51527
-
72TSanyi #43157 Jah, én is úgy látom..... -
B Lori #43156 Ugy látom ma már semmi nem lesz. -
#43155 Lehet valamit nagyon elnéztem, vagy másik pályára emlékeztem -
B Lori #43154 Ha csak ketten leszunk akkor nem sok értelme van,én tettem javaslatot csak azt kell eldonteni hogy oval vagy road vagy esetleg más pálya,ha meglesz akkor lesz link is. -
#43153 szerintem most nagyjából kívánság műsor van, ott mentek ahol akartok:)
linkeljetek pályát, setupot gondolom a serveren nincs fent -
B Lori #43152 Az csak javaslat Met felhívására,még nincs hivatalos dontés hogy mi lesz. -
72TSanyi #43151 Igyekszem részt venni rajta...... -
72TSanyi #43150 Valóban, úgy tűnik nekem csak a kedd 20:00 óra szúrt szemet! -
B Lori #43149 Lesz valami...és valaki???? -
B Lori #43148 Ezen nem muljon :))
ha ovál CTS-Mansfield
ha road Aero-Riverside 1970....1970 MOD-al is jo lenne :)
ha kell van még egypár javaslatom -
#43147 ott a hivatalos versenyek vannak, most szünet van, találjatok ki valami pályát -
#43146 az egy dolog, hogy az időjárás őszies, de a szeptemberi futamot akkor se tudjuk ma legfutni. :)) -
72TSanyi #43145 Hát ezért töri Met magát azzal, hogy a banner alatt kiírja a soron következő futam helyszínét és időpontját....... -
B Lori #43144 Engem is ez érdekelne :) -
#43143 milyen futam lesz? -
72TSanyi #43142 A ma indulni szándékozók légyszi jelezzék részvételüket az esti futamon. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e ma estére gép elé ülni..... -
#43141 egy replayjel azert megdobhatsz. most probaltam, igaz, mara virradoan aludtam vagy 4 orat, de most is 1:53 korul nyomtam. (ez mar nem fast setup volt, hanem gany1. :) ) -
#43140 igen, igen, igen, igen Azt azért hozzá teszem, hogy a ai-val edzettem, szval volt benne egy kis draft is. De az lesz a versenyen is... Szval úgy már egyáltalán nem nehét 1:50 körüli időket menni...próbáld csak meg :) -
#43139 Ezert kellemetlen, amikor par napig nem nezek mail-t: "There are 702 unread Mail messages in your Inbox." -
IzI #43138 lol :) -
#43137 -
#43136 -
#43135 a lényeg, hogy lassúnak látszódjunk, de gyorsak legyünk. :))
amúgy meg
Jó étvágyat! :)))))))))))) -
#43134 kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank
-
#43133 leszedted a palyat? a track.ini-t? a gtp1.1-el mesz? Mazdaval?
ha mindegyikre igen a valasz, akkor mar csak egy kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank. :))) -
#43132 Ne ufozzál itt nekem :-D -
#43131 Sima fast-al lehet menni 1:50-et...de akkor felesleges... -
#43130 köszi! practice serverre nem tudtam bejutni (offline-nak tunik, ami azert erdekes, mert 24/7-re irtak...)
szoval probalkoztam ezen a RA-n, 1:53:1-nel tartok, vmennyit tan lehetne javitanom, de folosleges kuzdeni, 1:51-tol felsorolnak a GTP osztalyba, meg igazabol nem akarom kiserteni az ordogot low wing setupokkal. -
72TSanyi #43129 Feltettem az általunk legutóbb használt player és car file-t a köv helyre:
LTS_119_HNR_Light.gtp.zip és HSW_NR_Light__.zip -
#43128 nu, HNR Light tagok:
1. kérnék egy .car file-t. :)
2. RA practice szerveren kell liszenszt szereznünk, ezt meg hétvégeken lehet, tehát most, v. köv. hétvégén.
(ez nemtom, nekünk miért kell, talán mert Glenben nem indultunk, na mindegy.)
3. pléjer fájlt is kérek.
-
#43127 én pl. nem gondoltam volna, hogy azért lehet gyorsan menni a külső íven, mert a belsőn nehezebb. :) -
Toya #43126 Mint a teszt alatt is említettem nekem lényegében mindegy, hogy eredeti, BR vagy TR pályákat használunk, mert számomra nem tünt sem izgalmasabbnak, sem gyorsabbnak, sem könnyebbnek (sőt) a versenyzés. -
IzI #43125 Azert van a masfelora gyakorlas -
Toya #43124 Nagyon kevesen voltunk a teszten sajnos. Képzeld el ha azok is a pályára merészkednek majd akik akkor látják elsőre a TR vagy BR pályákat...Jujj, de durva lesz. -
B Lori #43123 Hát igen,ez a fo kérdés,ha gyorsabbá akarjuk tenni a kulso ívet azt csak ugy lehet hogy lassítjuk a belsot amit "csak" meg kell szokni vagyis mondhatjuk ugy hogy ujra kell tanulni a pályát,szerintem lenne hozzá elég onfegyelmunk és értelme is annak ellenére hogy novelnénk a baleset lehetoségét. -
B Lori #43122 Kiváncsi leszek hogy ebbol mi lesz :))
http://www.arcasimracing.com/asr/
Végre valakinek eszébe jutott hogy nemcsak NASCAR van a világon,kár hogy a Papyrus-nak nem amikor az EA elhappolta licenszet :( -
Toya #43121 Hát spec én inkább vonatozok mint hogy valaki alsó ívről üssön ki azért mert túlvállalja magát, de ez magánvélemény :) -
B Lori #43120 Nekem nagyon tetszett és szerintem megér még egy tesztet,a BR is jó csak az also ivet lassítani kell de az ugye azzal jár hogy vége a padlogázas versenyzésnek és a kanyar elott draftba "lassítani" kell mert akkor sodrodunk felfelé.
Azt kell eldonteni hogy maradunk az org. pályánál és a nézeteltéréseknél vagy ezt választjuk ami balesetveszélyesebb (amig meg nem szokjuk) de realisztikusabb is. -
#43119 :)))) jóvanakkó, végülis így negyed 12 körül nem gáz, h nem indulok egy versenyen. :) -
Toya #43118 Közben kudarc lett a teszt eredménye és már csak négyen nézik melyik ív a gyorsabb :P