51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    A játék már telepítve van a gépedre? Felraktad a szükszéges patch-et? A ligában való versenyzés szükséges dolgokról gondolom már tudsz mindent (elolvastad a weboldalon írtakat). Nem mondok pontos időpontot, de úgy 2 óra múlva megoldható, hogy indítsunk egy szervert, azon lemérheted, hogy mi a helyzet.
  • B Lori
    Udv!

Olyan verseny nem szok lenni de itt vannak rendes emberek aki maguk is tudnak csinálni szervert ha megegyezunk és ott kipróbálhatod,biztos vagyok benne hogy pár embert ossze tudunk szedni azon nemes cél érdekébe hogy novekedjen a létszám offline már próbáltad?
  • B Lori
    Látom nagyon megtetszett....hányszor halgattad meg hajnalig?
  • djfuge
    Sziasztok.Engem is érdekel a Nascar verseny,gondoltam kiprobálnám magam,mit is tudok ellenetek.Az lenne a kérdésem,hogy szokott lenni olyan verseny mikor azok is indulhatnak akik nincsenek regisztrálva a szerverre? Kiprobálnám,mert ha tetszik,akkor jövöre én is befizetném a tagdijat.
  • HaZso
    I LOVE NASCAR másik verzió - csak azért ez, mert ebben van NR2003 logo
  • Tihy
    semmi gond :)
  • sajoati
    en ma nagyon nagyon faradt voltam (azert erkeztem 20:45-kor, mert addig aludtam), viszont a fekem iszonyatosan kicseszett velem, a futam 1/3-atol kb. alig ertem hozza, 75%-ig befogott.

vegen kialltam, 180. kor kornyeken...
  • DTap
    Nekem meg megállt a motorom csak ugy hatvanvalahánykör után (körök óta nem váltottam 4.ben mentem nyugisan) imádom ezt a játékot ilyenkor...

Bocs Tihy a rajt miatt!
  • 72TSanyi
    Jah, és előre bocs, ha én okoztam volna az egyetlen sárgát a futamon!
  • 72TSanyi
    Ezt nem hiszem el! Van egy olyan érzésem, hogy mintha még mindig nyáriszünetet tartanék. Képtelen vagyok szünet óta egy értékelhető versenyt futni.
  • IzI
    Nem is neked cimeztem hanem ugy mindenkinek :)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Martinsville, 250 kor, FAST2
  • Alexease
    Ma meg az eredeti palya lesz/van.
  • B Lori
    Ezek a pályák nem updatek hanem egy komplet új pálya pl "Martinsville_2005" elnevezéssel.
  • bcs78
    Road movie jellegű kamionos zenére van nekem is javaslatom: Eagles - Life In The Fastlane. Régi is ('76), rock is (nem az agyzsibbasztó, hanem a klasszikus fajtából).
  • Met
    nem a megszokásról beszéltem, be tudjak/tudjunk menni a szerverre
  • B Lori
    A lényeget majdnem elfelejtettem,a régi vagy az új Martinsville lesz?
  • B Lori
    Annak nem orulok hogy neked mindegy de ez is egy reakció,mert akkor legalább tudják hogy tudod és nem fogsz reklamálni,egyébként szerintem bármikor lehet errol beszélni pláne azoknak aki versenyeznek is mert ha év elején rendezel egy szavazást ahol van 20 érdeklodo és az év végére meg maradnak 10 akiknek a tobsségét esetleg azok szavazták le akik nem is indulnak,az valahogy nincs rendbe,keddi napokról nem is beszélve amikor pl. sokszor kiderult hogy a 3 indulo kozul senkinek sincs kedve azon a bizonyos pályán menni...akor miért ne lehetne változtatni hogy jól szórakozzanak.
  • B Lori
    Szerintem is,tulajdonképpen csak 3 pálya van ahol módosítottak,a legnagyonn változás Homestead és jovore már Las Vegas ahol dontottek a kanyarok,Phoenix-be csak a 2-es kanyar van kibovítve,már nincs az a bejárat a belógó fallal.
    Az ilyen javításnál mint Martinsville,New Hampshire vagy Pocono,csak részleteseben ki lett dolgozva,ugye Hamlin meg is dicsérte hogy minden olyan mint a valóságba.A két road-on is ilyen jellegu javítás van.Van Bristol is 2 pit lane-val
    Továbbá egypár pályán villanyfényes versenyeket is rendeznek California,Phoenix,Darlington ez se radikális változás.
  • IzI
    Tul nagy ugyet csinaltok a palyabol.Szinte egyik ujitott palyan sincs olyan dolog amit nem lehetne megszokni par perc alatt
  • bcs78
    Rookie reagálás 2005-ös pályára: nekem tökmindegy, a gyári változatokon sincs több rutinom, mint a 2005-ösön. De szerintem sokkal fontosabb azok véleménye, akik még versenyben vannak a bajnoki címért.
  • Metwork
    Reakció:

