51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    sok sikert srácok!
  • Cowek
    HSW NR Light csapat 6 órás endurance futamát itt tudjátok követni:
    NRTV Program
    A pálya térképe
    A szerver címe:
    67.106.77.109
    port: 6800

a ligáról info itt is van: SSCARACE
  • Tihy
    nem kell megkérni, nem nagyon szoktam :D
  • B Lori
    Ne is mond,nekem is az eggyik szemem sírt Atlanta-ba.......viszont itt már nincs min gondolkodni a szabály világosan kimondja mit kell tenni.....az otleteket inkább a jovo évre kellene megfontolni és módosítani a szabályt.
  • Toya
    Atlantában valszeg valami szerver hiba volt, mert az ha jól tudom mindenkinél jelentkezett. Ez most kifejezetten egy Chellos szünet volt néhány másodperc erejéig.
  • B Lori
    Atlanta-ba is volt ilyen eset hogy eltuntek az autók,már majdnem kiléptem amikor visszajottek....nem lehet esetleg a szervernél is valami gond?
  • Toya
    Mondjátok, hogy hülye vagyok de én nem akarok abból előnyt kovácsolni ha a másiknak rossz. Nehogy már azért legyek én a negyedik mert előbb tudtam csatlakozni a szerverhez mint Dénes...
    Vagy megelőzöm a pályán vagy semmi értelme az egésznek.
    Tudom Tihy is így gondolkodik és Zso sem szereti az olyan győzelmeket amikor egy csomóan elhullanak...
  • B Lori
    Hát ez remek, ha visszatérsz akkor is adhatsz sárgát,az nem gond ha mennénk a pit-be,hisz bármikor lehetett volna baleset és a szakadásért igazán senki nem felel,ez benne van a pakliban,mint ahogy írva volt ez lenne az eso :))
  • Toya
    Nekem van ilyen hatásköröm és sárgát is tudnék adni, de hát ugye éppen a leesők népes táborába tartoztam :P
    Az igazi gond a sárgánál, hogy mindenki menne a pitbe és ez szintén felborítaná az addigi versenyt...

Nem sok ilyen eset volt eddig amúgy, hogy futamot kelljen ismételni a szolgáltató hibája miatt. Évekkel ezelőtt az A1 Ringen mentünk újra egy CTS futamot, mert minden T-Online előfizető repült és a Chellonál sem gyakori az ilyen.
    Ez így tiszta...
    Amit én igazából sajnálok, hogy egy sárga nélküli verseny ment tönkre :(
  • B Lori
    gordon24 otlete is megfontolandó hogy ilyen esetbe megszakítani mintha eso lenne és piros zászló,ha túl vagyunk a felén akkor vége ha nem akkor újrafutnánk,folytatni is lehetne csak az megint kicsit bonyolult lenne de megoldható....a megismételt futamnak az a veszélye hogy mi van ha megint ledob valakiket akkor megint ismétlés?
  • gordon 24
    Végülis kettőt elbir. Csak az a baj hogy 4 van. Ráadásul az unokatesom játszik egy internetes játékkal. Szóval elég szar a helyzet de ez van. De megbeszéltem velük talán nem lesz sok gond belöle..
  • B Lori
    Ha kulso admint nem találunk akkor esetleg egypár embernek mint pl. Toya,Zso,Tihy lehetne ilyen hatáskore hogy beírná a chat-be mondjuk "admin sárga" akkor mindenki lelassulna mintha bent lenne a pace car és ez alatt visszavennék a helyuket,ha minden rendbe akkor meg elindítanák újra....az ilyen on akciók veszélyesek mert mi van ha én lelassulok míg a másik nem és baleset a vége.
  • IzI
    Azzal 2 gepnek mennie kene szerintem siman
  • sajoati
    ez igy van, en csak irtam bent egy otletet, es alulrol jovo nepi kezdemenyezes formajaban igyekztem is megvalositani. :)
  • gordon 24
    1024-mb/seces. Elvileg. T-onlienos. És korlátlan.
  • IzI
    Milyen sebes. neted van? Lehet az a gond.
  • B Lori
    Ezt verseny alatt admin nélkul elég nehéz megcsinálni,vagy te figyelted ki hol ált?talán ha mindenki bement volna a pit-be és úgy komunikáltunk volna kozbe az érintettek korbementek volna párszor és ha visszaált a rend mindenki ki a pit-bol és ujraindulni,de ez még így is elég bonyolult,ha egy emberrol lett volna szó akkor egyszerubb de akkor is kellene valaki aki ilyen esetbe dont és nem csak úgy beírja valaki.
  • sajoati
    annyira fáradt voltam, hogy nem számított, nem az élen autózom. ;) utóbbi két napban (péntektől nézve) alig 7 órát aludtam összesen.
  • gordon 24
    Hát igen... Mondjuk megbeszéltem velük arra az időre hanyagolják majd a netet. Msn az megy nekik. Ugyhogy dumálni tudnak de mást nem. Szerencsére megértik.
  • DTap
    valószinüleg ha az élen msz nem néznél replay-t 2 körig még ha bármi is történt :-)
  • DTap
    Sztem megfontolandó lenne,ilyen esetekben (ha nem a verseny elejéröl van szó) amit Lori is mond,hogy valahogy visszarendezzük a sorrendet.Erre korábban is volt kisérlet ugy "nemhivatalosan".De én már tényleg nemtudom...
  • IzI
    Az nem koser,nalam is osztva van igaz amikor jatszok akkor csak egy masik gep megy neha jol megis szivom amikor elkezdenek feltolteni :)
  • gordon 24
    Értem!! Hát arra valahogy nem vok kiváncsi.

