51527
-
B Lori #43720 Amúgy jó volta verseny és a pálya is és kulso ivet is lehetett tartani csak még azon kéne javítanunk hogy ne csámborogjunk annyit,ha szorosabban tudnánk fordulni a kanyarban akkor még jobban lehetne a kulso ivet tartani,de néha olyan volt ha egy rendor látta volna biztos elovette volna szondát -
B Lori #43719 Én el sem tudtam képzelni ekkora boszmeséget valaha meg tudok csinálni,beáltam kívulre a végére hogy nyugisan várjam az elso pit kiállást,szundikáltam pihentettem az eggyik kezem amikor hirtelen arra ébredek hogy Tihy autója feltunik az oldasó ablakban kozeldve,gyorsan a kormányhoz kapok,az eredmény fust a motorból és csend,véletlenul hozzáértem a váltohoz és visszaváltottam 3-asba lehet rohogni -
#43718 Koszi, fent vannak! -
Toya #43717 10.01-én lett postázva a Freemailesre, de elküldtem most ismét. -
#43716 Fent vannak.
Eredmenyek nincsenek nalam, korbe neztem. Bar 1 hetig nem voltam, nem tudtam mail-t nezni, jott 700 db, lehet hogy koszte volt?! -
Toya #43715 Szerintem szenzációs verseny volt. Az elején amikor folyamatosan együtt ment a mezőny és végig két sorban hát akkor tényleg nagyon kellett figyelni.
Később meg az borzolta az idegeimet amikor szinte csak Dénessel tudtam összedolgozni az elszakadásért mert Gioék folyamatosan harcoltak - ott lazán megnyerhettük volna a versenyt. Aztán volt a koccanásunk Dénessel, onnantól azért izgultam hogy Met és Gio ne fogjon meg, amikor meg majdnem kiléptem akkor jött Zso kiesése és a mázlis 4.hely :) -
OK, örülök, hogy egyik esetben sincs harag. -
72TSanyi #43713 NP! Abban a szituban én is benne voltam. A helyzet az, hogy miután az élen töltöttem a kört, azt vártam, hogy Gio-nak átadom az első helyet. Azért is mentem az első helyen külső íven. Aztán az 1-es kanyarba bemenet nagyon fent kezdtem meg a kanyart, és beljebb húzódtam, és mivel beértél mellém, sikerült koccolnunk. Ez benne van ebben a sportban. Különösen az SSW pályákon úgy tűnik. -
Azért jönnöd kellett volna, ez alap :-) -
IzI #43711 Ugyanugy untam volna magam ha pole megyek mivel nem lehet vegig alul menni igy szinte semmit nem er az elso hely :) Szerintem SSW-re custom set kell es ugy megy mindenki ahogy akar -
Toya #43710 Alex HTML-eket a szerverre pls! -
#43709 kar hogy ma nem tudtam indulni, ahogy olvasom, ma sokan is voltunk, meg izginek is tűnnek e pár soros élménybeszámolók, magam pedig egy hűtőből frissen szelt fürt szőlő társaságában (közben megjöttek az ékezetek) kénytelen vagyok az elmúlt idők soha vissza nem téréséről (az említett gyümölcs jótékony hatásának hála) jóízűen, hovatovább mézédesen meditálni, illetve magamnak bakot tartva a fejem búbjára ráállni, hogy bár indulhattam volna talán, ha nagyon utsó pillanatban belépek, de a gyakorlás hiánya miatt úgyis csak baleset, sírás-rívás-sárdobálás lehetett volna az eredmény, így meg mindössze egy nehezen olvasható központozatlan témahozzászólás oválosodott az egészből.
