51527
-
#44241 na, megjött a másik bolytos lábbeli :PPPP -
#44240 Én csak 7 óráig érek rá, de addig számíthattok rám feltétlen!
(ha kell :-)) -
#44239 Lehet.. Majd kipróbálom. Azokat amiket mondtál. Gondolom online nem kell neki annyi mindent mentenie. -
A Pitu #44238 Köszi.
Sikerült leszednem az 1.0-t (370MB) -
B Lori #44237 Feltételezem hogy te eddig az offline versenyeket vetted,ezért csináltam egy próbát,míg az 50%-os másfél órás online Atlanta verseny 10 autóval nálam 90 MB korul van addig 10%-os 19 perces offline verseny 42 AI autóval 65 MB ami 50%-nál 320 MB replay-t jelenthet és ez csak a verseny,ha nem volt bekapcsolva az a torlés akkor még tobb lehet,valószinu ezért rovidítti meg neked automatikusan a felvételt :) -
IzI #44236 Nekem is felveszi allitas nelkul akar 3oras anyagot is -
#44235 szia, 1.1 csak eredeti cd-vel megy, 1.0-t próbáld becserkészni valahonnan, az tán még jobb is. -
A Pitu #44234 Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy elinduljon a GTP V1.1?
Felraktam a progit (persze nem dobozos), ráraktam a V1.2.0.1 peccset, ráraktam a V1.2.0.1 NoCD exe-t és GTP módban mindíg kidob a játékból, ill. ha kívülről indítom kéri az eredeti cd-t.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#44233 Értem.. Kösszi akkor megpróbálom.
Nekem most jelen esetben ugy rögziti a dolgot hogy a versenyeket kb 10-20 körtől tudom vissszanézni. Azért tartottam furcsának mert Alex felrakott a multkor egy 3-óras replayt. És ezt szeretném elérni hogy hasonló mennyiséget tudon tárolni. -
#44232 semmit nem allitottam soha, es eddig meg mindig fel tudta venni az egesz futamot, ha volt eleg hely a vinyomon... -
B Lori #44231 core ini-be van a replay résznél van ilyen hogy
replayMemoryOverride=0
ez kB-ba van megadva ha pl. 64 MB-ot akarsz engedélyezni akkor 65536 (64MB x 1024KB/MB) kell beírni a 0-a helyett ha 200 MB-t akkor 204800 stb.
Viszont ez fugg attól is hogy mennyi memóriád van és ha tobbet adsz akkor nem fog mukodni,úgyhogy kisérletezni kell vele,én nem próbáltam csak olvastam!!!
Azt nem tudom hogy az edzések rogzítését kikapcsoltad-e,ha nem akkor a player ini-be így kell kinézni a kovetkezo sornak
[Misc]
clear_replay_each_session=1
ezzel azt éred el hogy amikor átlépsz pl. a practice-bol a a kvalira akkor kitorli a rogzített anyagot vagyis a practice végén megnézheted és el is mentheted de ha tovább lépsz akkor eltunik,így a versenyre ures lesz a memoria és a végén csak a versenyt tudod megnézni,ezáltal tobb helyet nyersz a versenynek és lehet hogy felveszi végig. -
72TSanyi #44230 Hát ez jó kérdés... nekem defaultból visszanézhető az egész. Legalább is bajnoki futamonknál még nem jelentkezett hasonló probléma. -
#44229 A játékba hol lehet azt beállitani hogy a replay az egész futamot mutassa? Nekem kb 1-órát tud max. Szeretném feljebb rakni. -
#44228 nem röhög...mert aztán tényleg nem jövök -
72TSanyi #44227 -
#44226 szólj a nejednek, hogy kicsit később mosogatsz el, csak nem kell megint a kanapén aludnod :P -
#44225 Hát....lesz este egy kis program, de igyekszem -
72TSanyi #44224 Az Endurance futamosok figyelmébe:
mail-be küldtem a levlistán érkezett programot, US Eastern time-ban megadva 8:30 am-kor kezdődik a practise, szóval 6 órás időeltolódással számolva 14:30-kor kezdődik számunkra az éles bevetés! -
