51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Ez de komoly DDDDDDDDDDD.
  • djfuge
    Sziasztok.Lessz akkor valamikor verseny? Szivesen kiprobálnám magam igazi ellenfelekkel!:)
  • pasztor
    ma, 13:45-töl megint van online közvetítés itt:
    SRN

California 250 ESCORS Busch verseny
  • pasztor
    BBRRRIITNEEEEEYYY!
  • gordon 24
    És ennél melyikre gondolsz? a Major Update-re?
  • 72TSanyi
  • IzI
    Ha azt nem akkor legalabb a tobbit csereljuk le.
  • B Lori
    Aha,gondolom az a pwf nappali verzio volt,már van másik a villanyfényes lehet hogy ott már nincs ilyen probléma...nekem a dontott verzió jobban tetszik mint a lapos.
  • Toya
    Valamelyiket próbáltuk már régebben, talán Homestead volt az...már nem emlékszem.
    Az igazi gondot akkor az a bizonyos ütközés elnyelő fal jelentette, amivel ütközve azonnal engine problem lett a kocsin. Nem tudom ez még mindig így van-e, de ez komoly gondot jelentett akkor (egy apró falmászás miatt nem éppen kellemes kiesni).
  • IzI
    Nem artana
  • Toya
    Ez is mekkora már :)
  • sajoati
    sör... erről mindig ez a videó jut eszembe EZ ITT, a kb. 3:15-3:30 közötti vicces momentum. :))
  • B Lori
    Errol jut eszembe,arra nem gondoltatok hogy egypár felujitott pályát kicsréljunk mint pl.Homestead-night,Phoenix-night,Darlington-night,Watkins Glen stb.?
  • B Lori
    Ez kompatibilis http://www.superspeedway.net
  • B Lori
    I have been working on the daytona night problem...and its basically an easy fix.

Go Into your C:\papyrus\nascar racing 2003 season\tracks\daytona_night\ directory and delete "daytona_night.ptf".
  • Met
    lehet azért kiabálja, hogy britni mert kér még egy sört
  • sajoati
    keress rá, h NASCAR commercial. van ott minden. :) (meg britney-s Gordon reklam is, bar asszem a micsubicsis Pisti szokott mindig britnizni a ko metal helyett. :) )

ja, azert egy uber Kasey Kahne-es megoldas:
    dreamin'
  • sajoati
    az engem se, az vmi trackpack 2005 v. ilyesmi nevre hallgatott.

es amilyen vakeger vagyok ilyen fancy stuffokra, nem vettem eszre valtozast. ;) (illetve nemtom, h a trackpack v. a lo/med beallitasokrol max-ra allitas miatt nez ki jobban minden. :))) )
  • Met
    Amit Code linkelt be régebben, na engem az nem engedett be Daytona Night-ba
  • petesilver
    Nem tudja valaki esetleg, hogy a két nagy grafikai update közül valamelyik okoz-e inkompatibilitást a liga versenyzés közben? Van 1 310 megás 2004 final, meg egy 330 megás 2003 update 2006 elnevezésű. Valamelyiket felraknám, csak nem tudom, mennyire kavar be az online futamnál.
  • Toya
    Nem kell regisztrálnod magad csak ha a Sierra szerverein akarsz játszani, de ehhez feltétel az eredeti program.
    Nálunk simán IP címet kell megadni és egy jelszót, majd már lehet is nyomulni a szerveren.
  • djfuge
    Le irná valaki hogy kell csatlakoznom a játékhoz majd? Nézegettem a játékot hogy regisztrálni kell magam,de nem vagyok benne biztos!Leirná valaki mit is kell tennem,mert nem tudom!Köszi
  • Toya
    Nem kikötés az eredeti verzió.
  • djfuge
    Sziasztok.Nekem nem az eredeti játék van meg.Ezzel is tudnék jönni játszani hozzátok on-lineba?!? Mert ha igen,akkor szivesen jönnék! Én is kiprobálnám magam!!!:)
  • gordon 24
    Lesz valamikor olyan verseny vagy edzés vagy valami ahol lehet csak próbálkozni hogy az emberke szeretné-e alkalmas-e ilyesmi?
  • Toya
    Ha ma akartok valahol menni, akkor szóljatok és indítok szervert.
  • B Lori
    Hát igen én is úgy látom hogy igazából a NASCAR nem sok embert érdekel és csak azért mennek mert jó a fizika és szeretnek online versenyezni
    Ami az unalmat illetti ennek ugye az lényege hogy tomegben versenyezzunk és pont ez az amit online nehéz megvalósítani.
  • gordon 24
    Nagyon komoly videok vannak itt. Köszi a linket a NASCAR Forumba is beraktam.. Ezer köszi.
  • Metwork
  • Toya
    Ezt láttátok már?
  • Metwork
    tudják, hogy mi az csak
    "Nascar abban mindíg mennek körbe körbe, unalmas"
    és annyi :)
  • sajoati
    azt nemtom, h akik más ligákban mennek, azok probaltak-e a nascart/nr2k3-at, vagy csak szimplan asse tudjak miaz. (mer lattam mar gtr-est, aki 1-2 futamra jott, de vajon a nagyszamu tobbi? meg f1-es?)

na mind1, nekem mar a kedd is jo lesz ilyen szempontbol, mert visszarazodas vegett kis aero88 mindig rulz. :)
  • Toya
    Kitartás, még egy hét és megint lesz hogy ki-kit lökött meg és miért :)
  • sajoati
    nemtom, de nagyon behalt a topik.

• pasztor
    mikó lesz má Cali riport?
  • pasztor
    nyami.
  • B Lori
    Nem vagyok biztos benne de az RP pályákon ez a szárny lesz vagyis nem ugyan az mint pl. Bristol-ba....ezt a modelt amúgy az elso szerint csinálták,csak a festés az uj.
  • Met
    szép:)
  • Tihy
    mondjuk egy kicsit elsietett, mert a szárny már nem ez a TA-s amit először rápakoltak
  • B Lori