NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem....az edzés alatt nézegettem másokat hogy hol fékeznek de esélyem se volt olyan rovid féktávo venni,és meg az alukormányzás is gondot okoz de azzal azért megbirkóztam mert már 5 éve van ez a kormány úgyhogy megszoktam hogy a szemre és a hangra hagyatkozom,csak akkor volt a legrosszabb amikor kozel jott valaki mert korán se mertem fékezni nehogy belémjojjon....

Az elengedéshez még annyit hogy nem tudom használjátok-e a spotter mellett a feliratot mert ha átmegyunk a célvonalon és ott kiírja hogy "Where's under caution...stb." akkor már nem lehet elõzni.

Alexease
Epp' egy nagysagrend a kulonbseg a ket kormany tipus kozott, nem csak vezetesi elmenyre hanem hasznalatra is😊 Eleg csak abba belegondolni, hogy amikor kanyarodsz, az auto kaszni elmozdul, csavarodik, athelyezodik a sulypont es azt egy FFB-s kormanyon erzed. Ezzel fleg megcsuszasokat lehet menteni, mert mar a csuszas elott erzed, hogy mikor, mennyire "mozdult" el a kasztni, es mar elotte tudod kontrollalni a dolgokat. De termeszetesen, a kanyarodastol a fekezesig mindenben "segit". Pontosabban, tajekoztat az auto mozgasarol😉

Vagyis, erdemes FFB-s kormanyt beszerezni!
Egyszer sikerult elfékeznem magam és kicsusztam,aki mogottem jott attol elnézést kérek mert megzavartam és o is megcsuszott!

Azért meg koszonet hogy az eljén megpróbáltátok visszadni a kort amit valószinu azért kaptam mert elindultam a kvalin de akkor eszembe jutott hogy jobb lesz ha a végérol indulok ezért visszamentem a pitbe de sajnos tulléptem a sebességet és ezért diszkvalifikáltak,amikor indult a verseny rakattintottam a Drive-ra de nem engedett be,már azt hittem nem mehetek de 1 kor után a pit-be találtam magamat 😊)

Most azért látszott hogy kormányommal az ilyen tipusu pályákon problémák lehetnek,leginkább a féktáv mert amúgy elkorozgetek és olyan nagyon lassú se voltam.
Van itt olyan aki ment sima kormánnyal és utánna váltott FFB-re,eggyáltalán az lehet a gond,mert volt olyan akivel tartottam a lépést de a fékezésnél és még az íveknél is másképp mentunk,én még soha nem próbáltam FFB kormányt ezért érdekelne a kulombség mert lehet hogy bennem van a hiba 😊)

Alexease
Megerkezett, koszi!
Hát jó lenne ha valaki linkelne ide egy mentett HTML-t 😛
Alex Texast elküldtem.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
HNR Mixed Cup, Daytona, AeroWar
- Visszajatszas
- Report

HNR Nextel Cup, Richmond-Night
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report

Sajnos a Daytona-i eredmenyeket (HTML) sikerult letorolnom (masolas helyett)😞 Ez foleg Toya-t fogja erzekenyen erinteni - gondolom - erdekelne, hogy most ilyenkor mi van?! :o
Sry mindenkitol akinek az elso 100 korben barmilyen problemat okoztam volna 😞

Met
ki morcos?😊
Mike nem indult

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Panther
No, nem szabad megkérdezni? PH-n nem vagy ilyen morcos a kormányos topikban......<#alien><#zavart1>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Met
persze<#ejnye1><#gonosz2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Panther
Ki nyert? Mik(e)? 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

JuanG
elfáradtam 😞((...meg amúgy se szeretem ezt a pályát...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

sajoati
legutsó mondás (2x rákérdeztünk, különbözõ ügyintézõktõl): április vége.

aztán helyesbített a kishölgy: ha május elsõ hetében nincsen még, akkor telefonáljak megint. f@sz@...

viszont fejlesztettem gépet. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Netedrõl van valami hír már? Jöhetnél végre...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Richmond-Night, 200 kor, FAST2 setup
lásd elözö poszt. nem kell ettöl félni, inkább a taktikán fogod megszívni, nem a vezetési tudáson 😉.

akkor jöhet, Richmond egy melós pálya, a setup pedig megbocsátós (inkább alulkormányzott), nemigen lesz gond. de ott a másfél órás praccy kezdésnek, azon ki lehet puhatolni, mennyire tudja tartani a tempót.