pálya upgrade - felőlem lehet, de arra ügyelni kell, hogy ne az legyen mint a grafikai update-nél, hogy párunkat nem engedett be valamiért

autó upgrade - az is mehet, úgy is festegetnem kellene, így legalább lenne rá indok :)

videó - gyártsatok, én nem fogok megint, nekiálltam egy harmadiknak de úgy maradt :)
  • sajoati
    en ugy vagyok vele, hogy majd ev vegen dontsunk ezekrol, azert nem reagalok ra.
    de alapvetoen mindenfele valtozas tetszik, csak menet kozben nem nagyon.

palyak teren mas a helyzet, nekem igazabol mindegy, hogy uj vagy regi track-en megyunk, csak ha ujon, idoben legyen meghirdetve, letolheto stb. (ne sendspace-rol meg tarsairol...)
  • B Lori
    Az nem is lehet kérdés,végre szebb vagyis realisztikusabb autók lennének
  • B Lori
    Phoenix az idei szezonba még ez az a pálya ahol nagyobb változást hajtottak végre.

Én szivesen osszeszedem a pályákat vagyis már meg is vannak,OFF szezonba lehet is próbálgatni,tulajdonképpen már majdnem mindegyik pályának van új verziója,Atlanta,Texas-nak pl. BR változata is,ezeket akár használhatnánk is még az idén.
  • Tihy
    én is támogatom, sőt akár (ha egyszer kijön végre a rendes) a speedwaynet féle 2006 modot is "rendszeresíthetnénk"
  • HaZso
    Támogatom az ötletet, hatalmas!!!
  • Toya
    Több pályáról volt szó aminek a lecserélését szükségesnek érzitek, szivesen megnézném őket én is, ezért kértem végülis hogy valaki szedje össze azokat a pályákat amelyek valóban komolyan változtak pozitív irányba :) - én itt négyet látok csak, de volt szó Watkinsról és más pályákról is...

