51527
-
#44201 hello...hogy lehet neten versenyezni? -
B Lori #44200 http://www.gar07.com/
Ez Sajoati-t és csapatát lehet érdekelni fogja :) -
B Lori #44199 Azért várd meg a hivatalos választ hogy lehet-e kulombozo rajtszám :) -
#44198 Fuuu tudod milyen volt mennem kellett volna még egy kört tutti meghalok. Ezért megvártam a célegyenesbe Toyát és ahogy ő beért bementem utánna. És igy sporoltam vagy 6 percet. De egyébként nagyon király ez a pálya tegnap mentem rajta elösször de nekem nagyon tetszik. -
#44197 Az kár akkor csak a cts-rakom be. Remélem senkinek nincs ilyen...CTS
Alex ha van időd rakd fel léci!! Thanks -
B Lori #44196 Én nem ettem csokit,mégis majdnem kipróbáltam hogy hányásmentes-e a billentyuzet -
B Lori #44195 Izé,a pit az ott volt jobb oldalt a célegyenesbe -
B Lori #44194 Szerintem nem lenne gond ha más a számod,sajna Busch szériát nem használunk. -
#44193 Van két festésem a Buschoz és a Truckhoz. Az a kérdés hogy nem baj-e az ha cts-be és buschba 98-as számmal mennék? Cup meg 83. Igy játszottam offline és nem igazán lenne kedvem átszámozni őket 83-asra bazi nagy melo lenne. -
#44192 Akit érint: hétvégi Sebringgel kapcsolatban néhány infót kaphatok? Vagy már tudni valamit a szervezésről? -
#44191 köszi, legenda vagy! ;) -
#44190 Esetleg csinálhatna Sanyi vagy vki majd egy szervert Nürburgringen AD67 moddal is - valahogy ez jobban passzolna sztem... csak hogy megnyugodjon a lelkem, hogy végig is tudok menni és tudom, hol a pit -
#44189 Több videosávot nyitsz, és azután az egyes klipeket átméretezed, meg elmozgatod. -
#44188 ha valaki meg tudná mondani hogy kell vegasban egy képre több kis avit tenni (mint bcs nemrégi videójában vagy többeknél pl. Toyánál is volt ilyen), annak hálás lennék. :) -
#44187 és te miért nem nyomod velünk? -
72TSanyi #44186 ja igen, kénytelent akartam írni! -
#44185 Edzésen egy 8 perces kör alatt 3 tized a különbség
Jól nyomtátok srácok -
72TSanyi #44184 Ez nem volt egy eccerű futam. Képtelenség megjegyezni ennyi kanyart.
Képtelen voltam kilépni idő előtt, hogy nehogymá' nekem kelljen nyilatkoznom Hazso helyett! -
#44183 HNR Mixed Cup, CTS, Nurburgring 1970
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#44182 Ez jo volt.. Igaz a végére olyan rosszul lettem hogy hihetetlen az utolsó körbe megálltam mert aszitem leokádom a monitort. Nem tudom miért volt ez,de biztos hogy nem a pálya miatt. szerintem a csoki a bünös wazzzzz....
Na mind 1 jó volt sziasztok!! -
B Lori #44181 végre nem azt kell olvasni hogy 1 emberrel kevesebb -
B Lori #44180 Huhh,már nem bírtam továb valahogy így forog a fejem :) -
#44179 - Lehet;)
- Igen, az. -
#44178 És ez melyik Nürburgring?
az 1970-es ami fent van a HNr oldalon vagy valami más? -
#44177 Lehet jönni tömegnek? -
Toya #44176 Ja elindítottam :)
Nürburgring 8 kör, No damage. -
#44175 Szerver megy:) Toya irja a reszleteket (gondolom):) -
#44174 Hát srácok mától teljes jogú HNR tag vagyok.. Igaz ezen a héten még nem indulok mivel most szedem le a Nurburgringi pályát. Pénteken meg dolgom van. De ha tudok jövök.. Ugyhogy Green green green!!! -
#44173 benne vagyok mindenben, Lori, a GTP-ben allithato a rezges, ha jol emlekszem, h mennyire razzon!
a -
B Lori #44172 Akkor van esélyem 2 korre is -
B Lori #44171 Néha lehetne online is saját hostal mint ahogy Sanyi csinálta a GTP-vel,egy rovid versenyt csak úgy pl. lehetne a V8 MOD is...ezt a GTP-t már kidobtam mert rosszul vagyok a pattogásától :)) -
#44170 Csak poen volt es esetleg kedvcsinalo offline-hoz;) Online nem volt valami nepszeru:)) Nekem speciel tetszik, a megjelenes ota fent van, neha megyek egy-egy rovid versenyt offline:)) -
B Lori #44169 Az nálunk kedd hajnal -
#44168 régen már próbáltam, még sérülés nélkül is nehéz végigmenni. egyszer.
a kedd amúgyis monday night football :) -
B Lori #44167 Igen,kipróbálhatod :)) -
#44166 Sajóati a liga regése.
-
Toya #44165 Ki lehet rakni bármit. Ha valaki megírja szépen, akkor Alex, Pumy vagy én is kitudjuk rakni.
Most kedden tuti ki lesznek kapcsolva a sérülések. -
#44164 Nagyon kevesen vagyunk már. :(
Toya, a hsw főoldalra nem lehetne kirakni egy hírt, hogy van nálunk "felvétel" ? -
#44163 a hosszún mentek? -
B Lori #44162 Holnap is a Nurburgringen valószinuleg a 3 emberbol 2 nem fejezi be az elso kort hacsak nem kapcsoljuk ki a sérulést