51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Igen és ez még a finomabb kritika,talán Montoya dontése és más open wheel pilóták nyilatkozatai aki próbálták ezt a versenyformát valamennyire megváltoztatja azt a véleményt hogy ide semmi tudás nem kell csak "padlógáz és kiékelt kormány".
  • Alexease
    Az a 2 elozest is a boxban van:))
  • Toya
    Mert azt mondja az összes, hogy ovál körbe-körbe az csak szar lehet. Igaz az F1 a maga 2 előzés/verseny stílusával maga a tömény adrenalin :D
  • sajoati
    most írta egyikőjük, hogy letöltötte az NR2k3-at.

Cowek: legkésőbb szombat de. kéne pilot váltást gyakorolni, mert nagyon bebukunk anélkül.

mindenki legyen icq-n, aztán verseny alatt meg ventrillo vagy teamspeek.

• Cowek
    Érdeklődnék a 8 órás endurance verseny iránt :-)
  • B Lori
    Háát a tapasztalataim szerint a hazai F1 fanok nagy részét nemhogy nem érdekli de lesújtó véleménnyel vannak a NASCAR-ról
  • sajoati
    iiiigen... nos, hát az egyénekhez kell eljutni, vagy megpróbálni eljuttatni az üzenetet, igyekszem, no.
    más kérdés, hogy nem fognak szeretni, ha aztán miattam megy tönkre a versenyük később. :))
  • sajoati
    hogy egy akár 0.0001%-os eséllyel bekövetkező hw hiba miatt ne engem okolj, végy hát asus-t, de igazából a + szoftvereken (vmi game + etc.) kívül ugyanazt az nvidia tsippet kapod, ha meg nem tuningolod, akkor jó az alap hűtő is. (ami filmnézéskor nem is zúg pl.; 3d-nél azért igen. :)) )

-- egy elégedett Inno vásárló. ;)
  • Mnemomic
    Ja az lesz most is az van 6600GT-ben.
  • IzI
    6800 innom van eddig semmi gond vele
  • HaZso
    Én csakis ASUS-t vennék a helyedben...
  • sajoati
    Innonak a 6600GT AGP volt nagyon rossz szériája. 7600gt elvileg tök ugyanaz. persze aki húzni akarja, annak alapból le kell vennie róla a referencia hűtőt, és egy normálissal (kb. 7k) tkp. már ott van árban, mint a többiek.

(és nem adnak hozzá vmi hülye játékot, nagy probléma. ;) )
  • Met
    kérdezz rá valamelyik videókártyás topicban, hogy melyik gyártó kártyáját érdemesebb megvenni
  • Mnemomic
    Még a Leadtek-et nézzem meg az Asus. Ezek kb 5ezerrel drágábbak az Inno-nál de lehet hogy megéri. Majd meglátom mi lesz nem is biztos, hogy most erre lesz pénzem :)

Sajnos a kormányom potmétere is kezdi megadni magát a kontrollcsík nem fut folyamatosan amikor mozgatom a kormányt egy picit akadozik. A játékokban talán még nem venni annyira észre, de lehet hogy ezért valamennyire már befolyásolja a köridőket :)
  • Met
    Inno termékekről néha hallok rosszat.
    Az olcsóság oka lehet tényleg a gyengébb anyagminőség, kevesebb körítés és némelyik gyártó eleve magasabb órajellel dobja piacra a kártyáit ami ezért is (lehet) drágább :)
  • Mnemomic
    Köszi!
  • Toya
    Nem tudom mi lehet az oka, hogy az Inno termékek olcsóbbak de valószinüsítem, hogy a felhasznált anyagok minősége jóval gyengébb lehet.
    Nekem is Inno kártyám van, de a ventillátor néhány hónap alatt bemondta rajta az unalmast - nem volt tragádia, mert vettem rá Zalman hűtést az jól bírja ventillátor nélkül is :D
  • Mnemomic
    Amúgy nézem az árakat és a Inno3d termékek sokkal olcsóbbak mint más gyártóké. De elvileg a gyártók között gyorsaságban nincs különbség nem? Nem azért olcsóbb mert rosszabb hanem pl nem pakolnak mellé annyi programot stb..?
  • Mnemomic
    Köszi mindenkinek. Majd még eldől, hogy 7600 vagy 7900 lesz belőle.
  • sajoati
    nekem is 7600gt van, és egész korrekt, meg árban is az volt. (inno3d, 47k, szerintem már 45 alatt van.)
  • ChevyG work
    7600GT elég korekt szerintem (45%al gyorsabb a 6600gtnél)
  • Mnemomic
    Hi!

Egy kis Off:

most hogy kijön a GTR2 kellene majd videókártyát cserélnem. Most egy 6600GT-m van Pci-E fogalalattal. Ha nem akarok egy vagyon költeni egy új kártyára de szeretnék látni jó teljesítménynövekedést akkor egy 7900GT megfelelne erre a célra? Abból is a Inno3d márkát lesem az jó?
  • Toya
    Ja, Zsoval jól elszórakoztunk úgy hogy én mentem elől :) Elsőre ő várt meg engem, majd amikor kicsúszott akkor én álltam meg és vártam be, de legalább a futam végéig tényleg csatáztunk.
    Egyszer még ütköztünk is, de az lazán belefért.
  • B Lori
    Nekem nem.....koszonhetoen saját magamnak
  • 72TSanyi
    Látom szoros lett a befutó!
  • Toya
    Nekem ez most szórakoztató volt, köszönhetően Zsonak :D
  • 72TSanyi
    Detto. A felvezető kör elején induláskor nekem is egyből megszűnt működni az 1-es fokozat.
  • sajoati
    sorry Pumy, rajt előtt elment az 1-esem, azt hittem, az utolsó kanyarból 2-esben lehet nagyobb gázzal kigyorsítani. tévedtem. :(
  • pasztor
    no problemo, mondjátok mit kell nyomkodni, már csinálom is!
  • Mnemomic
    Látom sajóati rendesen reklámozod a játékot meg a bajnokságot az F1-1999 fórumon :)
  • Met
    na akkor már tudom ki indított :)
    Toya már "megbízott" a szerver powergomb nyomkodásával, a webet meg kihagyom, Pisti biztos önként és dalolva elvállalja:D
  • Alexease
    Koszi!:)
    Amugy elinditottam mar egy ideje, csak kozben megtalaltak ezzel-azzal, nem irtam ide semmit;)

Amugy akarsz szerver es web master lenni?:)
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA

CTS INFINEON 45 KÖR

20.00-kor Restart
  • B Lori
    ja,ma verseny is lesz hacsak nem leszek egyedul.....persze néha magammal is meg kell kuzdenem
  • B Lori
    One of the 4 models is completed for the superspeedway.net project.
  • sajoati
    ja, én vagyok bármikor , föllépek icura.
  • sajoati
    skacok! a practice server 24/7-ben megy! vagyis a közös gyakorlás után oda is fel kéne menni, hogy kipróbáljuk a pilótacserét.

amúgy meg teamspeak v. mi volt daytona rc-n?
  • Marcinko
    Kösz.

Siker !
    Szerintem menet közben nem lehet változtatni.

• Giovanni #43321
    Nem szidni
  • Met
    az a logo