NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
PuMy
Holnap milyen setuppal megyünk?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Metwork
úgy érzem ez a tény a beszámolódban külön ki lesz emelve 😄

I will use google before asking stupid questions.

HaZso
<#worship>

sajoati
bakker, enyém lett a leggyorsabb kör! ez mekkora már! 😊)))

hát igen, érni kellett a tehetségemnek, korábban nem tudtam volna kiautózni egy 47.088-at ezen a technikás, kanyargós pályán. <#nyes><#crazya><#crazya><#nyes>

Endure, in enduring grows strong...

DGray
msg ment
DTap
javitva.

Nem fontos latom igyis eleget😊
Met
láttam E-bay en de a kutyának sem kell<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

DTap
Ezer bocsánat néha csinál ilyet a max (az eredetin rajtavoltál ha megnyugtat) kijavitom.

Az en verdamat is megfujtak biztos a rajongok<#zavart1>
PuMy
Jaja, Toya festése volt DTap orrfestésével. Akkor hirtelen nem értettem, de mostmár leesett, hogy miért...

HaZso
A segítségeteket szeretném kérni. Mivel a Toya-TD esetben - ami 3 körrel a verseny vége elõtt történt - az egyik fél versenybíró, egyedül maradtam, így nem tudok dönteni. A döntés a futam végeredményét nagyban befolyásolja. Kellene 2-3 ember aki meg tudná nézni az esetet és képes dönteni, keressetek meg icq-n vagy msn-en pls, nagy segítség lenne, elõre is köszi!

DTap
középen nem volt senki akkor sem

Met
Toya autója volt elöl kissé furcsa festéssel

DGray
2 autót elloptak a képrõl 😊))
délelõtt még ott voltak
Ja mondhatni
Izi, neked van eredeti játékod, ugye?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

JuanG
<#idiota><#alien>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap

sajoati
HaZso: szomorúan hallom.

IzI: igen, mivel GTP 1.1, az meg csak eredeti játékkal hajlandó elindulni.

Eredeti jatek kell hozza nem?
HaZso
Sajnos július 7-8-9-én pont dolgozom, ráadásul éjjel, úgyhogy nem tudok indulni :-( Azért Ti csak menjetek, hajrá ;-)

sajoati
kaptam egy levelet SSCAEnduro listáról. Glenrõl, a júliusi 12 órásról szól.
eddig 41 nevezés érkezett a lehetséges 38 helyre, de sokan nem szoktak indulni, plusz ahogy néztem, van aki saját nevén 2 csapatot nevezett.

HaZso említetted volt, hogy Te is indulnál. ez esetben mihamarább adjátok le a csapatotokkal a nevezést, és a rendes osztályba, mert aki Lightba kéri magát, de 1:34 alá tud menni köridõben a Mazdával, azt feljebb sorolják. (gondolom amúgy is oda mentetek volna, csak szólok.) tekintve, hogy 1:36-nál vagyok, elméleti best köröm is 1:35.3, ezért esetetekben Light kizárva. 😊

bcs78
OK. Kösz az infót.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

DTap
Idén mindhárom SSW-n elsõ sorból indultam itt láttam valós esélyt nyerni (persze ki nem lát) az Indy Cupkocsival azért más mint a z IROC.Van önkritikám más pályákon 5 topversenyzõnek kellene minimum kiesni,hogy nyerjek.

hat a spotter singlenek mondja 😄

sajoati
ez a CUP-ban lesz. marmint Indy. csak gondoltam, h ha IROCban pole-on voltal multkor, akkor azert itt is jol fogsz menni.

kulonben kar, hogy igy elromlott a kozepe-vege, meg hogy nehany viszonylag gyakori reszvevo pont most nem jott, jo lett volna egy 20 feletti letszam. na mind1.

DTap
nem tudok indulni kedden csak nagyon kivételes esetben

sajoati
hat vagy single file-nak mondod, vagy double file-nak, ahol az egyik sor 0 elemu 😊

akkor sincs double file restart ha nincs lekoroztt, nem?

sajoati
elvileg mindig double file restart van, kivéve, ha belül vagyunk az utsó 10 körön.

d.f.restartnál lekörözöttek belsõ íven elõre, de ezt nem kötelezõ betartani, ha nincs esély körvisszára, szétment a kocsi, a mögöttem levõ lekörözöttek se sérelmez(het)ik, stb.

bcs78
Itt is bocsesz a 2. számú balesetért. Picit megtoltam kanyarban BLorit, aminek folytán sajoati is lerongyolta a kocsiját, plusz Pumy kiesett. Bocs mindhármójuktól.

Meg lenne egy kérdésem: az utolsó elõtti balset utáni restartnál kissé megzavarodtam. Annak ellenére hogy double file restart van, nekem mint lekörözöttnek a sor végére kellene állnom, ugye? Csak mert a szabályokban más volt írva, de a gyakorlat mást mutatott. Szóval ezért kacsáztam ott elõl, remélem nem okoztam túl nagy fennakadást.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

sajoati
1 hónap múlva Indy. iroc-ban tavaly pole-on voltál, szóval kitartás!

DTap
EZÚTON ÓVOK ÉS NO COMMENT...<#zavart2>

sajoati
mondjatok valamit. <#vigyor2>

mai verseny tanulsága: jobb ha a 30. körben baleseteztetnek, mint a 97. körben, mert akkor a végére már nem érdekel annyira a téma.

pedig micsoda elsõ 30 kör volt...

es a site updateböl? 😊

Alexease
Attettem ejszakara aztan vissza nappalra, mert tobbeknek kompatibilitasi problemaja van😊 Igy most DAYTONA DAY es meg 20 perc van az edzesbol!!!!
DTap
De csak ez Day.

HaZso
Alex, rakd át légyszi Daytona-Night-ra :-)
Úgy tudom, picit gyorsabb köröket lehet menni ;-)

PuMy
Daytona Night 50%-on nem csak 80 kör?

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Daytona, 100 kor, FAST2

lac coo
THX 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Met
ctrl-c, ctrl-v ?
😊

Ert vki itt a festeskhez? Van egy festesem 2005-os talan amit 2006-os chey template-ra kene rahelyezni
Cowek
<#eljen>
Köszi!

http://www.f1-info.hu/

Papailaca
minek szemetelsz tele minden topikot ezekkel? Senkit nem érdekelnek, fõleg a klió nem<#mf1><#violent><#boxer><#eplus2><#gun><#lama><#wilting>

Let\'s get ready to Rumble!

ibronk
Én se 😄

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Metwork
nem is tudtam, hogy a konyhában fogtad a virtuális kormányt <#guluszem1><#zavart1>

I will use google before asking stupid questions.

HaZso
<#worship>