NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Giovanni
Úgy néz ki, hogy az új setuppal sikerûl az elõttünk lévõkkel tartani a tempót.

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

nem jol lattam, nem 3jegyu esett ki😊 4. a hsw team a kategoriaban.

ha jol latom 3. helyrol egy 3 jegyu esett ki tehat egyelore 4. a hsw team, ha utolerik korben a kiesettet akkro 3. ak a lightban😊 (remelem jol lattam)

nah 3. kiesett camshafttal szal ha sikerul utolerni a korokben akkor 10.ik helyen lesznek a sracok😊

sajoati
a 3 szemjegyû autók a Light osztály. Vagyis a 11. hely abszolút 11., kategórián belül hol állunk? 😊

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Go Go HSW-team!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship>

Downhill!!

hajra sracok nyomjatok! 😊 mar az nagyszeru lenne, ha sikerulne vegig erni😊
<#eljen>

DTap
Jelentem pillanatnyilag a HSW-team a 11. helyen áll.

DTap
Igen én láttam ki is volt irva a csapat neve sõt rendkivül profi közvetités megy nekem nagyon tetszik!Az igazság az,hogy most 3 órát nem voltam itthon tehát a korábbi állapotot tudom mondani.De most csatlakozok újra és megróbálom fraps-sel elkapni a magyar csapatot és kiteszek egy részletet.

sajoati
van onboard kamera is néha? 😊

Giovanni
Tényleg, látott valaki piros fehéz zöld kocsit 119-es számmal a közvetítésben? 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Most megyek újra megmelegítem a vacsit és nyújtózom 😊))

Giovanni
11-ik helyen váltottunk most....van 3 fokozatunk: 1,4,5

sajoati
azért azt mondjuk el, h 32 csapat nevezett hivatalosan, abból, ha már csak 17 van (bár hány indult?), az nem rossz arány. 😊

ENDURE!! 😊 In enduring grows strong! 😊))

sajoati
az eleg, csak allitsatok at a setupot! nekem is segitettek anno ezzel az otlettel, es bevalt!

😊

Cowek
Kicsit olyan mint egy Simson a 3 fokozattal, de jó lesz :-)
Giovanni 3 fokozattal is úgy megy mint mi 5-el <#worship>
Most 17 csapat van életben, és 12.-ek vagyunk.

http://www.f1-info.hu/

Gio most mondja, hogy egy autó megint elfüstölt, de ezek úgy tûnnek, hogy nem járnak minden esetben verseny feladással. Egy tankolással egyébként lehet menni legalább 1 órát. Így Gio még úgy fél órát körözhet pilótacseréig.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Nem adtuk fel, de már majdnem úgy tûnt, hogy a 4. fokozat is elszállt. 3-asunk ugyanis már nincs. De jelen állás szerint úgy megy vissza majd Cowek, hogy még az 1,4,5 meglesz! Reméjük! <#confused>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sanzik
Hát ez az élõ közvetítés nagyon komoly.<#wow1>
Azt hittem csak kis karikák köröznek majd felülnézetben,de ez mintha rendesen nézném a versenyt. És folyamatosan megy a kommentár. Nagyon jó!!
Ha jól vettem ki akkor 14. a HSW team és talán 17-en lehetnek még versenyben.
Szóval hajrá!
sajoati
ok, a lényeg, hogy nem feladni. 😊 néha versenyben levõk számát is megírhatnátok, meg ilyesmi 😊

Alexease
3D-s hang ki van kapcsolva a jatekban? Esetleg a DXDiag-nal a gyorsitasat is le lehet venni egyel.
20:38-kor újabb kényszerû cserénk volt. Vissza kellett adnom a volánt, mert jelentkezett a gépemen az a fura hiba, hogy a hang elszáll, és helyett csak valami fura cincogás hallatszik. Így képtelen voltam 1:41-nél jobb köridõket menni, így Gio, aki talál ez alatt a 35 perc alatt, amíg bent voltam max addig juthatott, hogy bekészítette magának a vacsit a közvetítés nézéséhez. <#rinya>
Kiszedem a gépbõl az audigy káryámat, megnézem, hogy az okozhatja-e valamilyen formában a hibát....

sajoati
hajrá, szurkolunk! 😊 szerintem már az siker, hogy a technikai részeket megoldottátok. 😊 4 és fél perc egy 12 órás versenyben könnyen ledolgozhtató ;-)

van, aki tudja nézni a közvetítést? volt szó a magyar csapatról?

