51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • sajoati
    fent van.
  • Toya
    Szolj ha telepítetted, ujraindítjuk
  • Toya
  • sajoati
    talladega tr-t honnan?
  • sajoati
    talladega tr-t honnan?
  • HaZso
    Inkább ülj vissza a verdába :-D
  • bcs78
    A kérdésedre a válasz: elváltottam magam. Csak azért nem válaszoltam mert hirtelen fogalmam sincs róla hogyan kell privizni ingame. (én=)
  • Toya
    Elindítva
  • Toya
    Akkor TR lesz és fast setup 25%
  • sajoati
    én meg a vh1-en nézem, h mit bénáznak supergroup címen Sebastian Bach-ék (ex-Skid Row, ha esetleg vki...)
  • HaZso
    A BR-hoz amivel mentünk most
  • B Lori
    Ven benn fast meg expert is
  • PuMy
    Hát én már TR-t töltök. :P
  • PuMy
    És milyen setuppal?
  • HaZso
    Ha előbb raksz fel TR linket, mint ahogy én feltöltöm a BR 1.0-t, akkor megyünk TR-en :-D
  • bcs78
    ah
  • bcs78
    akkor most br v1.0 vagy tr? vagy mi is lesz?
  • B Lori
    http://ntrplus.com/
  • HaZso
    Restart :)
  • Met
    valahogy nekem jobban csúszkált mint régen és a kormány se az igazi
    jó volt, hogy bevártál de a reméltnél jobban távolodtunk ahhoz meg kevesen voltunk, hogy sárga legyen és fel tudjunk zárkózni

nem baj, nézek snookert és aztán rally wb-t :)
  • sajoati
    hehe, ez "jó" volt. koccantunk Mettel, also íven, ő felül. picit felcsúsztam, aszittem, én vagyok a hibás. (replay alapján kideruüt, h Met csinált egy unforced errort, és lepattant rólam.)

semmi gond az autókkal, csak Met kiszakadt a draftból, mondom ne csesszük már el a versenyét, bevárom... így is lett, de körönként kb. 2 tizeddel szakadtunk le a bolytól, erre pitbe hajt és kilép.

ááá. egyedül inkább nem köröztem, körönként 1.5-2mp-vel a mezőny tempója alatt.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    CUP, Talladega BR, 94 kor, Talladega Fix Setup, Moderate serules!

A palya es a setup a HNR oldalrol letoltheto!
  • gordon 24
    Igazábol nem azt jelenti... Csak az a bajom az hogy az Nr 2003-még mindig nem megy. Most pénzem sincs(volt a sziget stb) és nem tudok próbálkozni a hangkártyával amit ajánlottak a többiek. Szóval amig nem tudom elérni hogy üzembiztossan müködjön az nr 2003 addig kénytelen vagyok más játékok után nézni.
    Nagyon remélem hogy lassan pont kerül az ügy végére és akkor fogsz egy Gordon ellen versenyezni. Remélem még idén de lehte csak jövőre.
    De most nem csak ez a baj hogy a hnr-be nem tudok jönni hanem az hogy abszolut nem tudok vele játszani.
    Szóval egy évvel ezelött rosz volt a döntés és vettem magamnak egy problémát. Ez van sajna. De azért itt hátérbe figyelek néha irogatok felteszek hülye kérdéseket és remélem elöbb utobb játszani is fogok.
  • B Lori
    Akkor ezt most azt jelenti hogy mégse fogok egy Gordon ellen versenyezni?
  • gordon 24
    Leszedtem!!! Nagyon állat játék... Köszi a tippet. Jövöhéten be is szerzem eszméletlen komoly. Fölleg a Hangja isteni. Köszi szépen a tippet.
  • gordon 24
    Hát oké... Köszi. Nem tudjátok azt hogy a softwerébe ha egy beállitás tetszik akkor hogy tudom menteni? Mert mindent megpróbáltam de sajna nem sikeredik. Nagyon béndzsa vagyok...
  • Alexease
    Ha csak azert kell, hogy autos legyen, akkor valoban a GTR2, vagy az rFactor. A GTR2-hoz sok palya elerheto, az rFactor-hoz meg letezik elvileg mukodo EXE:) Es ahoz van gyari NASCAR is, bar nem egy NR2003, de azert nem rossz;)
  • Met
    szedd le a GTR2 demót
    a MW pont nem az a játék amihez kormány kell:)
  • gordon 24
    Hát ezaz!!!! Elég gáz de semmi jó nincsitthon...
  • Alexease
    NFS MOW?!
  • gordon 24
    Sziasztok!!!

