51527
-
#43077 lol -
-
B Lori #43075 Nem tudom tudjátok-e de léteznek a ssnet grafikai javításokkal ellátott BR pályák is.BRUPDATE.exe -
B Lori #43074 Eggyel több ok mert igy akciódúsab lenne ha csak 30-40 kort mennénk,feltételezem ha valaki ront vagy kiesik a draftból nem fog egyedul korozni a pontok miatt és így van esélye egy kis piheno után hogy másik versenyre,teszt szempontjából meg ekkora táv szerintem elég. -
#43073 az ötlet jó de nagy tömeg nem hiszem, hogy lesz :( -
B Lori #43072 Mivel csak teszt lenne és nem tétre mennek javasolnám hogy egy este 2 verseny legyen 20-25% táv és 10 perc practice,így nagyjából 1 óra jutna egy pályára és tobbet is kipróbálhatnánk. -
Toya #43071 Már most leírom, hogy a bajnokság szünetében a már említett BR pályákat szeretnénk letesztelni Zso beállításaival.
Szóval jövő héten Talladega BR, majd Daytona BR és ha úgy alakul Lowe's BR :) -
#43070 Piccs... én is kimaradok. -
#43069 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, California, FAST2
-
Redvin #43068 már nem -
#43067 Ha időmérő után érek haza, akkor még betudok lépni a futamra, vagy már nem? -
#43066 belépő díjjat? ezek hülyék, már minden sz@rból pénzt akarnak
viszont ma amikor jöttem haza, szépen ballagok a kőrúton és hallgatom milyen csattogó autó jön, hát valami cseh (huta, hata valami:) lancer rally autó döcögött:D -
#43065 Nah, ezt szokas szerint beszoptam;)
Nagy vidaman 1 oraval elobb elszabadultam a munkahelyemrol, hazatekertem, furodtem, oltoztem, felcuccoltam, es szeles vigyorral elindultam a Ligetbe hogy megtekintsem a Rally Prologot. Mar elore orultem, hogy nem a rakparton van, es meg talalan latni is fogok valamit, nem csak fejeket hatulrol;)
De amint odaertem, a vigyor ra is fagyott az arcomra, mert szepen korbekeritettek az egeszet szep magas atlathatatlan keritessel, es belepodijat szedtek:( Persze penz nem volt nalam, igy ismet hallgattam egy kis versenyauto hangot, es mar szeles vigyor nelkul hazaballagtam;(
Eddig ez volt az egyetlen "szegeny ember" versenye szamomra, mert kozel van, nem kell hozza auto, elertem gyalog, biciklivel, stb.
Vagyis 8-kor kenyelmesen inditok szervert:))) -
#43064 OK! En is rally-n leszek, de 8-ra szerintem hazaerek! -
Toya #43063 Alex ma indítsd majd el a szervert pls, mert éppen én csak a futamra érkezem meg ha minden jól megy... -
#43062 gyanús, hogy lesz, a minősége nem olyan jó, de ha felveszed, dvd-re írod, befizetek egy példányra. :)
törpiek: elvileg lehet lenni Toyotával is, de az nemtom, mennyivel jobb, gyorsabb(?).
meg már Mazdával jelentkeztünk, lehet késő bánat, de infó kéne a Toyotáról.
-
#43061 látom egyesek jól elvoltak az a hétvégi F1-es futamon a Toyota standnál :DDD
gratula srácok!! -
pasztor #43060 hajrá srácok! -
#43059 -
72TSanyi #43058 Remek! -
#43057 Lesz kozvetites? Ha igen, lehet hogy megprobalom majd felvenni, es kiirom DVD-re;) -
#43056 /sikerült reggelni a HNR Light csapatot, ha minden igaz 9/16-án 8 órás Road Americával kezdünk. :)
4-en vagyunk, 2-2 óra mindenkinek! METÁL! :D -
#43055 Tartós elem...
-
B Lori #43054 Holnap lesz valamilyen verseny? -
IzI #43053 Ara is szep:) -
#43052 Visszatért az ACT LABS!
Elég jó pedáljai vannak!
Van valakinek tapasztalata? -
#43051 Most látom nem csak én estem le a szerverről :(
Én jővő héten már nyaralok ezért jó futamot mindenkinek! Nem bánom annyira nem igazán szeressem :) ezt a pályát. -
#43050 ez mind szép de nem válasz:P -
#43049 -
Toya #43048 Azt írod be jelszónak a belépési kód mellé és olyankor az offline módhoz hasonlóan láthatod a nyilakat az adott versenyszakaszok felett és a gombok élnek is.
Simán az első nyilra a Practice skála felett nyomj rá. -
#43047 Valaki megmondaná hogyan lehet használni a boss jelszót a gyakorló szerveren? Fél világon ilyenkor éjjel van, azt újra kellene indítanom :-) -
#43046 Látod milyen egy jó csapattárs? Gio elmondta helyettem amit szerettem volna -
#43045 leadtam, az autónk file-ja LTS_119_HNRLight_MAZ.gtp.car névre kell, hogy hallgasson, player ID HNR Light, last name-be berakva. -
#43044 helyes! akkor leadom a jelentkezést, ide:
SSCA -
#43043 Természetesen jövök :) -
#43042 -
#43041 asszony engedi?:) -
#43040 ok, akkor még Gio-tól várjuk a választ, és akkor ki van a csapat; fordított jelentkezési sorrendben fölthetően:
Giovanni, TSanyi, Cowek, sajoati.
ez egy bajnokság tkp, vagyis több event lesz, viszonylag ritkán. én nem a díjazás miatt csinálom (meg ilyen szempontból csak húzom le a csapatot ;) ), de ha véletlenül egyszer nagyon jók vagyunk, tán még az is lehet.
RA-ra már van practice szerver, viszont a mailemre vki elküldhetné a car file-unkat. :) -
pasztor #43039 csak a pénz érdekel, mi? -
pasztor #43038 oválon mennék!