NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Koszi, fent is van a szerveren!
Csak megjegyzem, hogy Lori korrektul elnevezett minden ZIP-et, csak fel kellett masoljam😊)) THX! <#idiota>
Kossz!
Az utolsó sárgánál nagy szerencsém volt,persze az is igaz hogy elotte meg 2x is pechem volt,de a lényeg hogy nagyon jó volt versenyezni human ellenfelek ellen és jó sokáig mentunk zold alatt 😊))
A lentebb említett eseten kívul remélem nem okoztam gondot,igyekeztem "udvariasan" menni meg azért versenyezni is 😊))

<#eljen>

DTap
(Ami vasárnap estig meglesz)

DTap
Rajta lesz a csoportképen!<#worship><#eljen><#worship>

Kép is van

Az autóim 😊)
Lori-cars

Alexease
Grat! Latom vegig benne voltal a surujeben, es azert a vegen megis jol sikerult!😉
Alexease
HNR Nextel Cup, Talladega
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
Azért az a lebaszástól messze volt <#eplus2>

Ha külsõ ívre sodródsz vagy ahogy Te fogalmaztál "elalszod" a kanyart, akkor nem kéne olyan ütemben bevágódnod a belsõ ívre, mint ahogy tetted, mert ezzel Lorira a szívrohamot, Metre a frászt, rám meg a kiesésemet hozod <#guluszem1><#nemtudom>, mivel a sebesség különbség jelentõssé vált azáltal, hogy a külsõ ívre szaladtál. Nem is értem miért kellett akkor Neked olyan drasztikusan a belsõre rántanod.
Igazából ennyi. Már láttam a gyakorláson is, hogy a kelleténél többet szitálsz az íveken, és furcsállottam is, hiszen nem ez volt a megszokott Tõled. De most már értem, hogy a kormány setupod volt kaki.

JuanG
jah, de mindegy nem jött ki a verseny amúgy se, mert elcsesztem az elejét...

TrackIR se jött be, nem segít inkább ront a vezetési élményen 😊)...netkar alatt visszont fasza 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Cowek
Modjuk azt a kanyart elaludtam, ezért ilyesztettem rád... Bocsi

http://www.f1-info.hu/

Ha a verseny elso felére gondolsz ha jol emlékszek volt egy szituacio amikor ez elottem lévo kiment a kulso ivre majd elég meredeken jott vissza ezért lassultam meg,azt nem tudom hogy csak a lag volt-e mert a versenyen volt tobb ilyen eset hogy hirtelen megindul felém az autó,és feleslegesen reagáltam.
Elnézést kérek és remélem megszokom ezeket a dolgokat.

Met
mögöttem volt amikor belassult elõttem Lori, fékeltem, Cicció is fékelt és megcsúszott
azt nem tudom Lori miért lassított

Juan, amikor nekivágódtál a falnak meglöktelek? Nem éreztem, hallottam semmit, csak a tükörben láttam

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Bocsi Ciccio, de volt köztünk 2 autó amikor falnak mentél, nem értem miért én kaptam a leb***...
Azt viszont sajnálom hogy szarul állítottam be a kormányt, ezért szitált az autó, ez miatt elnézést kérek azoktól akiket megzavartam.

Tihy
igen

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Ha véletlenul megszakad a kapcsolat akkor verseny alatt visszalehet menni a szerverre?

ChevyG
administrators, start your computers<#smile><#smile><#smile>
Cowek

Giovanni
Jah, meg esetleg a Compactiveban

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Próbáld meg a Ramirisban

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
OFF:
Nem tud valaki ECC-s SD RAM-ot? Szerverbe kellene..
ON:

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Talladega, 94 kor, FAST2
Helyes 😊
gordon 24
Köszi a tanácsot, gyakorlok, és jövök játszani.

Downhill!!

Ha jonni akarsz 1* igyis ugyis ezt kell hasznalnod igy offline-ba tudsz legalabb gyakorolni.Szerintem egyenesbe nem kell annyira ellenekormanyozni mint pl VH set-be ott aztan megszenvednel ezzel 😊
Upsz ezt felre irtam uccsot ne vedd figyelembe Lori 😊
Akkor itt az ido valtani 😊
gordon 24
Igen szerintem is azért nem használom õket.
De azok amiket ti csináltok, azokba is annyira félrehuzza az autot mint a progis?
Na mert nekem az nem tetszik elsõsorba, mert én ugye a kormánypadot nem tudom egy ricnivel arréb rakni mint a NASCAR-osok. Igy tök szar hogy ferdén kell tartani az egynesbe. Ráadásul ha nem az eredeti setup van akkor nagyon félre húz. ezért én mindig visszaállitom a futómüvét.

Downhill!!

