51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Toya
    Ez a terv, de ehhez minden értelmes setupot szivesen veszünk linkkel együtt, de mindenképpen lesz néhány custom setup verseny is :P
  • B Lori
    Ez kemény dió mert ami neked normális az valószinu hogy nekem túl nehéz és nem tudnák vele menni míg a fast-ra nem lehet mondani hogy valakinek a stilusára épult tehát mindenki alkalmazkodni kényszerul.
    A DMP-t foleg a váltás kiszurése miatt hoztam fel és ha mást nem a sima fast áttételének javítására hogy legalább megelozzuk azt hogy valakinek elszáljon a fokozata és emelkedjen a vérnyomása
  • IzI
    Custom set dolgot nem is eroltetem csak normalis fix set-et szeretnek nem pedig alapot ami a jatekban van.DMP set kilehetne probalni es ha jo nem kene csinalni masikat mert jovore mindenfelekeppen valtani kene szerintem
  • B Lori
    Aha,sajnos ez a fix setup hátránya,nekem szinte az osszes setupal rossz érzés menni de ha bárki csinálná a saját ízlése szerint,valakinek biztos rossz érzés lenne,ha nem lenne fix akkor meg az lenne rossz érzés hogy pl. HaZso-tól nem 1 hanem 5 kor hátrányt kapnák vagy estleg én is olyat használnák ami nem megy és az elso kor után a falon végezném
  • IzI
    Csak nem mind1 milyen szinten es mennyit kell vele gyakorolnod hogy eppkezlab korok tudj vele menni.Na es persze mennyire elvezi a vezetest ezzel a set es azt eltom mondani hogy nagyon rossz erzes vele menni.
  • B Lori
    De mi a baj? Ha én tudok vele menni sott még váltogatok is akkor nektek nem okozhat gondot.
  • B Lori
    Most jut eszembe a Mixed bajnokságba nincs Chase?
  • IzI
    En meg azert alltam ki 15. korben
  • B Lori
    Ugy emlékszek hogy az elozo NH versenyen is a sima fast volt
  • PuMy
    Tavaly is fast-al mentünk itt ha jól emlékszem. Biztos azért lettem 15. :D
  • IzI
    2 kor utan elhanytam a belem annyira fos set
  • IzI
    Fast set rosszabb mint a Fast2 nem? Azert nem kene visszafele fejlodni
  • sajoati
    gondoltam, hogy oval. :)

a penteki cupot meg semmi nem veszelyezteti, azon szerencsere nem sok ilyen jellegu megbeszelnivalo van.

esetleg a jovo evi setup-kerdes... :))
  • B Lori
    Nem tetszett a DMP?
  • B Lori
    Természetesen ezek ovál pályák....de ha nagyon roadozni akar a tobbség akkor is inkább olyan pályák lehetnének ahol valóban van-volt verseny mert nekem olyan alattomos hátsó szándékom van hogy a real NASCAR-t is népszerusiteni szeretném
  • HaZso
    Sziasztok! Holnap eredeti fast setup lesz!
  • sajoati
    nekem ezek is jok, csak ezeket meg nem ismerem. :) hihetetlen, mennyi szabadidore lenne szuksegem, h minden szenvedelyemnek hodolhassak. :))
  • B Lori
    Én inkább Nashville,Memphis,Mansfield vagyis az reális pályákon mennék,jó tudom hogy ez európa de akkor is :))

Csakis kedd esetébe mert pénteken a Cup szezon megy.

• sajoati
    mondjuk CTS-sel en is inkabb megyek Laguna Secaban v. Glenben. :))

az nagyon jo otlet, hogy az allando resztvevoknek nagyobb beleszolasa legyen a palyakba, stb-be. kedd eseten fokent.

mar ha jovore is azok lesznek az allando resztvevok, akik most. ;-))

