NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak megjegyzem, hogy Lori korrektul elnevezett minden ZIP-et, csak fel kellett masoljam😊)) THX! <#idiota>#idiota>
Az utolsó sárgánál nagy szerencsém volt,persze az is igaz hogy elotte meg 2x is pechem volt,de a lényeg hogy nagyon jó volt versenyezni human ellenfelek ellen és jó sokáig mentunk zold alatt 😊))
A lentebb említett eseten kívul remélem nem okoztam gondot,igyekeztem "udvariasan" menni meg azért versenyezni is 😊))

Ha külsõ ívre sodródsz vagy ahogy Te fogalmaztál "elalszod" a kanyart, akkor nem kéne olyan ütemben bevágódnod a belsõ ívre, mint ahogy tetted, mert ezzel Lorira a szívrohamot, Metre a frászt, rám meg a kiesésemet hozod <#guluszem1>#guluszem1><#nemtudom>#nemtudom>, mivel a sebesség különbség jelentõssé vált azáltal, hogy a külsõ ívre szaladtál. Nem is értem miért kellett akkor Neked olyan drasztikusan a belsõre rántanod.
Igazából ennyi. Már láttam a gyakorláson is, hogy a kelleténél többet szitálsz az íveken, és furcsállottam is, hiszen nem ez volt a megszokott Tõled. De most már értem, hogy a kormány setupod volt kaki.
TrackIR se jött be, nem segít inkább ront a vezetési élményen 😊)...netkar alatt visszont fasza 😊)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Elnézést kérek és remélem megszokom ezeket a dolgokat.
azt nem tudom Lori miért lassított
Juan, amikor nekivágódtál a falnak meglöktelek? Nem éreztem, hallottam semmit, csak a tükörben láttam
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Azt viszont sajnálom hogy szarul állítottam be a kormányt, ezért szitált az autó, ez miatt elnézést kérek azoktól akiket megzavartam.
http://www.f1-info.hu/
http://www.f1-info.hu/
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
De azok amiket ti csináltok, azokba is annyira félrehuzza az autot mint a progis?
Na mert nekem az nem tetszik elsõsorba, mert én ugye a kormánypadot nem tudom egy ricnivel arréb rakni mint a NASCAR-osok. Igy tök szar hogy ferdén kell tartani az egynesbe. Ráadásul ha nem az eredeti setup van akkor nagyon félre húz. ezért én mindig visszaállitom a futómüvét.
Downhill!!
Azokat pedig ugy csináltam, hogy ha Qualify-re kellet akkor a program álltal az adott pályára való Qually-t állitottam be a versenyre pedig a Fast-ot de az is a program szerinti.De ezt csak Daytona és Talladegán.
Downhill!!
De egyébként gyakorlom már a belsõ nézetet, de ez a kipörgésgátló. Fú az nehéz lesz, na mind1 majd próbálgatom.
Majd ha menni fog én is szeretnék veletek menni. Majd tanulok.
Downhill!!
Láttál már nascar pilótát a motorháztetõn ülve vezetni?😊
Talladegában érdekes lenne
Csak a kuplung segítség és az ideális ív megengedett
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A kipörgésgátlót ti használjátok?(Traction Control)
Mert nekem még az is kell!!
Pedig nagyon régóta játszom vele már vagy 3éve.
A szabadedzésbe hogy lehet részt venni???
Ott sokat lehetne tanulni.
Downhill!!
Más pályákon csak transam vagy aero- val megyek.
Downhill!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Ha minden jól megy akkor este már én is indulok,remélem nem fogok sokat bénázni és turelmesek lesztek velem 😊))
Szóval elméletileg nem kellene váltani a játékba se, de pl martinsvillebe én is szoktam. Meg Poconoba is.
Downhill!!
nem vagyok szakértõ, de ezeknek a nagy ûrtartalmú V8-asoknak az egyik alap tulajdonsága, hogy széles fordulatszám tartományban képesek max-hoz közeli teljesítményt leadni. kb 7000-7500-nál van a max nyomaték, szóval nem kell annyira pörgetni.
Az persze más kérdés, mennyire van ez leprogramozva az NR-ben...
Amúgy egyetértünk, ízlés kérdése.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?