51527
-
#43441 Lehet,hogy egyedül vagyok vele de nekem ez a Chase igy ebben a formában nem nyerte el a tetszésemet.Az tetszett ebben a játéban,hogy a valódi NASCAR-t jól utánozza nem tudom akkor mért változtatunk a szabályokon (évközben).Senkinek nem akarok rosszat,hogy kevesebb esélye legyen de szinte olyan a helyzet jelen állás szerint mintha az is elég lenne a Chase-hez,hogy futamonként 1 kört fut valaki (és ha ezt megteszi 26X akkor már bejutott ismerve az idei gyakran kevés induloval megrendezett futamokat).Eszerint 26 kör is érhet annyit mint esetleg 3000?Értem benne az ösztönző szándékot de nem hinném,hogy aki eddig 10 futamon sem indult eztán mindegyikre jönne.De lehet,hogy csak én látom ilyen negativan a helyzetet. -
B Lori #43440 Zso itt vannak a setupok -
B Lori #43439 http://dmp-trucks.com/olate/download.php?file=9 -
#43438 Most mukodik! A Radmin is megy. Nem tudom mi volt, mert vannak bent, es azt mondtak nem volt kozben semmi gond. -
B Lori #43437 OK thx! -
#43436 En sem, nem tudom mi van?!:( De a Radmin sem enged be, bar a szervert elvileg megtalalja... Folyamatban... -
B Lori #43435 Nem tudok belépni a szerverre -
#43434 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar, Coca-Cola, FAST
-
Ciccio #43433 Opp, ez félrement. Toya táblázatára gondoltam :) -
Ciccio #43432 Sztem ez így teljesen OK. -
#43431 events = ki hany versenyen indult.
a pontok rezetelodtek: chase van vagy mi, csak epp nalunk ugy tunik, 3 szakaszos a chase, 1-10, 11-20, 21-30. :)) -
#43430 a pontok és az EVENTs kapcsolatát nem igazán értem -
#43429 erről majd egy előzetes szabály módosítási tervezetet jó lenne látni :) -
pasztor #43428 ez egy tök jó ötlet! -
#43427 off
ez azért klassz ...hol lehet ezt a munkát nyomon követni???
on -
#43426 Köszönöm... Értem. Akkor rövidesen eldöntöm mi lesz.. De lehet csak jövőre jövök. Most valamikor ujra kell sajnos telepitenem ezt a fost. Mert tele vagyok virnyussal. Aztán ujra rakom gondolom megint kezdi majd az ujra indulgatást. Akkor ki b@szom az ablakon veszek egy uj gépet, feltelepítem a NASCAR-t és jövök is. Nem etetés tényleg nagyon gondolkozom rajta de határozatlan vagyok sok dolog miatt. Azt meg nem szeretném hogy eldöntöm elindulok pár futamon aztán meg azt mondom nem tudok jönni és stb. Ez nem lenne korrekt rátok nézve. Ugyhogy ha eldöntöm ugy szeretném tenni hogy végleges legyen és blablabla...... -
B Lori #43425 értettem :) -
#43423 Ha jól tudom pont akkor kezdünk mint a real nascar.
10 CUP és 6 Mixed lesz még. -
#43422 Nem nem ez van... Egyik sem igaz.. Az a helyzet hogy még gondolkozom rajta. Az időpontokkal vagyok most már csak bajban. Nekem olyan melom van amiben elég sokszor vidéken vagyok . Igy a Kedd tutti nem jó.. Persze nem minden kedd. Péntek az meg a hétvége miatt necces. De ezt majd megoldom. Egyébként hány futam van még az ideiből? Érdemes jelentkezni ég? Mikor kezdődik a jövő évi?
Egyébként meg már jelentkeztem régebben Alex-el beszéltem is már a részletekről ugyhogy tulajdonképpen csak fizetnem kéne és elvileg jöhetnék. Ha jól tudom. Szóval nagyon vacilálok a dolgon. Nem tudok dönteni. -
B Lori #43421 Jelentkezés ment,vagy meggondoltad magad és nem akarod alázni a társaságot? -
Toya #43420 Igen, tervben vannak a dobható futamok és setup változtatás, valamint jövőre néhány futamon custom setup használata, a TR pályák behozatala, stb... -
#43419 Gratula! -
#43418 király a tábla, köcke. szerintem jövőre másban is eltérhetnénk a valódi pontrenszertől, pl. droppolható lenne 1 v. 2 legrosszabb eredmény (futamkihagyók ne szívjanak akkorát, de mégse kapjanak folyton pontot), stb. -
#43417 Grat. -
#43416 Nem kicsit, nagyon..... -
#43415 trilpla Chase? :D -
#43414 holnap, illetve ma este megnézem, csak leszedtem a gtr2-őt, aztán azt nyomtam egy ideig (idáig). nem egy nr2k3 ;), de a rengeteg lehetőség, autó enyhén függővé tett.
sebringgel viszont vigyázni kell, mert emlékszem, ott múltkor sikerült fölborulnom... onnan meg már csak a vontatás marad... -
B Lori #43413 Hát ezt jól elkúrtad -
Toya #43412 Tessék emészteni, a szitkozódásokat privátban kérném :)
-
#43411 FONTOS -
#43410 azt pedig nemtom, honnan veszik, szerintem sehol nem emlitettunk ilyet, hogy mi HSW lennenk.
Hungarian Nascarracers Light, vagy HNR Light, de megnezem a nevezesunket, mert lehet, h en csesztem el anno??? -
#43409 azt pedig nemtom, honnan veszik, szerintem sehol nem emlitettunk ilyet, hogy mi HSW lennenk.
Hungarian Nascarracers Light, vagy HNR Light, de megnezem a nevezesunket, mert lehet, h en csesztem el anno??? -
#43408 Tényleg sajoati! Azt láttad, hogy a csapatnevünket Hungarian Sim World-nek, és nem pedig Hungarian Nascar Racers Light-nak írják? -
#43407 Következő futam Sebring lesz. Itt van hozzá előzetesen egy saját setup, és egy replay. Fogyasszátok egészséggel
replay
setup -
#43406 De grat különben, ha már erre jártam -
#43405 bocs ez nem ide :) -
#43404 :) -
#43403 nm, köszi mindenkinek, ez amúgy meg már inkább össznépi szervezés volt, az "eltört a váltó, csináljatok setupot fél kör alatt" szituk főleg tetszettek. :)
--
egyébként volt olyan liga(?) v. tömörülés, amelyik 4 csapatot is indított, szóval ha valakit érdekel, akkor tán van hely még egy HNR csapatot indítani.
-
#43402 GRATULA SRÁCOK, SZÉP EREDMÉNY!!! -
#43401 GRATULA FIÚK!!! Szép eredmény ez a 4. hely. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép helyen végzünk, bár ez nem az én érdemem...nem nagyon voltam formában.
Amúgy köszönöm Sajoatinak a szervezést, és hogy indulhattam!
SZÉP VOLT FIÚK!!!