51527
-
#43879 Amúgy kajak, tetszik. Benne van az is, hogy képtelen voltam kimenni a pitbe anélkül, hogy meg ne pördüljek és a falhoz ne vágjam a kocsit. Negyedik helyen áltam... -
#43878 Forrest Gump zene? -
#43877 HNR Talladega 2006 video -
#43876 Már alig várjuk!Addigis én is bevallom,hogy elkészültem egy videoval (sajnos csak több részletben jutott rá idö)de már feltöltés alatt áll.Nemsokára adom a linket rá (kb fél óra). -
IzI #43875 Nem csak Daytonaba fogok hanem osszes tobi palyan -
IzI #43874 Ez csak arra a Dega futamra szolt Martinsv-be mar a sima szponzor nelkulivel mentem.Jolenne ha az maradna mert tetszik a festes -
#43873 SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, AF Delta, 32 kor.
-
B Lori #43872 Na,már van szponzorod is,jovore nyersz Daytona-ba?
http://www.escorsracing.com/article.php?article=1203 -
#43871 jó látványosan kilöklek az jó? -
#43870 Mivel ennyire tetszett a videó mindenkinek, ezért most jól fellelkesültem és újabb szösszenettel készülök. Ez egy ilyen montázs féleség lesz az év során történtekből, részben már készen van. Szóval aki akar szerepelni, az suvickolja le a kocsit, jöjjön versenyezni és csináljon valami látványosat a hátralevő néhány futam során. Premier a homesteadi versenyt követő napon (ha minden igaz november 25-én). -
B Lori #43869 Lehet....az viszont biztos hogy 1-el kevesebben -
#43868 lehet nekünk is keddre gtr kellene, hátha többen lennénk -
72TSanyi #43867 Hát én Prezsitől láttam eddig hasonló mutatvány ilyen videóban megörökítve, szóval nem én vagyok az úttörője ennek a mutatványak. Bár kétségtelen, hogy ez esetben nagyobb volt a kavarodás.
Ma inkább valami dobogós pozícióval készülök egy esetleges video alapjául szolgálni! -
B Lori #43866 Sanyiból médiasztár lett... -
B Lori #43865 Ez pech...na de nem kell telhetetlennek lenni :))
Már begyakoroltad Hamlin aláírását? -
B Lori #43864 Érdemes lesz ma leporolnom a kormányt? -
72TSanyi #43863 És jutottatok közös nevezőre? -
#43862 Képzeljétek, tegnap oltottam egy srácot a gtr-fórumon erre kiderül, hogy ő V8. -
pasztor #43861 veled is volt valami hasonló, Richmondban -
#43860 Az a pites jelenet mekkora! Igazi rendezői gyöngyszem. -
pasztor #43859 sajnos nem, még a Hendrick meg a Roush shop-ot akartam megnézni vasárnap, mert csak pár mérföldre vannak Charlotte-tól, de sajnos mindkettö zárva volt .
sapit bármikor szignózok -
Toya #43858 Alex ment a CUP állás emailben! -
Totya000 #43857 Ezek után nekem az is nagy élmény lenne, ha Te adnál aláírást a sapkámra. :-)
Gratulálok ehhez a kirándulásodhoz! Egyszer én is ellátogatok oda, terveim szerint. -
B Lori #43856 Ha meg tudnák szólani,de nem tudok
Voltál máshol is pl. Mooresville vagy Kannapolis? -
IzI #43855 3 olyan palyan fog jonni ami igen csak tetszik es fekszik is nekem. Lehet elindul 1 sorozat? Jolenne :) -
pasztor #43854 nem FedEx-es vagyok, hanem Becker-es (lásd még szponzorom), de ök küldtek 2 VIP jegyet a fönököm fönökének (egyik legfontosabb szállítónk), aki nem ért rá, de tudta, hogy én NASCAR fan vagyok, intézett nekem egy "üzleti utat" az elötte való hétre, aztán pénteken "véletlenül" Charlotte-ba repültünk. épp ráértem
jó volt nagyon, a FedEx-es hoszteszek furikáztak minket mindenhova, többször is lehetett beszélni Denny-vel (nagyon jó fej a srác, szerény, laza, vicces, ja és sok szerencsét kívánt a versenyzésemhez :DD, leszignózta a sapimat is), volt garage-passem meg hot-passem (a verseny alatti pit access), bevittek a FedEx trélerbe, ott is körül lehetett nézni, Cherry, Denny egyik szerelöje volt a vezetönk, aztán a verseny alatt az elsö 50-60 kört a pit wall-on ültem végig, mert szegény Denny-t az elsö körben kilökték... mondjuk ha nem lökik ki, akkor nem lett volna pitwallozás az biztos :))
mindenki nagyon rendes volt, bár dzsekit meg diecast autót nem tudtam venni, annyi programunk volt (délután 1-töl a verseny végéig le sem szálltak rólunk). én a busch versenyt is meg akartam nézni, de arról lekéstünk, így azt a szállodában néztem meg.
a legjobb az, ahogy a föld remeg, mikor elhúz a 43 autó az elsö körben , meg az, hogy gyakorlatilag bárhova mehetsz, senki nem baszogat. visszamennék! -
pasztor #43853 gyözelem az gyözelem ;) -
IzI #43852 :) -
#43851 besárgultam -
#43850 Jaaa! Így könnyű! Akkor
(csak viccelek ) -
IzI #43849 Kosz sracok de Pisti elfejtetett odairni hogy o nyert volna ha 10korrel a vege elott nem lokik ki elso helyrol Mondhatni egesz mezonyt lekoroztuk volna Pistivel csak hat sok sarga kozbeszolt -
#43848 Grat IzInek. -
#43847 nabazz, meg linkelni se tudok :)
ez lett volna a poeen
http://www.flickr.com/photos/13358517@N00/275213664/ -
#43846 nekem nagyon gyanús... igaz, hogy sok képre oda tetetett egy dublőrt, de az egyiken tisztán látszik...
lebuktál, Denny!!! ;)
(és akkor most lehet nyomni a sztorit, különben dühbe jövünk ;) )
+grat IzI-nek!
-
72TSanyi #43845 Grat, Izi! -
72TSanyi #43844 Grat, remek összeállítás! -
#43843 Akárhogyis erről már mesélni kell! -
B Lori #43842 Ahogy a képeket nézem arra tippelek hogy Pisti a FedEx-nél dolgozik és úgy jutott oda -
#43841 ja, feladta magát romlandó csomagként :D -
B Lori #43840 Vagy Hamlin-t látva az online versenyzésnek van ehhez koze? errol részletes beszámoló kell addig nem lesz egy perc nyugalmad se