Akkor újra. Festésem adatmódosítással.
Ezt húzza le mindenki plíz.
Alex egy szerverelérhetõséget meg pass-t majd légyszi lökj már át nekem pü-ben ha már reggeltél a bajnokságban. Szabadedzésre talán tudok jönni. 😊 Köszi.
Ha még többet akkor meg így: mike.jpg 😊)))
Panther
Jó van én nem vettem részt azon a versenyen. De elhúztál ez tény. Ha sokat gyakorolnál így néznél ki: <#alien>

<#mf2>

sajoati
akármit mondtok, Richmondban nem elindulni bûn ;-)

JuanG
mi az hogy kiesett, elhúztam mint a kengyelfutó gyalogkakukk <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Panther
Azért ne gondold, hogy Mik(e) kezdõ. Elmondanám, hogy megverte az összes HGTRM-es, minket a PH-n (HGTRR), talán Juan egyszer nyert ellene, de azért, mert kiesett. Szinte minden ideje világcsúcs. Kiss Norbi idejénél is jobb idõket megy, jobb idõket megy MaxD-nél, szóval így kell kezelni a pasast......😊))))))

Nekem január óta van kormányom, addig bill-eztem.
Az elsõ versenyem hgtrr-ben volt, szánalmas eredménnyel. 😊)))
Azóta úgy ahogy fejlõdtem 😊 de még van hova és van miért tanulni.
A gyakorlások szerintem is fontosak, inkább ott tapogasd ki az autód és sajátmagad határaid mint a többiek között. 😊
Mindenki más, lehet neked a versenyt megelõzõ napon való gyakorlás tesz jót, valakinek (néha nekem) ha pihentet elõtte.
Mások vagyunk, más képességekkel megáldva. :p
sajoati
én Bristolban mentem elõször, ami 16 seces pálya, craftsman truckkal, ami barátságos autó, és vagy 11 kör hátránnyal értem be (mondjuk bénáztam össze-vissza, lehúzódtam még a közvetítõ helikopter elõl is ;-) ), de végig mentem, s ez a lényeg.

viszont azt vettem észre, hogy sokat segít, ha az ember verseny elõtti napon gyakorol, testing, sõt, egy rövid 10-15%-os AI-k elleni race is nagyon sokat dob, látod, hogy ha túlzottan akarsz, hol csúszhatsz fel a felsõ ívre, stb.

csak mondom, elõzni nem kell akarni. 😊

Igen, bevallom töredelmesen, hogy még kezdõ vagyok és nem akartam belerondítani a nagyok dolgába a mai napon. 😊
sajoati
már bocs, hogy így ismeretlenül tanácsolgatgatok, szóval vilkommen, helló, én én vagyok, te te vagy, a többit lásd lejjebb 😊)

sajoati
kifogások, kifogások... ;-) a parketta végig pályák a legnehezebbek lehetnek, végig forgalomban autózni, stb.

itt meg csak menned kell, ügyelni arra, hogy ne akarj elõzni (fölösleges: az elõtted levõ úgyis elcseszi, ha meg nem, akkor jól megy, emigyen Te is jól mész 😊 ; vagy a pitben lenyomod)

és Richmond nagyon kafa kis pálya (emlékeim szerint), szeressük.

festés: volt aki mittomén, 10 futamot (vagy többet) nyomott le egy színû (avagy festés nélküli) autóban. 😊

Hát nem valószínû, hogy részt tudok venni a mai versenyen. Elég gázos napom lesz már most látom, a kocsim festését is rosszul linkeltem mert nem írtam át az adatokat, illetve már megvan csak a pendrive-om nincs nálam. 😊
A pályát kipróbáltam, azt mondom jobb is hogy most nem indulok, nekem valami buzi nagy pálya kellene elsõre ahol parketta végig. 😊))
DTap
Ahogy nézem párhuzamosan megy a müholdas adással.

