51527
-
B Lori #43359 Igen és ez még a finomabb kritika,talán Montoya dontése és más open wheel pilóták nyilatkozatai aki próbálták ezt a versenyformát valamennyire megváltoztatja azt a véleményt hogy ide semmi tudás nem kell csak "padlógáz és kiékelt kormány". -
#43358 Az a 2 elozest is a boxban van:)) -
Toya #43357 Mert azt mondja az összes, hogy ovál körbe-körbe az csak szar lehet. Igaz az F1 a maga 2 előzés/verseny stílusával maga a tömény adrenalin :D -
#43356 most írta egyikőjük, hogy letöltötte az NR2k3-at.
Cowek: legkésőbb szombat de. kéne pilot váltást gyakorolni, mert nagyon bebukunk anélkül.
mindenki legyen icq-n, aztán verseny alatt meg ventrillo vagy teamspeek.
-
#43355 Érdeklődnék a 8 órás endurance verseny iránt :-) -
B Lori #43354 Háát a tapasztalataim szerint a hazai F1 fanok nagy részét nemhogy nem érdekli de lesújtó véleménnyel vannak a NASCAR-ról -
#43353 iiiigen... nos, hát az egyénekhez kell eljutni, vagy megpróbálni eljuttatni az üzenetet, igyekszem, no.
más kérdés, hogy nem fognak szeretni, ha aztán miattam megy tönkre a versenyük később. :)) -
#43352 hogy egy akár 0.0001%-os eséllyel bekövetkező hw hiba miatt ne engem okolj, végy hát asus-t, de igazából a + szoftvereken (vmi game + etc.) kívül ugyanazt az nvidia tsippet kapod, ha meg nem tuningolod, akkor jó az alap hűtő is. (ami filmnézéskor nem is zúg pl.; 3d-nél azért igen. :)) )
-- egy elégedett Inno vásárló. ;) -
#43351 Ja az lesz most is az van 6600GT-ben. -
IzI #43350 6800 innom van eddig semmi gond vele -
#43349 Én csakis ASUS-t vennék a helyedben... -
#43348 Innonak a 6600GT AGP volt nagyon rossz szériája. 7600gt elvileg tök ugyanaz. persze aki húzni akarja, annak alapból le kell vennie róla a referencia hűtőt, és egy normálissal (kb. 7k) tkp. már ott van árban, mint a többiek.
(és nem adnak hozzá vmi hülye játékot, nagy probléma. ;) ) -
#43347 kérdezz rá valamelyik videókártyás topicban, hogy melyik gyártó kártyáját érdemesebb megvenni -
#43346 Még a Leadtek-et nézzem meg az Asus. Ezek kb 5ezerrel drágábbak az Inno-nál de lehet hogy megéri. Majd meglátom mi lesz nem is biztos, hogy most erre lesz pénzem :)
Sajnos a kormányom potmétere is kezdi megadni magát a kontrollcsík nem fut folyamatosan amikor mozgatom a kormányt egy picit akadozik. A játékokban talán még nem venni annyira észre, de lehet hogy ezért valamennyire már befolyásolja a köridőket :) -
#43345 Inno termékekről néha hallok rosszat.
Az olcsóság oka lehet tényleg a gyengébb anyagminőség, kevesebb körítés és némelyik gyártó eleve magasabb órajellel dobja piacra a kártyáit ami ezért is (lehet) drágább :) -
#43344 Köszi! -
Toya #43343 Nem tudom mi lehet az oka, hogy az Inno termékek olcsóbbak de valószinüsítem, hogy a felhasznált anyagok minősége jóval gyengébb lehet.
Nekem is Inno kártyám van, de a ventillátor néhány hónap alatt bemondta rajta az unalmast - nem volt tragádia, mert vettem rá Zalman hűtést az jól bírja ventillátor nélkül is :D -
#43342 Amúgy nézem az árakat és a Inno3d termékek sokkal olcsóbbak mint más gyártóké. De elvileg a gyártók között gyorsaságban nincs különbség nem? Nem azért olcsóbb mert rosszabb hanem pl nem pakolnak mellé annyi programot stb..? -
#43341 Köszi mindenkinek. Majd még eldől, hogy 7600 vagy 7900 lesz belőle. -
#43340 nekem is 7600gt van, és egész korrekt, meg árban is az volt. (inno3d, 47k, szerintem már 45 alatt van.) -
#43339 7600GT elég korekt szerintem (45%al gyorsabb a 6600gtnél) -
#43338 Hi!
Egy kis Off:
most hogy kijön a GTR2 kellene majd videókártyát cserélnem. Most egy 6600GT-m van Pci-E fogalalattal. Ha nem akarok egy vagyon költeni egy új kártyára de szeretnék látni jó teljesítménynövekedést akkor egy 7900GT megfelelne erre a célra? Abból is a Inno3d márkát lesem az jó? -
Toya #43337 Ja, Zsoval jól elszórakoztunk úgy hogy én mentem elől :) Elsőre ő várt meg engem, majd amikor kicsúszott akkor én álltam meg és vártam be, de legalább a futam végéig tényleg csatáztunk.
Egyszer még ütköztünk is, de az lazán belefért. -
B Lori #43336 Nekem nem.....koszonhetoen saját magamnak -
72TSanyi #43335 Látom szoros lett a befutó! -
Toya #43334 Nekem ez most szórakoztató volt, köszönhetően Zsonak :D -
72TSanyi #43333 Detto. A felvezető kör elején induláskor nekem is egyből megszűnt működni az 1-es fokozat. -
#43332 sorry Pumy, rajt előtt elment az 1-esem, azt hittem, az utolsó kanyarból 2-esben lehet nagyobb gázzal kigyorsítani. tévedtem. :( -
pasztor #43331 no problemo, mondjátok mit kell nyomkodni, már csinálom is! -
#43330 Látom sajóati rendesen reklámozod a játékot meg a bajnokságot az F1-1999 fórumon :) -
#43329 na akkor már tudom ki indított :)
Toya már "megbízott" a szerver powergomb nyomkodásával, a webet meg kihagyom, Pisti biztos önként és dalolva elvállalja:D -
#43328 Koszi!:)
Amugy elinditottam mar egy ideje, csak kozben megtalaltak ezzel-azzal, nem irtam ide semmit;)
Amugy akarsz szerver es web master lenni?:) -
#43327 SZERVER ELINDÍTVA
CTS INFINEON 45 KÖR
20.00-kor Restart -
B Lori #43326 ja,ma verseny is lesz hacsak nem leszek egyedul.....persze néha magammal is meg kell kuzdenem -
B Lori #43325 One of the 4 models is completed for the superspeedway.net project.
-
#43324 ja, én vagyok bármikor , föllépek icura. -
#43323 skacok! a practice server 24/7-ben megy! vagyis a közös gyakorlás után oda is fel kéne menni, hogy kipróbáljuk a pilótacserét.
amúgy meg teamspeak v. mi volt daytona rc-n? -
#43322 Kösz.
Siker !
Szerintem menet közben nem lehet változtatni.
-
#43321 Nem szidni -
#43320 az a logo