NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már jaavulok!!! Játszottam már 5 futamot belsõ kamerával, és kipörgésgátló nélkül, már kezd menni, de még nem érzem magam annyira jónak hogy indúljak. Egyenlõre csak kolbászolnék elöttetek, de ne agödj fogok jönni. Türelem!!!
Downhill!!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Köszi a választ, de ez nem tetszik benne ha jól tudom akkor igaziba nem csak a Nextel-be hanem a busch-ba és cts-be is kevessebbet lehet ezeken a pállyákon.De azthiszem mindjárt utánna kérdezek.
Downhill!!
Csak a Cup szériába van kevesebb uzemanyag a két RP pályán....átírni azt hiszem csak az exe-be lehetne.
Én autóm is megtalálható a weblapon kérem szedje le akinek nincs meg. Elvileg pénteken indulok.
Nekem is problémám van ezzel,ma viszonylag jól megy mert 5MB-t 1 óra alatt szed le,de van amikor még az eredményt se tudom megnézni 😊
Hát Wéber meg Czollner rendesen lemaradt,kár hogy nem látszik az arcuk a díjkiosztón 😊)
Dorian CUP
letöltés
Vki, akinek megvan mindenki autója, fel tudná tenni õket egy zip-ben? A weblap alig akar bejönni.
THX!
letöltés
Vki, akinek megvan mindenki autója, fel tudná tenni õket egy zip-ben? A weblap alig akar bejönni.
THX!
Hát srácok tanúja voltam a hétvégi eseményeknek és most olvasom a hozzászólásokat.Nehezen tudom szavakba foglalni gondolataimat:Én eddig is meg voltam gyõzõdve Norbi képességeirõl de még tudott meglepetést okozni.Hihetetlen precizitással vezettet szenzációs köridõket futott még akkor is amikor más már a helyében lassitott volna és csak kivárásra megy.De nem szabad senkit sem leirni vagy minõsiteni legalábbis az esély és a tisztelet az ellenfeleket is megilleti.Én külön örülök,hogy a szimulátorosok "szint" visznek a Márkakupákba.És remélem még sokszor okoznak ilyen örömöt mint a hétvégén.Köszi Norbi Köszi Laca! Itt megjegyzem hamarosan felteszek egypár fényképezõgéppel felvett kis videot.És egy beszámolót a Duna TV mai hiradójából amit épp sikerült elkapnom.
Figyi Mik, ha ugy tunik, hogy esetleg el lennenk szalva, az csak azert van mert Norbit 4-5 eve ismerjuk, szinte mindeniki versenyzet vele eleg sokat, tudjuk hogy mire kepes😊 Azert az Astra-s nyitasa tapasztalatok nelkul es friss jogsival is meggyozo volt😉 A mostani eredmeny is kivalo.
Persze mindenkit meg lehet verni, ez alap😊) Foleg ilyen mezonyben, ami nagyon szoros tud lenni, raadasul ha az ember nem elolrol rajtol, akkor sok mulik a szerencsen is. Raadasul a bajnoksagban sokat szamitanak a hegyi es epitett palyak is, ami eleg necces tud lenni. Bar tavaly ott is nagyon komolyat ment, de azert bar mi tortenhet.
Persze mindenkit meg lehet verni, ez alap😊) Foleg ilyen mezonyben, ami nagyon szoros tud lenni, raadasul ha az ember nem elolrol rajtol, akkor sok mulik a szerencsen is. Raadasul a bajnoksagban sokat szamitanak a hegyi es epitett palyak is, ami eleg necces tud lenni. Bar tavaly ott is nagyon komolyat ment, de azert bar mi tortenhet.
persze, hogy mindenkit el lehet verni, csak nem mindegy, hogy kit hányszor. akit ritkán - vagy mint Norbit NAGYON ritkán - lehet, na azokól lesznek a bajnokok 😊.
azért a magyar autósport színvonalától ne ájuljunk el (Kesjár Csabi is szarrá vert mindenkit itthon, aztán szegény külföldön már csak középmezönyre volt jó), bár Norbi sztem nemzetközi szinten is megállná a helyét. jó lenne ha a proex egy év (és egy clio bajnoki után) kivinné egy európai márkakupára.
azért a magyar autósport színvonalától ne ájuljunk el (Kesjár Csabi is szarrá vert mindenkit itthon, aztán szegény külföldön már csak középmezönyre volt jó), bár Norbi sztem nemzetközi szinten is megállná a helyét. jó lenne ha a proex egy év (és egy clio bajnoki után) kivinné egy európai márkakupára.
Kossz,sajnos az a konvertált pálya,kipróbáltam mindkettot ezen az újon valahogy elbotorkállok de azon katasztrófálisan megyek,a vonalvezetése is más meg grafikailag se olyan jó 😊)
Hamár igy átalakultunk Kiss Norbi topikká, akkor elmondanám én is a véleményemet.