Azt gondoltam 😊))

Ha telleg akarsz csatlakozni akkor mar most toltsd le honlaprol adott palyahoz a Fast2 set-et es azzal mennyel.Szerintem nem lesz gond kiporgesgatloval.Eredeti set-ek igen csak silanyak 😊
gordon 24
Hát én nekem csak Daytonába és Talladegába van Setup, mindenhol máshol az eredetivel megyek.
Azokat pedig ugy csináltam, hogy ha Qualify-re kellet akkor a program álltal az adott pályára való Qually-t állitottam be a versenyre pedig a Fast-ot de az is a program szerinti.De ezt csak Daytona és Talladegán.

Downhill!!

Lehet alul menni ha felul nincs hely😊
Értem,akkor tulajdonképpen a racing line szerint lehet,vagyis a kanyarokba le lehet menni csak az egyenesbe nem.

Sajat setup hasznalsz vagy Fast2 ?
Kiporgesgatlot nem lehet hasznalni.Egyebkent annelkul is siman lehet menni csak megfelelo setup kell hozza es a itteni set-ek 1-2 kivetellel nem hiszem hogy gondot okoznanak ezugyben 😊
gordon 24
Hát olyat még nem.Azért mert ugy nem tudok olyan gyors lenni mint amilyennek lenni kell. Mert viszont nagyon felhúztam az ellenfeleket. 85-94% között vannak.
De egyébként gyakorlom már a belsõ nézetet, de ez a kipörgésgátló. Fú az nehéz lesz, na mind1 majd próbálgatom.

Majd ha menni fog én is szeretnék veletek menni. Majd tanulok.

Downhill!!

Nem szabad folyamtosan menni belul max azt hiszem utolso 2korben
Dega-ba és Daytona-ba érvényes a sárga vonal szabály?Lehet folyamatosan a belso íven menni?

Met
Nemértem, ha csak olyan pályákon mész amik az adott modhoz "járnak" akkor miért nem belsõ nézetbõl vezetsz?
Láttál már nascar pilótát a motorháztetõn ülve vezetni?😊
Talladegában érdekes lenne

Csak a kuplung segítség és az ideális ív megengedett

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jobban orultem volna ha a mérce pl. D.Cope....de azért igyekezni fogok 😊))

gordon 24
Igazából én is szeretném, de nekem még fejlõdnöm kell, mert nem tudok belsõ kamerával jól menni. Csak ugy tudok jól menni ha csak a motorháztetõ látszik!
A kipörgésgátlót ti használjátok?(Traction Control)
Mert nekem még az is kell!!
Pedig nagyon régóta játszom vele már vagy 3éve.

A szabadedzésbe hogy lehet részt venni???
Ott sokat lehetne tanulni.

Downhill!!

Gordon te mikor akarsz beszallni?<#vigyor3>Valamikor elkell kezdeni meg ha csak szabadedzesnel vagy velunk az is valami<#email>
DTap
Tessék jönni a HNR versenynaptár szerint is!<#idiota>

gordon 24
Én is pont igy vagyok ezzel!! Ha Nextel,Nexteles versenynaptár,ha Craftsman,akkor Craftsman-os versenynaptár, ha busch akkor busch-os versenynaptár szerint játszom!!
Más pályákon csak transam vagy aero- val megyek.

Downhill!!

Hát ha úgy fogsz menni, mint például J. Gordon, akkor biztos nem lesz probléma! <#vigyor5> Egyébként remek, hogy csatlakozol! <#eljen> Hozz magaddal még pár embert!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ez is igaz hogy bármennyire jól van megcsinálva azért ez mégse a valóság és valóban lehet elonyt szerezni a visszaváltással....csak nekem volt meglepo mivel én a real NASCAR-t is nagyon szeretem és mindent igyekszek úgy csinálni mint ott,pl. nem is használok olyan pályákat ahol a valóságba nem volt verseny 😊)

Ha minden jól megy akkor este már én is indulok,remélem nem fogok sokat bénázni és turelmesek lesztek velem 😊))

gordon 24
Ez igy van! Ha nézitek a Nextelt akkor is lehet látni hogy (némelyik versenyzõ, ott se mind) Pocono az egyetlen olyan hely ahol váltogatnak.(persze a két road pálya kivételével).
Szóval elméletileg nem kellene váltani a játékba se, de pl martinsvillebe én is szoktam. Meg Poconoba is.

Downhill!!

Tihy
erre pl Phoenix kicsit rácáfolt, mert a második leggyorsabb idõ sikerült, váltás nélkül

nem vagyok szakértõ, de ezeknek a nagy ûrtartalmú V8-asoknak az egyik alap tulajdonsága, hogy széles fordulatszám tartományban képesek max-hoz közeli teljesítményt leadni. kb 7000-7500-nál van a max nyomaték, szóval nem kell annyira pörgetni.

Az persze más kérdés, mennyire van ez leprogramozva az NR-ben...

Amúgy egyetértünk, ízlés kérdése.

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Hát mindenki maga dönt! <#vigyor3> Tény, hogy hosszú távon nem szerencsés a váltogatás, viszont vannak olyan szituk, hogy a visszaváltással gyorsabban lehet haladni szerintem.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?