NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
egy darabig keresgéltem papucsos szmájlít de nem találtam 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Papucs <#vigyor2><#zavart1><#nyes><#vigyor5><#crazya>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Ha barátnõm engedi, és kibírja addíg nélkülem, akkor jövök <#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Értettem :-) Már intézkedem is <#buck>

gordon 24
Miez a függelemsértés?
Szó sem lehet róla!!! Tessék menni versenyezni!!! Magyarországot képviselnie kell a legjobbaknak. Mond le az utazást!!!<#nevetes1>

Downhill!!

PuMy
Oh, hogy sajnállak! <#vigyor>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Cowek
Én sajnos nyaralni leszek <#szomoru1>

sajoati
12 órás: akkor megleszünk 3-an? ééén, meg még ki??? AZONNALI VISSZAIGAZOLÁST kérek!!! 😊

de télleg. meg kell erõsíteni a jelentkezést, és úgy néz ki, hogy pl. TSanyi nem bizti, h netileg bírja a július 8-i dolgot. 😞

Endure, in enduring grows strong...

ja, a végén meg mentél mint az ördög. <#eljen>

az utolsó pittelés izgalmas volt <#taps>

Én az egészet ugy akartam de mikor már a lekorozés határán voltam feladtam az elveimet<#nevetes1>

Nagyon jó képek,de igazán akkor lennének tokéletesek ha az 51-es lenne ott elol keresztbe......nem tudnánk valahogy megeggyezni?

<#worship>

Nekem a felvezetõ körben a 2., majd a versenyben egy pitelés után 3. majd végül a 4. is elromlott. 1-es fokozatban max 79mph-val körözgetve mentem addig, míg top10-es nem lettem. Sikerült, úgyhogy egy jó versenyem volt! <#nevetes1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
én az elsö felét 4-ben mentem, mondom spórolok picit <#nezze>

Miko' összeraktam, a vastag szigszalagtól nem lehetett se max gázt, se max féket sem nyomni, ráadásul nem is állt vissza nullára egyik sem. Ekkor leszedtem a pedál hátulját, és elkezdtem bûvészkedni a tengelyre tekert szalaggal. Addig-addig sikerült tekergeti a szalagot a tengelyrõl lefele csévélés közben, mígy egyszer csak azt láttam, hogy kirántottam a már száradt ragasztóból. Nekem úgy tûnt, hogy valszeg a ragasztó nem is lepte be rendesen a potit, az volt a baj....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
a versenyrõl, elszállt a 4., hirtelen nem is tudtam mi az a furcsa hang és miért nem gyorsul a kocsi😊

Met
írtam, hogy 1-2 réteg szigszallag😊

légyszíves meséld el, hogy estek ki a potik, nem nagyon tudom elképzelni😊

Ha Met frankó pedálszerelési leírásából dolgozva munkálkodtok, akkor a következõket ne tegyétek: (Nekem pechemre sikerült <#vigyor3>)
- ne tekerjetek a pedál tengelyekre több rétegnyi szigetelõszalagot (a 3 már sok)
- ne hézagosan töltsétek fel ragasztóval a potméter fészkét, mert mire összeépítitek, kiesik a poti a ragasztóból
- ne felejtsétek el szilikonzsírt beszerezni, mert tényleg jó szolgáltatot tehet a súrlódó felületeknél
- ha a gumitalpakat felszeditek, akkor érdemes ideiglenesen teljesen eltávolítani õket, mert félig rajtahagyva hajlamos leesni róla, és akkor vadászni kell rá (én elvesztettem egyet)

Mnemomic
en sem tudok es nekem eredeti palya van elvileg csak egy nextel update van rajta. Az is gond?

Másold vissza az eredeti pályát a CD-rõl.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Az eredeti pálya nincs meg?

sajoati
!!NEM LEHET bejutni a szerverre!! (trackpackkk update van, de most mas a hibajelesneg, mint Daytona Nightnal...)

Endure, in enduring grows strong...

Akkor az rosszabb mint a fast2?<#ijedt>
ChevyG
bazzz, átgondoltad Te ezt a választ? (ja látom csak dolgozol bots😊)
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, New Hampshire, 150 kor, FAST
Alexease
Valszeg tavaly eredeti Fast volt.
Alexease
<#eljen><#worship>
DTap

DTap

Jol latod en se talaltam
Hát azt jól látod, viszont én úgy gondolom, hogy könnyebb piacot csinálni egy olyan játéknak, ami egy valós dologra épít. Miután az EA kezébe került a NASCAR sorozat játékészítõi licensze, az szerintem nagyban hozzájárult a Papyrus süllyesztõbe kerüléséhez. Így talán a konkurrencia miatt várható valami játékbeli javulás szimuláció terén.

Mnemomic
Hi!

Jól látom, hogy a mai futamra nincs külön fast2?

Metwork
Nemhinném, hogy a hivatalos csapat és versenyzõ nevektõl jobb lenne egy EA-s nascar "szimulátor"

I will use google before asking stupid questions.

ChevyG work
egy kicsi OFF, bár ha jobban belegondoltok annyira nem!

"Két cég kapta a hivatalos NHL-licencet
2006. június 20. 10:59, Kedd - Ötvös Tibor

Úgy tûnik az EA egyre nagyobb szeleteket veszít a játékipar képzeletbeli tortájából.

Elõször a James Bond-licencet veszítették el, most pedig az egyik legsikeresebb sportjátékuk, az NHL jogain kell osztozniuk. A jégkorong szövetség tegnap ugyanis bejelentette, hogy ezentúl az EA Sports mellett a 2K Sports égisze alatt megjelenõ hokijátékok is a hivatalos csapatok és sportolók nevével jelenhetnek meg.

Ez elég nagy érvágás az EA számára, hiszen eddig egyedül õ rendelkezett eme jogokkal, ráadásul a 2K Sports játékai jelentették a legnagyobb konkurenciát. Az EA legnagyobb elõnye eddig épp a hivatalos licencben rejlett, ám most fel kell kötnie a képzeletbeli gatyát. Remek kis versenynek nézünk elébe." -SG

Nah, most hamár így járt az NHL-el az ijjé, akkor nem lehetne a NASCAR-ral is????

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Cowek
<#eljen><#worship><#eljen>

DTap
A vasárnapi is letölthetõ már.

Alexease
THX!! <#eljen><#worship>
HaZso
<#eljen>

HaZso
<#eljen>

DTap
DTap
Felvettem elkezdem feltölteni...

MOMO kormány hekkerekhez lenne egy kérdésem: kiszedtem a potmétereket, de most hogy tenném vissza, azt látom, hogy a kettõ feliratozásában nem egyforma. Melyiket kell a gázpedálba, illetve melyiket a fékpedálba rakni?
(egyikre 10/3A/3C, a másikra 10/3A/3B van írva)

HaZso
Jaja, vegye fel valaki plss! :-)

lac coo
Ja, valaki berakhatná ismét , nálunk nincs sport1 ...

Szerk : de van , de azért vegye fel valaki 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Felveszi valaki? Sajnos nem leszek itthon :-(

DTap
sport1 ma este 21:00 Suzuki Swift-kupa!

Alexease
Nekem van, most megkerestem es beallitottam😊 Ha jol lattam ejjel ismetlik, Megnezem, felveszem, aztan kiderul mi az😉
Papailaca
Nincs véletlenül valakinek hálózat tv nevû csatornája? nekem volt, de már nem találom...
EGy grand prix nevû mûsort kellene capni. Ha valaki megtenné, megköszönném.
Grand Prix mûsor

Let\'s get ready to Rumble!