Sanyinak (pillanatnyilag nem tud gépközelbe jönni) infora szüksége.Jó lenne ha SajoAti (vagy vki aki jó angolos) tudna segiteni.A lényeg,hogy a kocsi festése amivel menni fogtok el van-e küldve ha nem akkor hová kell küldeni?Remélem vki tud segiteni és köszi érte!!!

user error mi?😊
JuanG
pedállal semmi gond (no momo hiba), én kb. novemberben vettem, egyelõre tök jó 😊))...egy havernak is ez van már egy éve kb. és neki sincs pedál gondja...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Ja, árban kb. egy kategóriában vannak, a Logitech kicsit olcsóbb is, és a PS2-n (ha van) is használható.

Én is egy ilyenen gondolkodtam, de én tavaly vettem egy Thrustmastert (Ferrari Enzo FF😎, és sajnos több gondom is volt vele (rugók, érintkezök törése). Support kb. nulla, hiába könyörögtem cserealkatrészért csak garanciális cserét csinálnak, de arra egy elfoglalt Nascar versenyzö nem ér rá. <#zavart1>

Én - többek tanácsára - egy Logitech Driving Force Pro-t rendeltem inkább (bár a pedál vészesen hasonlít a Momo-ra).

HaZso
Remélem, ezúttal jól adom meg a linket: <#wink>
Pocono, 88mod, fast2 setup
A steering ratio-t mindenki saját ízlése szerint változtassa majd...

Ha minden jól megy akkor holnap lesz a teszt.

Megfogattam Tihy tanácsát és felraktam még eggyet,sott még az E-re is telepítettem eggyet így már 3 NR van a gépemen 😊))

gordon 24
Néz körül a Saturnban. Én a MOMO-t 19000-ft-ért vettem.

Downhill!!

DTap
Most értem haza,csak érdeklõdnék,hogy megvolt-e próba és hogy sikerült?Jöhet-e Lori versenyezni?

Cowek
Találtam egy brutális árakkal mûködõ áruházat ha valaki MOMO-t szeretne venni.
De a többi cucc is igen olcsó.
Online Bolt

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Jó ha addig kibírja akkor majd megcsinálom.<#wink>

Downhill!!

Cowek
Amikor már a pedálok érdessége fényesre kopik a zoknitól, akkor azért nem árt majd megigazítani <#vigyor3>

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Köszönöm a választ ha szükség lesz rá ugyis irok, remélem sose lesz!

Downhill!!

Met
Kis WD40, kis szigszallag, kis FBS ragasztó segítségével, normál sziloplaszt és szaloncukor papír nem jó!!😊

itt egy leírás

gordon 24
Aha és ez hogy javítható?

Downhill!!

Met
Annyi a történet, hogy egy idõ után a gáz nem 100%-os lesz, lenyomod tövig és csak 70-80%-os teljesítményt ad le.

gordon 24
Ja az elöbb irtad!!<#falbav>

Downhill!!

Alexease
En csak azert nem tapasztaltam meg, mert nem Momo-m van <#idiota>
gordon 24
Köszi, remélem én se tapasztalom, mondjuk elég olcsón jutottam hozzá, pedig új.

Leárazta a saturn aztán 18000-ért oda adták.

Downhill!!

Alexease
Arrol szerintem a Momo-sok tudnak hosszasan meselni😊 En nem tapasztaltam szerencsere😉 De allitolag eleg tatosan javithato hazibarkaccsal. Ugy tudom MoZso a nem hivatalos supporter es Met a hazi szereleo mester😄DDD
Tihy
Ha a hely nem gond, szerintem rakjál fel még egy NR-t egy másik könyvtárba, legalább is én így csinálom eegyik össze-vissza buherálva off-ra, másik steril, eredeti on-ra. Lehet menne egyel is, de így még esélyt sem adok, hogy ne stimmeljen valami online 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!