51527
-
#44482 Akkor ITT megtalálható két rockingham-i 88mod setup (fast2 és egy saját) amivel el tudnám képzelni, hogy menjünk ma... A pálya annyira nem jön be nekem, na nem baj, majd jövő héten megyünk máshol :-D Próbáljátok ki, melyik lenne jobb versenyre! -
#44481 Ha esetleg tudna valaki egy karcos plexi felületet linkelni azt nagyon megköszönném. Egyszerűen nem találok ilyet sehol. -
#44480 Oké, rendben. Na én meg kikapcsolom a gépet, már szétmegy a fejem. Akkor holnap. Sziasztok!!! -
B Lori #44479 Van,de majd holnap nézem mert most dolgozok,surgosen be kell fejeznem valamit :) -
#44478 Van Motors tv-d? Most megy a Busch futam!!! Azt nézem. -
#44477 Jó!! Legyen. Nekem megfelel. Az a lényeg hogy jövőhétre kell jól leegyeztetni. (persze ha nekem sem jön közbe és nektek se semmi) -
B Lori #44476 Ha AI-t akarnánk ahhoz elosszor kellene egy beállított car set is a szerverre,ha 3-an leszunk akkor nyomunk 2 rovid versenyt esetleg 2x kopással...én továbbra is azt mondom legyen Rockingham 88 Mod-al. -
#44475 Jó oké!! Akkor legyen valami jó. De én mindenképpen valami nem cuppal mennék és oválon. Döntsétek el. Nekem jó akármi. Csak menjünk!!!! És mondom ha kevesen vagyunk akkor rakunk be AL-t ugy is izgalmas. -
B Lori #44474 Nem az ASA más széria ennek Hooters ProCup Mod a neve de ez szintén BGN fizika csak a muszrefal más meg a kerék grafika valamint tartalmazza a 2003-as festéseket.
Mivel már holnap kedd kevés az ido ezért lenne egyszerubb olyat használni amit nem kell telepíteni,a tobbirol elosszor kozvélemény kutatást kell csinálni hogy mi az ami érdekli az embereket és ahogy látom nem vagyunk sokan akik eggyáltalán jonnének kedden,ha mást akarnánk ahhoz a pályákat a szerverre is fel kell rakni stb. -
#44473 Nem már rájöttem.. Szedem le. Na akkor mi lesz? Holnap sietek haza és akkor még tudunk dumálni. De ha csak 3-an leszünk akkor is menjünk. Majd rakunk be AL-t. -
#44472 Legyen akkor az Usar. És akkor valami jó Short tracken. Egyébként ennek a Modnak ez a Neve:asa2004? -
B Lori #44471 Igen és a változtatott 70-es pályákkal valóban jó a feelingje és elég nehéz vezetni is :)) -
B Lori #44470 Mivel az IROC is BGN fizikát használ én inkább akkor a Busch szériát használnám vagy ha lenne rá érdeklodés akkor a kedvenc USAR Mod-al nyomhatnánk kemény short track versenyeket,még kedvcsinálót is szereztem hozzá USAR -
B Lori #44469 Mivel úgy néz ki 3-an leszunk én az Aero-t javasolnám Rockingham-be,ezen nem mentunk az idén és ez a Mod passzol oda :) -
#44468 Ja csak annak az a baja hogy nem törnek az autók. Illetve nem látszik hogy törnek. Tudom ez nem a legfontossabb szempont de azért szükséges. -
#44467 Ez ha jól olvasom 2 hét múlva fog megjelenni? Az 1.1 verzió is qrva jó, nagyon feelinges. -
#44466 Én ugy néz ki tudok jönni. És én ugy gondolom hogy vagy Truckkal vagy Iroccal menjünk. ha Iroccal akkor Daytona Road, vagy lehet oval is hiszen azok ugyis kevesen vannak.? Ha Truck akkor mondjuk valami rövid ovál. Mitomén Phoenix vagy Richmond, ilyesmi. Ehhez mit szólnátok? -
#44465 Na akkor aki jönne holnap versenyre, döntsétek el, hol menjünk és mivel, mert akkor reggel csinálok setupot... -
#44464 Alex email ment. -
#44463 THX!
Hát ha megkapom a választ amit várok, megyek is a postára, aztán ha lehetséges pénteken szerenék rajthoz állni....de a verda marad a régi City Chevrolet ez meg jó lesz fun-nak. -
B Lori #44462 Nekem is bejon,ezt télen ki kell próbálnunk pénteken is hogy tobben legyunk egy módosított pályával,felolem még road is lehet sérulés nélkul de oválon is élvezets :) -
B Lori #44461 Szép...de még szebb lenne ha azt jelentené hogy versenyezni is fogsz ezzel -
#44460 jól néz ki amúgy :) -
B Lori #44459 Kossz...akkor a másik hozzászólást is pls.
-
B Lori #44458 Akkor így http://www.thepits.us/board/viewtopic.php?t=7704 -
#44457 szóval mi lesz 2 hét múlva?:) -
#44454 Köszönöm szépen!!! -
B Lori #44453 Pálya keresésre ez a legjobb oldal...a road résznél megtalálhatók a GTP pálya linkek is http://www.nr2k3tracks.com/n2k3tracks.html -
#44452 Tud valaki GTP mod-hoz letölthető pályákat BHMS-en kívül? -
IzI #44451 Igen:) -
#44451 Már melyik? A Tvuplayer? Tök jól mükszik én azon nézem. Persze mindjárt kezdi az ABmoteurs és akkor áttelepülök a tv-elé. -
IzI #44450 Megy megis csak. NBC adja? -
IzI #44449 Pont ilyenkor nem megy a tv-s oldal -
#44448 igen -
#44447 Igen.. Most kezdődik a verseny. A 29-dik helyről rajtol -
#44446 Montoya ma debütál NEXTEL Cup-ban? -
#44445 Elég jó grat. -
Ilyen is lesz?!:))
-
#44443 Elképzelhető :-)
-
#44442 Komoly!! Valamikor megnézem majd.