51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Cowek
    Azt hittem már megtanultad! Ha nem engedi letölteni a fekete zászlót, rá kell szabálytalankodni!
  • IzI
    Nem volt kedvem korozgetni tetnelkul igy kialltam inkabb:)
  • 72TSanyi
    Engem is érdekelne a dolog.... De itt ugye már nem lesz probléma a pittel.....
  • Cowek
    Természetesen jelentkezem!
  • DTap
    Toyán és Gión kivül mindenki leesett a szerverről és 4-5 körrel tért vissza innét FUN jellegü lett a dolog.
  • sajoati
    na most mi történt, mondja el valaki!
  • bcs78
    Kár az esőszünetért, klassz volt a sárga nélküli futam.

Valakire a frászt hoztam az első pitkiállásom alatt, kacsáztam egyet előtte a pályán. Bocsesz, de egyszerre kezdtem figyelni vagy 4 felé. Kb így ált a szemem, mint ezen a szmájlin:
  • Toya
    Nem, természetesen 4 kereket cseréltem de mivel előbb tettem így hoztam rajtatok valamennyit :P
  • Toya
    Ezt a futamot a jövő héten megismételjük és a Richmondi versenyt a naptárnak megfelelően futjuk le.
    Azon a néhány szabad pénteken ha gondoljátok megnézhetjük a már említett BR pályákat Daytona, Talladega.
  • DTap
    na már én felejtek el irni...
    tehát igy akartam:
    Jövö héten ne feledjétek ki hol tartott!
  • DTap
    Jövö héten feledjétek ki hol tartott!
  • pasztor
    én úgyis csak téged akartalak elverni, az meg megvolt, mert hamarabb estél ki, mint én
  • IzI
    Toya 2 kereket csereltel hogy igy elenk tudtal kerulni?!
  • IzI
    Pisti ugrott a futamgyozelmed:)
  • sajoati
    ezt nézzétek meg, és kérdés, induljunk-e ebben (HNR Light Team, priority a múltkori tagoknak, de más érdeklődő is welcome!)

endurance liga, 2 havonta futamok

RA 8 órás lesz.
  • sajoati
    zeptemberben újabb endurance event, Road America, kéne menni, nemdebárugye?

egyelőre folyik a szavazás, h 6, 12 v 24 órás legyen...
  • pasztor
    végre van egy tüzoltónk is, sokkal jobban biztonságban fogom érezni magam a pályán!
  • Toya
    Szerver elindítva...8-kor restartolom - ha sikerül :)
  • Cowek
    Ugyan ki lett törölve, de sejtem miről szólt a hozzászólás
  • robotnyk
    vagy ő maga a kék, volt már rá példa
  • Alexease
    Gondolom, nem csak az SG-n reklamozta, igy a BSA mar rajta van az ugyon;)
  • robotnyk
    remélem hosszú életű lesz a szerver, tekintve hogy egy nyilvános fórumon, nyilvános weblappal hírdeted, a hülyének is megéri
  • Cowek
  • bcs78
    Oh, köszönöm. Sok meló volt vele. És köszi a rendert.
  • DTap
    Szép darab!
  • DTap
  • bcs78
    A lekörözést elősegítendő, élénk sárga alapszínnel fogok futni.
  • bcs78
    Új festésem lett.

[URL=http://invitel.hu/bcs78/078_bcs78.cup.zip]#078 új festés[/URL]
  • PuMy
    1 nappal a futam előtt már nem kell kavarni, főleg h eddig se volt túl nagy intezitás ebben a kérdésben. Majd a következő szezonban majd odafigyelünk erre az időpontra és úgy lesz a nyári szünet. Ennyi.
  • DTap
    ...az illetékeseknek eldönteni.
  • DTap
    Én személy szerint úgy döntöttem,hogy itthon maradok a futam miatt és csak szombat reggel indulok F1-re.De ha mégis vissza lenne minősitve a verseny "funrace"-nek jó lenne ha nem estére derülne ki mert akkor inkább megyek BP-re.Nem tudom kinek vannak még hasonló tervei sztem jelezze minnél hamarabb,hogy könnyebb legyen eldönteni.
  • Toya
    Talán azt kellene kitalálni elsőre, hogy ki nem lesz az F1 miatt.
  • sajoati
    lesz holnap vmi? rendes futam vagy fun? tisztazni kellene. (ha fun futam, akkor plane.)
  • Met
    erre kéne vinni a gépet is mi? nincs az az isten, hogy kirobbantsam innen
    de esetleg elnéznék rá, tartalékos pilótának :D
  • bcs78
    Elsö Magyar autószimulátor LAN

Ezt olvasta már valami illetékes? Csak nehogy az legyen, hogy a HNR még csak válaszla se méltatta a kérdést...
  • JuanG
    BSZ Ati!! :)))
  • pasztor
    bódog szülinapot!
  • Toya
    ALEX! MENT EGY EMAIL CSATOLT FÁJLOK TÖMEGÉVEL :D
  • Toya
    Aha, hát nem tudom. Az biztos, hogy minden pillanatban amikor nem látszol a képen a program csak számolja a pozíciódat és amikor valósággá válsz ismét akkor az eltérést korrigálja.
    Az előző szezonban SajoAtit egyszer így rakta rám a program...bementem előzni, csak ő közben annyira ívet váltott, hogy rámrakta a program amikor visszatért.
  • DTap
    nem volt semmi villogás nálam futam alatt,nem is mertem volna menni ha lett volna