51527
-
#44361 szép :) -
B Lori #44360 Ez nem felelne meg?
-
#44359 Jaja!!. Szedd le a kocsim.. Alex még nem rakta fel sajnos de ha visszaolvasol ott van.. -
B Lori #44358 Akkor ma találkozunk -
#44357 Na akkor legyen ugy. A kocsin legyen az a festés és akkor ott is maradjon a 83-mas. Vagy majd lehet elszánom magm és átfestem. Csak az elég bonyolult. De mind1.
Szóval az a lényeg hogy akkor mindenhol egy rajtszám legyen. És akkor atruckba a festésemen egyenlőre más van. -
#44356 Igen, fel.
Igazabol csak egy rajtszamot lehetne valasztani, elsosorban a felismerhetoseg miatt. Bar lehet, hogy a tablazat keszitest is befolyasolja, de ezt nem tudom pontosan, azokat Toya kesziti. De ha csak az auton levo szam a fontos, a festes miatt, akkor lehet ugyan az a rajtszam, max az auton mas a festes:) Igazabol az eredmenyeknel, listaknal, info paneleken szamit, ahol a tobbiek informalodnak;)) -
#44355 Szia Alex!!
Mivel a másik topikban dumálunk igy tudom hogy gép közelbe vagy..
Na azt szeretném megkérdezni hogy a két kocsit amit beraktam feltudod rakni a hnr oldalra? Ja és igen azt ugy lehet hogy a Truckba más lenne a rajtszámom? -
#44354 Toya, majd icq-n beszéljünk picit -
#44353 -
#44352 -
#44351 Télleg!! Ez eszembe se jutott. -
#44350 orig pálya
Setup: Fixed
Versenytáv: 40% (107 kör) (from HNR webpage) -
#44349 Holnapi versenyről mit kell tudni? Hány kor eredeti pálya stb? -
#44348 valahol 3 és 25 között :) -
#44347 Alex-el beszélj -
#44346 Mennyien szoktak lenni egy versenyen? -
#44345 Kivel kell beszélnem szerverdijról? Befizetném,hogy tudjak én is nyomulni veletek! -
IzI #44344 Kosz -
B Lori #44343 Csak az gond hogy a hivatalos szabály nálunk más és azt megint nem lenne helyes figyelmen kívul hagyni és változtatni pláne a megtortént eset után. -
B Lori #44342 http://www.viido.com/en/index.php
azt azért megjegyzem hogy ez csak annyira legális mint a torrent,azon ez elven is mukodik :) -
B Lori #44341 Akkor jó,csak azért írtam hogy nem a játékba kellene a hibát keresni,ha pl. nem tudod a feketét letolteni akkor ott a pályával van a gond..... -
IzI #44340 Link vagy pontos cim?:) -
IzI #44339 Siman ha mar az egesz verseny alatt elso helyen vanszorogtam megerdemlem -
#44338 ez nagyon ritka eset Lori, a negyunk NASCAR RS2k3 palyafutasa alatt kb. 5-szor fordult elo ilyen, de lehet sokat mondok.
a valtohibakkal meg egyutt tudunk elni, es nagy elmeny vegigerni egy ilyen versenyen, vegigizgulni a tobbiekkel, stb.
emellett ilyen pofon utan szep dolog folallni. :) -
#44337 na persze, így könnyű nyerni -
#44336 Hát erröl beszélek én is-California után is ezt mondtam.Részemról is Gratula! -
B Lori #44335 Vagyis a hivatalos szabályt használják......amúgy grat :) -
IzI #44334 Visszaterve a szakadasokra.Ma volt egy hasonnlo eset egy masik ligaba ahol megyek csak ott nem a jatekosok szaltak el hanem a szerver:) es mivel futam fele megvolt igy utolso lap szamitott es en voltam akkor elol es igy nyertem:) -
A Pitu #44333 Abban tudnátok segíteni, hogy hol lehet (lehet-e egyáltalán) kikapcsolni a fékezés és gyorsítás hatására bekövetkező fejmozgást a játékban?
Előre is köszi.
-
B Lori #44332 Hát nem tudom de szerintem kár eroltetni ezt a tipusu versenyzést,ez a szim nem erre készult,jó szórakozás csak úgy nyomni egy ilyen versenyt mert jó a fizika de nem tétremenot mert csak az idegesség van vele. -
#44331 Így van és lehet szurkolni Montoyának :-D Amúgy nálam valamiért most nagyon szaggat, a múltkori atlantai futam viszont tökéletes volt... -
#44330 Nem tudom Tudjátok-e.. Akinek nincs kábelje.. Az interneten elérhető egy olyan Tv aminek az a neve hogy Tvuplayer ez ingyenesen tölthető a netről (legális) És lehet rajta nézni sok amerikai tv-t Többek között az NBC-t és a FOX-ot. Ugyhogy akit érdekel a NASCAR (nem csak játékban) az itt tudja nézni. Most éppen a BUsch series Phoenixi futam megy. -
72TSanyi #44329
Sebring_6hours_results
Az endurance futam uccsó köre -
#44328 Ja és akkor itt az aeros gépem ennek a rajtszáma ugyanaz mint a cup gépé. Tehát akkor csak a Truck lenne más az 98-as. Igy jó ???
-
#44327 azért g*nyóság az egész, mert valóban, most aztán ott voltunk. és az elsőt valszeg feljebb sorolták volna, szóval...
áááh. :( -
#44326 Ilyen nincs! Abszolút versenyben voltunk a 2-3. helyért. Ennyi pech után muszáj győzni -
#44325 Szia!!!
Szeretném megkérdezni hogy nem gond-e ha más rajtszámú autóval mek cts-be és aeroba? Ha nem baj akkor a cts automat lejebb már beraktam, feltennéd az oldalra? Elörre is kösszi a választ. -
#44324 Az anyukáját ennek a játéknak. Nem hiszem el. Azért ez nem túl igazságos. -
#44323 Basszus:( -
#44322 Ne keressetek, a hosszú egyenesben a 11. körben leállt a motor...
Hőmérséklet rendben volt, karc nélküli autó ledobta a hengerfejet.
Sajnos most már pechszériának hívhatjuk ami velünk törénik:
az első futamunkon az NR hibájából nem engedte letölteni a büntetésünket, így kizártak.
az előzőn csak az 1. sebességi fokozatunk maradt meg.
most meg egy egyenes közepén simán leállta a motor.