51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • irlindy
    hello...hogy lehet neten versenyezni?
  • B Lori
    http://www.gar07.com/
    Ez Sajoati-t és csapatát lehet érdekelni fogja :)
  • B Lori
    Azért várd meg a hivatalos választ hogy lehet-e kulombozo rajtszám :)
  • gordon 24
    Fuuu tudod milyen volt mennem kellett volna még egy kört tutti meghalok. Ezért megvártam a célegyenesbe Toyát és ahogy ő beért bementem utánna. És igy sporoltam vagy 6 percet. De egyébként nagyon király ez a pálya tegnap mentem rajta elösször de nekem nagyon tetszik.
  • gordon 24
    Az kár akkor csak a cts-rakom be. Remélem senkinek nincs ilyen...CTS

Alex ha van időd rakd fel léci!! Thanks
  • B Lori
    Én nem ettem csokit,mégis majdnem kipróbáltam hogy hányásmentes-e a billentyuzet
  • B Lori
    Izé,a pit az ott volt jobb oldalt a célegyenesbe
  • B Lori
    Szerintem nem lenne gond ha más a számod,sajna Busch szériát nem használunk.
  • gordon 24
    Van két festésem a Buschoz és a Truckhoz. Az a kérdés hogy nem baj-e az ha cts-be és buschba 98-as számmal mennék? Cup meg 83. Igy játszottam offline és nem igazán lenne kedvem átszámozni őket 83-asra bazi nagy melo lenne.
  • Giovanni #44192
    Akit érint: hétvégi Sebringgel kapcsolatban néhány infót kaphatok? Vagy már tudni valamit a szervezésről?
  • sajoati
    köszi, legenda vagy! ;)
  • HaZso
    Esetleg csinálhatna Sanyi vagy vki majd egy szervert Nürburgringen AD67 moddal is - valahogy ez jobban passzolna sztem... csak hogy megnyugodjon a lelkem, hogy végig is tudok menni és tudom, hol a pit
  • bcs78
    Több videosávot nyitsz, és azután az egyes klipeket átméretezed, meg elmozgatod.
  • sajoati
    ha valaki meg tudná mondani hogy kell vegasban egy képre több kis avit tenni (mint bcs nemrégi videójában vagy többeknél pl. Toyánál is volt ilyen), annak hálás lennék. :)
  • Metwork
    és te miért nem nyomod velünk?
  • 72TSanyi
    ja igen, kénytelent akartam írni!
  • Cowek
    Edzésen egy 8 perces kör alatt 3 tized a különbség
    Jól nyomtátok srácok
  • 72TSanyi
    Ez nem volt egy eccerű futam. Képtelenség megjegyezni ennyi kanyart.
    Képtelen voltam kilépni idő előtt, hogy nehogymá' nekem kelljen nyilatkoznom Hazso helyett!
  • Alexease
    HNR Mixed Cup, CTS, Nurburgring 1970
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • gordon 24
    Ez jo volt.. Igaz a végére olyan rosszul lettem hogy hihetetlen az utolsó körbe megálltam mert aszitem leokádom a monitort. Nem tudom miért volt ez,de biztos hogy nem a pálya miatt. szerintem a csoki a bünös wazzzzz....

Na mind 1 jó volt sziasztok!!
  • B Lori
    végre nem azt kell olvasni hogy 1 emberrel kevesebb
  • B Lori
    Huhh,már nem bírtam továb valahogy így forog a fejem :)
  • Alexease
    - Lehet;)
    - Igen, az.
  • gordon 24
    És ez melyik Nürburgring?
    az 1970-es ami fent van a HNr oldalon vagy valami más?
  • bcs78
    Lehet jönni tömegnek?
  • Toya
    Ja elindítottam :)
    Nürburgring 8 kör, No damage.
  • Alexease
    Szerver megy:) Toya irja a reszleteket (gondolom):)
  • gordon 24
    Hát srácok mától teljes jogú HNR tag vagyok.. Igaz ezen a héten még nem indulok mivel most szedem le a Nurburgringi pályát. Pénteken meg dolgom van. De ha tudok jövök.. Ugyhogy Green green green!!!
  • sajoati
    benne vagyok mindenben, Lori, a GTP-ben allithato a rezges, ha jol emlekszem, h mennyire razzon!

a
  • B Lori
    Akkor van esélyem 2 korre is
  • B Lori
    Néha lehetne online is saját hostal mint ahogy Sanyi csinálta a GTP-vel,egy rovid versenyt csak úgy pl. lehetne a V8 MOD is...ezt a GTP-t már kidobtam mert rosszul vagyok a pattogásától :))
  • Alexease
    Csak poen volt es esetleg kedvcsinalo offline-hoz;) Online nem volt valami nepszeru:)) Nekem speciel tetszik, a megjelenes ota fent van, neha megyek egy-egy rovid versenyt offline:))
  • B Lori
    Az nálunk kedd hajnal
  • robotnyk
    régen már próbáltam, még sérülés nélkül is nehéz végigmenni. egyszer.
    a kedd amúgyis monday night football :)
  • B Lori
    Igen,kipróbálhatod :))
  • Met
    Sajóati a liga regése.
  • Toya
    Ki lehet rakni bármit. Ha valaki megírja szépen, akkor Alex, Pumy vagy én is kitudjuk rakni.

Most kedden tuti ki lesznek kapcsolva a sérülések.
  • Met
    Nagyon kevesen vagyunk már. :(

Toya, a hsw főoldalra nem lehetne kirakni egy hírt, hogy van nálunk "felvétel" ?
  • robotnyk
    a hosszún mentek?
  • B Lori
    Holnap is a Nurburgringen valószinuleg a 3 emberbol 2 nem fejezi be az elso kort hacsak nem kapcsoljuk ki a sérulést