51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Jah, én is úgy látom.....
  • B Lori
    Ugy látom ma már semmi nem lesz.
  • Giovanni #43155
    Lehet valamit nagyon elnéztem, vagy másik pályára emlékeztem
  • B Lori
    Ha csak ketten leszunk akkor nem sok értelme van,én tettem javaslatot csak azt kell eldonteni hogy oval vagy road vagy esetleg más pálya,ha meglesz akkor lesz link is.
  • Met
    szerintem most nagyjából kívánság műsor van, ott mentek ahol akartok:)
    linkeljetek pályát, setupot gondolom a serveren nincs fent
  • B Lori
    Az csak javaslat Met felhívására,még nincs hivatalos dontés hogy mi lesz.
  • 72TSanyi
    Igyekszem részt venni rajta......
  • 72TSanyi
    Valóban, úgy tűnik nekem csak a kedd 20:00 óra szúrt szemet!
  • B Lori
    Lesz valami...és valaki????
  • B Lori
    Ezen nem muljon :))
    ha ovál CTS-Mansfield
    ha road Aero-Riverside 1970....1970 MOD-al is jo lenne :)
    ha kell van még egypár javaslatom
  • Met
    ott a hivatalos versenyek vannak, most szünet van, találjatok ki valami pályát
  • sajoati
    az egy dolog, hogy az időjárás őszies, de a szeptemberi futamot akkor se tudjuk ma legfutni. :))
  • 72TSanyi
    Hát ezért töri Met magát azzal, hogy a banner alatt kiírja a soron következő futam helyszínét és időpontját.......
  • B Lori
    Engem is ez érdekelne :)
  • sajoati
    milyen futam lesz?
  • 72TSanyi
    A ma indulni szándékozók légyszi jelezzék részvételüket az esti futamon. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e ma estére gép elé ülni.....
  • sajoati
    egy replayjel azert megdobhatsz. most probaltam, igaz, mara virradoan aludtam vagy 4 orat, de most is 1:53 korul nyomtam. (ez mar nem fast setup volt, hanem gany1. :) )
  • Giovanni #43140
    igen, igen, igen, igen Azt azért hozzá teszem, hogy a ai-val edzettem, szval volt benne egy kis draft is. De az lesz a versenyen is... Szval úgy már egyáltalán nem nehét 1:50 körüli időket menni...próbáld csak meg :)
  • Alexease
    Ezert kellemetlen, amikor par napig nem nezek mail-t: "There are 702 unread Mail messages in your Inbox."
  • IzI
    lol :)
  • Alexease
  • Alexease
  • sajoati
    a lényeg, hogy lassúnak látszódjunk, de gyorsak legyünk. :))

amúgy meg
    Jó étvágyat! :))))))))))))
  • Met
    kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank
  • sajoati
    leszedted a palyat? a track.ini-t? a gtp1.1-el mesz? Mazdaval?

ha mindegyikre igen a valasz, akkor mar csak egy kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank. :)))
  • Cowek
    Ne ufozzál itt nekem :-D
  • Giovanni #43131
    Sima fast-al lehet menni 1:50-et...de akkor felesleges...
  • sajoati
    köszi! practice serverre nem tudtam bejutni (offline-nak tunik, ami azert erdekes, mert 24/7-re irtak...)

szoval probalkoztam ezen a RA-n, 1:53:1-nel tartok, vmennyit tan lehetne javitanom, de folosleges kuzdeni, 1:51-tol felsorolnak a GTP osztalyba, meg igazabol nem akarom kiserteni az ordogot low wing setupokkal.
  • 72TSanyi
    Feltettem az általunk legutóbb használt player és car file-t a köv helyre:
    LTS_119_HNR_Light.gtp.zip és HSW_NR_Light__.zip
  • sajoati
    nu, HNR Light tagok:
    1. kérnék egy .car file-t. :)
    2. RA practice szerveren kell liszenszt szereznünk, ezt meg hétvégeken lehet, tehát most, v. köv. hétvégén.
    (ez nemtom, nekünk miért kell, talán mert Glenben nem indultunk, na mindegy.)
    3. pléjer fájlt is kérek.
  • sajoati
    én pl. nem gondoltam volna, hogy azért lehet gyorsan menni a külső íven, mert a belsőn nehezebb. :)
  • Toya
    Mint a teszt alatt is említettem nekem lényegében mindegy, hogy eredeti, BR vagy TR pályákat használunk, mert számomra nem tünt sem izgalmasabbnak, sem gyorsabbnak, sem könnyebbnek (sőt) a versenyzés.
  • IzI
    Azert van a masfelora gyakorlas
  • Toya
    Nagyon kevesen voltunk a teszten sajnos. Képzeld el ha azok is a pályára merészkednek majd akik akkor látják elsőre a TR vagy BR pályákat...Jujj, de durva lesz.
  • B Lori
    Hát igen,ez a fo kérdés,ha gyorsabbá akarjuk tenni a kulso ívet azt csak ugy lehet hogy lassítjuk a belsot amit "csak" meg kell szokni vagyis mondhatjuk ugy hogy ujra kell tanulni a pályát,szerintem lenne hozzá elég onfegyelmunk és értelme is annak ellenére hogy novelnénk a baleset lehetoségét.
  • B Lori
    Kiváncsi leszek hogy ebbol mi lesz :))
    http://www.arcasimracing.com/asr/
    Végre valakinek eszébe jutott hogy nemcsak NASCAR van a világon,kár hogy a Papyrus-nak nem amikor az EA elhappolta licenszet :(
  • Toya
    Hát spec én inkább vonatozok mint hogy valaki alsó ívről üssön ki azért mert túlvállalja magát, de ez magánvélemény :)
  • B Lori
    Nekem nagyon tetszett és szerintem megér még egy tesztet,a BR is jó csak az also ivet lassítani kell de az ugye azzal jár hogy vége a padlogázas versenyzésnek és a kanyar elott draftba "lassítani" kell mert akkor sodrodunk felfelé.
    Azt kell eldonteni hogy maradunk az org. pályánál és a nézeteltéréseknél vagy ezt választjuk ami balesetveszélyesebb (amig meg nem szokjuk) de realisztikusabb is.
  • sajoati
    :)))) jóvanakkó, végülis így negyed 12 körül nem gáz, h nem indulok egy versenyen. :)
  • Toya
    Közben kudarc lett a teszt eredménye és már csak négyen nézik melyik ív a gyorsabb :P