51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Tihy
  • pasztor
    grat fiúk!
  • Alexease
  • 72TSanyi
  • Giovanni #43396
    Hali! Itt Gioviné ... Gratulálok a versenyzőknek! Jó volt a "háttérben" figyelni a versenyt... Várom a következőt, ígérem, rendesebben viselkedem!
  • sajoati
    hát igen. lehetett volna jobb is, rosszabb is. nem készültünk eleget, ezért viszonylag sokat hibáztunk, viszont tényleg VÉGIGMENTÜNK, és ez nagy szó.

az utolsó 2-2.5 órát egy fokozattal, az előtte való 2-3-at 2 fokozattal. :)

a bajnokságban így 28 pontot szereztünk osztályunkban, az első 35 ponttal vezet.

november 16-án lesz a következő megmérettetés, 6 órás Sebring, aztán vmikor tavasszal lesz 24 órás LeMans is.

• 72TSanyi
    A mai 8 órás RoadAmerica futamról itt találhattok pár képet, az verseny alakulása ebből valamelyest kikövetkeztethető.
    RoadAmerica_race_result
  • Alexease

• Cowek
    Végigmentünk!!!!

30-ból 16. helyen értünk be összetetbe.
    14 Light csapatból a 4. helyen nyitottunk.
    Köszi srácok :-)
  • Toya
    Jó megoldás ilyenkor a fokozatok duplázása alapból valahogy így. 1-2-3-2-1.
    Igaz így a kocsi nem olyan gyors, de hát hosszútávú versenyekről van szó.
  • Alexease
    Hihetetlen ez a valto elhalalozas:(
  • Cowek
    Már csak 1 fokozatunk marad, és persze az az 1-es... max nyújtással is 160 a végsebesség :-(
    Viszont nem rakunk üreset, így végig kell hogy bírja
    Mások is szenvednek, így a 17 hely van kinézőben...
  • HaZso
    Csak most jöttem haza, hajrááá srácok !!!!!!!!!
  • sajoati
    nem kozvetiti, de nrtv-n jobban is latszodik a dolog :)
  • B Lori
    Már megint ez a váltó.....az a másik "TV" nem kozvetíti?
  • B Lori
    Ez lemaradt http://dmp-trucks.com/olate/download.php?file=9
  • sajoati
    1,2 és 5. fokozatunk van, Cowek kezdett, 1. pit volt most.
  • Alexease
    Most volt 1-2 necces lekorozes, bar csak az NRTV-n latom, de eleg szukek voltak;) A 3. ki is csuszott utana;)
  • 72TSanyi
  • B Lori
    A visszaváltáshoz még annyit hogy eddig nem akartam említeni mert azt hittem csak én nem szeretek váltogatni de tegnap ugy láttam nem vagyok egyedul ezzel és sokan "kényszerbol" csinálják hogy gyorsabbak legyenek,a megoldás egyszeru lenne,olyan setup kell hogy ne legyen értelme a visszaváltásnak,elég az áttételeket állítani.
    Most New Hampshire lesz és pont az elso verseny után ezen a pályán ahol szintén voltak váltó gondok azon elmélkedtem azon hogy ez így tulajdonképpen nem jo meg nem is reális,ezért gondoltam megnézem azt a bajnokságot ahol Hamlin is megy fix setupal hogy vajon az milyen vagy ok is váltogatnak,nos bárki kipróbálhatja (NHIS_DMP)és meg lehetne fontolni hogy ezt használjuk hétvégén vagy estleg HaZso még finomítt rajta,van ott Richmond is azzal se "kell" váltani.
  • Alexease
    Go go go! :)
  • Cowek
    16:00-tó 8 órás nemzetközi endurance verseny!

HSW csapat: Sajoati; TSanyi; Giovanni; Cowek

NRTV-n nézhetitek a versenyt:
    NRTV
    Itt a pálya hozzá:
    Pálya

Az NRTV szerver címe: 67.106.77.109
  • Toya
    Ha valami kimaradt, akkor írd le ide nyugodtan melyiket küldjem el újra :)
  • Alexease
    OK, koszi!
    A Futamok reszben elfer a replay, ugyis csak addig van ott, amig megtalalhato a szerveren. Azt a reszt komplett a program rakja ossze. Nincs vele munka.
    A fooldalt meg hackelem;)
    A nyilatkozatok meg egy kicsit pihennek, mert at akartam irni azt is programozottra (mindenki sajat loginnal tudott volna beirni az adott versenyhez szoveget, igy nem lett volna gond az elkuldesekkel), de egyelore nem jott ossze;)))
  • Toya
    Elküldve Alex. Szerintem a Replay menüpontot nyugodtan kihagyhatod a Futamok részből, mert akit érdekel az úgy is megtalálja a letöltések között is.
    Ja és a főoldalra is ráférne már egy frissítés :D
  • Toya
    Oks, átnézem az oldalt és ami elkeveredett elküldöm újra.
  • 72TSanyi
    Srácok, tudtok valamit az év elején Prezsitől kapott HNR nevű ventrillo csatiról az lfs szerveren? Nekem tegnap este a futam előtt nem sikerült bejelntkeznem rá, pedig egy rakat jelszót kipróbáltam hozzá. Ma pedig jó lenne használni.

