NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen kockázatos és visszaolvasva látom hogy más problémát is okozhat....meg ez lagalábbis számomra olyan unrealisztikus 😊))

Tihy
ja, sokan szeretik elveszítgetni a fokozataikat 😊 pedig ezekben az autókban nem erre készülnek a váltok, nem lehet annyit nyerni a váltással, mint amennyit veszít, ha kiszakad esetleg.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
<#worship>

DTap
DTap

Én szivesen mennék helyetted és így legalább az owners pontjaid meglennének....ha lenne olyan 😊)))

Belenéztem a Phoenix-i versenybe és meglepve tapasztaltam hogy visszaváltotok a kanyarokba,én gyakran még Pocono-ba se váltok 😊)

A fekete zászlós esetet is megnéztem,amikor érvénybe lépett a sárga a második és harmadik kozott volt egy lekorozott (78)aki a 2-es kanyarba kicsúszott és igy elmentetek mellette viszont a kiálásig nem vette vissza helyét,amikor kimentetek a pit-be akkor ugyan gyorsított de a 3-4-ik helyezetten már nem segített,szerintem ezért kaphattak buntetést elozésért.

Alexease
Foleg ilyen kozvetitessel, amilyen volt kifejezetten jo!
sajoati
😞 akkor marad a szurkolas, szereny velemenyem szerint az is van olyan izgalmas, mint a verseny :😊

Endure, in enduring grows strong...

gviski
Sziasztok!

A pénteki versenyen nem tudok indulni sajna, mert egyébb elfoglatságom lesz 😞 így hát majd a következõn talizunk.

Üdv.: g-bor

Virtual SimRacing

Alexease
Koszi, de kihagyom😞
Meg mindig nem birom a gyurodest (szeduleses baromsag), de mar javulok😊
sajoati
oks! Alex, jössz akkor? ;-) Legfontosabbat nem is mondtam:

SSCA Daytona 12 órás eredmény

ez alapján 10. (kat 4.) lett a csapat, kb. 70 kör kellett volna a végéig. grats az eredményhez!

Alexease
<#eljen>
Giovanni
Naná hogy megyek!!! <#idiota><#eljen>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
HNR Light csapattagok! küldjétek el az emailcímeteket Darinnak. A Simgear vsz minden részvevõnek ad vmit. Póló, baseballsapka, 1$-os kupon, nem tudom.

Júliusban Watkins Glen 12h, a nagy sikerre való tekintettel SimGear szponzoráció dettó, HNR Light-ot nevezném, a mostani csapattagok elõnyt élveznek == ha nem mondják le határozottan, akkor õket. (Ill. bocs, elõbb mondja mindenki, h neki oké-e, de ha igen, akkor addig más nem fér be. Helyesebben az 5. ülés még kiadó, bár 5 pilóta kicsit sok, nem? ;-) )

HaZso
Semmi gond, nekem is csak 1. és 3. maradt a végére :-)

DTap
Na ilyen a "formám" egyszer elindultam idén egy keddi versenyen.3. kör váltóhiba kiakasztó tud lenni ha egész gyakorlás alatt semmi gond nincs és futamon meg...

Alexease
<#eljen>
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, Laguna Seca, 40 kor, Fixed Setup

HaZso
Giovanni
Áh...ezt nem tudtam 😊 De akkoris magyar <#nyes>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Van egy Holland Kiraly Andras is, ha jol tudom😊 Vagyis, nem biztos, hogy a GHTRM-es K.A. volt az😊 Bar szep eredmeny lenne.
Giovanni
csak a gyõzteseket láttam

link

Gio hol latod a vegeredmenyt?
Giovanni
A hétvégi 12 órás GTP futamon indúlt rajtunk kívül még egy magyar versenyzõ, méghozzá a Light osztályban gyõztes Northstar Racing Lights csapatban 😊

Ezt nem is vitatom 😊
Met
de õk se<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Pedig azok a derék emberek úgy cseleznek
<#wilting>

http://www.f1-info.hu/

JuanG
utólag is GRATULA a HNRL Team-nek!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
jah, fõleg a magyar bajnokik 😊))...vasárnap délidõben, kaja közben/elõtt/után heverészve a legjobb, szarrá röhögöm magam 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nem tudjatok mi a jo<#vigyor1>
Met
foci?

<#boxer><#vigyor3>
ChevyG work
hát ja marad az NHL, ugyis mindjárt itt a play off!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
<#levele>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

ChevyG work
<#eljen>

sajoati
tudjátok mi a legjobb? hokimeccset hallgatni rádióban, eredetiben. pl. a Canucks meccseit! 😊)) és ettõl fosztott meg a mocs*k T-f@sz*m. de tényleg. tök nagy élmény. 😊

Focit nem szidni<#gonosz2>
gordon 24
Osztom a véleményed!!<#eljen>

Downhill!!

Alexease
Nekem olyan nincs;(
Az Eurosport meg fuck a reklamok miatt😞 vegre Voos nem pofazott bele egy belsokameras korbe, erre jon a reklam <#zavart1>
Mondjuk, meg mindig jobb mint a Sport 1,2, mert azok meg #$@%#! foci csatornak<#zavart2><#levele>
gordon 24
ABMOTEURS Élõbe megy Texasból. 120-kör van még hátra, Carl Edwards vezet.

Downhill!!

Cowek
Hol lehet olyat?

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Hogyhogy nem a NASCAR-t nézitek?

Downhill!!

Alexease
Szep start volt <#idiota>
Giovanni
Eurosporton Champ Car - Long Beach, élõ...most 😊

DTap
Mexico City 2k6 nevü pályát próbáljátok ki érdemes (HSW-n megtaláljátok).
Nekem nagyon tetszett ennek a pályának volt már korábbi változata is de ez hasonlit most legjobban a jelenlegire (kár,hogy egy lassitó hiányzik de különben az idei Busch helyszin akar lenni).Lehet van aki ismneri is nekem vhogy elkerülte a figyelmemet.

Giovanni
Köszi fiúk <#eljen>

Grat a resztvevoknek es a szervezonek! szep volt!

Met
Ati, majd írjál egy szép összefoglalót a versenyrõl és majd jól kikerül a HSW-re 😊 (remélem<#ravasz1>)

Szep volt<#eljen>
Van valami honlap ahol irnak a vegerdmenyrol ?