NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibronk

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

sajoati
a suzuki osszefoglaloja fent van (link) az lfs forumon, esetleg erdemes ott is megkerdezni...

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Csinálgatok egy Clio modelt rFactor alá, aki kiváncsi Norbi Proexes Cliojára, hogyan néz ki modelezve, az nézzen át az rFactor fórumba.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Franko, errol en is lemaradtam😊 Van aki ma nem dolgozott (vagyis mar tegnap)?!😊)))))) Ha meg van valakinek, erdekel engem is;P THX!
Cowek
vazz engem is behívtak dolgozni :-(

http://www.f1-info.hu/

HaZso
Kicsit késõn reagáltam, remélem, felveszi valaki :-)

Cowek
<#eljen><#worship>

sport2 nekem is van
felvegyem, kell valakinek?

Janusz

DTap
22.15 Sport2

Cowek
Mikor ismétlik?

JuanG
thx!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Ma 18.15 Sport1 Clio-Kupa!

Felrakom a HSW-re majd ha lesz egy kis idõm 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

HaZso
Itt már tényleg nem lehet elég dícsérõ szót találni!
<#worship><#eljen><#eljen><#worship><#eljen><#eljen><#worship>

Prezsi
Kérdezd meg tõlük miért. Lehet, hogy megsértettél valami jogot esetleg kalózfilmnek nézték a mûved? <#eplus2>

Sajoati te meg egy született író vagy 😊

sajoati
áá, méér nem jöttél?? jó futam volt, és a létszám is viszonylag korrekt.

hepin nekem is 4-es el, futamon minden ok.

(egyébként meg mindenkinek: köszönöm, köszönöm, micsoda remek közönség. 😊)

DTap
Futamon nekem sem (bemelegitésen elment a 3.ez valszeg önhiba),Janusznak elment a 4. futamon másról nem tudok.

El is felejtettem kérdezni hogy volt-e valakinek gondja a sebességváltóval mert nekem most nem.

lac coo
Te tényleg nagyon jól írsz !!!!! Nagyon nagy grat !!!!<#worship><#worship><#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Ez a Gotzenburg jo kis palya, csak hat dolgoznom kellene... <#idiota><#zavart1>
még egy viszonylag eseménytelen versenyröl is kurvajól írsz! <#worship>

DTap
Ez a kedvesatw ismet törölt...

DTap
Nagyszerü az irás Ati!

Cowek
<#eljen><#eljen>

DTap
Nézd meg a "szobáját" és megmondom ki vagy!<#eljen>

Remek, grat! <#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Tihy
ez haláli <#taps><#eljen><#worship>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
aszta, koszi! 😊 (kellett is mert jo kesve sikerult osszehozni :-/ )

sajoati

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Most kivetelesen gyors voltam😊)
http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=news_more&ids=1149614961
sajoati
Javasolt hallgatnivaló: Izzy Stradlin -- 117 degrees (mondjuk)

Dodge Save Mart 175
Infineon Raceway, 2006.06.02.

Sejtettük, hogy nem fog sikerülni, hogy nem fogunk tudni rajthoz állni az Infineon Raceway-en. Pedig a mezõny az idei egyik legnagyobb volt, visszatérõk, újoncok, a bajnokság ilyen-olyan erõvel fénylõ állócsillagai, sokan érkeztek Sonomába. No igen... Sonoma nincs közel, Friscótól északra pár tíz mérföld, de Michiganbõl ideérni kamionnal lehetetlen. Al Malone, a sofõrünk bevállalta. Nem kellett volna hinni neki. Tegnap telefonált, hogy lesittelték gyorshajtásért, az autónkkal pedig a seriff indul a helyi dirt track versenyen. Al-t kirúgtuk, a seriffet feljelentettük, a valamelyikkel szimpatizáló csapattagoknak meg Bodega Bay-ben foglaltunk szállást. Bodega Bay arról nevezetes, hogy ott forgatták a Madarakat.

A maradék három-négy sráccal elugrottunk Santa Rosába (itt az Elemi Ösztönt forgatták), majd elvettünk pár VIP-jegyet magukat internetes újságíróként (mijaz?) bemutató húszévesektõl, és beugrottunk a kvalira.

