51527
-
#43520 Boldog szülinapot Cowek! -
#43519 Ezt a google-nek irtam, gondolom itt jo helyen van. En szivtam vele, remelem mas nem fog.
For anyone who has (like me) has problem with Papyrus NASCAR Racing Season 2003 and/or Papyrus NASCAR Racing Season 2003 + Redline GTP and any kind of SoundBlaster Audigy2, Live, Audigy 4 etc. sound card or mobo sound cards while in cockpit or during replays:
If you experience strange noises, total lack of sounds for even a zillionth part of the second or the sounds of cars roaring seemly out of nowhere (though this may be qualified as 'strange noise'), NR2k3 halting with error, you should:
1. Disable 3D sound
2. Pulling back your hardware acceleration one or (preferably) two notches on the Control Panel/Sound... etc. panel.
3. Testing the game if the changes are for any good.
4. Reenabling 3D sound to see if your card (and the game) can handle this feature.
Note: motherboards with nforce 2 chipsets are also known to be affected. -
#43518 argh, a porsche 968 turbo-sárga mellett az ilyen lila fekete kombó a szívszerelmem. :) -
#43517 argh, a porsche 968 turbo-sárga mellett az ilyen lila fekete kombó a szívszerelmem. :) -
IzI #43516 Atkot szortak ram Hampshire palyan multheten truck futamon rogton a futam elejen 1,2 elszal,tegnap ugyanigy pitben 1 elszal aztan kifagyok visszajovok pitbol kiakarok jonni rogton 1,2 elszal.Ez mi mar? Aztan nem sokkal kesobb balesetbe resztveszek amiben szepen borulok motor megserul szal ertelmetlen tovabb menni.Jokis futam volt... -
B Lori #43515 Hamlin DMP-s festései ami szerintem szebb mint az eredeti...azt a NASCAR Illustrated magazint jó lenne megszerezni vagyis legalább Dale Jr. nyilatkozatát,remélem valaki felteszi valahova :)
http://www.rubbins-racin.com/forum/viewtopic.php?t=35256 -
B Lori #43514 Nekem volt ilyen Cola 600-on vagyis 300-on mikor motorsérulésem volt egy balesetbe,ha javítottál a pit-be és a motor leáll akkor az is sérult és ha ez a verseny elején torténik akkor nem mindig bírja végig,muszer ezt nem jelzi csak simán leáll :)) -
#43513 akkor jo; csak gaz, h ez barmikor elofordulhat.. lehet, h vmi muszer elojelezte, csak elaludtam a dolgot? -
Toya #43512 Nem volt amúgy vészes szitu. Látszott a füst, még lassítanunk sem kellett Atesszal. -
#43511 jah, csak abbol indultam ki, h Izi 4 kort kapott, en -2-ben voltam, vagyis 60 secet 35 kor alatt talan kihuzhattam volna.
de nem sokat ert a szamolas. :( ilyen motorhalalom meg sose volt, nagyon meglepodtem, latszodik a replayen, h adom a gazt, de siri csond van. kiserteties. ;-) -
Toya #43510 Én azért visszaléptem ám a fagyás után. -
Toya #43510 Én azért visszaléptem ám a fagyás után. -
#43509 HNR Nextel Cup, New Hampshire
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
72TSanyi #43508 Hát ha tudnád, hogy további két helyet tudtál volna nyerni, ha tovább tudsz menni.... -
#43507 valszeg az elmúlt hetek számomra ínséges idői miatt esett jól még sérült autóval is bennmaradnom, és ha mást nem is, de a történéseket figyelni.
még jó, hogy a hepin kérdeztétek, miért megyek belül és kívül köröket, na a 60. kör megmutatta, csodálatos kis balesetet csináltatok az elején, nagyon tetszett. :)))
aztán azt is bírtam, hogy sokadjára bejöttek Dakkan híres szavai: "Endure, in enduring grows strong." :)) nem álltam ki, és úgy lettem 8., hogy Header problémám adódott: a motor elnémult kanyar közben, autó meg beforgott, kis híjján az akkor vezető Toyába...
és ahogy retire-oltam (szerelők nem tudták megszerelni ofkorz), még láttam, ahogy kiírja: Toya manually disconnected, vagyis ha bent maradok, igaz nem versenyben, de még egy pozíciót is hozhattam volna.
ezt főleg azoknak üzenem, akik kiszállnak, ha valami rosszra fordul, korán temetik a versenyt, khm.
Sanyival viszont jól eldumcsiztunk a 2 rozzant autó volánja mögött. :))) -
#43506 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, New Hampshire, 150 kor, FAST!
-
IzI #43505 En szerintem mar kovetkezore palyara vagy ha nem akkor utanira is belehetne vezetni mivel ketlem hogy barki is elkezdene vele gyakorolni napokat max adott ido elott 1 nappal megnezne azt kesz.
