NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ilyen a "bele":

"• Ha a futam elején egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik, akkor a szervert újra indítjuk és a futamhoz mindenki újra felállhat. Az eset mentésre kerül és a hibázó versenyzõ megkapja a büntetését."
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
Downhill!!
Az eltiltas amugy "letezo" buntetesi forma, csak meg nem volt alkalmazva😊 Bar most is csak felfuggesztett😊) A fizetos szerver miatt eleg "problemas" hasznalni, de a lehetosege meg van, de en ugy tudtam csak rendszeres, szandekos es kirivo baleset okozasok miatt. Hogy egy baleset miatt, meg ha tomeg baleset is (😄), azt mar nem tudhatom...
Az már furcsább, hogy talán elõször szerepel valakinél az eltiltás lehetõsége amit én nem várnék meg mert végleg elment a kedvem ettõl az egésztõl.Gondolom ez a súlyos ítélet, illetve kilátásba helyezett ítélet azért történt mert sok volt a baleset szenvedõ áldozata amiért sorry mindenkitõl és a -50pont az jár is, de azért az mindenesetre érdekes, hogy például miattam még nem kellett restartot csinálni, viszont valamelyik idei futamon már volt erre példa, mégsem kapott mégcsak büntit sem senki, nemhogy eltiltásra való lehetõséget :-) (persze ha ez nem így van javítsatok ki) Úgylátszik azt nem jelentette be senki, tehát meg sem történt.
Egyébként pedig az eltiltásról annyit, hogy nem is tudom milyen alapja lenne egy versenyszabályzatban nem szereplõ büntetés kiszabásának, de hát ez kit érdekel? :-)
Én az esettel kapcsolatban csak annyira emlékszem, hogy megcsúsztam, aztán valakivel koccoltam, a falnak vágódtam, és satuztam, hogy ne lecsússzak hanem maradjak a falnál és mielõbb ki tudjak lépni, de sajna mindenki felül jött.
Mindenesetre otthon megnézem mégegyszer a replayt mert megvan, de nem tudom mi lehetett az esetben eltiltó jellegû.Szerintem volt már ennél nagyob baleset is.Mondjuk ha sorozatosan baleseteket okoznék, vagy szándékosan löknék ki valakit akkor azt mondanám oké...de így <#nemtudom>#nemtudom>
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Azért kérdezem hogy mit befolyásol mert a beállítás mindenkinek más és nem biztos hogy az nekem is jó,amikor van idom tesztelgetem de azért jó lenne tudni mit is csinálok 😊))
Endure, in enduring grows strong...
na mind1. 😊
lehet hogy a régebbi polskim nem is megy a bontóba!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Tihy, tegnap szépen lefejelted amúgy a falat, grats! ;-) (utána másfél percig röhigcséltem magamban, pedig nem volt annyira vicces, csak idegfáradás, ilyesmi. 😊))
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Bocs de a nekem új versenyzõk autóit még nem ismerem annyira.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
(meg mint említettem, a második esetben pont hasonlót próbáltam elkövetni, azt se igazán gyorsan, száz mérföld per óra körül, aztán... -> 😞((( lett a vége. 😊 )
Mondjuk ha egy balesetet látsz magad elõtt, akkor egyébként az is benne van a dologban, hogy nem minden esetben a vészfékezés a megoldás, van hogy inkább jobban jár az, aki inkább megpróbál átszáguldozni a problémás ponton.
az a baj, hogy amikor bemondják a sárgát, akkor még vannak helyezkedések: aki megpördült, kicsúszik, azt a többiek próbálják megelõzni, de... szóval mindenki tudja, hogy mi megy ilyenkor.
én ált. lassítok vmi utazósebességre, de majd megnézem, hogy mitõl ijedtem meg pénteken, ami miatt a szokásosnál nagyobbat fékeztem.
egyébként télleg semmi bajom nem lett ott, sõt, a végén a viszonylag sérült (pár száz body damage-es) autóval is korrekten lehetett menni.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
-Jelentkezni kell hozzá a cup-ba?
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
2. ha nem egyszínû autókat akarsz látni, akkor a HNR versenyzõk festései
3. az adott pálya, amin megyünk (ma pl. Bathurst); ez CUP-nál az eredetiekbõl kerül ki, MIXEDnél vannak új pályák. (ha van ilyenünk,h CTS track pack, akkor az kelleni fog elõbb-utóbb, ha egy abban levõ pályához ér a bajnokság.)
Itt a lelkes kerekes again! :-)
Jöttem 1 kérdéssel: vagy kettõvel ?
Kell nekem az nsr2003-on kivül még a HNR illetve CTS track pack a multihoz?
Ha az megvan kell még vmi?
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Aki akar minden honap elso szombatjan 6orakkor versenyzni az jelentkezzen meg a heten.
Origi jatekkell ha mindenigaz,custom set,fix idojaras,60% futam
Alex ha kérhetlek Pocononál javítsd már ki a nyilatkozatomban Izi-t Cicciora, valamiért Izi ugrott be hogy õ csatázott Pistivel és Atesszel 😛
Sorry az érintettektõl!
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Fel is toltottem az osszes cuccot, es Sajoati nagyszeru irasat is!
Amit nem talaltam😊 2006.05.09. HNR Mixed, CTS, Road America. Mar megint elkavartam valamit?! 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Let\'s Go Racin\' Boys!!!