-
#43708 IzI, szerintem teljesen máshogy mentél volna, ha megvan a pole, 5 ezreden múlt, az talán egy hajszál :) -
#43707 Azért bosszantó is, mert még nem valami sokszor nyertem ssw-n, most 3 kör kellett volna hozzá :P Ennyit a péntek13-ról :-P -
IzI #43706 En esetem ne izgasson en is hibas voltam. Bajnoki cim mar elszalt futam elejen es kulonoskeppen nem bant a kieses ugyis untam magam verseny kozben azert is vallaltam 1-2 szituaciot amit nem csinaltam volna ha fontos lett volna a futam -
#43705 Gyerekek, azt hiszem ez volt nekem a legizgalmasabb SSW verseny eddig, fantasztikus volt a 2-3wide - annak ellenére mondom, hogy 3 körrel a vége előtt motor/kuplungproblémával ki kellett állnom. Pumy pedig megérdemli a fair play díjat is, nem csak a győzelmet! Tihy előtt is le a kalappal. -
#43704 Basszus, egy körben két embert is elkaszáltam (előbb TSanyi, következő kanyarban IzI). Nagyon sajnálom! -
#43703 Leszedtem en is, es most toltom fel a HNR-re! 6-7 perc. -
#43702 THX! -
#43701 Jó ez a rapidshare megoldás, leszedtem a pályát és a setupot már nem engedi mert elértem a letöltési limitet, majd csak 23 perc múlva :D Miért nem lehetett a hnr-re felrakni? -
Toya #43700 Szerver elindítva (Talladega 250) -
Toya #43699 Alex majd kellene az utolsó futam HTML-je - azt meg már meg sem említem, hogy egy csomó általam küldött dolog ott van elakadva nálad. -
Toya #43698 Na akkor még egyszer. Szó sincs róla, hogy egy sorban kellene autózni egymás mögött. Arról van szó, hogy az első ha megakarják előzni az fair módon viselkedjen a mögötte érkezővel szemben és ne húzza be elé a kocsit és fogadja el hogy más vezet majd egy-két körön keresztül.
Ennyi.
Ezt a futamot a pitben is el lehet dönteni és semmit sem számít ki vezet az 10.körben :P -
#43697 Szebben fogalmaztad meg mint én-de én is ezzel értek egyet! -
B Lori #43696 Szerintem a realitás utánzása és a véresen komolyan vétel két dolog....én is azért csinálom ezt hogy beleéljem magam a NASCAR világába,és lehet hogy van akit eggyáltalán nem érdekel a valóság és csak egy PC szimet lát ahol osszemérheti tudását másokkal de ettol még az utóbbi veheti komolyabban mint én. -
B Lori #43695 Valóságban a sárga vonal mellett haladás nagyon is gyakori hisz tulajdonképpen azért is vezették be ezt a szabályt hogy ne a "fuvon" próbáljanak elozni vagyis megelozzék a veszélyes helyzeteket.
Sajna a NR2003 legnagyobb gyengéje az RP versenyzés ezért is próbáltak ilyen BR meg TR pályákat csinálni de akkor se megoldható az mint a valóságba hogy 10 autó kívul elhúz 20 mellett,minimum egyforma számúnak kell lenni hogy egy kis esély legyen tartani de az elozéshez tobbségbe kell lenni,vagyis mivel csapattársak nincsenek csak "haveri" alapon lehet segíteni azt aki megpróbál kilépni a sorból és elmenni kívul de meg-e kockáztatja mert lehet hogy a tobbi meg marad és visszaesnek a sor végére,most is azt mondom hogy a legjobb megoldás erre az lett volna ha track ini-be még jobban lassítjuk az also sort de akkor ugye ott a veszély hogy nem vesznek vissza és felsodródnak.
Jelenlegi helyzetben nincs jó megoldás,ha engedjuk a blokkolást akkor talán úgy érdekesebb lehet hogy ha nem lesz sárga és a pit miatt szétesik a mezony akkor kialakulhat kis csoprt 3-4 autó,ott konyebb megcsinálni a kivul elozést,vagy ha nem lehet blokkolni akkor inkább legyen úgy hogy végig ne lehessen oszt lesz ami lesz,nyer a szerencsés aki éppen elore kerul a korforgásba.
Na ez jó hosszú lett :))) -
#43694 akkor fogd fel úgy, hogy a HNR szabályzatának létrehozásakor a real nascar szabályzata volt az irányadó (!) de mivel 2 különböző dologról van szó ezért itt-ott eltér tőle -
#43693 Pumy 70
Toya 17
Istvan Pasztor 6
IzI 1
(az elözö Talladegai ledlapok-"helycsere")
Ha nem hasonlitanám az eredetihez valószinüleg nem is játszanék-nem csak ezzel semmivel-lehet,hogy ez hiba de engem eddig is ez motivált. -
#43692 Továbbra is azt mondom, hogy ez csak egy játék az meg a valóság, hiba összehasonlítani a kettőt.
Jó dolog az életbeli verseny alapján játszani de tudni kell hol a határ. Persze lehet véresen komolyanvenni a játékot is de abból csak sértődés van általában :) -
#43691 Azért van ilyen!!!
