51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    én is,ha más nem a váltógond hamar elvenné a kedvet,és oszintén szólva nekem is,mert amúgy se nagyon szeretek road pályákon kanyarogni de ha elszál egy sebesség akkor már semmi élvezetet nem találok benne.

Valahogy úgy látom hogy a keddi napnak már semmi értelme nincs,Sanyinál szerdán 8-an voltunk.....a péntek is siralmas,így nem csoda ha megunják hisz a NASCAR lényege a tomeg nem F1 stílusba ures pályán nyomni.
  • Met
    hát azt kétlem :)
  • Toya
    Fúúú, de hihetetlen mértékben utáltam ezeket a TransAm modokat. Éppen ezen a pályán volt, hogy egyszer leütöttem az autó elejét és beállt a motor :D
  • 72TSanyi
    Korrekt, nekem tetszik! A téliszünetben a keddi versenyeken bepróbálkozhatnák újra ezzel a moddal, hátha többen fantáziát látnak ennak a modnak a reinkarnációjában!
  • IzI
    Teliszunetbe lesznek versenyek?
  • sajoati
    koszike, majd kiserletezgetek, bar nem NASCAR video ugyben. :)
  • Alexease
    Annyira azert nem extra, csak gyorsban, a hatterben keszult;) Latszik is rajta, bent maradt a vegen fel perc "semmi", meg egy rossz efekt amitol beszaggatott (plusz a hatterben toltottem, dolgoztam, stb.):))

Efektek. Nem titkos mert ez sem extra:)
    Szaturacio minusz, kontraszt plusz, glow kozepes, motion blur (na ebbol nem jo az asszimetrikus gausian, mert szerintem attol szaggatott be;D).

• sajoati
    áááá, Alex ezeket nyomd be GTR fórumokra is meg minden :))

plííz (vagy már bent vannak.)

plusz az effektekről egy privit lécci-lécci nem akarom lenyúlni a munkásságod esszenciáját, de plííz!
  • DTap
    már pusztán a képek is kedvet csinálnak!!!
  • Alexease
    "Meg mindig" egy kis kedv csinalo, talan valaki ismet kedvet kap hozza;))

NR-Calssics_-_TransAm_-_LagunaSeca_-_Race.wmv (12Mbyte)

• bcs78
    Jah, hogy már ki van tiltva....
  • bcs78
    Miért? Különben mi lesz?
  • Alexease
    Nem jott meg, szerintem megint elakadt valahol;( Re: vagy probald priviben. THX!
  • 72TSanyi
    Kiléptem a játékból. Ennyi volt a gyak....
  • B Lori
    Kossz de már elkuldte Sanyi is
  • gordon 24
    Nekem megvan átküldjem?
    Én most töltöm le a modot.
  • B Lori
    IP is kellene privátba :))
  • 72TSanyi
    Aki jön Sebringre és nem lenne meg a pálya, az a köv. linken töltheti le:
    Sebring_GTP
  • B Lori
    Volna egy kérdésem azokhoz akik kedden szándékoznak részt venni a versenyen hogy nem lenne-e jobb esetleg más road pályán menni,lenne 2 javaslatom is.....vagy csak én tartok attól hogy egy kort se tudok normálisan megteni?
  • B Lori
    Kuldj nekem is IP-t,már letoltottem és ha sikerul az install akkor lehet benézek bénázni egy kicsit 8-ig :))
  • DTap
    Alex nyilatkozat ment emailben.
  • Alexease
    5Mbyte/darab;) Kiveve Bullrun, az 10Mbyte;) Ha ennel is kisebb, akkor gaz;) De Extran vannak, vagyis RightClick/SaveAs.
  • 72TSanyi
    Megvan, ezek valójában html fájlok lennének. Ha át vannak nevezve html-re akkor már megtalálható bennük a valós link, amivel leszedhetők.
    Thx, Alex!
  • robotnyk
    kattints rá, aztán external link, ne mentés másként
  • 72TSanyi
    Valami gixer lehet, nagyon kicsik a fájlok......
  • Alexease
    A regi szep idok emlekere, nehany NR-Classic:) Nem hotlapok, csak oromautokazasok;))

- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Bullrun.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_RoadAtlanta.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Portland.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_TroisRivieres.wmv

• 72TSanyi
    Ma este 18-tól én indítok GTP1.1 servert Sebring pályával. Aki rendelkezik eredeti cd-vel, az tud jönni gyakorolni, sőt kötelező! :D
  • djfuge
    Ma nem indit valaki szervert?Nem nyomunk egy versenyt?
  • IzI
    De ha nem mesz le vonal ala es ugy mesz akkor 1,veszelyezteted a masikat 2, mogotted levo kenytelen rosszabb iven menni ezzel lassul+ha szorosan jon mogotte mas le se tudja reagalni mivel masik mogul nehezebb kilatni.Szerintem az en verziom nyer :)
  • DTap
    Ezúton is Gratulálok Lórinak és Robotnyknak a szép versenyzésért!És meg kell mondani Met is nagyon szépen ment ma!Nekem közöm nem volt ma a 2. helyhez (elsumákoltam egy cserét) és a közös gyakorlás és a Sierrázás ellenére nagyon görcsösen akartam ma -de nem ment-.Nekem is megfordult a fejembe a pedál meg a kormány meg minde...de mindent rendben találtam bennem volt a hiba.Ha még 100 métert kell menni csak 3. vagyok.
  • Alexease
    Ha eppen nem "alszom" es itthon vagyok, akkor fel szoktam tenni;)
  • robotnyk
    seventh?! óvok!!
  • bcs78
    Nah, ez most gyorsan felkerült.

Hmmm... T Sanyi - spotters reporting: seventh gear lost. Állat
  • Alexease
    - Eredmenyek fent vannak az oldalon.
    - Latom tobben voltak bent, mint amennyi pass-t kiosztottam;) Majd kellene valami visszajelzes, hogy ki, miert, hogy, meddig, stb., meg persze a mail-ek, hogy majd el tudjak szamolni MoZso-nak. THX!
  • robotnyk
    enyhén szólva komolyan segítettek ebben a körülmények, de azért örülök. persze evés közben jön meg az étvágy, mert egy kicsit sajnálom, hogy nem volt még plusz egy kör :-)
  • Met
    szedd szét nézd meg, ha jól csináltad meg annó szerintem csak wd40 kell a potinak
  • B Lori
    Igaz hogy egypár pályán jobb lenne pláne a ha szuk de azt is el lehet hibázni és az még szerintem veszélyesebb mert ha viszacsúszika pályára azt szerintem nehezebb elkerulni.
  • 72TSanyi
    A nyáron felújított Momo kormányom pedálja megint elkezdett szemétkedni. Pedig a játék indítása előtt ellenőriztem, akkor még jó volt. Aztán a verseny egyetlen sárgája után fogta magát, én nem volt max gázom. Zöld alatti pitelések alkalmával usb gépből kihúz/visszdug mutatványokkal átmenetileg rendbejött, de sajnos csak átmenetileg.
    Elengedte volna a ragasztó a potmétert?
  • bcs78
    Én rohantam beléd hátulról. Bazi nagy füst volt, lassítottam, és megpróbáltam átjutni. Azután mikor túljutottam a füstön 1x csak ott voltál előttem és szépen kiforgattalak. Bocs.
  • sajoati
    igy aztan Lori szep gyozelmet aratott, gracc neki, meg robotnyiknak is a top3-ert!! :)