NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
INC Hamlin
(ebben a szabályrendszernek is nagy jelentõsége van, pontozás (h nem a 'winner takes it all' van), lucky (mindig van remény) dog 😊, stb.)
no és hosszútávon úgyis kiegyenlítõdik a balszerencse/túlzott mák. 😊
Endure, in enduring grows strong...
ilyen szerintem road pályás versenyben kevés van, fõleg, ha nincs sárga zászló. itt viszont a legváratlanabb pillanatban történhet valami... valami váratlan. 😊
1. Megörököltem tõled a szokásos net problémát, ami a tavalyi szezonba nálad rendszersen volt. (Most már tuti, hogy telefonálhatok, hogy jöjjön ki valami matávos szaki, hogy megnézz mi a franc van)
2. Vagy 30 körrel a rajt után a hang bekresselt a gépemen. A hangokat duplán hallottam (ezt a sebességváltáskor kellett leginkább észrevenni. Fogtam magam, és a pitkijárónál félreállva nomtam egy resetet a gépem, de csak 3 kör hátránnyal tudtam visszajönni a játékba.
3. A gagyi Momo kormányom fogta magát, és teljesen más Force tulajdonsággal müködött, ráadásul erõsen jobbra húzott. 2x is kihúztam az usb csatlakozót, de attól sem jött rendbe sajnos. Ebbõl lett is egy sárga a megcsúszásom miatt, ami miatt bocs még1x.
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Én sem értem, én nem szoktam ilyeneket csinálni, megdöbbenve állok magam elõtt is. <#nemtudom>#nemtudom> Már el sem kellett volna indulnom ezen a futamon sem, üldöz a balszerencse a futamokon ebben a szezonban, mint ahogy az életben is. Így is sok futamot kihagytam már, ha elindultam akkor meg be sem fejeztem.
Most is a rajt elõtt egy perccel sikerült kivágnom a házban az áramot, amikor a ventillátorral egybeépíttett kislámpámat akartam megcsinálni ami vacakolt. Mire visszajöttem már 5 kör hátrányom volt. Az esetnél is csak a sárgánál akartam visszavenni egyet, de elnéztem a 3-as kanyart és elszálltam. Egyébként sem sokat értem volna vele, mert úgysem tudtam volna ledolgozni a versenyen már ezt a hátrányt. Azt hiszem erre a szezonra fel is adom, nem erõltetem ami nem megy. Így kizárom a balszerencsét is, meg hogy ilyen hülyeséget csináljak mint most. Sok sikert Mindenkinek a folytatásban...
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Egyelore olyan "ISI-s", "rFactor-os"😉 De meg nem igazan hasznalhato a program hianyossagai es hibai miatt (AI, zaszlok, szabalyok, Pit stb.).
OFFTOPIC leszek elõre is bocsi.
Valaki kipróbálta már a Rfactor Stockcar modját ?
Tapasztalatok ?
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Csak mondom, hogy az elsõ 3-4 helyezett idejét ne vedd figyelembe 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(ha sokan vagyunk, nem is pittelek, épp hogy sárgaközelire ment le a gumim, a kocsi meg viszonylag ép maradt, pl. pit(+repair) után 41.0xx-t mentem vele.)