Nem akarok beleszólni ebbe a vitába. De ha háromsorba vagy igazából 4 sorba mennek lehet menni akár több körön keresztül a vonal mellett.
De az igaz hogy egy egész versenyt nem lehet ott megtenni.
De pl tavaly Stewart ugyan azt csinálta az utólsó 10-15 körben mint az indi carosok szoktak kanyarba fentről le aztán fel egyenesbe vonal mellée aztán fel a kanyar ivre és le és fel és igy tovább.
Igaz ezt nem degában hanem Indianapolisban csinálta, de volt erre példa nem egyszer Degában és Daytonában is.
Ezt csak azért irom mert nem büntetnek meg senkit élőben sem azért ha huzamossabb ideig(persze nem arról van szó hogy 100 kört megy lent) a vonal mellett megy. Igaz én nem indulok szerintem veletek idén, de ugy gondolom hogy az utolsó 15 körben igenis védeni kell a poziciot és nem hagyni utata a másiknak ha gyorsabb fent is el tudd menni persze ehhez elég ugyesnek kell lenni de megoldható.
-
#43690 engem konkretan kinevettek, amikor csak alul, meg csak felul mentem, hogy gyakoroljam az adott palyat (nem ssw-t).
jo, persze ez nem azt jelenti, hogy onnantol mar nem lokok ki senkit, ha gyakorlom a lent/fent autozast, csak furcsa volt, hogy ezeknek a gyakorlasa mokasnak talaltatott.
irl egyebkent "mozog" a groove, ahogy a gumi lerakodik, es feljebb tolodik a gyors resz, asszem ez nincs itt leszimulalva. -
#43689 ha az edzést mindenki arra használná amire való és nem azt a hülye időlistát nézné, hogy minél előrébb kerüljön a neve, akkor nem lenne gond a 3wide sem :) (tisztelet a kivételnek) -
#43688 Oké,hogy megy a cserélgetés de a végén majd ki dönti el,hogy mi volt jogos feltartás vagy sem.Én legutóbb 7 körrel a vége elött gondoltam,hogy itt már lehet védeni a helyet...Más alkallommal meg be kellett érnem azzal ahol voltam mert engem sem engedtek elözni jóval több körön keresztül...
Ezekszerint most 5 körrel a vége elött lesz a lényeges,hogy ki hol áll mert utána már "mindent" lehet.Ezt senki nem gondolhatja komolyan.6 körrel a vége elött udvariasan félreáll majd megvárja,hogy nem engedik visza...ez igy minden csak nem verseny... -
#43687 akkor ezzel azt mondod az egysor a jó megoldás? -
Toya #43686 De olyat se nagyon láthattál, hogy az első helyen autózó folyamatosan az alsó íven halad vagy ne adj isten minden előzési kisérletet azzal akadályozzon meg, hogy beáll a mögüle kivágódó lényegesen gyorsabb autó elé.
Az élethez meg ne hasonlítsd mert alapból képesek három sorban kanyarodni és a legritkább esetben kezdenek el cikázni ha valaki előzésre adja a fejét. -
#43685 Az alul haladót is meg lehet elözni kivülről ha többen összeállnak (egyedül nincs esélye a több ellen).Csak 1-1 elleni harc esetén nehéz.Persze ha többen vannak közvetlen mögötte akkor ki-ki az egyik ki a másik sort erösiti de az ne legyen a bal első baja.Szerintem erről szól a NASCAR SSW-n.Nem láttam még olyan futamot hogy a teljes mezöny kivül vonatozzott libasorban,mert nem lehet a vonal mellett menni. -
#43684 Maximum fix runokban utángyártanak mint ahogy az Act labs csinálja a shifterrel:) -
#43683 Szerintem ennél jobb reklámfogás nincsen :-) Egyből rácsap mindenki hogy jaj el ne fogyjon
Szerintem addig adják majd amíg megéri eladni -
Toya #43682 Hát volt szó róla odabent a szerveren, hogy G25 vagy Racing, de futamon a Racing volt általában, bár valamelyik kedden a G25-tel estem-keltem :)
Vegyél csak és majd meglátjuk gyorsulsz-e vagy lassulsz :) -
#43681 ráadásul a 90K csak kb ár. valszeg 200-250 euro körül lesz.