NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajoati
öö, köszi, akkor kedden beugrom oda. elõtte lehet megnézem a mammutot is, az közelebb van jóval.

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Nem ott vettem, én a Saturnban vettem!!!!!!!!!4

Downhill!!

gordon 24
Europarkban a saturnban.

Downhill!!

sajoati
MELYIKBEN??? én a budaörsiben 31K-ért láttam tegnap, na mondom: puff.

Met
Én is csak néztem mert ha jól rémlik még év elején is 30k körül volt.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát annyit ki lehet érte fizetni, korábban 30 felett lehetett csak hozzájutni....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
Momo Racing

De az sima vagy mi
gordon 24
Igen annyi én is ott vettem!!!!

Downhill!!

Met
tegnap láttam MM-ben 19k a momo (asszem)

Neked meg Alex-nak is az újabb fajta van,azt nem tudom milyen meg amúgy is ez egyéntõl függ hogy kinek mi a jó,ami nekem van az is kifogastalanul mukodik csak nekem valahogy nem optimális.Itt egy kép az ujabb pedalrol,ha jol tudom a kormány az egyforma a kulombség csak annyi hogy a másikon van a pillangó váltó alatt gáz és fék tehát pedál nélkul is elvileg használható.
Thrusmaster wheel

DTap
Off:
WTCC az Eurosporton.
ON.

nekem Tihynél meg Pumynál mondta, mondom jó-jó, elözök már 😄D

Nekem nem mondta senkinél - mondjuk lehet, hogy elõzési távolságra kellett volna lennem valakihez 😛
Egyszer majdnem voltam is Prezsihez, de aztán megcsúsztam és a 4 mp-bõl egy kör alatt lett majdnem 7 mp 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Cowek
<#nevetes2>

http://www.f1-info.hu/

Nekem is USB-s. Én a pedálokkal is elégedet vagyok, de hangsúlyoznám, hogy nem a képen belinkelt pedáljaim vannak hozzá.

HaZso
Nekem is pont Norbira mondta, de még Prezsire is, na mondom akkor még van esélyem <#vigyor>

USB....de ha csak a pedálok miatt veszed akkor nem biztos hogy ez a legjobb választás.

sajoati
és USB-s vagy gameportos? nekem no gameport ugyanis...

Mert már nem gyártják,ha jól tudom 2001-es kiadás,ez az uj tipus:
http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=233300

Sztem semmi baja ennek a kormánynak, bár az én pedálom nem ilyen. Igen, "telefonzsinorral" csatlakozik a pedál a kormányhhoz.

sajoati
de ez miért 8K HUF, mikor a MOMO 30K???? :-// simán venném, de hol itt a buktató?

a pedálok milyen csatival csatlakoznak a kormihoz? telefony?

DTap
Lehet,hogy elözö este sokat ivott a Spottered.<#wilting>

Cowek
Tegnap gyakorláson Norbi megelõzött és az éles jobbosba fordult, amikor bemondta a spotter: "Lassú autó van elõtted", mondom tényleg :-)

http://www.f1-info.hu/

Szerintem annyit megér,én is azt vettem hasonló osszegért (30 Eur)sajnos hasonlítani nem tudom mert ez az elso FFB-m de meg vagyok elégedve vele,az eggyetlen gondom az hogy puhák a pedálok,de ezen javítani fogok.
Alex biztos tobbet tud errol mondani mag ha jól tudom Ciccio-nak is ez van.

gordon 24
Azthiszem az!!
Gordon kocsiját nem bántom, sajnálnám...
Ford Fusiont azért használom mert nagyon tetszik, Gordon kocsiját nem tudom használni hiszen õ versenyez vele. A másik gép ami tetszik az meg a Dodge Charger azzal Buschba megyek, Dodge Rammal pedig Cts-be.

Downhill!!

Ez High-Res?
Gordon festésre is tehetnél 83-ast....az hogy lehet hogy egy Gordon fan Fusion-t használ? 😊)

HaZso
<#worship><#worship><#worship>

gordon 24
Igyekszem!!!! Fogok jönni!!!

Downhill!!

DTap
Jók hát persze!(már csak itt kellene szerepelniük a képen)<#zavart1>

gordon 24
Szerintem is komolyan néz ki mind kettõ.
Az a kék fehéret innen szedtem le. Elég nehéz jól megcsinálni, de van értelme. Az elsõ valóban hasonlít a Gordon kocsijára csak a szinek mások meg ilyesmi, de pont ezért esett rá a választás.

Downhill!!

Persze, remek mindegyik! Az elsõ kísértetiesen emlékeztet Gordon autójára, a másikba meg nekem tetszik az a kék-fehér mintázat.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap

Prezsi
Van ahol kell. Na mindegy, élveztem azért a tegnapot és jó volt egy kicsit nosztalgiázni veletek. 😊 Lehet, ha újra fel akarom magam idegelni jövök Watkinsra is <#vigyor>

gordon 24
Köszi!!! Ezek jók lennének szerinted?

