NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
A fekete zászlós esetet is megnéztem,amikor érvénybe lépett a sárga a második és harmadik kozott volt egy lekorozott (78)aki a 2-es kanyarba kicsúszott és igy elmentetek mellette viszont a kiálásig nem vette vissza helyét,amikor kimentetek a pit-be akkor ugyan gyorsított de a 3-4-ik helyezetten már nem segített,szerintem ezért kaphattak buntetést elozésért.
Endure, in enduring grows strong...
A pénteki versenyen nem tudok indulni sajna, mert egyébb elfoglatságom lesz 😞 így hát majd a következõn talizunk.
Üdv.: g-bor
Virtual SimRacing
SSCA Daytona 12 órás eredmény
ez alapján 10. (kat 4.) lett a csapat, kb. 70 kör kellett volna a végéig. grats az eredményhez!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Júliusban Watkins Glen 12h, a nagy sikerre való tekintettel SimGear szponzoráció dettó, HNR Light-ot nevezném, a mostani csapattagok elõnyt élveznek == ha nem mondják le határozottan, akkor õket. (Ill. bocs, elõbb mondja mindenki, h neki oké-e, de ha igen, akkor addig más nem fér be. Helyesebben az 5. ülés még kiadó, bár 5 pilóta kicsit sok, nem? ;-) )
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Az Eurosport meg fuck a reklamok miatt😞 vegre Voos nem pofazott bele egy belsokameras korbe, erre jon a reklam <#zavart1>#zavart1>
Mondjuk, meg mindig jobb mint a Sport 1,2, mert azok meg #$@%#! foci csatornak<#zavart2>#zavart2><#levele>#levele>
Nekem nagyon tetszett ennek a pályának volt már korábbi változata is de ez hasonlit most legjobban a jelenlegire (kár,hogy egy lassitó hiányzik de különben az idei Busch helyszin akar lenni).Lehet van aki ismneri is nekem vhogy elkerülte a figyelmemet.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Van valami honlap ahol irnak a vegerdmenyrol ?