• B Lori
    Egyébként volna otletem erre a problémára a pontozásra stb. meg a keddi napra is mert TSanyi és Tihy-vel már próbáltunk valamit és nagyon szórakoztató volt,legalábbis ezt mondták....persz Sajoatival ellentétbe csakis NASCAR-ról lenne szó mert nekem szinte fizikai fájdalmam van amikor a kedvenc CTS-el Spa-ba kell versenyezni nem beszélve ha egy fokozat is elszál :DDD
    Meg ami még fontos lenne a keddel hogy azoknak kellene eldonteni hogy mi legyen akik részt is vesznek mert már nem 1 olyan alaklom volt hogy senki se érezte jól magát még a roadon se tehát ha lehetséges én még az idén is változtanák ami a pályákat illeti pl. egy ilyen Cola meg Columbia pályák helyett inkább lehetne Rockingham vagy valami rovid pálya mert 3-4 ember még arra is kevés,vagy kipróbálhatnánk az új Homestead-Night-et hogy még mindig bugos-e a fal és akkor a Cup-ba is az lehetne stb........."rengeteg" otletem van már le se merem írni
  • B Lori
    Ha 1 millio lenne a 11 helyért akkor biztos nem ezt mondanám de nem bánom hogy a ott is chase lett,bárcsak minden versenyzo aki ott van részt venne a hátralévo versenyeken és ha a bajnokság másodlagos azért mégis fontos mert már most arra készulok hogy fogok menekulni ha egy bajnokesélyes a kozelembe jon tehát Dénes felvetése is jogos mert tegyuk fel hogy 1 versenyzovel kevesebb lenne és én jutottam volna be a 10-be így elméletileg megnyerhetném a bajnokságot.
  • B Lori
    Akkor te biztosan tudnál segíteni mert probáltam én is hostolni a routerba megnyitottam a portokat,még az XP tuzfalat is kikapcsoltam de nem sikerult,NR2003-ba is kell valamit álligatni?
  • sajoati
    hm, itt 2 tema van: 1. esetenkenti, ingyenes, HNR szerveres futamok, es/vagy NRTV 2. szokoevenkinti endurance race rendezes

1:
    ? a szerverert a rendszergazdak a felelosek, oldjak meg, hogy biztonsagos legyen. ha az NR2k3-hoz patcheletlen exploitok vannak, az mas kerdes.

(egyebkent nem tudom a GTR hol futott, de ott talan meg az ip is publikus volt.)

azt nem ertem, hogy ki az, aki _amiatt_ tudna tamadni, mert megkapja az ip-t tolunk?

max. egy felduhodott "ingyenes" resztvevo, de szvsz meg ilyenre se volt nagyon pelda. (ha kilokok valakit miert a szervert bantana?)

a "csak ugy" tamadok meg tudnak range-et portscannelni, szoval...

ilyen szempontbol az NRTV "problemasabb", de szerintem script-kiddie-k nem pont ezeknek a programoknak az exploitjaira fognak raizgulni, a profik meg minek tamadnanak be???

termeszetesen ez tenyleg kizarolag a <szerverrel kapcsolatos uberszemely/-ek> dontese, felelossege, feladata, stb., csak nem orulok a csokkeno letszamnak.

2:
    ez esetben kene egy lelkes 5mbites vonalas tagot talalni. :) esetleg "cserebe" lementjuk a rendszeret, hogy ha megis tamadas eri, akkor vissza lehessen allitani az egeszet ;)
  • Toya
    Valóban eltértünk az év elején hirdetett megoldástól, de talán ez szerintem nem akkora probléma.
    A többség számára itt a játék a lényeg, az érdekes versenyek, a csaták és az eredmény abszolút másodlagos szerepet tölt be. Most ha van lehetőségünk, hogy a később csatlakozók számára érdekessé tegyük a versenyeket és ne csak körözgetés szintjére degradáljuk számukra a futamokat, akkor azt tegyük meg.

Biztosan vannak olyanok is köztünk akik eredmény centrikusan szemlélik a futamokat, de hát számukra nem változott semmi ezzel mert a felkészült, rajthoz álló, gyors, ügyes, stb... versenyezők számára ez a bajnoki táblázat nem hordoz magában negatívumot.
  • Alexease
    - Felelosseggel tartozunk a szerverert, a szolgaltato, MoZso es a tobbi bajnoksag fele.

Ha az 5Mb/s Chello megbizhato (folyamatos ping, szakadas mentes), akkor alkalmas kell hogy legyen NASCAR futamokra. A HNR "kezdetekkor" en hostoltam otthonrol, 11 embernek, gondnelkul, "home" 512/128kb/s nettel:) Elvileg egy teljes szezon lement a "szerveren" gond nelkul.
  • sajoati
    eh, ne mar. :( mer baj, h publikus az ip? gondolom vannak mentesek a szerverrol, ha valaki lecsapja (bar nemtom, mit tartalmaz, csak gameszerver gondolom), akkor ebbol max. a szolgaltataskieses jelentkezhet "karkent", ha valaki olyan kis genyo, hogy ezzel elvezkedjen.

de ha mar ilyen rosszindulatu valaki, akkor reggel egy kamunicket az sg-n, bekuncsorogja magat, h majd fizet kesobb, stb., aztan ugyanugy megvan az ip-je a gepnek.