Elég sok versenyzõ mellett ültem, úgyhogy van viszonyitási alapom. A Norbit sem a Wéber, sem más egyenlõre nem fogja meg. Ha a Michelisz felmegy a Clioba, akkor esetleg kialakulhat csata egy egy futamon, de ne feledjük, a Norbinak akkor is lesz egy év cliós tapasztalatelõnye. Ezeken a márkakupa versenyeken a legfontosabb dolog az idõmérõ, ha azt valaki elrontja, akkor csak nagy nehézségek árán lehet elõbbre kerülni. Én például az elõttem levõ srácnál folyamatosan gyorsabb voltam legalább 1-1,5 mpvel, de mégis 10 körig fogott, miután megelõztem akkor pedig már annyira szétnyektettem a kocsit, meg a gumikat, hogy simán elmentek mellettem hárman is a célegyenesben. Ezzel azt akarom mondani, hogy a Wébernek maximum a hegyiversenyeken lehet esélye, de igazából sztem ott sem. Ha pénzt kellene tenni rá, akkor én arra fogadnék, hogy a Norbi az összes futamot megnyeri az évben.
Gondoljatok bele, 21 éves, nincs mitõl tartania, csak az a dolga, hogy jól menjen, ennek mindent alárendelhet. Nincs gyereke, meg munkahelye, ami elterelné a gondolatai 50%-át a versenyzésrõl.
Elég sok versenyzõ mellett ültem, úgyhogy van viszonyitási alapom. A Norbit sem a Wéber, sem más egyenlõre nem fogja meg. Ha a Michelisz felmegy a Clioba, akkor esetleg kialakulhat csata egy egy futamon, de ne feledjük, a Norbinak akkor is lesz egy év cliós tapasztalatelõnye. Ezeken a márkakupa versenyeken a legfontosabb dolog az idõmérõ, ha azt valaki elrontja, akkor csak nagy nehézségek árán lehet elõbbre kerülni. Én például az elõttem levõ srácnál folyamatosan gyorsabb voltam legalább 1-1,5 mpvel, de mégis 10 körig fogott, miután megelõztem akkor pedig már annyira szétnyektettem a kocsit, meg a gumikat, hogy simán elmentek mellettem hárman is a célegyenesben. Ezzel azt akarom mondani, hogy a Wébernek maximum a hegyiversenyeken lehet esélye, de igazából sztem ott sem. Ha pénzt kellene tenni rá, akkor én arra fogadnék, hogy a Norbi az összes futamot megnyeri az évben.
Gondoljatok bele, 21 éves, nincs mitõl tartania, csak az a dolga, hogy jól menjen, ennek mindent alárendelhet. Nincs gyereke, meg munkahelye, ami elterelné a gondolatai 50%-át a versenyzésrõl.
Let\'s get ready to Rumble!
"Arról én nem tehetek, hogy olyan emberekkel versenyzett, akik között magasan a legjobb volt."
Ott volt a mezönyben Wéber Gabi is, szoval nem is tudom miröl beszélsz de ott volt az a Michelisz Norbi is aki a suzuki kupában lazán verte a mezönyt!Az pedig biztos, hogy megnyeri a bajnokságot, és senkire nem tennék pénzt soha, de ezt lefogadnám bárkivel akár elég komoly összeggel is!
Majd szezon végén emlékezz ránk 😉, mi nem tehetünk arrol, hogy neked fogalmad nincsen rola ki ez a srác!
Ott volt a mezönyben Wéber Gabi is, szoval nem is tudom miröl beszélsz de ott volt az a Michelisz Norbi is aki a suzuki kupában lazán verte a mezönyt!Az pedig biztos, hogy megnyeri a bajnokságot, és senkire nem tennék pénzt soha, de ezt lefogadnám bárkivel akár elég komoly összeggel is!
Majd szezon végén emlékezz ránk 😉, mi nem tehetünk arrol, hogy neked fogalmad nincsen rola ki ez a srác!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szerintem itt nem igazán a borítékolásról van szó. Inkább annak örül mindenki, hogy itt is tudott bizonyítani. Azért elsõ versenyen rögtön két gyõzelem..
Nem lesz mindig így, de nagyon jó esélyei vannak.
Nem lesz mindig így, de nagyon jó esélyei vannak.
Szimpatikus nekem is a srác, meg gyors, meg szerény, nem ezért mondtam. Minden jót kívánok neki. De még az elsõ versenyek után plíz ne borítékoljuk neki a végsõ gyõzelmet. 😊) Persze minden esélye megvan rá, ugyanúgy mint Pápailacának a koszorúra a futamok végén. Mindent bele Lacaaaaaaaaaaaaa!😄DD
Egyszer-egyszer mindneki verheto, de a bajnoksag vegen ugyis Norbi lesz az elen 😊
Egyebkent grat neki, es Placi-nak is!
Egyebkent grat neki, es Placi-nak is!
Arról én nem tehetek, hogy olyan emberekkel versenyzett, akik között magasan a legjobb volt. Hidd el, nem lenézni akarom, csak jót neki meg nektek is, hogy ne szálljatok el annyira. Ha minden futamot megnyer akkor sem. De mégegyszer mondom, bármikor jöhet valaki... Én szóltam! 😊
futamokon verhetõ Norbi, de hosszútávon szerintem senkinek nincs esélye ellene a jelenlegi mezõnyben......és nem csak a gyorsasága hanem a motiváltsága/akaratereje/gyõzniakarása végett is..
