51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Ez jó kérdés. Szerintem annyian sosem voltunk még, hogy gond lett volna belőle. 2048/192 kbit/s a sebesség, amit tud. Szóval a többit számold ki te. :)
  • B Lori
    Lassan már meg kell kérdezni Sanyitól hogy mennyi embert bír a szervere
  • B Lori
    http://nascarracers.hsw.hu/index2.php
  • sajoati
    jóvanna, meg kellene találnom az elérhetőséget, de az vmi nagyon régi operában van eltárolva nekem privizze már vki pls.

utalok ma aztán nyomok szkrínsotot.
    összeget se tudok. :(
  • Toya
    Igen, a régi jelszó ma érvényes utoljára. És aki nem fizetett, nem igazolt vissza, stb... az biztosan nem jut majd be pénteken a szerverre.
  • DTap
    Én is jönnék szerdán -sztem Atlanta hasznos is lenne-és alap pálya.
  • sajoati
    tekintve, hogy holnaptól változik a szerver jelszó nem jönnétek inkább MA????????

a régi jelszó ma él utoljára?

Aero88 modot kell leszedni, bárhonnan le lehet pl. hsw.hu.
  • 72TSanyi
    Jah, ennyi. A Multiplayer menüben van egy mező, ahova be tudod írni a kapott ip-t, majd az add gomb megnyomására bekerül ez a cím egy szerverlistába. Onnantól már csak annyi a dologod, hogy rákattintasz duplán erre, van kiválasztod és a connect gombra kattintasz a jobb alsó sarokban.
  • djfuge
    Szóval hogy kell majd csatlakoznom az online játékba szerdán? Kapok egy ip cimet amit csak be kell irnom majd valahova és már csatlakozik is a gépem a szerverhez?
  • bcs78
    Szerintem jönnék én is szerdán.
  • 72TSanyi
    Az ip-ket privát üzenetként is passzolhatom, de ha megadod az msn elérhetőséged, akkor oda is küldhetem. Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor nyugodtan felteheted azt itt a fórumban akár.
  • djfuge
    jövök én is Szerdán.Lenne egy két kérdésem.1. Melyik pálya lenne,mert nekem csak a gyári pályák vannak fent. 2.Kinek küldjem el privátban az e-mail cimem vagy az MSN cimem hogy én is kapjak ip cimet? 3.Leirná valaki pontosan mit hogy kell beállitani a nascarban hogy tudjak majd cstlakozni!!! Még soha nem játszottam on lineban,ezért nem tudom mit hogy kell beállitani. Lehet hogy lessz majd még kérdésem addig.Addig is köszönöm:))
  • gordon 24
    Ok remélem minden ugy alakul ahogy gondolom. Ugyhogy küldjétek majd ha bármi közbe jön jelzem!!
  • 72TSanyi
    Hogyne, várunk mindenképp. Szerda 14-17 között lenne a legvalószínűbb, ez esetben BLóri is biztosan lesz. De aki jönni akar, az jelezze, és privátba kapja majd az ip-t.
  • gordon 24
    Oké rendben. Jöhetek én is? (remélem semmi nem jön közbe!!!)
  • gordon 24
    Én szeretem igaz nagyon nehéz!4 Csak jelen esetben egy budös buznyákom nincs. Ugyhogy kb két nap és jön a fizu akkor adom fel a zsét ugyhogy most nem karikázom. De szerintem egy bazi jó pálya.
  • 72TSanyi
    Szerintem a nov. 1 mint munkaszüneti nap jó lehetne többünknek is. Én akkor tudnék szervert csinálni, ha igény van rá.
  • djfuge
    Értem.Köszi
  • B Lori
    Idopontot kell egyeztetni,hogy mikor ér rá meg te is és utánna még 1-2 embert hogy ne csak 2-en legyetek,ezért kellene MSN vagy akkor legalább figyeld a privát uzeneteket vagy a forumot,itt jelzi hogy mikor lesz várható mint ahogy multkor is beírta,mert te hiába vagy itt ha szerver meg nincs,hozzá kell igazodni,valószinu hogy TSanyi talál rá idot és jelzi majd.
  • djfuge
