51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    szép :)
  • B Lori
    Ez nem felelne meg?

• gordon 24
    Jaja!!. Szedd le a kocsim.. Alex még nem rakta fel sajnos de ha visszaolvasol ott van..
  • B Lori
    Akkor ma találkozunk
  • gordon 24
    Na akkor legyen ugy. A kocsin legyen az a festés és akkor ott is maradjon a 83-mas. Vagy majd lehet elszánom magm és átfestem. Csak az elég bonyolult. De mind1.
    Szóval az a lényeg hogy akkor mindenhol egy rajtszám legyen. És akkor atruckba a festésemen egyenlőre más van.
  • Alexease
    Igen, fel.
    Igazabol csak egy rajtszamot lehetne valasztani, elsosorban a felismerhetoseg miatt. Bar lehet, hogy a tablazat keszitest is befolyasolja, de ezt nem tudom pontosan, azokat Toya kesziti. De ha csak az auton levo szam a fontos, a festes miatt, akkor lehet ugyan az a rajtszam, max az auton mas a festes:) Igazabol az eredmenyeknel, listaknal, info paneleken szamit, ahol a tobbiek informalodnak;))
  • gordon 24
    Szia Alex!!

Mivel a másik topikban dumálunk igy tudom hogy gép közelbe vagy..
    Na azt szeretném megkérdezni hogy a két kocsit amit beraktam feltudod rakni a hnr oldalra? Ja és igen azt ugy lehet hogy a Truckba más lenne a rajtszámom?
  • Met
    Toya, majd icq-n beszéljünk picit
  • gordon 24
  • Met
  • gordon 24
    Télleg!! Ez eszembe se jutott.
  • Met
    orig pálya
    Setup: Fixed
    Versenytáv: 40% (107 kör) (from HNR webpage)
  • gordon 24
    Holnapi versenyről mit kell tudni? Hány kor eredeti pálya stb?
  • Tihy
    valahol 3 és 25 között :)
  • Met
    Alex-el beszélj
  • djfuge
    Mennyien szoktak lenni egy versenyen?
  • djfuge
    Kivel kell beszélnem szerverdijról? Befizetném,hogy tudjak én is nyomulni veletek!
  • IzI
    Kosz
  • B Lori
    Csak az gond hogy a hivatalos szabály nálunk más és azt megint nem lenne helyes figyelmen kívul hagyni és változtatni pláne a megtortént eset után.
  • B Lori
    http://www.viido.com/en/index.php
    azt azért megjegyzem hogy ez csak annyira legális mint a torrent,azon ez elven is mukodik :)
  • B Lori
    Akkor jó,csak azért írtam hogy nem a játékba kellene a hibát keresni,ha pl. nem tudod a feketét letolteni akkor ott a pályával van a gond.....
  • IzI
    Link vagy pontos cim?:)
  • IzI
    Siman ha mar az egesz verseny alatt elso helyen vanszorogtam megerdemlem
  • sajoati
    ez nagyon ritka eset Lori, a negyunk NASCAR RS2k3 palyafutasa alatt kb. 5-szor fordult elo ilyen, de lehet sokat mondok.

a valtohibakkal meg egyutt tudunk elni, es nagy elmeny vegigerni egy ilyen versenyen, vegigizgulni a tobbiekkel, stb.

emellett ilyen pofon utan szep dolog folallni. :)
  • Met
    na persze, így könnyű nyerni
  • DTap
    Hát erröl beszélek én is-California után is ezt mondtam.Részemról is Gratula!
  • B Lori
    Vagyis a hivatalos szabályt használják......amúgy grat :)
  • IzI
    Visszaterve a szakadasokra.Ma volt egy hasonnlo eset egy masik ligaba ahol megyek csak ott nem a jatekosok szaltak el hanem a szerver:) es mivel futam fele megvolt igy utolso lap szamitott es en voltam akkor elol es igy nyertem:)
  • A Pitu
    Abban tudnátok segíteni, hogy hol lehet (lehet-e egyáltalán) kikapcsolni a fékezés és gyorsítás hatására bekövetkező fejmozgást a játékban?
    Előre is köszi.
  • B Lori
    Hát nem tudom de szerintem kár eroltetni ezt a tipusu versenyzést,ez a szim nem erre készult,jó szórakozás csak úgy nyomni egy ilyen versenyt mert jó a fizika de nem tétremenot mert csak az idegesség van vele.
  • HaZso
    Így van és lehet szurkolni Montoyának :-D Amúgy nálam valamiért most nagyon szaggat, a múltkori atlantai futam viszont tökéletes volt...
  • gordon 24
    Nem tudom Tudjátok-e.. Akinek nincs kábelje.. Az interneten elérhető egy olyan Tv aminek az a neve hogy Tvuplayer ez ingyenesen tölthető a netről (legális) És lehet rajta nézni sok amerikai tv-t Többek között az NBC-t és a FOX-ot. Ugyhogy akit érdekel a NASCAR (nem csak játékban) az itt tudja nézni. Most éppen a BUsch series Phoenixi futam megy.
  • 72TSanyi

Sebring_6hours_results
    Az endurance futam uccsó köre
  • gordon 24
    Ja és akkor itt az aeros gépem ennek a rajtszáma ugyanaz mint a cup gépé. Tehát akkor csak a Truck lenne más az 98-as. Igy jó ???

• sajoati
    azért g*nyóság az egész, mert valóban, most aztán ott voltunk. és az elsőt valszeg feljebb sorolták volna, szóval...

áááh. :(
  • Giovanni #44326
    Ilyen nincs! Abszolút versenyben voltunk a 2-3. helyért. Ennyi pech után muszáj győzni
  • gordon 24
    Szia!!!

Szeretném megkérdezni hogy nem gond-e ha más rajtszámú autóval mek cts-be és aeroba? Ha nem baj akkor a cts automat lejebb már beraktam, feltennéd az oldalra? Elörre is kösszi a választ.
  • gordon 24
    Az anyukáját ennek a játéknak. Nem hiszem el. Azért ez nem túl igazságos.
  • Alexease
    Basszus:(
  • Cowek
    Ne keressetek, a hosszú egyenesben a 11. körben leállt a motor...
    Hőmérséklet rendben volt, karc nélküli autó ledobta a hengerfejet.

Sajnos most már pechszériának hívhatjuk ami velünk törénik:
    az első futamunkon az NR hibájából nem engedte letölteni a büntetésünket, így kizártak.
    az előzőn csak az 1. sebességi fokozatunk maradt meg.
    most meg egy egyenes közepén simán leállta a motor.