Downhill!!

Hát, ha jössz, szerintem legyen egyedi a festésed! Frankó mindegyik!

gordon 24
Ezt egy Chevy Montecarloból csináltam 75-ös rajtszámú volt és egy fictional busch series autó:

Ezt az alapot a team sbr.comról szedtem le Mcdonalds sponzor és a Fordá alakítás az én mûvem:

Én ezekkel nyomom itthon.

Downhill!!

oválokon ált nem kell váltogatni, gyere versenyezni! <#dumcsi>

DTap
Ha elküldöt az alapot (export-import,*.tga) csinalok neked róla képet.Ha megnézed van itt 76 és 076 is vagy 78 és 078 elég ha odateszel egy kicsi 0-át.De szerintem az is elegendõ ha ilyen néven (024) nevezel nem fogunk összetéveszteni és maradhat a Gordon-féle festés is.

sajoati
hát, majd megnézem, jó volt-e a futam. 😉

Én nem tudom ez a váltógond mitõl és mikor jön elõ (biztosan van benne random és van benne valami logika is). Én egyszer egy egész szezont szenvedtem végig motor megállásokkal és váltó szétszakadásokkal, rettenetesen dühös volt és igazságtalannak tartottam (azóta is annak tartom) a helyzetet. Norbi akkoriban utánanézett lehetne-e valamit csinálni ezzel a problémával, de egyszerûen nincs rá megoldás.
Azóta én egy métert nem készültem még egy futamra sem. Ma is szakad ki a váltómból fokozat általában road pályákon, de már abszolút nem érdekel, úgy sem tudok vele mit kezdeni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ati azért lesz valami beszámoló legalább a replay alapján?

sajoati
tegyél fel FRAPS-ot, azzal videót is tudsz menteni. 😊

amúgy mintha a sima print screen is csinálna screenshotot.

gordon 24
Azzal nem tudnék, mert ha jól láttam már van 24-es emberke. Én 83-as sajátkészítésû kocsival játszom aki egyébként egy Ford Fusion. Csak nem tudom hogy tudnék róla képet berakni. Nagyon szép kis gép ám, és ha eljútok végre olyan szintre amit megfelelõnek találok akkor vele fogok indulni. Sok pályán már megy a belsõkamera, és a no kipörgésgátló, de még van azért gondom vele.
De sokat fejlódtem már, nyertem azóta 85-90%-on kb 3 versenyt, van 2-3dik hely is sok, de nagyon nehéz igy.

Ha érdekel rakok be képet a kocsiról, és mondjatok véleményt róla. Csak kéne segítség hogy hogy tudom a gémbõl kivenni.

Downhill!!

sajoati
teszveszen vagy nemistom már hol láttam "Ferrari Thrustmaster Force Feedback" kormányt 8000-ért... A TM FF az nem vmi jó kormány? Miért ilyen olcsó?

Van egy általán vmi alternatívája egy _újabb_ MOMO vételének?

ASAP tanácsok kellenének pls!! (van kint egy MOMO, csak azért.)

petesilver
Menj mint tetû, és nincs gond a váltással! 😊 Én valami érthetetlen dologba futottam, fekete zászló rossz kihajtás miatt. Aztán 4X mentem be a pitbe, és mindig fekete zászlót kaptam rossz pályára kihajtásért, pedig már 20mph-val közlekedtem csak, és mindent néztem, érthetetlen volt. Persze annyira zavert már, hogy alaphelyzetben gyökkettõnél csaptam oda valahova az autót, amikor ötödször kellett volna visszamennem 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

A random jellegét én pl. azzal indokolnám, hogy olyan is van, hogy a felvezetõ körre indulva már az elsõ váltásoknál is tud tönkremenni váltó.

Tihy
Csak annyit tudok, hogy akkor szokott ilyen problémám lenni (szerencsére nagyon ritkán), ha nincs sziknronba a lábam és a kezem és a váltás még tart, de már beletapostam a gázba. Olyankor nem lennék a fogaskerék helyén 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
Errõl már vitáztunk mi is.Sztem is van benne vmi.Volt rá példa,hogy tavaly egy futamra azt megelözöen többet gyakoroltam nem volt semmi gond,pénteken meg sorra jött elõ a váltóhiba,persze versenyen is.Hozzáteszem tudom magamról,hogy beidegzõdések alapján megyek (ha jó -ha rossz nem nagyon tudok a ritmusomon változtatni)igy az én hibám is lehet.De a klasszisokkal jobb versenyzõkrõl tudom,hogy tudatosan csinálják amit csinálnak.És a hiba nem válogat...