51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    lol
  • ChevyG #43076

• B Lori
    Nem tudom tudjátok-e de léteznek a ssnet grafikai javításokkal ellátott BR pályák is.BRUPDATE.exe
  • B Lori
    Eggyel több ok mert igy akciódúsab lenne ha csak 30-40 kort mennénk,feltételezem ha valaki ront vagy kiesik a draftból nem fog egyedul korozni a pontok miatt és így van esélye egy kis piheno után hogy másik versenyre,teszt szempontjából meg ekkora táv szerintem elég.
  • Met
    az ötlet jó de nagy tömeg nem hiszem, hogy lesz :(
  • B Lori
    Mivel csak teszt lenne és nem tétre mennek javasolnám hogy egy este 2 verseny legyen 20-25% táv és 10 perc practice,így nagyjából 1 óra jutna egy pályára és tobbet is kipróbálhatnánk.
  • Toya
    Már most leírom, hogy a bajnokság szünetében a már említett BR pályákat szeretnénk letesztelni Zso beállításaival.
    Szóval jövő héten Talladega BR, majd Daytona BR és ha úgy alakul Lowe's BR :)
  • bcs78
    Piccs... én is kimaradok.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, California, FAST2
  • Redvin
    már nem
  • Giovanni #43067
    Ha időmérő után érek haza, akkor még betudok lépni a futamra, vagy már nem?
  • Met
    belépő díjjat? ezek hülyék, már minden sz@rból pénzt akarnak
    viszont ma amikor jöttem haza, szépen ballagok a kőrúton és hallgatom milyen csattogó autó jön, hát valami cseh (huta, hata valami:) lancer rally autó döcögött:D
  • Alexease
    Nah, ezt szokas szerint beszoptam;)

Nagy vidaman 1 oraval elobb elszabadultam a munkahelyemrol, hazatekertem, furodtem, oltoztem, felcuccoltam, es szeles vigyorral elindultam a Ligetbe hogy megtekintsem a Rally Prologot. Mar elore orultem, hogy nem a rakparton van, es meg talalan latni is fogok valamit, nem csak fejeket hatulrol;)

De amint odaertem, a vigyor ra is fagyott az arcomra, mert szepen korbekeritettek az egeszet szep magas atlathatatlan keritessel, es belepodijat szedtek:( Persze penz nem volt nalam, igy ismet hallgattam egy kis versenyauto hangot, es mar szeles vigyor nelkul hazaballagtam;(

Eddig ez volt az egyetlen "szegeny ember" versenye szamomra, mert kozel van, nem kell hozza auto, elertem gyalog, biciklivel, stb.

Vagyis 8-kor kenyelmesen inditok szervert:)))
  • Alexease
    OK! En is rally-n leszek, de 8-ra szerintem hazaerek!
  • Toya
    Alex ma indítsd majd el a szervert pls, mert éppen én csak a futamra érkezem meg ha minden jól megy...
  • sajoati
    gyanús, hogy lesz, a minősége nem olyan jó, de ha felveszed, dvd-re írod, befizetek egy példányra. :)

törpiek: elvileg lehet lenni Toyotával is, de az nemtom, mennyivel jobb, gyorsabb(?).
    meg már Mazdával jelentkeztünk, lehet késő bánat, de infó kéne a Toyotáról.
  • JuanG
    látom egyesek jól elvoltak az a hétvégi F1-es futamon a Toyota standnál :DDD

gratula srácok!!
  • pasztor
    hajrá srácok!
  • Giovanni #43059
  • 72TSanyi
    Remek!
  • Alexease
    Lesz kozvetites? Ha igen, lehet hogy megprobalom majd felvenni, es kiirom DVD-re;)
  • sajoati
    /sikerült reggelni a HNR Light csapatot, ha minden igaz 9/16-án 8 órás Road Americával kezdünk. :)

4-en vagyunk, 2-2 óra mindenkinek! METÁL! :D
  • Cowek
    Tartós elem...

• B Lori
    Holnap lesz valamilyen verseny?
  • IzI
    Ara is szep:)
  • Cowek
    Visszatért az ACT LABS!
    Elég jó pedáljai vannak!
    Van valakinek tapasztalata?
  • Mnemomic
    Most látom nem csak én estem le a szerverről :(

Én jővő héten már nyaralok ezért jó futamot mindenkinek! Nem bánom annyira nem igazán szeressem :) ezt a pályát.
  • Met
    ez mind szép de nem válasz:P
  • Cowek
  • Toya
    Azt írod be jelszónak a belépési kód mellé és olyankor az offline módhoz hasonlóan láthatod a nyilakat az adott versenyszakaszok felett és a gombok élnek is.
    Simán az első nyilra a Practice skála felett nyomj rá.
  • Cowek
    Valaki megmondaná hogyan lehet használni a boss jelszót a gyakorló szerveren? Fél világon ilyenkor éjjel van, azt újra kellene indítanom :-)
  • Cowek
    Látod milyen egy jó csapattárs? Gio elmondta helyettem amit szerettem volna
  • sajoati
    leadtam, az autónk file-ja LTS_119_HNRLight_MAZ.gtp.car névre kell, hogy hallgasson, player ID HNR Light, last name-be berakva.
  • sajoati
    helyes! akkor leadom a jelentkezést, ide:

SSCA
  • Giovanni #43043
    Természetesen jövök :)
  • Giovanni #43042
  • Met
    asszony engedi?:)
  • sajoati
    ok, akkor még Gio-tól várjuk a választ, és akkor ki van a csapat; fordított jelentkezési sorrendben fölthetően:
    Giovanni, TSanyi, Cowek, sajoati.

ez egy bajnokság tkp, vagyis több event lesz, viszonylag ritkán. én nem a díjazás miatt csinálom (meg ilyen szempontból csak húzom le a csapatot ;) ), de ha véletlenül egyszer nagyon jók vagyunk, tán még az is lehet.

RA-ra már van practice szerver, viszont a mailemre vki elküldhetné a car file-unkat. :)
  • pasztor
    csak a pénz érdekel, mi?
  • pasztor
    oválon mennék!