51527
-
72TSanyi #43319 De igen, már csak mindenképpen azután. Eddig csak erőnléti edzést tudtam tartani jövő hétvégére (betonozás). Nekem most még el kell mennem itthonról, úgyhogy szerintem 6-ra érek csak haza. Max. az van, hogy öcsém indít szervert, és megy addig veletek. Szólok neki, hogy figyelje a fórumot, hogy mi a helyzet ennek kapcsán. -
#43318 Oké, én benne vagyok, ha addíg nem jön közbe semmi...De nem lenne jobb az F1 után? -
72TSanyi #43317 A mai nap folyamán tudtok időt szakítani egy közös gyakra?
Egyelőre nem mernék konkrét időpontot mondani, de úgy gondolom hogy úgy 2-től pl. én már ráérnék arra, hogy csináljak egy szervert, és pár órát körözzünk RoadAmerica-n. -
#43316 - Sorry ha ennyire kellemetlenul erintett valakit a dolog:(
- Eddig ha tudtam, szoltam ha nem erek haza idoben, most nem jott ossze...
- Ha valaki nagyon be akarja vallani az oldalt, at adom, semmi gond. -
IzI #43315 Kutya az van boven csak egyik sincs kikepezve a feladathoz -
#43314 inkább a kutyás biztonsági őr lehetnél -
IzI #43313 En segitek beszedni a penzt -
pasztor #43312 szó sincs bünbak keresésröl. arról van szó, amit Prezsi mond. én privátban szóltam Alexnak, mikor a HNR oldal nem nagyon frissült, hogy szívesen segítek. szerintem egy bajnokságnak jót tesz, ha frissülnek a táblázatok. azóta sem keresett meg senki, hogy segítsek. nem nagyon értem.
nekem annyi a lényeg, hogy frissüljön az oldal. méghozzá minden verseny után, ha lehet egy-két napon belül. -
#43311 Én ugy csináltam sajátot hogy egy meglévőt irtam át. Ha kevesebb futamost akartam (exhibition Cup) akkor töröltem a többi x számu versenyt. És igy mindig müködött. Én is probálkoztam azzal hogy irtam egy ujjat ugy sosem volt jó. Szóval szerintem igy csináld. -
#43308 FIGYELEM!
Gio, Cowek, TSanyi, a car file-unk neve
LTS_119_HNR_MAZ.gtp
Nevezzétek át ti is erre, mert különben porbléma lesz a a racén. (A szabályoknak megfelelően lett így elnevezve.) -
#43307 Szevasztok !
Segítséget szeretnék kérni.
Saját versenynaptárat akartam lértehozni,amit én irtam át az hiába volt 27 versenyes 7 után vége lett.
Ezután letöltöttem a hsw.hu ról a Calendareditet avval meg amit készítettem csak az első verseny ment utána vége lett.
Lehet én balf****kodok de segítsetek már ki a lecsóból. -
IzI #43306 A nepnek bunbak kell:) -
#43305 Hogy Alex miért nem szól, hogy nem bírja azt nem tudom csak azt, hogy anyagi kára nem keletkezett senkinek és emberélet sem veszett kárba.
Vagy valamit nemtudok? -
#43304 Ez nem így működik Met. Ha valaki elvállal valamit, azt csinálja tisztességesen vagy szóljon, ha nem győzi. Nekem is csináltak ingyen már meg dolgokat, el lett cseszve, majd amikor szóvá mertem tenni, akkor a pofámhoz vágták, hogy szívességet tettek. Csakhogy az el nem végzett vagy a rossz munkában hol a szívesség? -
pasztor #43303 ezt kicsit másképp látjuk, de respektálom a véleményed. -
#43302 Azért a 15+ kicsit túlzás, jó ha 10-en lettünk volna :)
Nyílvánvalóan Alexnek fontosabb a munkája mint a HNR, de ha adsz neki fizetést (annyit amennyit akar) akkor a munka háttérbe szorul.