72TSanyi #44223 Thx. Poénos, eddig a leghosszabb verseny a 12 órás volt, amin indultunk. Ráadásul az is itt, Daytonában. :) -
72TSanyi #44222 Jah, én leszek. Egyébként levlistán még nem közölték a részletes programot, de valóban, a weboldalon biztos szerepel..... -
B Lori #44221 North Carolina State Fairgrounds ezt a pályát próbáljátok ki :) -
B Lori #44220 Igen,ez olyan sima Mod mint az 88-as. -
#44219 Hát én csendben gyorsan leszedtem és felraktam ezt az 1970-es mod-ot. Vezetés közben még hagyján, de a replayt nézve isteni klassz Starsky és Hutch érzés fogott el. Naon teccik, bár ezen a Plymouthon az a hatalmas szárny valami iszonyat ronda (gyorsan váltottam is Fordra). ;) -
#44218 Kösszzziii::: És ez mükszik irott gémmel ugye? -
B Lori #44217 Azért próbáld ki mert picit mégis más meg grafikailag is jobban passzol a 87-es autókhoz. -
B Lori #44216 http://www.thepits.us/files.html
Ehhez elég sok szép retro pálya készult amik modosított ini-vel nagyon élvezetesek mert amúgy ez is a CTS fizikát használja,nekem nagyon tetszik :) -
#44215 Jahhh az nem nagy különbség. Annyi nem számit. -
B Lori #44214 Nem,a célvonal a másik egyenesbe van. -
#44213 Ez igen és honnan lehet ezt letölteni? -
B Lori #44212 http://www.thepits.us/gallery/GN-1970 -
#44211 Ezt a forditott Darlingtont hogy értsem? Mentek rajta a másik irányba? -
#44210 Nem tulajdonképpen. Az ötlet abból indult hogy kéne nekem egy aero autó.
És ugye csinálnom kell egyet. Ezért ugy gondoltam hogy leszed az egész carsetet és választok egyet és átalakitom. De amikor leszedtem akkor elkezdett járni az agyacskám, és most itt vagyunk.
Felölem nyomhatjuk online. Az a 70-es mod az mi erről nem is hallottam.
-
#44209 Nagyon kösszi!!! Rendes vagy. -
B Lori #44208 Csak nem Labonte régi autójától kaptál kedvet egy kis nosztalgiához?Esetleg online is kipróbálhatnánk az AI-ik ellen,vagy ha lenne kedved a 70 Mod-ot is :) -
B Lori #44207 Ha azokra gondolsz amik más vonalvezetésuek voltak mint az org. pályák a játékba akkor Atlanta 1997 és Richmond Fairgrounds kell,plussz a hiányzó North Wilkesboro és Riverside,valamint a fordított Darlington.
North Wilkesboro
Richmond Fairgrounds
Atlanta 1997Riverside International Raceway
Nemrég toltottem fel HaZso-nak a 85-os Darlingtont mert ez jelenleg nem található,viszont az AI nem mukodik tokéletesen.Darlington 85
bónuszba kapsz egy felújított Infineon-t is :)) -
#44206 Letöltöttem a netről a 87-es carsetet az aerohoz. az átnevezgetésen és sorba rakáson túl vagyok. Nem tudnátok megmondani hogy 87-ben melyik pálya milyen volt? Elszeretném késziten a 87-es naptárat. Arra lennék kiváncsi hogy melyik pályát épitették át és hogy szerintetek lelehet e szedni valahonnan a régit. A válszt előre is köszzi
-
#44205 Az igaz hogy ez nem NASCAR. A NASCAR az amit te irsz. ugyhogy egyett értünk. -
B Lori #44204 Szépen meg van csinálva és van egy kulonleges varázsa de nekem se kedvem se idom megtanulni.....én inkább Darlington-ba szeretem a falat centizni :)) -
#44203 csak úgy vagy velünk?
ha csak úgy akkor a Sierra szerverén de ahhoz kell eredeti game, velünk meg így -
#44202 jóóóóóhogy! :)
Gio + többiek: http://www.sscarace.com/
itt vannak infók, szeritem ugyanúgy lesz, vagy du. 6-tól vagy 4-től.
mindenki tud jönni? (én igen.)