51527
-
#43640 mivel kb. 2 perc egy kor, jogos a 20-25 koros folvetes.
tegyuk vonzobba a keddet! :) (a happy hour-t egyebkent nyugodtan eltorolhetnenk, szerintem hetkoznapokon ez a +20 perc gyakorlas nem er annyit, mint amennyit "elvesz" az ejszakabol.)
-
B Lori #43639 Most vettem észre hogy a naptárba 80 kor van írva mára,szerintem 20-25 boven elég vagy az csak elírás? -
#43638 a gyenge pont a vga, low felbontásban talán elfutkorászik de ki kell próbálni -
#43637 megy ezen a Gépen:
3ghz 512 mb ram és intel extreme graphic 2 vga-n ?? -
#43636 hat vegul nem azt hasznaltam, csak lattam, hogy elorebb raktad a sulyt, hatrebb a fekeroeloszlast, vagyis a sajat kokanyt mertem ilyenre atszabni. (asszem kisebb winggel, 1-gyel hatrebb tett sullyal, stb. gurulok jelenleg.)
remelem tobbiek is megneztek mar 1x a palyat. :)
(szegeny sg, milyen csoron nez igy ki... tisztara mint vmi ingyenes cms-hez valo skin...) -
#43635 És legalább jó a setup, használható? Nyugodtan finomíthatsz rajta :) -
#43634 na ja, azt en is neztem, hogy 1 kanyarra 1 db kormánymozdulatot tett, elég brutkó. bullrunon tan ok vertek meg a mieinket. (?)
egyebkent kezdem megkedvelni sebringet, segitett Gio setupja, mer en jo szokas szerint elorebb raktam a feket, meg minden, aztan kiderult, hogy itt mar az alap fast is elegge lk*rt set, es valahol 61%-nal allapodtam meg. (Gio meg brutalisabb ;) , o 65-nel.) -
#43633 Olyan mintha sínkocsival tolta volna -
#43632 Megszokható végülis.
De a régi szebb. -
B Lori #43631 Jó lesz ez :)
-
#43630 Ujabb Cot autó design-el.. Vélemény?
-
#43629 HNR Light csapattarsak: IGY lehet konnyen felborulni Sebringen! :) -
Toya #43628 Senki sem zseniként kezdte közülünk, mindegyikünk bukdácsolt eleget ahhoz hogy toleránsak legyünk. -
#43627 na, jellemző a magyar sajtóra... NASCAR verseny, miii? :)
amúgy grats JPM-nek a remek az ARCA REMAX top3 finishez! -
IzI #43626 Montoya szepen bemutatkozott
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=123872 -
#43625 jah, az egyetlen amin talán végig bírnék menni :D
a többi egyelőre "ami-nem-megy-ne-erőltessük" kategória -
B Lori #43624 Te is kipróbálhadtad volna hogy valóban így van-e és kedden se jottél pedig a kedvenc Texas-i pályád volt -
B Lori #43623 Ha csak ugy tudtok menni hogy széttrancsírozzátok a gumit akkor ne tessék csodálkozni -
#43622 Ha finoman, jó íven mész, végig lehet menni egy full tankot is akár (persze nem úgy, hogy IzI vagy Toya üldöz) -
#43621 EMBEREK! TESSÉK JÖNNI A FUTAMOKRA! NEM ELLÓGNI!
amúgy meg irtó pechem volt, pont az egyetlen sárga alatt a pitteltem, de ezt bent már elmondtam. meg az utsó körös defektet is.
eh. -
#43620 múlt héten a verseny alatt volt egy olyan megjegyzés, hogy 9 kör után 1 mpvel lettek lassabbak az autók, szóval stimmel :) -
72TSanyi #43619 Merem állítani, hogy nincsen még egy ilyen gumikoptató pálya a versenynaptárban, mint ez a Kansas..... -
#43618 nade, hogy ne kelljen keresgetni, itt az egyik vaderes srac hotlapja, 1:46:5 korul, emlekeztetoul ;) mi lighttal valahol 1:52 fel-nel alltunk meg, futamon meg ott se. :))
Road America Hotlap -
#43617 THX!
Hetvegen es jovoheten nem leszek itthon! Igy a keddi szerver inditasom is elmarad, de szerintem megioldodik a dolog ugy mint eddig;) -
#43616 Endurance csapatocskánknak üzenem, hogy mivel versenyenként lehet osztályon _belül_ autót választani, ha a Toyota übereli a Mazdát Sebringen, ne titkoljátok! :))
http://www.sscarace.com/forum megnyílt, esetleg belepillanthattok, van a győztes csapattól hot lap RA-ról pl. -
Toya #43615 Szerver elindítva. Kansas 50% (114 kör) -
Toya #43614
Az állás a mai verseny előtt.
Mielőtt elfelejteném, ma Kansasban megyünk :) -
72TSanyi #43613 Az mit jelent, ő látta meg elsőként a kockás zászlót? -
#43612 Akkor este igyekszem 22.05-re vagyok! -
B Lori #43611 Én HaZso mutatványát próbáltam lekoppintani de nem jártam sikerrel -
72TSanyi #43610 Na ja. Sikerült lekoppintanom Sajóati mutatványát, így hamarosan körhátrányba kerülve nem lett volna értelme tovább mennem. -
#43609 hali srácok!
tud valaki rendőrautós festést nascar autóra?? Nagyon megköszönném :)) -
B Lori #43608 Sajnos csak a maradék 3 :( -
B Lori #43607 Most Kansas jon és az lenne a BANQUET 200,jovo héten meg UAW-Ford 250 Talladega-ba.
-
#43606 jah, hat a tegnap amugy se volt egy top napom, miutan leszkreccseltem a falat inkabb kialltam, de gondolom a maradek 4 ember jol szorakozott. :) -
Este ranezek:) Vagy a versenymaptart gepeltem el, vagy a palya adatbazis nem az igazi;) -
#43604 Kansas lesz most pánteken igaz? A Nascar Racers oldalon csak elirás a Talladega ugye? Sajnos nem tudok jönni időmérőre már most tudom,csak 22.05-re érek haza pénteken :-( -
#43603 Alex, valami nem gyere be a cup futamoknál, a pénteki és a következő heti versenynél :) -
B Lori #43602 Este volt róla szó tehát nem Bahrein-be hanem Dubai-ba van januárba 24 órás verseny http://www.24hdubai.com/ -
#43601 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup
AeroWar, Texas, FAST