NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
I will use google before asking stupid questions.
hát igen, érni kellett a tehetségemnek, korábban nem tudtam volna kiautózni egy 47.088-at ezen a technikás, kanyargós pályán. <#nyes>#nyes><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#nyes>#nyes>
Endure, in enduring grows strong...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
IzI: igen, mivel GTP 1.1, az meg csak eredeti játékkal hajlandó elindulni.
eddig 41 nevezés érkezett a lehetséges 38 helyre, de sokan nem szoktak indulni, plusz ahogy néztem, van aki saját nevén 2 csapatot nevezett.
HaZso említetted volt, hogy Te is indulnál. ez esetben mihamarább adjátok le a csapatotokkal a nevezést, és a rendes osztályba, mert aki Lightba kéri magát, de 1:34 alá tud menni köridõben a Mazdával, azt feljebb sorolják. (gondolom amúgy is oda mentetek volna, csak szólok.) tekintve, hogy 1:36-nál vagyok, elméleti best köröm is 1:35.3, ezért esetetekben Light kizárva. 😊
kulonben kar, hogy igy elromlott a kozepe-vege, meg hogy nehany viszonylag gyakori reszvevo pont most nem jott, jo lett volna egy 20 feletti letszam. na mind1.
d.f.restartnál lekörözöttek belsõ íven elõre, de ezt nem kötelezõ betartani, ha nincs esély körvisszára, szétment a kocsi, a mögöttem levõ lekörözöttek se sérelmez(het)ik, stb.
Meg lenne egy kérdésem: az utolsó elõtti balset utáni restartnál kissé megzavarodtam. Annak ellenére hogy double file restart van, nekem mint lekörözöttnek a sor végére kellene állnom, ugye? Csak mert a szabályokban más volt írva, de a gyakorlat mást mutatott. Szóval ezért kacsáztam ott elõl, remélem nem okoztam túl nagy fennakadást.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
mai verseny tanulsága: jobb ha a 30. körben baleseteztetnek, mint a 97. körben, mert akkor a végére már nem érdekel annyira a téma.
pedig micsoda elsõ 30 kör volt...
Let\'s get ready to Rumble!
I will use google before asking stupid questions.