51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • IzI
    Jo tudni.Toya ezt szot nem irt rola biztos fel ha veszek egyet meggyorsabb leszek es igy nem fog utolerni
  • IzI
    Ugytudom korlatoztt peldanyszamban lesz.Legalabbis regen ezt irtak.
  • CodeRed
    Én a tesztre gondoltam de a kormány sem rossz. egyébként ugyanígy vagyok vele énis. Mindenesetre én max 1 év múlva fogok ilyet venni, ha lehet majd akkor még kapni. Tesztelje addig sok-sok felhasználó és ha van vele valami bibi az jöjjön ki hamar.
  • Alexease
    En is, bar a 90000 HUF azert elremit:)))
    Azzal gyozkodom magam, hogy igazabol ez az egyik hobbym, raadasul mar evek ota szeretnek normalis H-patternes vatot, 3 pedalt, ami eddig meg elerhetetlenebb volt, a ~100E Ft/db aron + kulfoldi rendeles, szallitas, bankkartya hiany miatt. raadasul, mivel nincs jogsim, sosem vezettem autot, sosem valtogattam igazi H-patternes valtoval, nekem meg nagyobb elmeny;)))) Akinek van jogsija, autoja, az inkabb nezi jatek szinten, mert tudja mihez hasonlitani, nekem teljes ujdonsag;))))

• CodeRed
    Hát én már nagyon várom.
  • Alexease
    Toya tesztelte, majd a PCDome-on elolvashatod magyarul a leirast;)
  • IzI
    Nagylelku vagy :)
  • Toya
    Mehetsz majd a végén az utolsó 5 körben :)
  • IzI
    Aki erti az angolt megnezhetne kb mit is irnak rola de netalan nemetet jobban vagja akkor atlehet valtani nemet nyelvre
    http://www.hardware.info/en-UK/articles/am9nZmpvZA/Logitech_G25_racing_wheel__Review/
  • IzI
    Jol jonne egy ilyen

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=2217,CONTENTID=11867
  • IzI
    Szerintem ha mar speci palyat hasznalunk akkor lehessen menni alul is folyamatosan
  • B Lori
    remélem mindenki elolvassa
  • Toya
    Lehet középen menni, a lényeg hogy annyi hely legyen közted és a vonal között hogy egy autó megtudjon előzni ha éppen akar és természetesen ebben ne akadályozd meg az egyenesekben.
  • B Lori
    Kossz,ilyen infora gondoltam :))

Viszont még annyit azért tisztáznék hogy amikor nem lehet blokkolni az egyenesbe elég 1 autónyi helyet hagyni vagyis a pálya kozepén lehet menni?
  • Toya
    A futam végén az utolsó 5 körben már le lehet fogni az alsó ívet és lehet menni a vonalnál az egyenesekben is. Addig viszont jó lenne ha ezt senki nem tenné meg.
  • B Lori
    Ezért kellene ide részletesebben leírni hogy mit lehet és mikor így elkeruljuk a verseny utánni félreértéseket :)
  • Met
    én úgy tudom, hogy az utolsó 2 körben lehet feltartani pozíció védés céljából
  • B Lori
    Akkor ez azt jelenti hogy az utlsó 2 korbe se és a racing line a mérvadó?
  • Toya
    Nem lehet a továbbiakban sem.
  • B Lori

