51527
-
#43840 és oda, hogy? miért?
legközelebb szóljál megyek én is :D -
#43839 Nem semmi lehetett -
B Lori #43838 Azt a..leestem a székrol...nem jutok szóhoz...ez meg hogy sikerult,csomagot kuldtél a FedEx-el? -
B Lori #43837
Láttam hogy te már a Busch szériában is vitézkedsz -
#43836 Pisti vmi beszámolóval elkényeztethetnél minket-a képek szerint nem semmi helyeken jártál! -
#43835 Ez igazolt távollét!Bár kérhettél volna vmi lehetőséget játszani ;-) -
pasztor #43834 itt mászkáltam:
Charlotte
nem frissül az oldal elég gyorsan . jójó, tudom, hogy seggfej vagyok. -
#43833 Te meg hol mászkáltál idáig?
itt is kéne versenyezni, köt a szerződésed -
#43832 Gratulálunk Neki-Remek! -
#43831 ilyet én is csináltam, te Sanyi hozzám képest kutyafüle, és a tükörben néztem a kis táblát és nem értettem, hogy miért nem állok jól ha egyszer ott a tábla, egy darabig eltartott míg rájöttem, hogy a kocsi másik végére kell a tábla :DD -
pasztor #43830 Szegasztok!
Izi megnyerte az ESCORS truck bajnokság Martinville-i versenyét! -
#43829 en is, pedig mar 3 oraja lattam. ;) megnezem meg1x. :)) -
#43828 még mindig röhögök -
#43827 nagyon jo video Csabi, es milyen hamar kesz lett, wow. :)
en is nyomtam egy ilyen kiallast tegnap, mint Sanyi. remelem, akik nem voltak, azok ereznek egy kis lelkiismeret-furdalast latva ezt. ;)
amugy meg Firefox + addon (vmi videodownload, lasd mozilla hp) es letoltheto a cucc. -
#43826 Ez naggyon jooo :-)
Egy olyan Sanyi fele kiallas az egesz hetem feszultseget ki tudta karomkodni belolem. Jutott majdnem minden 7re... -
#43825 Hát igen.. Pont ezért vonz a ligátok. És még azért mert ti a reális dolgokat tartjátok szem elött. Nem pedig azt mint az F1-ligások hogy kb mintegy 5 seccel mennek gyorsabban minden pályán mint az igaziak. Szóval remélem jól fogom érezni magam és nem csinálok sok galibát. -
#43824 Én ennél könnyebb célokat tűztem ki magam elé:
1) Érjek végig.
2) Ne zúzzak le senkit. -
B Lori #43823 Kedden garantált a top 5 is...sajnos -
#43822 Azert online mas a helyzet, nem csak a koridokrol szol a dolog;) Rengeteg a lehetoseg, az esetlegesseg, minden egyes autoban egyeniseg ul, es nem 1 ellenfel ellen autozol, akinek 20-30 autoja van a palyan;))))) -
#43821 Én simán örülni ugy egy top 15-nek mint egy első helynek...
De aszem elöször egy full útsó hely is tökéletes lesz. -
#43820 Az igen... Igaz B-lorival és még három sráccal a multkor nyomtuk online nagyon kemény. Végig ugy kell tolni hogy az hihetetln szóval komoly. Azért offline simán tudom autózni mindig a saját tempomat nem kell a fullt kihozni belőle.Na mindegy majd kiderül. -
#43819 En regebben 90%-os AI-val gyakoroltam a palyat, a 95%-sal teszteltem az elozeseket, elengedeseket, es a 100%-sokkal probaltam egyutt menni;) Es en az also-kozepkategorianal sosem voltam jobb online;))) -
#43818 Néhány mazochista itt 100% feletti offline ellenekkel gyakorol... -
#43817 Online ≥ 100% AI :) -
#43816 Igen ezt tapasztaltam. De mondjuk offline ezt felül is megtom csinálni.Pedig eléggé felhuztam a skacokat kb 90%-on vannak. De ti azért jóval keményebb ellenfelek lesztek. Majd kiderül mit fogok tudni csinálni. Az biztos hogy offline ha elég közel mész az alsó sorhoz simán tudod tartani a helyet. És ákár elözni is lehet. -
#43815 Persze, teljesen jo az is (screenshot). -
#43814 Az osztott képernyős résznél ott vagy hátul. -
B Lori #43813 Ha a Talladega TR-e gondolsz akkor annyi hogy a kulso ív gyorsabbra van csinálva hogy jobban szimulálja az eredeti versenyt és tartani tudd a 2 sort,azt biztos tapasztaltad offline hogy alul simán elmész és elorejutsz ha turelmes vagy. -
#43812 Ok köszi.. -
#43811 Egyelore csak 1-2 teszt volt BR es TR palyakon. Eredeti nevek, nyomvonal, csak kicsit "javitott" valtozatok. A kovetkezo szezonban,m esetleg tobb lesz beloluk. De barmilyen palya es a hozza tartozo setup amit hasznalunk, mindg fent van a HNR oldalon is. -
#43810 Remek videó!Innét nézve enyhén mulatságosra sikerült a tegnapi napom.Bántam is kicsit de ez a video mosolyt csalt az arcomra.
Szuper! (Ha lehetne letölteni valahonnét jó lenne-gyüjtöknek kötelező) -
#43809 Köszi. Küzdöttem vele eleget... Az alapot a nnracing.com(volt nascarnet)
ről szedtem de mivel az Dodge volt ez meg Ford igy nagyon sokat küzdöttem vele. -
#43808 Én majd online utalom a költségtérítést, amiről nem lesz papírbizonylat (csak november 1. után). Valamilyen screenshot jó lesz, amin látszik minden szükséges adat (feladó és címzett neve szlaszáma, összeg, és a "Sikeres tranzakció" felirat)? -
#43807 Na elolvasgattam minden tiszta és világos. Ha keddig a géppel minden oké, akkor atutalom a pénzt..
Viszont olvasgattam itt hogy uj pályákat használtok valami más nevüt. Ezek mik és mi a különbség. Nekem most 90% az eredeti pályák vannak és azok amik a cts és a Busch eredeti versenynaptárához kellenek. Tehát mik ezek a pályák és mi a különbség az eredetik között? -
B Lori #43806 nagyon jó a zene is -
B Lori #43805 -
#43804 -
#43803 Thx.... Megnézegetem... -
#43802 Privatban kuldtem a "szabvany" jelentkezesi mail-t, azt olvasd el.
Es amugy meg: UDV! -
#43801 a pitben én is levágtam ugyanezt a mókát, csak én meguntam, és otthagytam őket a francba :D
amúgy