51527
-
#43919 Mehet ez publikba is: The Statler Brothers - Do You Remember These -
#43918 Úgy rémlett pedig mintha egyszer te tettél volna egy videorészlet alá eredeti hangokat-bocs a szerzötől ha nem te voltál.Ki is volt? -
#43917 kikérem magamnak, én mem vigyióztam -
IzI #43916 Ezert kell human ellen menni :) -
#43915 Kérdezném hogy jön -e valamikor vagyis várhatóe valamikor egy normális nascar játék a közeljövőben? mert szép széőp meg baromi állat az NR 2003, de azért egy GTR2 szintű AI-val ellátott játék jól jönne.. (útálom, hogyha nem az AI tempójában megyek egyszerűen csak letol a pályáról vagy nem ad helyet vagy egyebek...Vagy esetleg egy AI update Nr2003-hoz létezik?:) -
#43914 Hát a sztárfilmestől messze vagyok...hál istennek vannak sokkal jobbak is...NR már amúgy sincs, "abbafejeztem" a centrifugálást :-), de nagyon megnéznék egy ilyen megavidejót, mert külön öröm olyasmit nézni/látni amivel más "kínlódik" nekünk nézőknek -
#43913 De külön örülök,hogy betetted mert pont ilyen "szakaszokra" gondoltam- szakaszonként szabadkezet adva a készitönek.Ez pontosan jó példa!Csak ezeket kellene összefüzni,vmi állandó képváltással igy jönne össze az egységes "MEGAVIDEO".Tényeleg nincs kedved jönni az utolsó 5 futamra?
Lehetne még egy sztárfilmesünk! :-D -
#43912 Emlékszem rá Mester!(meg is van az arhivumban) -
#43911 Hát ha ez segítség, akkor én ezt a tavalyi szezon első 4 futamával ÍGY oldottam meg :-) -
#43910 Nem rossz az ötlet bár én abban is bennelennék ha szakaszokra bontanánk és a 3-5 perc futamokról lenne (gyakorlatilag mi ketten idén már 5 futamról csináltunk összefoglalót azoknak a képanyaga felhasználható lenne) és amugy még Toyán kivül sztem Sajoati Juan (ha jól emlékszem Tihy is csinált videót) bevonható lenne ugy már velünk együtt fejenként csak 5 futamot kéne megcsinálni.A Youtubra meg részekre bontva is kitehetjük...Talán még kicsit korai a dolog késöbb egyeztessünk.
De sikerülne elosztani akkor akár már az elsö versenyeket el is kezdeném.Vélemény?
ami megvan:
Infineon-Watkins Glen-Indyanapolis-Lowes-Talladega -
#43909 Majd privibe írd le nekem a szám címét pls -
B Lori #43908 Akkor a GTR topikba kellene irogatnunk -
IzI #43907 Jol elbeszelgetunk mi itt 2en :) Tobbiek is hozzaszolhatnak egyebkent :) -
B Lori #43906 Én támogatom....jovot úgy gondoltam hogy tobb pályát is lehetne cserélni,legalább azokat amik átt lettek építve ha már a tobbi kiagészítés (grafikai) nem is annyira fontos. -
IzI #43905 Ezzel nem kell varni kovetekzo szezonig mivel nem uj palyat kell betanulni hanem max 1 kanyart.Nincs miert varni vele -
B Lori #43904 Ha jovore változások lesznek akkor el lehet gondolkodni az ilyen javított realisztikusabb pályákon is,lehet hogy ezen a téren se ártana egy kis változás. -
IzI #43903 Pocono-i bukkano is hihetetlenul idegesito de attol meg nem ellenznem :)Szal jolenne ha illetekes nyilatkozna -
B Lori #43902 Igen Pocono 2005-be is benne a bukannó a 2-es kanyarba vagy Watkins Glen is van már felújított változatban ahol az 1-es kanyarba nem kavicságy hanem aszfalt van a sikánba se dob akkorát a kerékveto stb.
Viszont a Homestead-ot próbáltuk HaZso-val és még mindig leáll a motor ha ha erosen nekicsapodsz a falnak ami kellemetlen lehet mert nem tudja befejezni a versenyt,habár eros a gyanúm hogy ez nem bug hanem direkt így van csinálva hogy ekkora utkozés után ne tudjunk továbmenni ami ugye jobban szimulálja a valóságot. -
IzI #43901 Egyebkent Atlanta-bol is van 2005 szal sok uj javitott palya van szal update-ni kene :) -
IzI #43900 Akkor szerintem mindenki szedje le Mv2005-ot es mennyunk azon !