Nem kétséges jó lenne ha Alexnek segítene valaki, de majd szól ha nyűgje van :D
Ilyen alapon Toyát is leb@szhatnád, hogy miért nem jött el előbb a munkából :P
UFF, én beszéltem -
#43301 -
pasztor #43300 elöször is mér dolgozol ingyen? csak kihasználnak
másoccor, ha nem érsz rá, akkor másnak kell csinálni. -
#43299 Sorry, hogy 6 ujsagot kell leadnom 2 het alatt, meg hogy most ertem haza a munkabol - reggel mentem be -, hetvegen is bent vagyok, es ezt mind ingyert, mert nem fizetnek ki semmit...
Amugy altalaban ha tudok, bentrol uzenek ha nem leszek vagy kesek, ma nem jott ossze...
-
pasztor #43298 Ebben csak az a jó, hogy Atesz jön jövö héten -
pasztor #43297 mindegy miért nincs megcsinálva, én csak azt tudom, hogy 15+ ember ma nem versenyez Richmondban, pedig szeretne, és még mindig nem olvashatja a California riportot, pedig szeretné. -
#43296 nemhinném, hogy Alex azért nem végzi rendesen a ligás dolgait mert nem érdekli már -
Toya #43295 Ma már semmiképpen nem futjuk le ezt a versenyt, de egy hét múlva mindenképpen lefutjuk :)
Gondolhatod én, hogy meglepődtem amikor Met 9 előtt nem sokkal küldött egy SMS-t, hogy indítsam el a szervert, én meg még javában a munkahelyemen voltam. -
B Lori #43294 -
pasztor #43293 sztem ma már ne fussunk, egy csomóan mást csinálnak.
úgy látom ez a "one man show" igencsak nem megy. ha valakit nem érdekel a liga, akkor másnak kellene átvenni a dolgokat. ahogy korábban is többször jeleztem:
én szívesen update-elem a bajnokság oldalát. -
Toya #43292 Sorry srácok, úgy látszik ha én nem tudom elindítani akkor ez a szerver állva marad :( - Alex gondolom elfeledkezett rólatok, én pedig dolgoztam.
Sajnálom, a jövőre nézve találtunk megoldást és így talán sikerül a pontos indítást garantálni. -
B Lori #43291 fél 10 is jo,lehet offline is gyakorolni -
Ciccio #43290 Én meg megyek tolok egy kis BF2-t -
pasztor #43289 -
#43288 DVD Lab Pro-hoz ért valaki ? -
#43287 megyek nézek valami szamurájos filmet. -
Ciccio #43286 Ezek szerint halasztva... -
#43285 Ha 9-ig nem kerül elő Alex halasztunk egy hetet.
Toya csak fél 10 körül tudna indítani annak meg nincs túl sok értelme. -
#43284 amíg nincs szerver, nézzünk youtube-ot
higgadt rendőr -
#43283 vissza olvasás?
#43279 -
#43282 a bal combom különösen kezd fájni, abba félig beleállt az egyik tartócsavar, ráadásul így, hogy gépelek, ki se tudom szedni. -
januszx #43281 valaki be tudott lepni? megy a server?
-
#43280 azért is kéne, hogy gyorsan legyen szerver, mert az ölembe tettem a kormányt, hogy aztán amúgy "feketelaci versus bazinagy kő"-vesen vállközépre kapjam, és az egyébként utálatos billentyűzettartó-kitolható-asztallapomra hajíthassam, majd a megfelelő tekerentyűkkel odaszoríthassam, felszabadítva ezzel ölemet, és a terheléstől előbb-utóbb sajgó felsőcombjaimat. -
#43279 a héten szabin voltam, ráadásul úgy, hogy hétfőn be kellett mennem. ezért aztán hétfőn este pénteki fílingem volt, kedden szombati, szerdán vasárnapi, és azóta el is vesztettem a fonalat kissé (orrba-szájba programozgattam), de úgy rémlik, mintha péntek lenne.
annál is inkább, mert a tévében is nagyon péntekesen viselkednek egyes entitások. a teletextek pl. kifejezetten.
nade nincs még szerver... akkor most milyen nap van? HOL A SZERVER? -
Toya #43278 Bajnokság állása Richmond előtt :)