KVALIFIKÁCIÓ, VIDÁM ÓRA (BEMELEGÍTÉS)

Meglepve tapasztaltuk, hogy Kiss Norbi és Prezsi a beharangozottaknak megfelelõen, de egy-egy új festéssel jelent meg, a Proex Motorsportot képviselve(?), és rögtön 1-2-t csináltak. (Azt a csapattagot, aki nem tudta, mi az az "1-2-t csinálni", elküldtük mûvelõdni a Sonoma Közösségi Házba. Itt forgatták a Sikolyt.) Szóval 1:13.342-õ lett a "pólós" idõ, Prezsi 1:14.247-et nyargalt. A bajnokság éllovasai közül HaZso elszúrta a kvalit, de a nagy porban nem láttuk, hogy miért. Mi még Izitõl is többet vártunk (11. hely, 1:18.199), Juan viszont átmenteni látszott remek formáját (5. hely, 1:15.213), elé, a top 5-be még Atesz és Toya fért be (3. és 4. helyen).

A bemelegítésen Kiss Norbi 7 századdal megdöntötte HaZso gyakorláson beállított szezoncsúcsát, 1:13.182-vel készült a futamra, de érdekesebbnek tûnt, hogy a 3.-11. pozíciók között 1.2 másodpercnyi differencia feszült, ami mindenképpen izgalmas csatákat sejtetett.

(Közben egy helyi szakács, Lonny Chapman megpróbálta elõadni a tudjuk-e-hogy-Sonoma-egy-indián-törzsfõnökrõl-kapta-a-nevét, mire elküldtük híres sonomai borért a Hop Kiln borászatba. Ott forgatták a Varázslatos Lassie-t.)

VERSENY

Idén még nem néztünk páholyból versenyt, de többet nem is fogunk. Na nem azért, mintha unatkoztunk volna, ámbátor tény, hogy éles kontraszt húzódott a kezdeti körök kaotikus eseményörvényei és a versenyközépi pitkiállások utáni magányos körözések között. Többen ezt a nincs-sárga szabálynak tulajdonították, egy kisebb csoport tüntetést is szervezett, de utóbb lebuktak: fizetett statiszták voltak, akik csak vágóképnek kellettek a tv-rendezõnek.

Az elsõ körben számolatlanul pörögtek-forogtak a kollégák: rögtön a rajtot követõen Janusz vetette autóját Met elé, akit még TD is eltalált (Met meggyõzõdve, hogy a Pace Car nem akar a pitbõl rátenni még egy lapáttal jó
dolgára, megfontoltan odébbállt), majd Atesz csúszott egyet a célegyenestõl nem messze, ezt tetézve Pete Silver olyan szerencsétlenül siklott ki a pályáról, hogy egyenest a keresztbeállt 47-esbe szállt, aki nem sokkal (pár
száz méterrel) késõbb föl is adta a versenyt. (Valahol az elején esett el a dimbes-dombos kanyarokban Juan is, aki azért visszaállt.)

Közben HaZso tört elõre rémisztõ tempóban, a 8. körben 11 helyet javítva startpozíciójához képest már a dobogó aljáért elõzte Toyát. Az egyszeri nézõnek kicsit olyan érzése támadt, hogy túl elõzékenyek vele a többiek, de ez egy örök dilemma a "lassúak" számára: megéri-e föltartani a jóval gyorsabbat, rontva ezzel saját köridõinket is, magunkra húzva a mögöttünk jövõket, vagy hagyjuk elszaladni, feladva a versenyszellemet és nem utolsó sorban egónkat?

Ezalatt a mezõny komótosan autózott... és veszítgette el a fokozatokat. Met, TSanyi, Kiss Norbi, BLori, stb. számolatlan pilóta autója rakoncátlankodott váltóilag, a nézõk õket jobban sajnálták tán még a fél óra után füstölõ motorral kiálló Janusznál, vagy a "rizsföldet" gyakran vizitelõ Pete Silvernél is. (A mellettünk ülõ kínai, Chen Qi hívta rizsföldnek az aszfaltcsíkon kívül elterülõ vidéket; de mindent... "Nézzé, nézzé, a Janusz, meg a Bcs kiment a rizsföldre!")

A 20. kör környékén kezdõdtek meg a pitkiállások. No végre, esemény! Az élrõl sajnos Kiss Norbi és Prezsi is kiállt (az a fránya váltó, mindkettejüknél), utóbbival HaZso biztosan jót harcolt volna, így viszont a nap fénypontja a 32. körben a Pásztor István elõadásában tartott pitakrobatika-produkció volt. Történt ugyanis, hogy a 39-es autó oly' sietve igyekezett a pitbe, hogy a szûk, falakkal övezett pitroad-bevezetõn keresztbeállt. Ez önmagában is nagy mutatványnak tetszett, tekintve, hogy az említett útszakasz alig szélesebb
egy autónál, a visszatolatásos manõverezés azonban még ennél is mókásabbnak hatott, le is amortizálta vele a kocsi hátulját.