Toya add ki parancsba rad jobban halgatnak :) -
IzI #43899 2005-os.Amiben mas a palya amikor T4-bol jovunk ki van 1 kis bukkano ami megdobja kocsit es ez miatt nem lehet ugyanugy kijonni belole mint T2-bol.Tehat eleg jelentos valtozas :) Es jobbis ez altal mert ott lehet hibazni :) -
#43898 Én is gondolkodtam ilyesmin. Nekem az járt a fejemben, hogy mindenki kapna egy időkeretet, mondjuk 3-3,5 percet, és ebben a 3 percben csinálna egy kis éves összefoglalót saját szája íze szerint. Mindenki a saját 3 percének adna egy címet. A végén a videókat összetennénk egybe, így létrejönne egy több önálló fejezetből/epizódból álló, különböző stílusokat felvonultató változatos mozi, ami nem is lenne túl hosszú.
Tudomásom szerint rajtad kívül még Toya szokott videókat csinálni, szóval velem együtt lenne egy 3 felvonásos mozi, ami nem lenne hosszabb 10 percnél, így még Youtube kompatibilis is lenne. De persze ha még többen készítenek videót, akkor hosszabb lenne, a Youtube nem elsődleges szempont. -
#43897 Itt a letölthető vátozat, ha kell valakinek: HNR Lowe's letölthető
Pár napig még fent lesz, de majd törölni fogom. -
B Lori #43896 http://www.superspeedway.net
Ezt akartam is kérdezni melyiken mentetek mert a képen láttam hogy nem az eredeti pálya van. -
IzI #43895 Martinsville 2005-os palyat honnan lehetne leszedni? Mert ha van valami public-os helyen akkor azon kene menni holnap.Nekem megvan csak hat en olyan helyrol szedtem amihez csak nekem van jogosultsagom :) -
#43894 nekem is eszembe volt hogy meglehetne csinálni kommentárral is...akkor aztán tényleg egyedi lenne-föleg ha te irnád meg :-D -
#43893 grat a videós kollégáknak! lassan már vetítéseket lehetne rendezni, annyi anyagunk lesz. persze előtte egy kis kommentárral, "Talladegába kiélezett harcra számíthattunk, a reményeink beigazolódni látszottak, ahogy stbstb.." :)
HaZso: megoldás: Firefox 1.5 pl. , Videoakármi (egyik legnépszerűbb plugin, telepítése 30-45mp), szedi le a jutúb vidiókat rendesen. -
72TSanyi #43892 Thx, remek lett! -
#43891 A világ nagy rendezői azt mondják, hogy a zenével lehet a legnagyobb hatást elérni, amit sokszor a nézőben nem is tudatosul. Itt azért eléggé tudatosult :-)
Grat! Nagyon jó hatásvadászat volt! -
B Lori #43890 Végre le tudtam tolteni vagy 100x megszakadt -
#43889 Jobb mint ha aztmondja,hogy "Ejjjj ezt szépen megcsináltad!" :-D
Örülök,hogy pozitivak a visszajelszések!
Egyébként ma eszembe jutott egy olyan,hogy mi lenne ha a téli szünetben összefognánk és (minden videós emberke megosztott munkával...) csinálnánk egy "megaösszefoglalót".Én vállalnám szivesen a rám esö részt.Persze valamilyen formában meg kellene egyezni,hogy pl 6 futamig tartana egy szakasz (addig kellene egy adott zenének tartani) utána mindig szabvány képváltásokkal Pl HNR logo elött eredmények stb persze nem lenne egyszerü összehozni azt tudom-de egyedülálló lenne sztem.Vagy túl morbid ötlet?Ha futamonként csak 30-50mp lenne akkor is jó hosszú lenne. -
#43888 -
#43887 Ahogy a spotterem mondaná: "Szép munka volt, szép munka" -
#43886 Hát ez hatalmas volt! Megy is az archivba;-) GRAT!!! -
#43885 Ez is nagyon tetszik, nem is gondoltam volna, hogy ilyen "rossz emlékek" után ennyiszer meg fogom nézni ezt is. (Még csak közelít a 100 fele, mert újabb ) A zeneválasztás szintén illik ide - már csak a helyszín miatt is de a drámai hatás is nagyon ütős lett!
Grat ehhez is! -
#43884 Ez hatalmas, legalább 100x végignéztem :-) A zeneválasztás is kitűnő és az összeállítás is, grat
Majd töltsd fel vhova légyszíves, mert jó lenne, ha nem csak youtube-on lenne meg, hanem a gépemen is, thx -
Toya #43883 Király lett, tetszik nagyon :) -
#43882 nagyon fasza -
#43881 végre újra vigyiók -
#43880 Nagyon jó lett! Mellesleg egy videóban sem szerepeltem ennyit