Ha tudtok róla valamit, légyszi privátba küldjétek Sajóati, Cowek, Gio és én részemre mindenképp. Thx.
  • Alexease
    En csinalom;) Nem beszeltunk rola:)
    De frissitve van minden, a mai eredmenyekkel egyutt, csak nincs kihirezve. Kiveve nehany nyilatkozatot, mert azt a reszt atakartam irni multkor a programban, de nem jott ossze;) De felkerulnek, csak vissza kell rendeznem a cuccokat nalam local-ban;)

Hianyzik nehany eredmeny is. Amik nalam voltak, azokat feltettem, de a tobbit nem talatam (mar megint):/
  • Toya
    Na most egy költői kérdés részemről.
    Most akkor ki is csinálja a HNR oldalt? Alex, Pisti tudjátok a választ? Beszéltetek róla egyáltalán?
  • B Lori
    Én is vérszemet kaptam amikor utolértelek de azért próbáltam óvatos lenni,az látszik amikor elngedted Toyaékat hogy inkább kivártam,persze tudom hogy a hátsó nak kell figyelni,le is lombozódtam utánna,csak azért tettem az ismétlést hogy kisebb bénának tunjek :))
  • DTap
    Izit próbáltam megfogni ugyis nézett ki,hogy sikerül de akkor jött Toya és Pisti (hogy lekörözzenek)jobbak láttam elengedni őket (te is ott jöttél közvetlen mögöttük) aztán a többi már ismerös (valóban jobban figyeltem már hátra mint elöre).
  • DTap
    n.p. Pumy miatt aggódtam mert mivel teljesen keresztben álltam meg (és orral a falnak) nem láttam semmit ráadásul be sem intették a sárgát azonnal (addig nem akartam forgolászni).Igy meg sikerült épp elétolatnom és...Kicsit lendületes volt az a belső iv de már ugyis mindegy-n.p.
  • B Lori
    Bocs Dénes....nem számítottam hogy "annyira" lelassulsz,gondolom a visszaváltások miatt,párszor visszanéztem mert azt hittem elfékeztem magam,fel is toltottem az esetet meg 1-2 kort elotte hogy látszódjon hogyan mentem,amikor észbe kaptam próbáltam a fékezni de sajnos késo volt
    http://www.mysharefile.com/v/6683970/Richmond_Lori_TD_crash.rpy.html
  • sajoati
    na bakker. tüsszögtem, mint disznyó, meg is csúsztam, inkább retire-oltam. ilyen se volt még. remélem azért holnapra meggyógyulok. :)
  • Met
    SZERVER ELINDÍTVA

CUP RICHMOND 200 KÖR

20.00-kor Restart
  • Mnemomic
    Én F1 rajongó vagyok de a Nascar-t nem tartom unalmasnak bár őszíntén szólva mikor a Sport1 közvetítette nem nagyon néztem végig a versenyeket. így viszont "belülről" sokkal jobb és izgalmasabb.
  • sajoati
    8 órás kollégák! ugye kapjátok ti is Darin körleveleit? olvassa el mindenki és tartsa be a drivers meetingben foglaltakat! ha esetleg vki nem kapta meg, nem ért vmit, a lényeg:
    - táv: 258 kör
    - minimum 4 pilótacsere, amit pitben kell végrehajtani
    - pit road limit: 70mph
    - idő: 70 fok eleje, random; clear; moderate damage, no yellows, 1x wear, single lap start
    - startnál MINIMUM 0.5 seccel le kell maradni az előttünk levőtől
    - holnaptól (EST időzonában értve) saját névvel TILOS a szerverre lépni
    - SEMMILYEN NYÍLT CHAT nem engedélyezett, auto sem
    - 1:51-es kör alá nem szabad menni light osztályban, azért 1 kör büntetés jár
    - ha GTP előz, leköröz, NEM KELL lehúzódni. a vonalat tartva hagyni kell, előzzön meg, ahol tud, mondjuk az egyenesekben.

FIGYELJETEK AZ IDŐKRE, NEM 6-TÓL LESZ A VERSENY!!!

Date: September 16th- 2006

Practice: 14:30

Qualifying: 15:15

Happy Hour: kvali után 16 óráig

*LAST 10 MINUTES OF HAPPY HOUR WILL BE RED FLAGGED FOR ONLINE DRIVERS
    MEETING *

Race: 16 óra
  • sajoati
    8 órás kollégák! ugye kapjátok ti is Darin körleveleit? olvassa el mindenki és tartsa be a drivers meetingben foglaltakat! ha esetleg vki nem kapta meg, nem ért vmit, a lényeg:
    - táv: 258 kör
    - minimum 4 pilótacsere, amit pitben kell végrehajtani
    - pit road limit: 70mph
    - idő: 70 fok eleje, random; clear; moderate damage, no yellows, 1x wear, single lap start
    - startnál MINIMUM 0.5 seccel le kell maradni az előttünk levőtől
    - holnaptól (EST időzonában értve) saját névvel TILOS a szerverre lépni
    - SEMMILYEN NYÍLT CHAT nem engedélyezett, auto sem
    - 1:51-es kör alá nem szabad menni light osztályban, azért 1 kör büntetés jár
    - ha GTP előz, leköröz, NEM KELL lehúzódni. a vonalat tartva hagyni kell, előzzön meg, ahol tud, mondjuk az egyenesekben.

FIGYELJETEK AZ IDŐKRE, NEM 6-TÓL LESZ A VERSENY!!!

Date: September 16th- 2006

Practice: 14:30

Qualifying: 15:15

Happy Hour: kvali után 16 óráig

*LAST 10 MINUTES OF HAPPY HOUR WILL BE RED FLAGGED FOR ONLINE DRIVERS
    MEETING *

Race: 16 óra
  • B Lori
    Egyelore csak Montoya-nak van szerzodése és ha minden jol megy akkor már Dega-ba egy ARCA versenyen ha mégse engedik el akkor oktober 22 után így is még marad 4 Busch+Cup hétvége gyakorlásnak.
  • IzI
    Telleg 2 F1 pilotval mivan mikor fognak bemutatkozni nascarba?