NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Giovanni
Gyakorlatilag a mögöttünk jövõ 7 kör hátrányban volt velünk szemben...úgy hogy sztem biztos lett volna a 3. hely a kategóriában

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Igen, köszönjük Sajóati szervezési munkáját, illetve a többiek bíztatását. Külön köszönet csapattársaimnak, hogy a technikával dacolva tartani, illetve idõnként javítani tudtak addig köridejeiken! <#worship><#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
<#eljen><#worship>
sajoati
valaki megnézte, hogy végül kb. hol végzett volna a csapat? mert gondolom így hátra lett sorolva... (ill. akkor, ha kb. ugyanígy végigmegy, kategóriában 3.? vagy volt esély pozíció szerzésre/vesztésre?)

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
Gratulálok! Szép volt! <#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Hú mi volt itt éjszaka. <#wow1>

Gratulálok a szép teljesítményhez, mindenkinek! <#worship>

gordon 24
Gratulálok srácok!!!<#worship><#worship>
A program egyébként velem is sokszor megtette ezt!!!!

(mondjuk én csak single modba játszok vele)

Downhill!!

Giovanni
Sziasztok!

Szeretném megköszönni mindenkinek a bíztatást, aki figyelemmel követte a tegnapi futamot! <#eljen><#worship>
Nagy élmény volt a verseny, a végét leszámítva. Õszintén szólva nem erre számítottunk, hogy a program hibájából így essünk ki. Legközelebb, majd jobban sikerûl.

Külön kösz Sajoatinak a szervezésért! <#eljen>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
fakk. na megyek is aludni 😞( jo8

Giovanni
Addígra már DQ volt

sajoati
és kiszálltatok közben? ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

sajoati
hát akkor gracc az eddigiekhez, és jó éjt. legközelebb talán több szerencse lesz, várjuk a fullos beszámolókat! ;-)

Giovanni
Törölték, csak 10mp-el késõbb <#szomoru1>

Sajnos hiába megyünk be a szerverre, vezetni már nem enged. <#falbav>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
kell, hogy legyen vmi server user, akinek lehet üzenni, biztos tudja törölni, merthogy osztani tudnak black flaget, az biztos, akkor csak tudják már törölni is???

DTap
sajnos ez dráma a javából...sztem nem lehetett letölteni a büntit vmiért...

sajoati
üzenjetek a rendezõségnek, h nem jo a prog, toroljek ok.

HaZso
Ajjaj, mi volt itt?

Giovanni
2óra 30 perc van hátra

Giovanni
2óra 30 perc. Amúgy most van egy kis gond. Sanyi fekete zászlót kapott, bement letölteni, és nem törölték

DTap
Mikor is telik le a 12 óra?(Hazsóval nézzük lelkesen és bánjuk,hogy nem indultunk)

Giovanni
Nem....én váltok, és ha a chello engedi, akkor be is fejezem

DTap
utolsó váltás volt?

DTap
<#wow3>

HaZso
<#smile>

Giovanni
Most TSanyi nyomja. Abszolút 8. Kategória 3 <#eljen>

Giovanni
nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos nem vagyok álmos ......hrrrkk

Alexease
<#eljen><#worship>
DTap
sajoati
köszi! 😊 töltöm! 😊 majd jövök vissza szurkolni.

sajoati
ja, még annyit, hogy ilyen fokozatvesztésdi szekvenciális váltóval az igazi 😊)

DTap
Neked mindent Ati!Csinálok egy 'onbord' videot is.Hamarosan...Töltsd az aksit!!!

DTap
De sajnálom...

sajoati
hát ezt szomorúan hallom... igaz, 1 fokozattal is el lehet döcögni ;-)

sajna a mobilomon teljesen lemerült az akksi, így kénytelen vagyok hamarosan bontani a netet...

TD, remek volt a kis videó, még több jöhetne, igaz ezt is vagy 1 óráig szedtem. 😊

csak így tovább Team HNR Light, és nem feladni, ha minden kötél szakad, akkor is lehet, hogy egy pitkiállás utáni pilótacsere megjavítja az autót, szóval utolsó lehelletig, gyerünk!! (tudjátok, endure... 😊)) )

Már egy órája nem kell, csak 2 fokozat küzül választani. Már csak 1. és 5. fokozat létezik, a következõ cserével így egy újabb setup kerül bevetésre....

DTap
Igen csak igy tovább!

Giovanni
HSW Light T. abszolút 8. Kategória 3.

HaZso
Az is igaz :-P

HaZso
HAJRÁ HSW Light Team!!!!

DTap
Akkor azt majd felajánlják nekünk...<#idiota>

Giovanni
Cowek most összetettben 9 és kategóriában 3. helyezett <#eljen>

sajoati
vicces lenne, ha nem a tárgynyeremények, hanem egy közvetítés venné rá õket a szereplésre. 😊

3. a light kategoriaban!

9. gogo!

HaZso
Ha ezt meglátja Norbi vagy Prezsi, jönni fognak újra talán <#vigyor>

HaZso
Te JÓÓÓÓÓÓÓÉG, milyen eszméletlen jó ez a közvetítés, a következõn elindulok, csak szóljatok, mikor lesz <#worship>

Giovanni
29 induló volt, ha jól tudom

sajoati
hány induló volt végül? megvolt a 32, vagy csak 25? úgy kell csinálni, mint a hokisok a szezonban: apró célokat kitûzni, és akkor nem is olyan sok az a 82 meccs + PO. 😊

itt meg félidõ, meg minden 😊

Giovanni
HNRL Team abszolút 10! <#eljen>