51527
-
B Lori #43600 Mert az egész autó magasabb lett. -
#43599 Olyan vasatag a hátuljuk mint egy balatonszelet... -
B Lori #43598 Csak pontosítottam -
B Lori #43597 -
#43596 Jóvanmááááááááááááá!!! Ne kötekedje me oda megyek!!! -
B Lori #43595 NASCAR Cup gépek -
#43594 rendes festéssel megszokható (muszáj lesz :p) -
#43593 Ebbe egyetértünk. De sajna ilyenek lesznek az uj NASCAR gépek. -
#43592 hát ez valami hányinger ahogy kinéz.... -
#43591 köszi mindenkinek -
B Lori #43590 Car Of Tomorrow -
#43589 Ez a Car of tomorrow. A lényege az hogy csökentsék a pénz ügyi kiadásokat. Ezért nem kell majd a 3 fajta kaszni ami a mostani autóknál van. Ezen a gépen lehet állitani majdnem mindent és ezért egy fajta kasztnival tudják tólni a versenyeket. A másik szempont pedig az hogy csökkentsék a tempót és visszaszoritsák kicsit a draftot. Jövőre ezekkel a gépekkel 16 versenyen indulnek 10 különbözó pályán. Kb ennyi. -
#43588 car of tomorrow, jövőre már a versenyek egy részén már ezzel a formával futnak majd -
#43587 Car Of Tomorrow:)
http://www.nascar.com/2006/news/headlines/cup/01/12/car_of_tomorrow_test/index.html -
#43586 COT what? -
#43585 Ez de jó...... Akkor még egy pár évig ezzel tolom.... -
B Lori #43584 Már készul a NR2003-as COT :)
-
IzI #43583 Azert Zso-nak volt eselye mivel o elore engedett az elejen igy nem lehet tudni mennyi volt benne:)Kort mert gondolom vissza szerezte.Te neked is volt eselyed meg mivel kocsit kicsit lezuztam igy lassultam valamit.En nem tom mivan mert multkori versenynel is kivagott.Ezzel a 2 esemennyel el is szalt a bajnoki cim :) -
IzI #43582 Amikor felrehuzodtam nalam mindenki eltunt es utana nem sokkal ki is vagott.Ahoz hogy visszatudjak jonni ujra kell inditanom a gepet mivel router mogott vagyok. -
Toya #43581 Én nem nagyon tudom mi történt IzI, nálam simán félrehúzódtál és kiálltál a pitbe. Igazából esélyünk sem lett volna ellened, kár hogy történt veled valami. -
#43580 Sajnálom IzI, nagy pech... -
IzI #43579 Koszonom T-fos -
72TSanyi #43578 Vasárnap megyünk mi is (Janusz, öcsém /TZ vagy mostani fórumos nevén Jola/ és én). Szóval jó lennem megint valami HNR találkozó szerűnek elkönyvelni ezt a hétvégét! -
#43577 valakinek van Creative 5.1-es hangfal szettje? -
#43576 THX! -
Toya #43575 Szerver elindítva. Dover CUP -
#43574 HaZso Pumy én biztos...remélem leszünk még páran.Nincs belépő!Minden lelátóra ingyen lehet menni.Ha vki csak egy napot tud rászánni a vasárnapot érdemes (GT verseny miatt)beiktatni.Gyertek minnél többen! -
#43573 Nem gond ám.. Nemm sértődtem be vagy ilyesmi. Ugyhogy semmi gond. -
#43572 Egész hétvége ingyenes tudtommal. -
#43571 Bocsi, az OFFért:
Ki jön ki hétvégén a Hungaroringre?
Clio Kupára van belépő? -
#43570 pontosan :) -
#43569 OFF
Ha nem gond, idéznék a helyi újságból egy cikket
Vas Népe - 2006.09.28
"A Hungaroringen a szombati és vasárnapi futamokkal zárúl az országos gyorsasági bajnokság, de egyben a FIA-GT (túraautók) résztvevőinek is rendeznek futamot. A mezőny egyetlen vasi résztvevőjeként a Clio-kupában a szombathelyi Kiss Norbert is rajthoz áll.
Tavaly a sportágban az év újoncának választották a fiatal szombathelyi autóversenyzőt. Hogy ez nem a véletlen műve volt, azt idei eredményei is igazolják, Bár kategóriát váltott - Astra helyett Clioba ült -, az eredmények ezúttal sem maradtak el. Az idei 11 futamból nyolc alkalommal is a legjobb időt érte el, így a hétvégi dupla forduló előtt behozhatatlannak tűnő előnnyel, 26 ponttal előzi meg legnagyobb riválisát, a kétszeres bajnok Wéber Gábort.
- A győztes 20, de mivel a hatodik helyezett is 10 pontot kap, úgy érzem, nem kell erőlködnöm, csak célba érnem. Elsődleges dolog a biztonságos beérkezés kockázat nélkül, de a sorozatomat folytatva azért természetesen szeretnék nyerni - mondta Kiss Norbert. - Úgy érzem, az idei szezonban sikerűlt végig egyenletes, jó teljesítményt nyújtanom. Az örkényi hatodik hely ugyan kicsit kilóg a sorból: itt a gumibálák érintéséért 5 büntetőmásodpercet kaptam. Másnap ugyanitt, valamint Parádsasváron szereztem egy-egy második helyet. Nyolcszor tudtam nyerni, ezek közül három dupla győzelem volt. S ami talán még szintén említést érdemel: Wéberrel ugyan rivalizálunk, de a versenyt leszámítva korrekt és baráti a kapcsolat." -
#43568 boldog szülinapot Laca!
hetvegen fox menni zuzukival?
szezonzarokent jo kis nascaros modra kiforgathatnal par csakot. ;))
gordon24: semmi gond, Atesz szerintem csak azt nem ertette, h mihez szolt a jo jatek, nem volt kedd v. pentek, offlinera meg nem gondolt. -
#43567 Köszi mindenkinek! -
#43566 Boldog Születésnapot mind kettötöknek.. És jó gémezést mára!!!!
Mi ezzel a Gond? Az hogy ma nincs verseny de attól még lehet vele nyomni nem? Ja és a Bsz mind ketőtöknek (Pápailaca és Gtovannira vonatkozott.)
-
#43565 -
#43564 Bsz Mind kettőtöknek... És jó Gémezést mára!!!!! -
#43563 Boldog Szülinapot! -
#43562 Boldog Szülinapot Pápailaca és Giovanni! -
72TSanyi #43561 Boldog Szülinapot Pápailaca, Giovanni!