NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha kamerat hasznalsz felvetelnel (fenykepezo vagy rendes video kamera), es nem hasznalsz CCM-et, eredeti hangot, akkor belassithatod felere a visszajatszas, ugy megdurvabb motionblur lesz benne😉))
Es ha "kameras" felvetel, neha erdemes elore hatra mozogni akcioknal - persze, ha fix fokuszos - igy neha eletlenedik, olyan mintha fokuszalna neha (kamu melyseg ellessegnek nem az igazi, de mivel az ember mindig a fokuszban levo autot figyeli, azert nem olyan rossz😉.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amcsi, Angol es egyebb helyeken szinte "alanyi jogon" lehet letolteni mindent, valami olyan "elcsepelt" (<#idiota>#idiota>) cim alatt, hogy: "Az informacio szabadsaga" <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota> Ez nalunk is mukodik, 4-8000 Ft-ert az uzletekben😊)))) Pl. ilyenek vannak, tobb szaz oldalas konyvek, NEM warez, hivatalos oldal, evente uj kiadasokkal! Es persze vektorosan, PDF-ben😊
Aki mar volt kint, nem tudja esetleg, hogy orzott bicikli tarolo van a Hungaroringen? Valszeg hulye kerdes, mert nem hinnem hogy lenne, de vannak meg csodak😉)))
tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.
tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.
I will use google before asking stupid questions.
Ha sokan kerik akkor csusztathatunk, de ha nem, akkor nem kavarunk be. Igy is ugy is kevesen vagyunk, az egyebb nyari elfoglaltsagok miatt.
de miert kavar be a 22-kor kezdodo futam a HUN GP-nek?
Endure, in enduring grows strong...
Nem inditok meg szavazast a HNRF-en, de azert ide irja be mindenki a velemenyet, hogy elore tudjunk tervezni. Amugy felolem is csusztathatunk.
Endure, in enduring grows strong...
I will use google before asking stupid questions.
thx elõre is.
Remélem elõbb-utóbb Alex is frissít majd, addig ez marad :/
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Mint mar irhattam, tobb dolog sem tetszik igazan rajta, es/vagy szokni kell (termeszetesen a TM-hez viszonyitva;D), de most az FFB-vel is "gondjaim" vannak😉 Bar az erejevel nincs gond, de mintha nem lenne olyan reszletes/pontos mint a Thrustmaster (ami meg logikus is lehetne, mivel - ha jol tudom😉 - a TM az FFB "szabvany orokose"). Pontosabban: mintha kozepallasban, nem igazan lenne "rendes" FFB?! Mintha holtjateka lenne. A kormanynak, mint kontrollernek nincs gondja, az a tesztben es a jatekokban is latszik, csak az FFB tunik "lazabbnak" a kozepe fele. Pl. ha a TM-mel egyenes uton, kozepallasba belementem egy "katyuba/uthibaba" - elsosorban rF - akkor az bemozdult, rantott stb., ez meg meg sem moccan?!
A Profiller reszet meg nem nezegettem a kormanynak, talan ott is lehet valamit szoszolni.
THX!
(megjöttem nyaralásból, valahogy vissza kell rázódnom az életbe <#crazya>#crazya>)
http://www.f1-info.hu/
mi az hogy "kellett" nem jösz többet?
Mission Impossible 2010: PRO Class
A kormany reszevel nincs gondom, bar szokni kell, de pedalok annyira gyengek, hogy alaig-alig erzem oket, nem tudok finoman adagolni, rajta tartani a laban, szinte azonnal blokkoltam mindig;( Minden fekezes kulon izgalom volt😉
Nem tudom milyen a tobbi Logitech, de ha ez "supernek" nevezett DFP ilyen, hat nem tudom...😉 Erosen tervezem a G25-ot, bar keves a bizalom, foleg ezek utan.😊 Remelem a Logitech nem csak "felkapta" a divatos 3 pedalt es a H-Pattern-t, es osszerakjak mint "jatek" kormanyt, vagyis ilyen "muanyagos", "konzol style-ban"?! Remelem, ha mar agyon dicserik, nem ilyen lagy rugos pedalok lesznek, es nem kisujjal valthato "palcika" valto😉))
Mission Impossible 2010: PRO Class