51527
-
#43800 Lowe's -
#43799 Nah... Ma sokat játszottam a géppel. Ugy tünik jó a gépem. Most van még kettő nap ebből a hétvégéből. Addig tolom a NASCAR-t nagyon szeretném ha jó lenne. Egyébként most felraktam egy uj Windows-t ez az xp-nek az uj versioja nem tudom ismeritek-e. De az biztos hogy minden illesztőprogram szinte rajta van, alapból ismer mindent lehet hogy pont ez a javulás oka!!! Na mindegy nagyon köszönöm azt a sok segitséget amit nyujtottatok amikor kérdezgettem.
Alex eltudnád küldeni a fizetési dolgokat meg azokat a szabályokat amik nincsenek leirva a HNR oldalon ha van ilyen? ([email protected])
Csináltam magamnak uj gépet ilyen ni: (kb 2 napi meló volt)
-
#43798 thx! -
B Lori #43797 Itt vannak az RacinUSA cocpitek http://www.teamsbr.com/utils.php -
#43796 A HSW-n a RacinUSA Carbon cockpit link nem megy és kellene nekem a file :) -
#43795 néha egy harmadik hely is felér egy győzelemmel :-D -
B Lori #43794 Kossz...gondolom a 3-ik helyre gondolsz,azért ahhoz az is kellett hogy Tihy autója megséruljon. -
#43793 nyert, vagy mijacsoda? ;) -
#43792 Ezuton gratulálok Lórinak!Szép volt! -
B Lori #43791 Igen ez a elkerulgetés ma nagyon jól ment...biztos új messzelátókat kaptak a spotterek
Viszont a vége a kevés autóval elég szurke lett,ezért gondoltam hogy feldobon a hangulatot egy sárgával,remélem sikerult -
B Lori #43790 Nagy szégyen lett volna ha a NASCAR hazában a kedvenc pályánkon osszutkoztunk volna,habár ott a végén elozéskor elég kozel voltunk de ahogy Toya is írta nem akartam csalódást okozni neki hogy nem próbálom megelozni...vagy felkenni a falra
-
#43789 nem, nem semmi gond nem volt, ami tetszett, hogy sok helyzetet sikerult elkerulnunk, fene tudja, szerencse volt, vagy valamilyen szint osszeszokottsag, de szerintem 2-3 sargat tuti elkerult a mezony azon fele, amelynek kornyeken en is autokaztam.
en jol elvoltam, na. -
B Lori #43788 Szerencsére csak lag volt,az a 4-es kanyar nagyon kiszámíthatatlan,én meg Sajoatit eloztem de picit megdobott a fehér vonal ezért nagyon kis hely maradt kozottunk,lett is belole lagzás,talán neki is dobta a falnak ugyhogy én mag tole kérek elnézést. -
#43787 továbbá szeretnék Janusztól is bocseszt kérni, mert őt is elég durván felnyomtam a falra (ergo retire)
(Degán is taroltam, most is... tuti felveszem a Sato nevet) -
#43786 ez pedig milyen jó kis verseny volt nekem. :) aztán ki kellett lépném sajna, de nem árulom el, miért. ;) az autóm egyébként nem sokkal előtte csaptam oda köllemesen. -
#43785 akkor jó, mert éppen téged akartalak hibáztatni -
Toya #43784 Szerintem a kanyarodásnál mindenki szenvedett rendesen. Nekem volt olyan időszak amikor fékkel jobban fordult, de olyan szakasz is volt a gumikban amikor a gázelvétellel jobban kanyarodott.
HaZso is olyanokat cikázott néha előttem, hogy csak pislogtam :) Nem nagyon értettem ő hogy nem találja meg a tökéletes versenyvonalat :D -
#43783 az én szabtam el, nem lett volna semmi gond a 3wide-al, csak megijedtem, a nagy sebességkülönbségtől és kicsit jobban lehúztam, Zso meg adott egy taslit :)
Külön elnézést Mettől! -
#43782 Nemtudom pontosan mi történt sajnos nincs meg a replay sem...de ugyis mindegy...rossz elöérzetem volt ezzel a pályával kapcsolatban-és bejött.
Annyit kapott a szerencsétlen autó,hogy teljesen irányithatatlan lett.Nem láttam értelmét,hogy mások versenyét veszélyeztessem-kár volt a maiért az összetet miatt de ilyen is van a NASCARban :-) -
#43781 reméltem, hogy a végén kilökdösik egymást Lorival :) -
#43780 Sanyi: bocsi, hogy leromboltalak kicsit a Déneses balhéd után
Lori: bocsi, hogy neked pattantam, a fal adta a kezdő lökést
Zso: bocsi, hogy feltartottalak de BCS-t le akartam nyomni :) -
Toya #43779 Bajnoki esélyek? De hiszen ez csak egy játék. Tihy tuti, hogy a pozíció harcokért játszik és ezért nem is szereti ha könnyedén engedik el :) -
#43778 igen, már menni kellett volna pitbe a kör végén :) -
#43777 A kegyelem döfést én adtam meg, beléd szálltam hátulról. Felsodródtál és hirtelen nagyon lelassultál, én meg közben sodródtam utánnad. Bocsánat! -
#43776 én forgattalak ki TD? még valamikor a futam első negyedében? -
#43775 bocs Tihy. 110dik körig karc nélkül mentem, ha lassan is, de utána 2 kress betett, turn4ból nem tudtam már kijönni rendesen azzal ami a kocsiból maradt.
remélem senkinek nem rontottam el a bajnoki esélyeit / a szórakozását. :) -
72TSanyi #43774 Sorry. Én meg sajna eléggé beléd szálltam oldalról. Amatőr hiba volt részemről. -
#43773 Nem az én napom volt...Nem szoktam ilyet de most kiléptem a kocsim egyáltalán nem akart kanyarodni-kinszenvedés volt. -
#43772 nem, de ezzel a nagy sárgával megyek :D -
#43771 ma lesz a nagy teszt :) Vajon fagy e a Nascar az SB Live-tól -
#43770 leszek en is! alkossunk tomeget. :) -
B Lori #43769 mér,Knaus a csapatfonokod? -
Toya #43768 Alex lökd már el nekem privátban a befizetéshez szükséges adatokat! -
#43767 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Lowe's Night, 200 kor, FAST2
20:10-kor lesz ujrainditva!
-
#43766 jövök, reszkess -
#43765 Megint csak 22.05-re tudok jönni... -
B Lori #43764 I have been working on the daytona night problem...and its basically an easy fix.
Go Into your C:\papyrus\nascar racing 2003 season\tracks\daytona_night\ directory and delete "daytona_night.ptf". -
B Lori #43763 talán annyian osszejovunk mint kedden -
B Lori #43762 Hopsz azt elfelejtettem hogy ez nem kompatibilis az org. pályákkal!!! -
#43761 ezekkel nem fog kiakadni Daytona Night? ;)