NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Let\'s Go Racin\' Boys!!!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
a "per évet" úgy is lehet érteni, hogy a befizetéstõl számított 1 év
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha valaki félévkor csatlakozik akkor fele pénzt fizet
Downhill!!
Utana olvasd vegig a HNR oldalon talalhato infokat (szabalyzat, buntetesek, jelentkezesi feltetelek stb.). Ha meg van, nekem privatba vagy ide a topic-ba irj egy "bemutatkozo levelet" hogy miota jatszol a jatekkal, mennyit versenyeztel eddig offline es online, esetleg mas bajnoksagok, szimulatorok stb.
Ha minden mukodik, akkor majd a hivatalos jelentkezes(HNR oldalrol) es fizetes utan (es esetleg teszt vezetes utan) tudsz jonni versenyezni a bajnoksagba.
2. jelentkezz a HNR-be
mindkettõ a HNR oldaláról (banner) megoldható
ennyi 😊
(mondjuk jelentkezés elõtt nem árt alaposan megismerni a szimulátort, mi, merre, mennyi)
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Szabályokon még átrágom magam ha megy, mert semmit nem tudok. 😊))
Csak annyit, ha lekörözött vagyok akkor sárga zászlónál majd az alsó sorban legyek. 😄D
Megtanulok kipörgés gátló nélkül menni, és jövök!!!!
Ezt vehetitek fenyegetésnek is!!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Downhill!!
Downhill!!
De igazat adok Toya-nak hirdetni kell mindenhol. Én is mondogatom, a haverjaimnak, meg mindenkinek, de nem nagyon harapnak a dologra. Azért próbálkozom, és GYAKORLOK.
Downhill!!
Egyelore foleg 4 funkciora koncentralok a pit ki-be meg eloz bal-jobbról,az udvariaskodok nem annyira fontosak,pláne úgy hogy tudjátok miért nem válaszolok 😊
valahol láttam ilyen template-et
Moat már 99% hogy a régebbi Truhstmaster lesz ami pl. Alexnak is van és azon nemtudom hogy lehet-e használni az autochatot.