Setup-guru oldalon csak a legfrissebb VH set-ek vannak de en inkabb ahogy irtam korabban is( Ullrich Kratochwil )set kene megnezni egyeseknek.
-
#43504 Úgy tudom, a setup-guru-n csak a legújabb set van fent, de majd utánanézek... -
B Lori #43503 A DMP-vel csak az a gond hogy kevés pályára van setup,azokat a vezetheto VH setupokat le lehet valahol tolteni?
Az áttételeket se lenne értelme változtatni,hogy este ne legyen megint 3-4 mérges ember akinek elment a kedve az egésztol mert elszált egy fokozat? -
B Lori #43502 New Chevy Model for N2K3
New Dodge Model for N2K3 -
Toya #43501 Már a következő szezonról beszélgetünk Zso. Azért is hagyunk időt mindenkinek, hogy kipróbálja az ajánlott beállításokat és elmondja a véleményét. -
#43500 Tőlem mehetünk a DMP-vel is, de ennyi erővel a VH-val is... A DMP beállítása New Hampshire-nél nagyon hasonló a régi VH-hoz - a lassabb, de vezethetőbb VH-hoz -(dőlés 7,-7/emiatt cheatesnek tartom/; caster minden pályán 1,2 stb.). A fast valóban "érdekes" beállítás, de ahhoz, hogy értelmes setupot varázsoljon belőle az ember, hozzá kell nyúlni a felfüggesztéshez is, azt pedig ugye nem lehet... Csak azt tudnám elképzelni, hogy megszavazunk egy más beállítást a hátralevő futamokra, vagy a jövő évre, pl. DMP... Ma mostmár maradjon a fast, mert nem lenne fair azzal szemben, aki nem tud estig gyakorolni... -
#43499 -
B Lori #43498 Kossz....mirol is van itt szó? -
#43497 nembánom és kapjátok be :D (ezt csak Lori fogja érteni)
NEHOGY VALAKI MAGÁRA VEGYE! :D -
#43496 En is "keson" leszek csak, de 8-ra hazaerek.
Termeszetesen megvarunk! -
#43495 Ha nem gáz megvárnátok este? 22.05-re érek haza (megint).Köszi! -
B Lori #43494 De ma azért még a fast lesz? Mert ahogy Toya is írta jo lenne ha mindenki kipróbálná,nehogy aztán meg azért legyen panasz hogy nem ez volt tervezve. -
B Lori #43493 Nem úgy értettem hogy nem tudok vele menni csak nem tartom konnyunek,én a fast-al is szenvedek
Sajnos gyakorolni nincs sok idom de a Richmond-i és NH-i DMP-t kipróbáltam,jobbnak találtam mint a fast-ot és nem csak azért mert nem kell váltogatni,pl. NH-ba picit jobb idot mentem mint a fast-al váltogatva.
-
IzI #43492 Ha hozza vagy szokva Fast2 set-hez akkor adjal magad tobbi idot mivel elegge nagy a kulonbseg a 2 set kozott.Ha abszolult nem megy akkor nezd meg ( Ullrich Kratochwil )set-et -
B Lori #43491 Hááát én izzadok ezzel is.....tulajdonképpen azért próbáltam ki mert kiváncsi voltam hogy a real versenyzok mit használnak,ok már csak tudják hogyan viselkedik az autó a pályán. -
#43490 Megnézem hétvégén én is, ha én tudok menni vele akkor mindenkinek menni fog :D -
pasztor #43489 a dmp-k nagyon jó setek, könnyü vezetni, és hosszú távon sem túl alulkormányzott! -
Toya #43488 Megnézem én is a beállításokat, de jó lenne ha néhányan még kipróbálnák hogy több vélemény alapján tudjuk levonni a következtetéseket. -
#43487 Az alattomos hátsó szándékoddal egyetértek! -
IzI #43486 Nem is azt akarom hogy VH set legyen mind1 mi csak ne fast fast2 :) -
B Lori #43485 A DMP-s nekem is tetszik de pl a VH-val katasztrófálisan megyek. -
IzI #43484 http://www.setup-guru.com/
Szerintem ismered de azert adok linket:)
DMP meg ez
http://www.dmp-trucks.com/olate/files.php?cat=5 -
IzI #43483 Fast set-el is nehez igazan gyorsani menni.DMP set-hez meg nem kellenek napok hogy megtanuld kezelni csak egyszer kell raszanni 1 keves idot es utan mar minden palyan siman fog menni.Meg nem muszaj DMP de fast meg fast2 elkell felejteni.Ullrich Kratochwil set ugy tom konnyen kezelhetoek de ezt tobb palyan megkene nezni hogy biztosra mondjam -
#43482 tervezetet