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Hidd el, hogy... na mindegy..
Szimulátorban sem verhetö, akármelyik bajnokságban elindult nyert!
Szimulátorban is verhetõ a srác, akkor ott is. Figy, nincs olyan ember akit ne lehetne elverni. Szokták mondani, hogy a világ legjobb autóversenyzõje lehet valahol északon fát vág. Vagy ide ír. Épp most. 😄DD
Sz'al a mezõnyrõl már valahol leírtam a véleményem, nem is csodálom, hogy így elkeni õket.
Sz'al a mezõnyrõl már valahol leírtam a véleményem, nem is csodálom, hogy így elkeni õket.
Nem túl jó mentség, mert a köridõik nem rosszabbak mint tavaly voltak...
http://www.f1-info.hu/
Kivéve Norbi...
Figy, ez a srác szimulátoron simán verte Wébert, itt még simábban fogja 😄
Viszont ennek a Makai gyereknek akkora lett az arca, bele kéne verni egy jo nagyot!Az a nyilatkozat amit leadott nem volt semmi nem csoda, hogy másnap már autot sem kapott söt szerintem az életben nem fog mégegyszer ha a Zengö motorsporton mulik...
Figy, ez a srác szimulátoron simán verte Wébert, itt még simábban fogja 😄
Viszont ennek a Makai gyereknek akkora lett az arca, bele kéne verni egy jo nagyot!Az a nyilatkozat amit leadott nem volt semmi nem csoda, hogy másnap már autot sem kapott söt szerintem az életben nem fog mégegyszer ha a Zengö motorsporton mulik...
Azért ezzel várjunk, mindenki verhetõ...
Igen, ez lenne a korrekt, de még bíznak abban, hogy befoghatják valahol. Pedig nem fopg menni, akkor meg a nem vettük már komolyan a sok meló mellett duma lesz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
igen, kész csoda, hogy Wéber Gabi ilyen szar, füstölgõ kocsival, megütött futómûvel, óvatos starttal 2szer második tudott lenni -.-
majd meglepõdnek ha végig csak a hátát látják <#gonosz1>#gonosz1>
majd meglepõdnek ha végig csak a hátát látják <#gonosz1>#gonosz1>
Egyébként kicsit unfair, hogy mindenki panaszkodik az autóra, és nem azt mondják: "Idejött tavaly, elpicsázott mindenkit Astrában. Itt a Clio, most is a hátát nézzük. Ez van."
Holnap a Noonan féle régi pályán lesz a verseny vagy az újabb HR változaton?
Így nem ér hogy itt profik mennek,már beletorodtem hogy reménytelen eset vagyok de ezek szerint nem én vagyok a gyenge... 😊))))
Kiváncsi lennék Norbi mit mondana erre az idõre, hagyott e még a pályában 1-2tizedet... vagy tökéletes volt a köre. (tökéletes kör nincs is<#idiota>#idiota>)
Czollner:
"Norbi nagyon ügyes, tavaly az Astrában már megmutatta, hogy nagyon gyors lesz. Ez a mostani elõnye túl nagy, nem hiszem, hogy ennyivel jobb, mint a Wéber Gabi. Jól felkészültek erre az évre, ez jól látszik a teljesítményén."
Volt idõ amikor még mi is azt hittük <#vigyor3>#vigyor3>
Grat srácok nagyon szép volt! <#eljen>#eljen>
"Norbi nagyon ügyes, tavaly az Astrában már megmutatta, hogy nagyon gyors lesz. Ez a mostani elõnye túl nagy, nem hiszem, hogy ennyivel jobb, mint a Wéber Gabi. Jól felkészültek erre az évre, ez jól látszik a teljesítményén."
Volt idõ amikor még mi is azt hittük <#vigyor3>#vigyor3>
Grat srácok nagyon szép volt! <#eljen>#eljen>
http://www.f1-info.hu/
http://www.a5.hu/cikkek/35/15332.shtml
"Kiss Norbert, aki a tegnapi futamgyõzelem után még inkább megtáltosodott, így alaposan megverte a mezõnyt. Kiss 2:12.328-as ideje már igazi ûridõ, gyakorlatilag már most több mint 2 másodperccel gyorsabb az új gumival, mint a tavalyi rekord."
már UFO-znak 😄
"Kiss Norbert, aki a tegnapi futamgyõzelem után még inkább megtáltosodott, így alaposan megverte a mezõnyt. Kiss 2:12.328-as ideje már igazi ûridõ, gyakorlatilag már most több mint 2 másodperccel gyorsabb az új gumival, mint a tavalyi rekord."
már UFO-znak 😄
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Let\'s get ready to Rumble!
gracca Norbinak és Lacának itt is, kint voltam én is 😊))...egy kicsit másnaposan <#idiota>#idiota>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty