51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Mert az egész autó magasabb lett.
  • Cowek
    Olyan vasatag a hátuljuk mint egy balatonszelet...
  • B Lori
    Csak pontosítottam
  • B Lori
  • gordon 24
    Jóvanmááááááááááááá!!! Ne kötekedje me oda megyek!!!
  • B Lori
    NASCAR Cup gépek
  • robotnyk
    rendes festéssel megszokható (muszáj lesz :p)
  • gordon 24
    Ebbe egyetértünk. De sajna ilyenek lesznek az uj NASCAR gépek.
  • Bucser
    hát ez valami hányinger ahogy kinéz....
  • Met
    köszi mindenkinek
  • B Lori
    Car Of Tomorrow
  • gordon 24
    Ez a Car of tomorrow. A lényege az hogy csökentsék a pénz ügyi kiadásokat. Ezért nem kell majd a 3 fajta kaszni ami a mostani autóknál van. Ezen a gépen lehet állitani majdnem mindent és ezért egy fajta kasztnival tudják tólni a versenyeket. A másik szempont pedig az hogy csökkentsék a tempót és visszaszoritsák kicsit a draftot. Jövőre ezekkel a gépekkel 16 versenyen indulnek 10 különbözó pályán. Kb ennyi.
  • robotnyk
    car of tomorrow, jövőre már a versenyek egy részén már ezzel a formával futnak majd
  • Alexease
    Car Of Tomorrow:)
    http://www.nascar.com/2006/news/headlines/cup/01/12/car_of_tomorrow_test/index.html
  • Met
    COT what?
  • gordon 24
    Ez de jó...... Akkor még egy pár évig ezzel tolom....
  • B Lori
    Már készul a NR2003-as COT :)
  • IzI
    Azert Zso-nak volt eselye mivel o elore engedett az elejen igy nem lehet tudni mennyi volt benne:)Kort mert gondolom vissza szerezte.Te neked is volt eselyed meg mivel kocsit kicsit lezuztam igy lassultam valamit.En nem tom mivan mert multkori versenynel is kivagott.Ezzel a 2 esemennyel el is szalt a bajnoki cim :)
  • IzI
    Amikor felrehuzodtam nalam mindenki eltunt es utana nem sokkal ki is vagott.Ahoz hogy visszatudjak jonni ujra kell inditanom a gepet mivel router mogott vagyok.
  • Toya
    Én nem nagyon tudom mi történt IzI, nálam simán félrehúzódtál és kiálltál a pitbe. Igazából esélyünk sem lett volna ellened, kár hogy történt veled valami.
  • HaZso
    Sajnálom IzI, nagy pech...
  • IzI
    Koszonom T-fos
  • 72TSanyi
    Vasárnap megyünk mi is (Janusz, öcsém /TZ vagy mostani fórumos nevén Jola/ és én). Szóval jó lennem megint valami HNR találkozó szerűnek elkönyvelni ezt a hétvégét!
  • Met
    valakinek van Creative 5.1-es hangfal szettje?
  • Alexease
    THX!
  • Toya
    Szerver elindítva. Dover CUP
  • DTap
    HaZso Pumy én biztos...remélem leszünk még páran.Nincs belépő!Minden lelátóra ingyen lehet menni.Ha vki csak egy napot tud rászánni a vasárnapot érdemes (GT verseny miatt)beiktatni.Gyertek minnél többen!
  • gordon 24
    Nem gond ám.. Nemm sértődtem be vagy ilyesmi. Ugyhogy semmi gond.
  • Mnemomic
    Egész hétvége ingyenes tudtommal.
  • Cowek
    Bocsi, az OFFért:
    Ki jön ki hétvégén a Hungaroringre?
    Clio Kupára van belépő?
  • Mnemomic
    pontosan :)
  • Giovanni #43569
    OFF

Ha nem gond, idéznék a helyi újságból egy cikket

Vas Népe - 2006.09.28

"A Hungaroringen a szombati és vasárnapi futamokkal zárúl az országos gyorsasági bajnokság, de egyben a FIA-GT (túraautók) résztvevőinek is rendeznek futamot. A mezőny egyetlen vasi résztvevőjeként a Clio-kupában a szombathelyi Kiss Norbert is rajthoz áll.
    Tavaly a sportágban az év újoncának választották a fiatal szombathelyi autóversenyzőt. Hogy ez nem a véletlen műve volt, azt idei eredményei is igazolják, Bár kategóriát váltott - Astra helyett Clioba ült -, az eredmények ezúttal sem maradtak el. Az idei 11 futamból nyolc alkalommal is a legjobb időt érte el, így a hétvégi dupla forduló előtt behozhatatlannak tűnő előnnyel, 26 ponttal előzi meg legnagyobb riválisát, a kétszeres bajnok Wéber Gábort.
    - A győztes 20, de mivel a hatodik helyezett is 10 pontot kap, úgy érzem, nem kell erőlködnöm, csak célba érnem. Elsődleges dolog a biztonságos beérkezés kockázat nélkül, de a sorozatomat folytatva azért természetesen szeretnék nyerni - mondta Kiss Norbert. - Úgy érzem, az idei szezonban sikerűlt végig egyenletes, jó teljesítményt nyújtanom. Az örkényi hatodik hely ugyan kicsit kilóg a sorból: itt a gumibálák érintéséért 5 büntetőmásodpercet kaptam. Másnap ugyanitt, valamint Parádsasváron szereztem egy-egy második helyet. Nyolcszor tudtam nyerni, ezek közül három dupla győzelem volt. S ami talán még szintén említést érdemel: Wéberrel ugyan rivalizálunk, de a versenyt leszámítva korrekt és baráti a kapcsolat."
  • sajoati
    boldog szülinapot Laca!

hetvegen fox menni zuzukival?

szezonzarokent jo kis nascaros modra kiforgathatnal par csakot. ;))

gordon24: semmi gond, Atesz szerintem csak azt nem ertette, h mihez szolt a jo jatek, nem volt kedd v. pentek, offlinera meg nem gondolt.
  • Papailaca
    Köszi mindenkinek!
  • gordon 24
    Boldog Születésnapot mind kettötöknek.. És jó gémezést mára!!!!

Mi ezzel a Gond? Az hogy ma nincs verseny de attól még lehet vele nyomni nem? Ja és a Bsz mind ketőtöknek (Pápailaca és Gtovannira vonatkozott.)

• Mnemomic
  • gordon 24
    Bsz Mind kettőtöknek... És jó Gémezést mára!!!!!
  • Mnemomic
    Boldog Szülinapot!
  • Tihy
    Boldog Szülinapot Pápailaca és Giovanni!
  • 72TSanyi
    Boldog Szülinapot Pápailaca, Giovanni!