51527
-
#43037 Azt hittem már megtanultad! Ha nem engedi letölteni a fekete zászlót, rá kell szabálytalankodni! -
IzI #43036 Nem volt kedvem korozgetni tetnelkul igy kialltam inkabb:) -
72TSanyi #43035 Engem is érdekelne a dolog.... De itt ugye már nem lesz probléma a pittel..... -
#43034 Természetesen jelentkezem! -
#43033 Toyán és Gión kivül mindenki leesett a szerverről és 4-5 körrel tért vissza innét FUN jellegü lett a dolog. -
#43032 na most mi történt, mondja el valaki! -
#43031 Kár az esőszünetért, klassz volt a sárga nélküli futam.
Valakire a frászt hoztam az első pitkiállásom alatt, kacsáztam egyet előtte a pályán. Bocsesz, de egyszerre kezdtem figyelni vagy 4 felé. Kb így ált a szemem, mint ezen a szmájlin: -
Toya #43030 Nem, természetesen 4 kereket cseréltem de mivel előbb tettem így hoztam rajtatok valamennyit :P -
Toya #43029 Ezt a futamot a jövő héten megismételjük és a Richmondi versenyt a naptárnak megfelelően futjuk le.
Azon a néhány szabad pénteken ha gondoljátok megnézhetjük a már említett BR pályákat Daytona, Talladega. -
#43028 na már én felejtek el irni...
tehát igy akartam:
Jövö héten ne feledjétek ki hol tartott! -
#43027 Jövö héten feledjétek ki hol tartott! -
pasztor #43026 én úgyis csak téged akartalak elverni, az meg megvolt, mert hamarabb estél ki, mint én -
IzI #43025 Toya 2 kereket csereltel hogy igy elenk tudtal kerulni?! -
IzI #43024 Pisti ugrott a futamgyozelmed:) -
#43023 ezt nézzétek meg, és kérdés, induljunk-e ebben (HNR Light Team, priority a múltkori tagoknak, de más érdeklődő is welcome!)
endurance liga, 2 havonta futamok
RA 8 órás lesz. -
#43022 zeptemberben újabb endurance event, Road America, kéne menni, nemdebárugye?
egyelőre folyik a szavazás, h 6, 12 v 24 órás legyen... -
pasztor #43021 végre van egy tüzoltónk is, sokkal jobban biztonságban fogom érezni magam a pályán! -
Toya #43020 Szerver elindítva...8-kor restartolom - ha sikerül :)
-
#43019 Ugyan ki lett törölve, de sejtem miről szólt a hozzászólás -
#43017 vagy ő maga a kék, volt már rá példa -
#43016 Gondolom, nem csak az SG-n reklamozta, igy a BSA mar rajta van az ugyon;) -
#43015 remélem hosszú életű lesz a szerver, tekintve hogy egy nyilvános fórumon, nyilvános weblappal hírdeted, a hülyének is megéri -
#43013 -
#43012 Oh, köszönöm. Sok meló volt vele. És köszi a rendert. -
#43011 Szép darab! -
#43010 -
#43009 A lekörözést elősegítendő, élénk sárga alapszínnel fogok futni. -
#43008 Új festésem lett.
[URL=http://invitel.hu/bcs78/078_bcs78.cup.zip]#078 új festés[/URL] -
#43007 1 nappal a futam előtt már nem kell kavarni, főleg h eddig se volt túl nagy intezitás ebben a kérdésben. Majd a következő szezonban majd odafigyelünk erre az időpontra és úgy lesz a nyári szünet. Ennyi. -
#43006 ...az illetékeseknek eldönteni. -
#43005 Én személy szerint úgy döntöttem,hogy itthon maradok a futam miatt és csak szombat reggel indulok F1-re.De ha mégis vissza lenne minősitve a verseny "funrace"-nek jó lenne ha nem estére derülne ki mert akkor inkább megyek BP-re.Nem tudom kinek vannak még hasonló tervei sztem jelezze minnél hamarabb,hogy könnyebb legyen eldönteni. -
Toya #43004 Talán azt kellene kitalálni elsőre, hogy ki nem lesz az F1 miatt. -
#43003 lesz holnap vmi? rendes futam vagy fun? tisztazni kellene. (ha fun futam, akkor plane.) -
#43002 erre kéne vinni a gépet is mi? nincs az az isten, hogy kirobbantsam innen
de esetleg elnéznék rá, tartalékos pilótának :D -
#43001 Elsö Magyar autószimulátor LAN
Ezt olvasta már valami illetékes? Csak nehogy az legyen, hogy a HNR még csak válaszla se méltatta a kérdést... -
#43000 BSZ Ati!! :))) -
pasztor #42999 bódog szülinapot! -
Toya #42998 ALEX! MENT EGY EMAIL CSATOLT FÁJLOK TÖMEGÉVEL :D -
Toya #42997 Aha, hát nem tudom. Az biztos, hogy minden pillanatban amikor nem látszol a képen a program csak számolja a pozíciódat és amikor valósággá válsz ismét akkor az eltérést korrigálja.
Az előző szezonban SajoAtit egyszer így rakta rám a program...bementem előzni, csak ő közben annyira ívet váltott, hogy rámrakta a program amikor visszatért. -
#42996 nem volt semmi villogás nálam futam alatt,nem is mertem volna menni ha lett volna