Ezt mostmár mindenesetre ne bántsuk, mert biztosan hevesen szitkozódnék ha fél tízkor este azért nem tudnék indulni mert a pálya letöltése miatt maradnék kint :)
  • B Lori
    Sajnos úgy nehezen lehet eldonteni valamit ha Izi felvetésére te vagy a második aki reagál....néha olyan érzésem van hogy a HNR egy "kotelezo olvasmány" connected-disconnect oszt jó napot,így aki próbál valamit kitalálni javasolni annak is elmegy a kedve ha még csak nem is reagálnak rá
  • B Lori
    Nem tudom nekem semmi bajom az AI-val,olyant itt nem tudsz csinálni aki engedékeny lesz ha a tomegben te joval elobb fékezel vagy be akarod csukni a kaput ha már beszúrta az orrát,így is engedékeny mert ha bemész mellé és sodródsz felfelé akkor enged míg az ember nem.....nincs más megoldás mint gyakorolni hogy úgy menj mint ok,az ini-ben aztán lehet finomítani a kigyorsításon,fékezés erején stb.viszont a 84% az nagyon kevés legalább 95 kell az eredeti car set-el hogy normálisan menjenek.
  • IzI
    #43896 van a link a palyahoz es ketlem hogy barki is gyakorolna elore ha meg igen akkor se fogja nagy valtozas erni amit 30perc alatt ne tudna lekuzdeni
  • Bucser
    Az earnhardt film soundtrackjéből valami?
  • Toya
    Most járok erre, így megválaszolom azt a néhány kérdést ami engem is érint.
    Az újabb pályák használata ellen én sem vagyok, de akkor azt döntsük el nehogy valaki éppen pénteken szembesüljön vele hogy más pályán kell mennie mint amin gyakorolt (ha gyakorolt). Jó lenne ha linket is adnátok a pályákhoz és akkor akár Alex, akár én feltudjuk rakni őket a szerverre és a HNR oldalra is könnyedén kirakhatjuk őket és onnan bárki letöltheti majd.
    Természetesen az olyan pályák használatát ahol az ütközés elnyelő fal van (Homestead) én továbbra is ellenzem, mert annyira azért nem lehet a realitás a célunk, hogy más kiessen egy apró és ostoba hiba miatt.

Videó.
    Nagyon tetszenek a videók és az ötlet is biztosan jó, hogy közös film készüljön, de mint azt mindannyian láthatjátok én egy ideje nem készítettem játékvideót és ez egy jó darabig még így is marad majd. Jelenlegi céljaim között két másik videó befejezése a fő célom :)
  • sajoati
    ismerem, pont itt volt tan linkelve. :) csak hosszabb movie-hoz vmi zenei koncepcio kene, tobb zenecskevel.

• Tihy
    zenére lenne egy ötletem :)

Celdus T. Judd - I Love NASCAR
  • sajoati
    én benne lennék bármilyen közös videózásban ;) , csak kéne akkor egységes feliratokat adni mindenkinek, aki részt vesz.

meg valahogy a zenei részt is szerkeszteni kéne. eltekintve itt most mindenki ízlésétől, szerintem jó lenne vmi nascaros mjúzik, csak DOT már lejárt, de vmi amerikai rock and roll, nem ilyen új stb., hanem ilyen road movie jellegű, vagy nemtom.

• Bucser
    Ő nekem nem az a bajom, hogy kicsit lökdösődnek hanem mint a barom belémjön. körbe sem néz ha mellettem is van valaki akkor fogja magát és hiába vagyok középen letolja mindkettőnket. Kb csak ebből van elegem... ÉS nem néha. Vagy nem szökőévenként.. mindig...

Vagy ha más íven megyek mint az AI akkor nem igazán érdekli, hogy beférek e a kanyar végén... rámhúzza és az a vége, hogy elszállunk mindketten.. nekem a kamikaze AI a bajom... A versenyszellem nem gond hanem hogy magára egyáltalán nem figyel.. nem hiszem, hogy bármelyik híres versenyző fogja magát és a 2. körben felpaszírozza a riválisát szándékosan a falra....(Még az öreg Earnhardtról sem tudtam volna ilyen feltételezni)...

Másik példa: %0%-os Michigan futam szándékosan elbénáztam a gualify-t és sor végéről indultam hogy megnézzem mit csinálnak (84%-os AI) 10 kör alatt 3 sárga.... és a mezőny fele mintha el sem indult volna kint állt a boxban... szerinted ez normális???
  • HaZso
  • B Lori
    Akkor te inkább "nem normális" NASCAR játékot keresel ha azt szeretnéd hogy ne toljanak le és hagyjanak helyet....az EA NASCAR izét próbáltad már?
  • Bucser
    Mennék én ha lenne szabad időbeosztásom:/