51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Tihy
    hasonlókép én is annyira loose lett hátulja nélkül, inkább kiléptem mielőtt még több bajt okozok vele
  • Toya
    Nem érdekes...ha nem lett volna veszélyes ilyen kocsival szenvedni akkor végigmentem volna, de Dénest egyszer komolyan veszélyeztettem és inkább kiléptem.
  • IzI
    Kozben mastol is kertem infot es hat epp ideje volt mar hogy egy ilyen bekovetkezett:) Annak idejen mondta zold alatt kanyar elott lekell menni vonal ala es szepen ugy pit-ni persze van 1-2 palya ami kivetel ez alol de ezzel siman elkerulheto a baleset.Megfontolando! :)
  • Met
    nembaj, felcsaptál segéd spotternek :)
  • Tihy
    Bocsánatot kérek a balesetért :(

Nem vettelek észre Toya hogy ott jössz már ennyire közel hozzánk :( megpróbáltam HaZsot követni a pitbe, de annyira meglepett hogy korábban kezdett el lassítani, nem akartam ráhúzni, ráfékeztem, kicsit megdobta kifelé, belassultam és...

Bocsi még egyszer mindenkitől!
  • Toya
    Volt egy kis puty-puty az orrom előtt amit úgy érzem elkerülni sem tudtam volna és közben engem is a pályába gyalultak :)
    Engine problem, kocsi háta leflexel, ez Atlantában halálos párosítás, minden kanyarban keresztbe volt a kocsi, így inkább kiszálltam mielőtt valakit kiütöttem volna :)
  • IzI
    Meselj Toya ha mar nem voltam ott :)
  • Toya
    Na erre most nem mondok inkább semmit, mert nem igen lenne szalonképes ami kicsúszna belőlem...
  • sajoati
    te készülj Zebringre! :)
  • Giovanni #44111
    Én most vettem új gépet...éppen telepítés alatt van. Majd jövő héten utalok. Addíg installálok :)
  • sajoati
    én leszek, mert utaltam, csak nem kommunikáltam le.
  • Met
    ahogy nézem a címzettek listáját nem leszünk túl sokan
  • gordon 24
    Sajnos ugy nem tok.. Mindegy majd jövőhéten feladom.. Tudom hogy nem rajtad múlik a dolog nem is gondoltam komolyan.. Ugyhogy nem gond..
  • Alexease
    Sajnos ingyenes nem lehet;) A szerver nem a mient, igy felelosseggel tartozunk erte.
    Igy is 2 honapot csuszott a befizetes, de az meg en felelossegem, hogy nem intezkedtem.

De ha tudsz online utalni, akkor par percen belul mar el is intezhetjuk a formasagokat;)))
  • Alexease
    AZ UJ SZERVER IP-T ES PASSWORDOT ELPOSTAZTAM A BEFIZETES IGAZOLASAKOR MEGADOTT EMAIL-CIMEKRE! Osszesen 7 cimre.

Aki befizette es vissza is igazolta, de nem kapott mail-t, az jelezze nekem! THX!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Atlanta, 163 kor, FAST2

• gordon 24
    Legyen a ma esti ingyenes és akkor jövök én is. Me én is elfelejtettem... Ráadásul atlanta lesz!!
  • Ciccio
    Én is elfelejtettem befizetni (és mégha eszembe is jut, se lett volna időm rá sajna),így én sem leszek ma este. :(
  • sajoati
    sajnos ez olyan, mint Talladegában külső íven menni... te elindulsz egy pár emberrel, de ha senki nem jön veletek, kiürül a külső ív.

:(

emellett teendőim voltak vannak esténkint.
  • IzI
    Majd jovoheten meritek erot valahonnan es befizetem :)
  • B Lori
    Csak annyit hogy nem volt jelen,de ahogy látom ez már rád is érvényes lesz
  • IzI
    Ezzel mit szeretnel mondani ?:)

En ma nem leszek mivel lusta voltam befizetni a szerverdijt:) Lehet majd csak kovetkezo evben fogok tejelni meglatjuk :)
  • B Lori
    Én meg kedden azt tapasztaltam hogy már nem nagyon érdekel a HNR
  • sajoati
    én is perkáltam, még kedden asszem, de tán még priviznem kell valakinek vagy valami.

viszont ha vki profi vegasban, és van vmi jó kézikönyve, leírása főleg az effektekről vagy vmi demó videója, az privizzen már rám pls.

vagy ha vmi vegas+effekt cuccban járatos.
  • Tihy
    de igényes vagy, a régi már nem is lesz jó?
  • DTap
    új jelszóval...
  • DTap
    Ma jön az email az jelszóval?
  • 72TSanyi
    Ekkora átmérőjű kormánnyal Nascarozni de király lehet!
  • robotnyk
    de komoly :DDD
  • Bucser
    kemény force feedback lehet:D

Gondolom buszon vagy teherautón szervo tesztelésére van:)
  • CodeRed
    Azért ez sem rossz :-)
  • 72TSanyi
    Hát így előrendelve egész baráti árnak tűnik ahhoz képest, hogy pl. a Extreme Competition Controls Inc hasonló cuccot mennyivel horrorabb áron kínál.
  • bcs78
    Nem tűnik túl kifinomultnak.
  • B Lori
    http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=7502
  • gordon 24
    Nahhh!! Szerbusz!!

Ugy mükszik hogy az első fontos dolog az hogy meg kell venni (szerezni) a NASCAR Racing Season 2003-at. Ha ez megvan akkor lekell hozzá tölteni egy Patchet és azokat a dolgokat amiket majd ha komolyan gondolod és megszerezted elmondunk. Ha ez megvan akkor gyakorolni kell meghozza olyan modon hogy az automata kuplungon kivül semmilyen segitséget nem lehet használni és csak belső kamerás nézetből lehet játszani Fast2 setuppal. Ha ugy érzed hogy ezeket elsajátitottad akkor jelentkezni kell a HNR-be ezt a Bannerre katintva a HNR weboldalán teheted meg. Ha jelentkeztél a többit privibe Alextől kapod majd. De annyit kell tudnod hogy a server Fizetős. Részleteket szintén Alextől kérdezz.Ezek után már csak annyi a dolgod készits magadnak egy szép festést és küzdj. Kb ennyi ha valamit kifelejtettem a többiek mondják ugyis.

Szia!!
  • Jeff24
    Szevasz Gordon testvér:D
    Meséld már el nekem,hogy működik ez az egész!!!:)
  • Met
    [OFF]

Mayához vagy 3D Studio Max-hoz nincs valakinek kölcsönbe magyar nyelvű könyve?
    Ilyenekre gondolok, hogy Maya a 3D világa vagy 3D Studio MAX R3 Biblia

[ON]
  • gordon 24
    Kurva jó volt ez a gyakorlás... Nagyon tetszett..
  • gordon 24
    Nagyon szvesen. Most Jimmie McMurray kocsija az alapod Sharpie a szponzor erdetileg 26-os rajtszáma van.
  • djfuge
    Köszönöm a kocsit,pont ilyennek képzeltem.Nagyon szép:)))