    Igen sajnos multkor enm tudtam jönni.De most vagyok,és nekem jo bármikor ma!Miért kell egyeztettnem a szerver inditóval?Nem értem!Help
  • B Lori
    Ha lesz aki indit szervert akkor valamelyik este lehetne,akár ma is,de ehhez egyeztetned kell az idopontot a szerverinditóval mert mi hiába vagyunk ott ha te nem jossz...lehet privát uzenetet is kuldeni itt a forumon és nézz be gyakrabban,múltkor is vártunk de eltuntél.
  • B Lori
    Javasolnám hogy holnap max. 100 kor legyen és úgy indítani hogy a HP is maradjon el vagy max. 5 perc legyen....de a legjobb az lenne ha tudnánk kire számíthatunk mert 3 embernél akár az 50 kor is elég,így be lehetne normálisan fejezni a versenyt,ahogy szomorúan tapasztaltam Darlington nem kedvelt úgy hogy nem számítok nagy érdeklodésre.
  • Met
    thx, a HNR-ről néztem a dátumot de nem ellenőriztem (mint ahogy máskor sem), hogy jó e
  • bcs78
    2006. 11. 02. Kedd 20:00 <-- Itt valami bibi van.
  • djfuge
    Nem lessz ma verseny?
  • Toya
    Nekem is van MSN és ICQ is, mivel sokan vagy az egyik vagy a másik programot használják azok közül akikkel kapcsolatban vagyok.
    Egy időben alternatívaként használtam a Trilliant, amiben szinte minden messenger program ötvözve van és egyszere lehet beszélgetni az MSN, az ICQ és a Yahoo Messenger felhasználókkal.
  • 72TSanyi
    Az ICQ használat itt azért vált trenddé, mert kellett egy progi, amin keresztül egymás közt lehetővé válik az eszmecsere. Amíg ide nem kerültem, addig én pl. egyátalán nem használtam semmit.
    Így meg manapság tudom, hogy ha akarok valamit, akkor ez egy eszköz, hogy rendezzem azt szinte bármelyik ligatársammal.
    (Mellesleg én az msn-től idegenkedem egy kicsit, bár már azon is elérhető vagyok )
  • gordon 24
    Nekem msn van csak és igazából nem szivesen használom az ICQ-t mert nem tetszik.
  • Met
    javaslom, hogy gyártsatok icq számot magatoknak, gyorsabb azon elérni titeket mint itt nyomkodni az F5-öt :)
  • djfuge
    ha lessz ma,akkor én is jövök.
  • gordon 24
    Ha játszotok igy szoljatok megyek én is. Jah még nem fizettem be a pénzt most a héten kapok fizut és befizetem aztán majd léhet ha tudok jövök is.
  • djfuge
    Na a patchet felraktam.Sajnos tegnap este nem voltam itt!Volt futam?Amugy hogy tudok majd csatlakozni a szerverhez?
  • 72TSanyi
    A szerver indulhat akkor felőlem ma 18 órától. CUp Atlanta futam lesz akkor a szokásos fast2 beállítással.
    A legfontosabb, hogy legyen feltelepítve a játékodra a 1.2.0.1-es update. Ez a bajnokság honlapjáról a letöltések->javítások résznél letölthető. (16megás fájl)
  • Met
    Itt van patch és nem akarlak megsérteni de no cd patch is :)
  • djfuge
    A játék telepitve van igen.De szerintem az én játékom szüz.Ugy emlékszem semmi patch nincs a játékon és semmi új pálya nincs felrakva nekem. Leirnátok pontosan mit kell tennem a játékkal hogy olyan legyen mint a tietek?Ha lehet pontos cimekkel mit honnan töltsek le.Köszi
  • djfuge
    Off line-ban már probáltam.Jo lenne valamikor csinálnátok egy szervert,mert kiprobálnám milyen ellenetek menni.
  • DTap
    Ha pénteken "nyerhetek" megveszem neked a lemezt!
  • HaZso
  • Tihy
    ha kedden engedsz nyerni, megkapod mp3-ban is
  • HaZso
    Azt inkább hadd ne mondjam... most is az m1
    A tegnapi futamhoz még..."I like short tracks, you'll see more wrecks..."