Alexease
Ez mostanaban valtozott?! Mar regen meg van a link, de nem volt rajta sok minden, most ugy nez ki szinte egesz nap nyomjak😊 Lesznek rajta jo dolgok, majd veszek fel belole boseggel😊
DTap
Ez igazán jóhir!!!

DTap
Én mindig futam után a report alapján csinálom a csoportképet.Nem tudhatom akkor még valami van-e esetleg a háttérben.De ez valójában is igy van van.Néha a tvben látottak után módosulhat az eredmény.

Ha valakit érdekel, akkor az alábbi linken letölheti a múltkori 12 órás DaytonaRC endurance versenyrõl készített közvetítést.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ok most már sikerült, 1.2.0.1-et ír ki verziószámnak az elején, bár jó gyorsan elkapja a képet, van 2tized mp-em hogy lecsekkoljam. 😊
Az 1.2.0.1-es patch nélkül nem fogsz tudni játszani....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Most sikerült, az oldalon található két nocd-t raktam fel.
A 1.2.0.1-es patchet hanyagoltam. Remélem nem lesz így gubanc a szerveren.
Csak tipp, de próbáld meg újra futtatni a játék könytára alatt található config.exe-t.

gordon 24
Nem jó a Crack! Szedd le a Nocd Exe-t is!!! 1201 patchez!!!

Nekem u.e csinálta.

Downhill!!

Mitõl lehet az, hogy akár testing-et akár single-t nyomok vagy opponent manager-t szabálytalan mûvelettel kilép a játék? Peccs minden van rajta amit az oldalon találtam.
Cowek
Ak szeretne egész nap autóversenyt nézni mint például én<#wow2>, az ITT megteheti.
(UPC Direct 50-es csatorna)

http://www.f1-info.hu/

Ok. Thx. Nekem is ez a logikus. Csak egy alkalommal annak kapcsán merült fel ez a kérdés, hogy amit Dini szokott készíteni képet a futam végeredményérõl, azt a büntetõpontokkal halmozott eredménybõl készítette. Ha hazaértem, utánanézek, hogy mikor is volt ez....

Nem így van. Összesen a nyilatkozatok le nem adását kezeljük évek óta külön, mivel az azonnal nem tud jelentkezni a táblázatban.
Az, hogy valaki az adott futamon csinál valami olyat ami miatt büntetést kap (folyamatosan chatel, balesetet csinál) az nehogy már ne befolyásolja a helyezését.
Ha most valaki végigmegy úgy hogy közben 10 játékoson gyalogol át, majd a futam után kap 180 pont büntetést attól még szerinted õ a nyertes, mert ez volt a végeredmény?

Amúgy a nyilatkozatok hiánya is mindig az adott futam pontszámából kerül levonásra, csak nektek ez már nem szúr szemet, mert addigra láttok egy végeredményt, én viszont csak késõbb tudom meg ki is az aki nem írt nyilatkozatot.

Hol latjatok a bunteteseket?
Az lehet, de a helyzet az, hogy arról még egyszer Met homályosított fel, hogy attól, hogy büntetõpontokat kap valaki egy versenyen, az még nem befolyásolja a versenyen elért helyezését. Azaz a kiharcolt helyet és a pontozást külön szokás kezelni. Vagy mégsem? <#conf>

Hol mi
DTap
Igaz ott van bünti is.Elnézést!

Tihy
nem hibás, csak nézd a büntiket is 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
<#worship><#worship><#worship>