Azt is elore tisztázni kellene hogy lehet e blokkolni a sárga vonalnál vagy nem,én azt javasolnám vagy végig lehessen :)
  • Toya
    Ezen a pályán megyünk majd: LETÖLTÉS
    A pályához pedig ezt a beállítást használjuk majd: LETÖLTÉS
  • sajoati
    múltkor a TR-en vagy a BR-en mentünk? (vagy az Daytona volt, de mindegy, a lényeg, h TR v. BR volt?)
  • sajoati
    múltkor a TR-en vagy a BR-en mentünk?
  • B Lori
    Támogatom
  • HaZso
    Sőt, TallaDega TR
  • Alexease
    Sziasztok!
    Megjo9ttem, probalok mindenhol viszaolvasni - miutan megszokom az uj SG design-t...:)
    Ma meg hasznalhatatlan vagyok, jot vagy 700 level, vagyis majd holnap erdemben tudok ezt-azt;)
  • sajoati
    nem hát. "Talla" Dega lesz.
  • IzI
    Remelem nem sima Dega lesz
  • 72TSanyi
    Az endurance futamon nekem pl. azért kellett pitelés után 2 körrel újból pitre mennem, mert - mondhatni túlzott módon - az autónk szélvédője olyan szinten elkoszolódott, hogy alig lehett kilátni rajta.
  • sajoati
    igen, mondjuk igy utolag ertheto, hogy happy-n miert benaztam, akkor mar 16-ra allt vissza a steering ratio (disco-recon) utan, csak igy meg az volt, hogy lefekeztem, ugye 1-esbe nem tudtam tenni, forgatom a kormanyt, es nem fordul be...

ha az a sikan nem lenne annyira velemenyes (meg a hatul jovo latna vmit a porfelhobol, amit az elozoek generaltak :) ) , akkor itt konstans fun versenyeket lehetne futni.
  • B Lori
    az elején nagy volt mikor 4 mentunk és még utána is de aztán sajna Tihy-nek is elment a 4-es pedig terveztem a Robby féle elozési manovert a sikánba aztán meg senkitol se zavartatva majdnem az utolso korbe keresztbeáltam ott
  • sajoati
    bakker, nem eleg, hogy elment az 1-esem a felvezeto kor megkezdese elott, de a steering ratio is visszaugrott 16-ra a versenyre, merhogy hiaba FIXED SETUP, ez nem volt ugyanaz. :(

(vagy a disco-t kovetoen lett 16?) mindenesetre igy annyira nem tudtam fordulni, hogy az valami szegyenletes. pedig milyen jo kis verseny lehetett volna. :(
  • gordon 24
    Köszi de nem tudsz valami konkrétabbat?
  • Met
    dc, torrent, emule
  • gordon 24
    Sziasztok srácok....

Szeretném megkérdezni hogy a játékot honnan lehet letölteni.. Tudjátok egy emberkének kéne és tölem kérdezte ha tudtok valami helyet mondjátok meg vagy küldjétek el privibe!!!!

Előre is köszi sziasztok!!
  • Toya
    Szerver elindítva - Daytona RC 20 kör
  • sajoati
    mindenesetre a hepit már ma átugorhatnánk, nem? csak azért forszírozom, mert sokan last-minit beérkezők kedden (illetve majd mindenki), és ha megegyeznénk időben, akkor nekik is lenne idejük egy korábbi antréval.

OFF: tudtátok, hogy az adobe vályog(téglát) jelent? azért ez így elég kemény: hogy hívják napjaink egyik vezető webfejlesztő eszközét?

Megoldás: Vályog Villanás (Adobe Flash)
  • B Lori
    ezért említettem a 2x kopást így pl Texas lehetett volna 134 kor helyett 60......a 2 versenynél az eredmény mentése és ujrainditás okozná a gondodt,ez csak úgy lehetne ha az admin is versenyezne vagy legalább gépkozelbe tudna lenni és ha vége rogton lehetne neki jelezni.
  • 72TSanyi
    Így elsőre van benne fantázia, hogy legyen 2 rövidebb futam, de ugyanakkor így valszeg nem lenne lehetőség a pittel taktikázni. De részemről ok lenne így is a dolog....
  • B Lori
    Benne vagyok,sott a jovobe ha meg lehetne oldani akkor két rovid verseny (esetleg 2x kopással) lehetne mert Spa vagy Texas is jó példa volt hogy elég ha csak valaki kiesik a draftból már értelmét veszti számára az egész és hiába való volt az edzés és aki bent marad annak se sokkal jobb hogy megfogyatkozik az amúgy is kevés ember,inkább tobb verseny és kevesebb gyakorlás kell.Így ha valaki elrontja az elsot akkor kis piheno után még versenyezhet vagy ha hibázik de végég akar menni akkor nem kell annyit magányosan mennie.