51527
-
B Lori #44161 én is,ha más nem a váltógond hamar elvenné a kedvet,és oszintén szólva nekem is,mert amúgy se nagyon szeretek road pályákon kanyarogni de ha elszál egy sebesség akkor már semmi élvezetet nem találok benne.
Valahogy úgy látom hogy a keddi napnak már semmi értelme nincs,Sanyinál szerdán 8-an voltunk.....a péntek is siralmas,így nem csoda ha megunják hisz a NASCAR lényege a tomeg nem F1 stílusba ures pályán nyomni. -
#44160 hát azt kétlem :) -
Toya #44159 Fúúú, de hihetetlen mértékben utáltam ezeket a TransAm modokat. Éppen ezen a pályán volt, hogy egyszer leütöttem az autó elejét és beállt a motor :D -
72TSanyi #44158 Korrekt, nekem tetszik! A téliszünetben a keddi versenyeken bepróbálkozhatnák újra ezzel a moddal, hátha többen fantáziát látnak ennak a modnak a reinkarnációjában!
-
IzI #44157 Teliszunetbe lesznek versenyek? -
#44156 koszike, majd kiserletezgetek, bar nem NASCAR video ugyben. :) -
#44155 Annyira azert nem extra, csak gyorsban, a hatterben keszult;) Latszik is rajta, bent maradt a vegen fel perc "semmi", meg egy rossz efekt amitol beszaggatott (plusz a hatterben toltottem, dolgoztam, stb.):))
Efektek. Nem titkos mert ez sem extra:)
Szaturacio minusz, kontraszt plusz, glow kozepes, motion blur (na ebbol nem jo az asszimetrikus gausian, mert szerintem attol szaggatott be;D).
-
#44154 áááá, Alex ezeket nyomd be GTR fórumokra is meg minden :))
plííz (vagy már bent vannak.)
plusz az effektekről egy privit lécci-lécci nem akarom lenyúlni a munkásságod esszenciáját, de plííz!
-
#44153 már pusztán a képek is kedvet csinálnak!!! -
#44152 "Meg mindig" egy kis kedv csinalo, talan valaki ismet kedvet kap hozza;))
NR-Calssics_-_TransAm_-_LagunaSeca_-_Race.wmv (12Mbyte)
-
#44151 Jah, hogy már ki van tiltva.... -
#44150 Miért? Különben mi lesz? -
#44148 Nem jott meg, szerintem megint elakadt valahol;( Re: vagy probald priviben. THX! -
72TSanyi #44147 Kiléptem a játékból. Ennyi volt a gyak.... -
B Lori #44146 Kossz de már elkuldte Sanyi is -
#44145 Nekem megvan átküldjem?
Én most töltöm le a modot. -
B Lori #44144 IP is kellene privátba :)) -
72TSanyi #44143 Aki jön Sebringre és nem lenne meg a pálya, az a köv. linken töltheti le:
Sebring_GTP -
B Lori #44142 Volna egy kérdésem azokhoz akik kedden szándékoznak részt venni a versenyen hogy nem lenne-e jobb esetleg más road pályán menni,lenne 2 javaslatom is.....vagy csak én tartok attól hogy egy kort se tudok normálisan megteni? -
B Lori #44141 Kuldj nekem is IP-t,már letoltottem és ha sikerul az install akkor lehet benézek bénázni egy kicsit 8-ig :)) -
#44140 Alex nyilatkozat ment emailben. -
#44139 5Mbyte/darab;) Kiveve Bullrun, az 10Mbyte;) Ha ennel is kisebb, akkor gaz;) De Extran vannak, vagyis RightClick/SaveAs. -
72TSanyi #44138 Megvan, ezek valójában html fájlok lennének. Ha át vannak nevezve html-re akkor már megtalálható bennük a valós link, amivel leszedhetők.
Thx, Alex! -
#44137 kattints rá, aztán external link, ne mentés másként -
72TSanyi #44136 Valami gixer lehet, nagyon kicsik a fájlok...... -
#44135 A regi szep idok emlekere, nehany NR-Classic:) Nem hotlapok, csak oromautokazasok;))
- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Bullrun.wmv
- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_RoadAtlanta.wmv
- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Portland.wmv
- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_TroisRivieres.wmv
-
72TSanyi #44134 Ma este 18-tól én indítok GTP1.1 servert Sebring pályával. Aki rendelkezik eredeti cd-vel, az tud jönni gyakorolni, sőt kötelező! :D -
#44133 Ma nem indit valaki szervert?Nem nyomunk egy versenyt? -
IzI #44132 De ha nem mesz le vonal ala es ugy mesz akkor 1,veszelyezteted a masikat 2, mogotted levo kenytelen rosszabb iven menni ezzel lassul+ha szorosan jon mogotte mas le se tudja reagalni mivel masik mogul nehezebb kilatni.Szerintem az en verziom nyer :) -
#44131 Ezúton is Gratulálok Lórinak és Robotnyknak a szép versenyzésért!És meg kell mondani Met is nagyon szépen ment ma!Nekem közöm nem volt ma a 2. helyhez (elsumákoltam egy cserét) és a közös gyakorlás és a Sierrázás ellenére nagyon görcsösen akartam ma -de nem ment-.Nekem is megfordult a fejembe a pedál meg a kormány meg minde...de mindent rendben találtam bennem volt a hiba.Ha még 100 métert kell menni csak 3. vagyok. -
#44130 Ha eppen nem "alszom" es itthon vagyok, akkor fel szoktam tenni;) -
#44129 seventh?! óvok!! -
#44128 Nah, ez most gyorsan felkerült.
Hmmm... T Sanyi - spotters reporting: seventh gear lost. Állat -
#44127 - Eredmenyek fent vannak az oldalon.
- Latom tobben voltak bent, mint amennyi pass-t kiosztottam;) Majd kellene valami visszajelzes, hogy ki, miert, hogy, meddig, stb., meg persze a mail-ek, hogy majd el tudjak szamolni MoZso-nak. THX! -
#44126 enyhén szólva komolyan segítettek ebben a körülmények, de azért örülök. persze evés közben jön meg az étvágy, mert egy kicsit sajnálom, hogy nem volt még plusz egy kör :-) -
#44125 szedd szét nézd meg, ha jól csináltad meg annó szerintem csak wd40 kell a potinak -
B Lori #44124 Igaz hogy egypár pályán jobb lenne pláne a ha szuk de azt is el lehet hibázni és az még szerintem veszélyesebb mert ha viszacsúszika pályára azt szerintem nehezebb elkerulni. -
72TSanyi #44123 A nyáron felújított Momo kormányom pedálja megint elkezdett szemétkedni. Pedig a játék indítása előtt ellenőriztem, akkor még jó volt. Aztán a verseny egyetlen sárgája után fogta magát, én nem volt max gázom. Zöld alatti pitelések alkalmával usb gépből kihúz/visszdug mutatványokkal átmenetileg rendbejött, de sajnos csak átmenetileg.
Elengedte volna a ragasztó a potmétert? -
#44122 Én rohantam beléd hátulról. Bazi nagy füst volt, lassítottam, és megpróbáltam átjutni. Azután mikor túljutottam a füstön 1x csak ott voltál előttem és szépen kiforgattalak. Bocs. -
#44121 igy aztan Lori szep gyozelmet aratott, gracc neki, meg robotnyiknak is a top3-ert!! :)