Giovanni
Megtörtént a váltás. Nem éppen a legsimábban. Utolsó fél körben hátulról meglöktek és az oldalamra fordultam. Így vontatást kellett kérni (4:30mp) Úgy hogy elvesztettük a kategória 3. helyet. Sanyi az 5. helyen váltott engem.

Gio ezekben a pillanatokban áll ki tankolásra. Utoljára a 18:26-os kényszerû pitelésén (szélvédõ tisztítás 😄 ) járt ott.

DTap
<#taps><#taps><#taps>

Semmi probléma Gio netjével, 18:20-kor vette át a volánt, és azóta nyugodtan körözget. <#eljen>

DTap
jó kérdés nem tudom-talán ha vki olvassa aki tudja informál minket.

Vegulis ki lesz a 3. versenyzo?Mert tegnap gio netje nagyon rosszalkodott
DTap
Felül fut folyamatosan,nagyon profin meg van csinálva!Jelenleg a mieink 14. helyen állnak.Sok sikert nekik ezuton!

Most mar jois.Es van valami lista ki hanyadik?
Van is adas?Mert en nem latok semmit
Met
<#nyes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Az alábbi linken élõképen nézhetitek a futamot. http://www.rlmtv.com/
Itt a fejlécben szereplõ 'Launch BroadCast'-ra kell kattintani, és már nézhetõ is..... <#eljen>

Giovanni
az http://www.rlmtv.com/ -on a launch broadcast-ra klikkelve, pedig az élõ közvetítést lehet nézni a kommentárral

Giovanni
Megtörve bár, de tartja Cowek a kategória negyedik helyét. Abszolútban pedig 19. Egyébként a 22. helyrõl rajtolt.

sajoati
ha valaki nézi, majd kommentálja már nekünk, akik nem tudják nézni 😊

Alexease
<#eljen>
Giovanni
Ha valaki követni szeretné a 12 órás GTP futamot, akkor látogasson el ide:
http://racelm.com
aztán klikk a LIVE Server Listing menüre, majd az SSCA GTP Day-re

JuanG
úgy értem a sárga után a rajtnál 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
a lényeg hogy legközelebb ne állj be az 1. és a 2. közé lekörözöttként 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem

Met
- ha sárga van és körhátrányba vagy akkor nem tudsz rögtön kimenni amikor kinyit a pit, csak a következõ körben, a spotter mondja is

- amikor mondja a spotter, hogy a következõre zöld jelzést kapunk akkor be kell mennni belsõ ívre, egész elõre, ilyenkor vagy egy elõtted levõ körhátrányos autó mögé kell állnod vagy ha Te vagy az elsõ körhátrányban levõ akkor a pace car mögé-az elsõ mellé kell állnod

Ha valamiért nem akarsz elõre menni (nagyon le van zúzva az autód és nem akarsz bajt okozni, vagy csak simán nem akarsz bajt okozni) akkor nem kell elõre menned, viszont ha te lennél legbelül az elsõ ( tehát mögötted még van körhátrányos) akkor velük cseszel ki ha nem mész elõre, ugyanis õk nem elõzhetnek meg, ilyenkor hajts át a piten (vagy még korábban) és a sor végére kerülsz.

Remélem nem sikeredett nagyon bonyolultan leírni.😊

Segítség, hogy a spotter dumáját szöveges formátumban is meg lehet jeleníteni, ha esetleg az angollal van gondod, készült a progihoz magyarosítás

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Lehet hogy csak akkor hajol elõre ha valami akció van,vagy inkább állíthatja a támlát csak most a felvétel kedvéért arra a rovid idore nem tette meg......egyébként ugy vezet mintha az igazi autóba ulne.

Azt a kormányt én is elfogadnám 😊)

Tihy
szétrohadna a derekam, ha így ülnék végig egy versenyt 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

CodeRed
Állat az a kormány!!!!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Persze,csak most látom hogy megváltozott a neve azért nem megy 😊

Ez érdekes...próbáld meg bemásolni a google-be,nekem ugy mukodik
http://www.santiagoracing.com/videos/GatewayJSNASCARNation.wmv

gviski
Tnx a tegnapi versenyt, de ugy láttom még egy kicsit gyorsulnom kell, és nem hibázni, ezt a sárga zászlós részt nem nagyon értettem, de most már kezdem.

Ezt a gtp honnan lehet leszedni?

Virtual SimRacing

CodeRed
Itt nincs semmi <#nemtudom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured