51527
-
#43237 Ez de komoly DDDDDDDDDDD. -
#43236 Sziasztok.Lessz akkor valamikor verseny? Szivesen kiprobálnám magam igazi ellenfelekkel!:) -
pasztor #43235 ma, 13:45-töl megint van online közvetítés itt:
SRN
California 250 ESCORS Busch verseny -
pasztor #43234 BBRRRIITNEEEEEYYY! -
#43233 És ennél melyikre gondolsz? a Major Update-re? -
72TSanyi #43232 -
IzI #43231 Ha azt nem akkor legalabb a tobbit csereljuk le. -
B Lori #43230 Aha,gondolom az a pwf nappali verzio volt,már van másik a villanyfényes lehet hogy ott már nincs ilyen probléma...nekem a dontott verzió jobban tetszik mint a lapos. -
Toya #43229 Valamelyiket próbáltuk már régebben, talán Homestead volt az...már nem emlékszem.
Az igazi gondot akkor az a bizonyos ütközés elnyelő fal jelentette, amivel ütközve azonnal engine problem lett a kocsin. Nem tudom ez még mindig így van-e, de ez komoly gondot jelentett akkor (egy apró falmászás miatt nem éppen kellemes kiesni). -
IzI #43228 Nem artana -
Toya #43227 Ez is mekkora már :) -
#43226 sör... erről mindig ez a videó jut eszembe EZ ITT, a kb. 3:15-3:30 közötti vicces momentum. :)) -
B Lori #43225 Errol jut eszembe,arra nem gondoltatok hogy egypár felujitott pályát kicsréljunk mint pl.Homestead-night,Phoenix-night,Darlington-night,Watkins Glen stb.? -
B Lori #43224 Ez kompatibilis http://www.superspeedway.net -
B Lori #43223 I have been working on the daytona night problem...and its basically an easy fix.
Go Into your C:\papyrus\nascar racing 2003 season\tracks\daytona_night\ directory and delete "daytona_night.ptf".
-
#43222 lehet azért kiabálja, hogy britni mert kér még egy sört -
#43221 keress rá, h NASCAR commercial. van ott minden. :) (meg britney-s Gordon reklam is, bar asszem a micsubicsis Pisti szokott mindig britnizni a ko metal helyett. :) )
ja, azert egy uber Kasey Kahne-es megoldas:
dreamin' -
#43220 az engem se, az vmi trackpack 2005 v. ilyesmi nevre hallgatott.
es amilyen vakeger vagyok ilyen fancy stuffokra, nem vettem eszre valtozast. ;) (illetve nemtom, h a trackpack v. a lo/med beallitasokrol max-ra allitas miatt nez ki jobban minden. :))) ) -
#43219 Amit Code linkelt be régebben, na engem az nem engedett be Daytona Night-ba -
#43218 Nem tudja valaki esetleg, hogy a két nagy grafikai update közül valamelyik okoz-e inkompatibilitást a liga versenyzés közben? Van 1 310 megás 2004 final, meg egy 330 megás 2003 update 2006 elnevezésű. Valamelyiket felraknám, csak nem tudom, mennyire kavar be az online futamnál. -
Toya #43217 Nem kell regisztrálnod magad csak ha a Sierra szerverein akarsz játszani, de ehhez feltétel az eredeti program.
Nálunk simán IP címet kell megadni és egy jelszót, majd már lehet is nyomulni a szerveren. -
#43216 Le irná valaki hogy kell csatlakoznom a játékhoz majd? Nézegettem a játékot hogy regisztrálni kell magam,de nem vagyok benne biztos!Leirná valaki mit is kell tennem,mert nem tudom!Köszi -
Toya #43215 Nem kikötés az eredeti verzió. -
#43214 Sziasztok.Nekem nem az eredeti játék van meg.Ezzel is tudnék jönni játszani hozzátok on-lineba?!? Mert ha igen,akkor szivesen jönnék! Én is kiprobálnám magam!!!:) -
#43213 Lesz valamikor olyan verseny vagy edzés vagy valami ahol lehet csak próbálkozni hogy az emberke szeretné-e alkalmas-e ilyesmi? -
Toya #43212 Ha ma akartok valahol menni, akkor szóljatok és indítok szervert. -
B Lori #43211 Hát igen én is úgy látom hogy igazából a NASCAR nem sok embert érdekel és csak azért mennek mert jó a fizika és szeretnek online versenyezni
Ami az unalmat illetti ennek ugye az lényege hogy tomegben versenyezzunk és pont ez az amit online nehéz megvalósítani.
-
#43210 Nagyon komoly videok vannak itt. Köszi a linket a NASCAR Forumba is beraktam.. Ezer köszi. -
#43209 -
Toya #43208 Ezt láttátok már? -
#43207 tudják, hogy mi az csak
"Nascar abban mindíg mennek körbe körbe, unalmas"
és annyi :) -
#43206 azt nemtom, h akik más ligákban mennek, azok probaltak-e a nascart/nr2k3-at, vagy csak szimplan asse tudjak miaz. (mer lattam mar gtr-est, aki 1-2 futamra jott, de vajon a nagyszamu tobbi? meg f1-es?)
na mind1, nekem mar a kedd is jo lesz ilyen szempontbol, mert visszarazodas vegett kis aero88 mindig rulz. :) -
Toya #43205 Kitartás, még egy hét és megint lesz hogy ki-kit lökött meg és miért :) -
#43204 nemtom, de nagyon behalt a topik.
-
pasztor #43203 mikó lesz má Cali riport? -
pasztor #43202 nyami. -
B Lori #43201 Nem vagyok biztos benne de az RP pályákon ez a szárny lesz vagyis nem ugyan az mint pl. Bristol-ba....ezt a modelt amúgy az elso szerint csinálták,csak a festés az uj. -
#43200 szép:) -
#43199 mondjuk egy kicsit elsietett, mert a szárny már nem ez a TA-s amit először rápakoltak -
B Lori #43198