Kicsita téma off. De szeretném megkérdezni töletek (itt elég sokan értenek ehhez) Hogy a Logitech Momo kormányhoz nincs valakinek a NFS MOW-hoz valami jó beállitása.
    Mert ugye a NASCAR racinggel mé mindig nem tok játszani és halálra unom magam.
    Az a baj hogy nem birom beállitani nagyon érzékeny és hiába állitgatom nem sikeredik.

Előre s köszi...
  • Alexease
    Koszi a feltoltest!
    Most egy ideig, neha nem biztos hogy jo lesz a verseny eredmenyek resz a HNR-en, mert egy kicsit faragnom kell rajta;) A verseny naptar is bugzik;)
  • Toya
    A BR pályákat megtalálhatjátok a HNR oldalon.

Aki akar ma menni CTS-el road pályán azoknak elindítottam a szervert.
    Thornton 12 mérföldes road, fast setup, kikapcsolt sérülések és nincs sárga.
  • HaZso
    Pénteken gyertek minél többen, jó lenne kipróbálni online a Talladega BR pályát... Ugyebár itt a külső ív ugyanolyan jó, mint a belső...
    TALLADEGA BR fixed setup
    Akinek pedig van kedve harcolni a 110%-os AI-val, annak:
    TALLADEGA BR set - hideg gumival vigyázni
  • DTap
    off
    Tracy-Bourdais utolsó kör
    on
  • sajoati
    off:

Ha már security. hogy én mit szívtam a windózommal részben saját hülyeségem miatt... ah... pénteken egész délután küzdöttem vele, kezdve onnan, hogy a júniusban (gyakorlatilag 5 év után) újratelepített vindózomat sikerült valahogy extended partícióra tenni. (De hogy voltam ilyen bééna???? Áh.) Aztán meghüjült az egész, megszivatott keményen (custom boot order miatt az előző, még föl nem számolt roncsvindózom boot.ini-jét olvasta be-> hal.dll error, cannot boot, bootolás windows cd-ről, boot-olás smart linuxból (behal a videókártyámon), bootolás ultimate recovery cd-ről (nem bootol), küzdés ezerrel.)

(Közben kijavítva a régi windows-om, de nem ismeri fel az IDE vezérlőket, illetve felismeri, de szabványként telepíti, utána nem engedi az nforce4-es drivert rá -> winchester lassú, mint állat.)

Nosza, új windows fel, tűzfal letölt (lusta keresni cd-t) -> ráb&sz keményen, gonosz trójai jön, míg tűzfal csepereg lefele, de aztán: vírusírt, tűzfal, anti-spyware, hijackthis, IDS, rootkitrevealer, sp2, minden.

Leirtom trójait. Netstat. Svchost.exe beszélget! (Közben kvali egy 40.1-es idővel ;) ) Mit beszélgetsz hitvány svchost? Hát bizony a kis genyó, a deploy.akamaitechnologies.com-mal beszélgetett, és amíg kitaláltam, hogy ez windows feature (auto update-hez használják az akamaitechnologies szolgáltatását m$-ék), plusz letiltottam a fölösleges szervizeket, addig elkezdődött a futam.

Ja, nem. Végetért. Éjjel kétóra húsz perc volt.

• januszx
    ma olvastam secunia listan :)
    http://aluigi.altervista.org/adv/nascarzero-adv.txt
  • ChevyG #43080
    letölthető az ex nascarnet.com-rol!
  • DTap
    off

21:30 Eurosport-Champcar-Denver Live!

on
  • Cowek
    Grafitis beszökött éjjel a garázsba
    ....jól tette