NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
A New England-i nyilatkozatoknál szerintem Pásztor István mondandója Tihy-hez került.

Tihy
Köszi Neketek is! 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

BSZ Tihy!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
BSZ Tihy!!! 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
Köszi!

attól még álmos is voltam, az nálam alapállapot 😊

Hogyis ne! Pont elõzõ héten fogadtam meg, hogy amíg a pályán vagy, addig nekem sem szabad pitre mennem. Bevált! <#vigyor2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Sanyi nyert pedig már félig a páholyba éreztem magam de kiszúrt velem és o se ment ki a pibe <#ravasz1>

BSZ!
Így már érteheto hogy miért,és én meg azt hittem álmos vagy <#nevetes1>

Tihy
óóó hogyne, többet mentem keresztbe, mint hosszába 😊

Tihy
Köszi Mindenkinek!

Bsz

HaZso
Boldog Szülinapot Tihy! 😊

sajoati
bsz Tihy! Karjalában nyertél legalább? 😊

Endure, in enduring grows strong...

Boldog Szülinapot Tihy!

gordon 24
Én is csatlakozom BSZ!!! Tihy.

Downhill!!

Jo majd zorgess meg ha nem irok vissza akkor lehet epp korozgetek😊
este icuka

Boldog szulinapot Tihy

Pisti:Hendrik Gerhardt honnan tud rolam ?😊Talan van 1 lista a szabad versenyzokrol vagy mivan?😊Meg jott mail elfogadtak a nevezest de azon belul van valami oldal(VMS banking center)Ott kell valamit csinalni ?
Boldog Szülinapot, Tihy! <#integet2>

Alexease
Boldog Szulinapot!!
Boldog szülinapot, Tihy!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Mnemomic
Boldog Szülinapot!

DTap
Boldog szülinapot Tihy!

Metwork
BSZ Tihy !

I will use google before asking stupid questions.

Alexease
KOSZI!
HaZso
De igen, Nem voltam itthon az utóbbi napokban, most sikerült csak feltöltenem, SORRY...! Alex, tedd be légyszíves!
Karjala cts setup

Mióta van custom setup? Ezt nem inkább fixed-del kellene futni?

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Karjala, 24 kor, Custom!
Tihy az én mondókám mondja New Hampshire-ben, Red meg Daytonában nyilatkozik valami ode nem illöt. <#email>

Alexease
Melyik melyikkel? <#wow1>
robotnyk
van valakinek valami ötlete, hogy az aero moddal miért esik le olyan gyalázatosan az fps, ha már 3-4 autó a képernyõn van? cts bírja a 15-20at is simán.
kicsit össze vannak kavarodva a nyilatkozatok a szájton <#nezze>

ez tényleg jó lenne!

petesilver
Istenem, ez szebb lenne, mint egy álom: Villeneuve a NASCAR felé kacsingat A Bulletinben nyilatkozta, lesz Red Bull csapat, NASCAR+Villeneuve+Red Bull !!!! Eszméletlen lenne a mindenit, de tudnám tolni a szurkolást 1000L !!!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

DTap
Gondoltam rá én is (de arra gyakorolni is kellne...) de ki ne hagyjátok emiatt.Vki biztos beugrik az utolsó pillanatban.

Met
ha kedvem van és kell, megyek
tudod én döntöm el saját magam...<#mf2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
naaa...ne a szád járjon, gyere versenyezni <#mf2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
mit sajnálkozol?
nem lennél papucs nem lenne semmi gond 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
<#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Fel8-tol 10-ig nem leszek mivel versenyem van.
sajoati
no, mivel csak Gio meg én lettünk volna 12 óráson, ezért nem tudunk indulni, 2 fõre én nem vállalom. az izgalmas közvetítést persze mindneki nyomon követheti a www.rlmtv.com-on.

Endure, in enduring grows strong...

délután megnézem, este leszek icukán is.

Az erdekelne legjobban hogy melyik verzios kentucky lesz hetvegen mert forumba linkeltek valami beta-t de van azon kivul 1 masik fajta is es hat vonalvezetesuk kicsit kulonbozik egymastol😊Nincs kedvem rossza keszulni😊
Pisti mikor leszel online?😊
Kosz,jobb is mint a tavalyi bajnoke😊Majd beszelnunk kene valamikor
Jaja, nekem is feltünt! <#taps>

Kösz Dini! <#integet2>

DTap
Úgy tünik mintha ez a piros autó sokat lenne elöl mostanában? (Grat Pisti!<#worship>)

DTap

DTap