51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
  • Alexease
    Valamelyik nap mar erot veszek magamon, eloturok minden infot es felteszem oket;)
  • Toya
    De gondolom Alexnek és reméljük majd fel is rakja a HNR oldalra.
  • Mnemomic
    Sajnos én nem leszek pénteken mert megint dolgozom :( Pedig az egyik kedvencem jön.
  • DTap
    Nincs meg a californiai futam eredménye vkinek?
  • B Lori
    A legjobb az volt amikor szinte pályakerékpárosok modjára senki nem akart elozni és készultunk az utolsó sprintre
  • sajoati
    hehe, király. pénteken én már leszek. (ja, a megoldás (úgyse volt jelentkező :) ): force-olni kellett a 10mbps-es kapcsolatot a hálókártya beállításánál. (a vicces az volt, ha 100/full duplex-re állítottam auto helyett, akkor nem ment.) )
  • Tihy
    azért hárma kitettünk magunkért, összehoztunk 11 lead changes-t :)
  • Alexease
    HNR Mixed Cup, AeroWar, Columbia
    - Eredmenyek
    - Replay
    - Report
  • sajoati
    hát, ezt lekéstem, viszont a netemet, gépemet legalább megjavítottam...
    íme:
    találós kérdés: hol a hiba ill. mi a megoldás?

ADSL net, ADSL modem mind3 ledje (power, dsl, ethernet) világít. Szolgáltató szerint nincs kiesés a területen.

NIC (hálókártya) #1 (alaplapi), 10/100mbps : csatlakozás után pár mp-re lehajít ("egy hálózati kábel nincs bedugva), ezt végtelenségig lehet vele játszani.

NIC #2, 10/100 : csatlakozás után szinte nem is megy a net (pedig NIC#1-hez hasonlóan korrekten megjelenik a szövegbuborék, T-Online, 100mbps csatlakoztatva, blabla), percek alatt kb. 40kbyte-jön le, ping-re sok elveszett csomag, de van jó is.

NIC #3, 10/100 : már csatlakozni sem tud, a kapcsolat kiépítésénél áll, majd kiírja, hogy a távoli számítógép nem válaszolt v. azt, hogy a vonal foglalt.

+ reggeli takarításnál sikerült a procihűtőt kimozdítanom, azt újratettem, és az egyik vinyóm is gyanús a négy közül a 40 eres IDE kábelen, néha nem ismeri fel a gép. :)

MI A MEGOLDÁS?

(megfejtést holnap ugyanekkor írok, akit érdekel, agyaljon rajta. ;) )
  • Toya
    Uhhh, én dolgoztam és ráadásul teljesen elfeledkeztem róla hogy máris itt van a folytatás ideje.
    Pénteken már ott a helyem a rajtrácson :D
  • Tihy
    köszi :)
  • Alexease
    Elindult, nagy nehezen... Valamiert a RadMin allandoan megallt, mint halnak szeme;) Egyelore 15 perc gyak es 15 perc Happy...
  • Tihy
    szerver?
  • sajoati
    en ma egesz nap kuzdottem a nettel, de nekem most nem megy a hnr szerver...
  • Met
    tudsz olcsó szervert?
  • Alexease
    Sorry, most etem haza, de latom senki nem erdeklodott szerver utan...
  • B Lori
    Még tart a nyári álom
  • B Lori
    Ott nekem is gondom volt vele foleg az elso kb. 10-15 korbe :)
  • DTap
    Vagy esetleg a bajnokság jelenlegi állása?
  • DTap
    A californiai verseny eredménye megvan valakinek?
  • gordon 24
    Azzal játszom már rég óta. Amikor elöször dumáltunk erről akkor leszedtem már. Nagyából mindenhol fekszik jó csak Bristolba vagyok vele bajban.
  • B Lori
    Ne feledd a fast2 setupot használni!
  • gordon 24
    Azta kuva.... Az kemény két sec. Az igen na oké akkor bevadulok aztán tolom holnap és lemegy 50-re DDDDDDD
  • B Lori
    Ha ragaszkodsz hozzá,a legutolso Pocono-i verseny leggyorsabb kore "Istvan Pasztor:54.084s" de hogy ne menjen el a kedved az enyém 54.804s
    Itt megtudod nézni a koridoket más pályákon is: http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=races_cup
  • gordon 24
    És mennyivel? Ird meg kb mennyi érdekelne.Ja de a Best Laphoz képest nézd mert a lastba csatáztam Newmannal. És már a gumi sem az igazi volt.
  • B Lori
    Nekem a bekapcsolt jobban fekszik ha kikapcsolom nem tudom olyan jol behatárolni az autót hogy még beférek elé vagy stb. sem,roadon szokom csak kikapcsolni.
  • B Lori
    Hááát egy picivel jobbat de az elején ne ez legyen a lényeg hanem hogy alehetoségekhez képest biztonságosan tudj menni,foleg tartani az iveket,lassabb koridokkel is lehet szép eredményt elérni és idovel ugyis gyorsulni fogsz....persze eggyesek szintjére szinte lehetetlen
  • Met
    tükörbe kapcsold ki , hogy látszódjon a kasztni
  • gordon 24
    Engem az egész nézet zavar, de ugye itt igy kell ezért játszom igy hogy tanuljam. És egyébként a köridők ezen a pályán jók ti is ilyesmit mentek?
  • B Lori
    Nekem is ez a muszerfal van csak kormányt nem használom,engem zavar.
  • gordon 24
    Hát wazz es se lett kicsi.. Bocsi az óriás méretért.
  • gordon 24
    Jó sietek de azért egy nap alatt 3x1.5-2 órát lenyomni azért kicsit kemény. Meg dolgozom is de szerintem a hétvégére kiderül a dolog. Addigra le tudok nyomni ennyit ja és dobok egy képet a Poconoi futamról:

• B Lori
    Akkor ma le is nyomhatod azt hármat
    Egyébként nekem is fagyogatott amikor kb. két éve uj gép lett XP-vel és hiába csináltam bármit mindig elojott aztán fokozatosan elmúlt és most csak ritkán fordul elo,online szerencsére csak egyszer de az is practice alatt.
  • gordon 24
    Tezstelem még egy picit ha két három versenyt tudok ugy játszani hogy oké jelentkezem.
  • B Lori
    Akkor tessék jelentkezni
  • gordon 24
    Letöltöttem szép a Graf, csak egy dolog nem tetszik benne hogy nem csikozza össze a gumi az oldalát a gépnek különben király.
    Ma nyomtam egy versenyt Poconoba és nem indult ujra a gépem. Nem értem mi van semmit nem állitottam rajta. Nagyon komoly mecset vivtam Newmannal és Burtonnal persze csak a virtuálissokkal.De én nyertem....
  • Met
    Itt tudsz jelentkezni, ha teljesítetted a feltételeket, (kormány, utalás stb.) jöhetsz:)
  • djfuge
    Köszi.Szolsz hogyha lessz valamikor futam? Nagyon szeretném kiprobálni magam veletek! Köszi
  • B Lori
    Igen: 2005 NNC Update
    Azért biztonság kedvéért mentsd el az org. pályákat is.