NRTV-n is publikusak az IP-k, meg egy rakas mas gamenal is, szoval nemtom, mi a gond.
    a jelszo meg valtoztathato, ha megis vki visszael vele.

kulonben a 3mbites csellosok nem tudnanak hosztolni ilyet? v. vki vmi 5megas kabelnettel. (az mar upload-ban is mittomenmennyi.) vagy vmi adsl2-es csoka.
  • PuMy
    Üdv Magyarországon! :)
  • Met
    szerintem a külföldi net kicsit más sávszéllel dolgozik :)

nem az ingyenességgel van baj, hanem a jelszóval meg az ip-vel
  • sajoati
    hm, értem... ebben a részben nem vagyok benne, hogy miért ennyire drága külföldre, csak azért furcsak nekem, mert ilyen külföldi ligákban nem szoktam olvasni arról, h csak hazaiak indulhatnak.

de tényleg láttam már ezt a külföldre-korlátos dolgot a fórumon, csak olyan régi posztban, hogy eszembe se jutott. :(
  • PuMy
    Az a baj h a "hsw" szerver külföldi szávszélessége korlátozott, asszem 64kbit, azon nem tud túl sok ember játszani megfelelő sebességgel. Ha jól tudom lehetne gyorsabb, pl 100mbit, de ahhoz nagyon mélyen a zsebbe kéne nyúlni.
  • Cowek
    énisénis :-)
  • sajoati
    szerintem jovore lehetne nehany keddi verseny ingyenes, marmint h toborozzunk emberkeket, ilyen special event jellegu.

az se lenne rossz, ha egy nemzetkozi endurance race-t tudna a hsw szervezni, es NR2k3-bol, nem pedig GTR2-bol. :-/

ez ugyben kulonosen lelkes lennek. :)
  • PuMy
    Hogy ne tudj annyit gyakorolni! :D
  • IzI
    Hampshire set miert nincs fent?
  • DTap
    http://www.nascar.com/races/cup/2006/data/standings_official.html

valóban jól :-)
  • Cowek
    Értem én, de az sem életszerű hogy 1X-szer lesz kapcsolati hiba. Ha igen és még kitart az online verseny mellett meg is érdemli :-)
    A chase azért változott így ha jól tudom, mert a valóságban is így változott. De javítsatok ki ha tévednék. Persze a 2 futamommal még azt sem érzem hogy beleszólásom lenne :-)
    Egyébként igaz is lehetne amit mondasz, de szerencsére nem ez a gyakorlat.
    De jót beszélgetünk :-)
  • Alexease
    Szerintem is, aki itt versenyzik, az a verseny miatt es nem a pointok, helyezes erdekeben. Es is bemehetnek aszerverre, megyek ket kort, aztan kilepek, folytatom tovabb a munkat:))))
  • DTap
    Hogy érthetőbb legyen,hogy mire gondolok van X-nek 18 futama Y-nak 6 ha mindketten indulnak (egy csoportban) ezután minden versenyen és ha X-nek 1X lesz egy kapcsolati hibája vagy bármi akkor 28 indulással hátrább végez mint akinek 16 van?Nem tünik életszerünek nekem.Olyan mintha leértékeltük volna az eddigi futamokat.Tavaly nem kérte senki sem (nagyobb látszám és aktivabb részvétel mellett),hogy legyen szélesebb a Chase,idén sem mondta senki-most a kezdete elött csak ugy jött a semmiből az ötlet?Tiszteletben tartom ha másnak más a véleménye de ezt én igy látom.
  • Cowek
    Én megtehettem volna az egy kört versenyenként, de nem tettem mert nem fair. Szerintem ezzel mindeki így van...
    Meg igazából nem csak a chase a cél, hanem a jó szórakozás. Abban az esetben kellene tartanunk attól amit írtál, ha nem egy zárt közösség lennénk. Biztos lenne rá példa :-(
  • HaZso
    Köszi