Egyébként a netel nálam az van hogy roterrel van szétosztva 4 gépre. Ha bekapcsolom a játékot multiba. Szinte minden gépet blokkol. Olyan szinten hogy a netre sem tudnak felmenni. Ez természetes?
  • sajoati
    mondjuk én a 70. kör környékén ki akartam állni, azt hittem, kilöktem Gio-t, aztán néztem, néztem a replayt és úgy tűnt, mégse, ezért visszjöttem 4 lap hátránnyal. (2 a pit miatt + lassúságom miatt, +2 replaynézés miatt)
  • sajoati
    bakker, én meg azt hittem, 8. voltál, azért nem akartam még egy kört visszaadni.

egyébként én beírtam, el is jártam, a többiek is megtehették volna, csak szerintem megint "Talladega-külső ív" effektus lehetett, azaz ha valaki megteszi, akkor veszít vele, főleg, ha a többiek nem.

tán fogoly dillemának is hívják az ilyesmit...
  • DTap
    Nem a helyezzéssel van a gond hanem eleve 5-6 kör minusszal visszajönni esélyed sincs,hogy javits a helyzeteden.De nekem ugytün,hogy mindenki aki 2 cserére ment tulvolt a 2.-on aki 3-ra az meg még ugyis kiállt volna.
  • IzI
    Szemet dolog ez a internet:)
    En pl nemet ligaba elso helyen haladtam amikor is anyam elkezdett feltolteni kb 8mp-ig es erre a jatek adott egy kor hatranyt :) es sajnos nem volt sarga hogy visszavegyem.Elso gyozelmem lehetett volna
  • robotnyk
    Szabolcs, nem Sanyi :D
  • Toya
    Igen, kedden és pénteken mienk a szerver a többi napon F1C bajnokságokban indulhatsz mondjuk ha akarsz :)
  • gordon 24
    Miért kell várni jövőhét péntegig? Miért nem toljuk le akkoramikor mindenki ráér? Csak meg kell beszélni egy időpontot azt had szoljon. Vagy a server csak kedden és pénteken használhatjuk?
  • B Lori
    Nekem tetszik
  • Toya
    És ez mennyire reális szerinted Dénes amikor 5 körrel voltam a pitelés után?
    Úgy gondolom az 5.helyre valszeg beértem volna...
  • B Lori
    11 emberes futamot már egy hostal is meg tudnánk csinálni amikor mindenki ráér,vagy ez hulyeség?
  • DTap
    Akkor csak érdekességként:

1.Lori
    2.Hazso
    3.TD
    4.Illés Sanyi
    5.Tihy
    6.BCsabi
    7.Toya
    8.Met
    9.SajoAti
    10.TSanyi

• B Lori
    Ilyen esetekre egy admin lenne a legjobb megoldás,adott volna sárgát és szépen visszadta volna a koroket....találni kéne valakit aki ért is hozzá és volna turelme végégnézni a versenyt :))
  • Toya
    Én őszintén szólva nem tudom azt sem, hogy hányadik helyen álltam amikor ledobott a szerver, azt tudom hogy valakit éppen megakartam előzni és mindenki eltünt 2 kör erejéig, majd még ki is dobott a rohadt.
  • DTap
    Komolyra forditva nem akarom részletezni milyen "állapotban" esek haza...igy nem várok sokat magamtól.Örülök ha végig tudok menni.
  • DTap
    Tihyt is kérd meg erre! :-)
  • B Lori
    Be is kopizom ha valaki estleg nem találná :)

Abban az esetben ha az internetszolgáltató hibájából a futamon 5 versenyző nem tud indulni és/vagy futam közbe szakadnak le a szerverről, akkor az a verseny automatikusan újra megrendezésre kerül az adott bajnokság következő napján.
  • DTap
    Hogy mire gondolok tavaly asszem Pál Laci leesett a szerverről és az egész mezöny visszaengedte és akkor az nagyon tetszett,hogy kérés nélkül mindenki ugy látta jónak.