A közönség nem maradhatott sokáig vidám, hiszen PásztorI ezzel elvette az örömöt, hogy a publikum egy dobogós helyért folytatott ádáz versengést követhessen, így nem volt meglepetés, amikor egymástól jól elszeparálva látták meg a kockás zászlót a pilóták -- 56 kör, cc. 72 perc után. A top 5 végsõ sorrendje: HaZso, Toya, Pumy, Tihy, TD. Jellemzõ, hogy a 3. egy, az 5. már két kör hátrányban ért célba.
Hála az égnek, mi ezt már akkor tudtuk, amikor még a futam végét se láttuk, hiszen kalózvideón kijött az egész: a 076-os rajtszámú TD készített egy remek, Days Of Thunder zenés klippet a sonomai viadalról. Megtekintése erõsen ajánlott! (És ezáltal a pálya is elmondhatja magáról: a HNR 2006 Infineon klippet itt forgatták.)

UTÓSZÓ

Kilencedikén Daytonába megyünk. A legénység jó része odaveszett: a bodega bay-ieket végzetes kimenetelû balesetsorozat érte, miután beálltak statisztálni a Madarak remake-jébe, néhányan pedig Jack London Beauty Ranch-ét mentek meglátogatni, ahol egy beszélõ kutya addig tartotta õket szóval, míg otthagytuk õket. Hiszen vár Florida, Daytona Beach, 90 fok, 23 mérföldnyi fehér homokos tengerpart, és ahogy a webkamerát nézem, az életmentõ hölgyek miatt érdemes lesz egyszer-kétszer elhasalni a szörffel. Ja igen, lesz verseny is. Daytona!

Superspeedway! Ennél többet azt hiszem nem kell mondani...

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Gotzenburg-Ring, 24 kor, FAST
Sajoati CTS festést sehol nem találok,létezik?

húúh 😄 elég fura.. baromi erõs a kocsi és csomószor túl nagy gázt adok...hát ezt még gyaknom kell 😛 de jó játék amúgy

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Jah, van egy bérelt szerver, azért van a tagdíj. Viszont maszekban is szoktak lenni versenyek, igaz, azok nem akkora létszámmal....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Thx!

persze hogy uncsi volt mert szinte mindenki az elhagyott fokozatokat kereste,és egyesek Grönholm-ot megszégyeníto stílusba számomra felfoghatatlan idoket produkáltak 😊)

ti ilyen fizetõs szerveren toljátok?😛 vagy vki hostol épp?!

Ma sima FAST beállítás lesz.
ALEX!!! Ismét ment a szokásos eredményeket tartalmazó email!!!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
😊)

gyertek minél többen, ez fun pálya! (legalábbis én szeretem.)
múlt kedden is annyira lehangoló volt az alacsony létszám...

közben megnéztem Infineont. csak nekem tûnt kicsit uncsinak? elején volt eksön, meg minden, de sárga nélkül nagyon széthúzódott a mezõny. azért volt pár díjnyertes move. 😊

Fix és nincs sárga......errol jut eszembe hogy mara meg nincs setup!

PuMy
Jól emlékszem, hogy CTS-en custom setup van és nincs sárga?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

De nem is sok helyen kapják díjként,de azért o is tudja hogy kell fogni 😊))

én meg aszittem, hogy hülye vagyok, hogy van két kormányom (kell egy cserekormány is, ugye). most már tudom, hogy annyira nem vagyok hülye <#taps>

a sisakot felteszed versenyek alatt? <#bohoc>

sajoati
jahogy... azért ilyen teniszütõsen se fogják sokan a gitárt.😊)

óh köcc! müxik 😛 tök poén😄 neten hogy lehet? csak direct?

sajoati
nem, azokat csak nem tudtam hova tenni. (no hely momentán, van még pár kacat a szobámban.)

BLori: a Sharks az szenhozé. a Nashville az Predators. 😊

na megyek, megnézem Infineont, mit bénáztatok nélkülem. 😉

Met
sisakban és gitárral az öledben szoktál versenyezni? <#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae