51527
-
Toya #44281 Hát gyakorolni azért ne gyakoroljon, mert így is harmadik lehetett volna...Szóval Dénes a rajttal megvárunk persze, de ne gyakorolj PLS! :D -
#44280 Fairplay is van a világon... -
B Lori #44279 Ha már így tortént akkor egyszer még jobban eltolhatnánk a kezdést is hogy valamennyit tudj gyakorolni. -
#44278 Hát igen ez elég rossz.. Végülis ugyis a serverért felelössek döntenek. És Toya azt irta hogy jövőhéten lesz az ismétlés. Ugyhogy sajnos igy lesz. Remélem akkor ráérek. -
Toya #44277 Mindenki elolvashatta a szabályokat amikor jelentkezett és el is fogadta azokat.
Ez le van írva a szabályok között feketén-fehéren (elnézést piros-fehéren), így nem lehet téma hogy ki járt rosszul és ki fog rosszul járni. -
B Lori #44276 Tényleg,akkor feleslegesen tortuk a fejunket :)) -
72TSanyi #44275 lesz ő is, hamarosan -
#44274 gyerekek jó lenne hamarabb összejönni, mint a verseny, készülődjetek meg minden, kemény lesz a Sebring, Gio real life-ozik szó nekünk kell helyt állni mivan Cowekkel valaki tud valamit hárman meg kéne hogy legyünk metál és ok lesz minden!! -
#44273 Valakinek sehogy nem lesz jó-igy most pl nekem a legrosszabb én buktam a legtöbbet-de az újrafutásra is csak késöbb tudok jönni-eleve hátrány... -
72TSanyi #44272 Jaja, ez a legkorrektebb eljárás..... -
Toya #44271 Erre konkrétan vannak szabályok a HNR bajnokságban, így a versenyt a következő pénteken megismételjük. -
#44270 Mivel én nem értem rá tegnap. És hallom milyen ugy volt ezért én azt mondom játszuk le ma este vagy valamelyik nap. És ha valakinek nem lesz jó az az eredmény akkor legyen a leszakadási elötti állapot a bajnoksági tabellán, és akkor játszottunk egy jót. Ha viszont ez jobb lesz akkor legyenek ezek az eredmények, amik az uj futamon keletkeztek. -
#44269 Szetrintem vegyük a leszakadáskori állapotot végeredménynek. Tekintsük mondjuk eső miatt idő előtt véget ért versenynek. ;) -
#44268 Hogy öszinte legyek ezt nem értem. -
B Lori #44267 Én még javasolnák olyat is hogy a helyezések megmaradnak és mindenki kap 175 plussz a bónusz pontot,vagy csak attól a helytol ahol az elso szervert elhagyó végzett.pl a 4-ik és attól lefelé mindenki 160 plussz akinek van bónusz.
Persze én konnyen beszélek mert nincs vesztenivalóm így szivesen mennék újra is még akkor is ha rosszab helyen végzek,nekem elég ha az emlékeimbe megmarad az eredményem :)) -
#44266 Gondolkodtam rajta,hogy mihez lehetne kezdeni az ilyen esetekben:
3 variácó van:
-elfogudjuk,hogy ez van és marad (pár embert érint az eredmény +/-)
-újrafutjuk (esetleg teljesen más eredmény születik/más résztvevőkkel)
-vagy elfogadjuk a leesések elötti állapotot (tekintettel arra,hogy a táv jelentös része megvolt és külsö körülmény miatt fulladt kudarcba a verseny-mint pl a valóságban az esö)
Nemtudom pontosan mennyire lenne más a sorrend mivel,hogy a replayem is csak az utolsó 30 körtöl van meg.Mondjatok véleményt pls(aki résztvett azoktól szivesem venném).Sajnos idén a második verseny amin ilyen probléma lépett fel. -
B Lori #44265 Sajnálom nagyon hogy ez lett mert kurva jó verseny volt pedig az edzésen nem ment jól de aztán rájottem hogy "Atlanta-san" megyek és a végére megtaláltam a helyes ívet :) -
#44264 Nalátod nekem ez új hir (ilyen idegállapotban voltam).Akkor gratula mindkettötöknek! :-D -
B Lori #44263 Kossz....csak az a nyócvaneggyes.....:)) -
#44262 Én is Chellos vagyok-"mint minden problámás emberke".Nemtom mit lehetne tenni.Az idei évem egyik legjobb versenye szállt el (túlvoltam az utolsó cserén is a 3. hely biztosnak látszott)...No comment...
Nem vigasztal a ujrafutás sem-se nem jó az idöpont és aztsem hiszem,hogy a mai teljesitményem megtudnám ismételni.Asszem az "Unlucky Dog" cim ma az enyém.
Gratulálok Lórinak!"Szép munka volt-szép munka!" -
B Lori #44261 Felolem is lehet még egy Texas :)) -
B Lori #44260 De ha nem indulsz akkor nem is lesz :) -
#44259 short trackeken még a 1,5/2eseknél is több tanulnivalóm lenne, szinte semmi gyakorlatom nincs. -
Toya #44258 De miért ne indulnál a többi futamon? -
Toya #44257 Chello -
#44256 jelentem chello, és szakadtam -
#44255 én chellos vagyok -
#44254 A téonlájnos adslesek makkantak le a szerverről? -
#44253 sajnálom a szerver gondot (?), mert meglepően jól ment addig, karc mentesen (na jó, a féltávos pit az gyalázat volt mondjuk) :)
egy texas-rerunban mindig benne vagyok, mert a többi futamon már nem valószínű hogy indulok.
az elengedéseket ezúton mindenkinek köszi, a keyt nem mindig értem el. -
Toya #44252 Én biztosan újra futnám, mert érdemtelen a 4.helyem -
#44251 Akkor ez most re lesz futva? -
#44250 Sorry! Most ertem haza;( -
#44249 THX! -
#44248 megoldva -
#44247 Majd ha lesz jelaszavam, jövök -
#44246 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Texas, 167 kör, FAST2 -
#44245 rebellion of henpeckeds? -
#44244 Alex! Küldtem mailt a befizetésről -
#44243 Szerinted is verjük meg? -