NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Akkor meg jo hogy nem azt a reszt vagtam be, amikor a vegen meghal Bruce Willis😊)))
Alexease
Szerintem igy is tokeletes!
De ha kamerat hasznalsz felvetelnel (fenykepezo vagy rendes video kamera), es nem hasznalsz CCM-et, eredeti hangot, akkor belassithatod felere a visszajatszas, ugy megdurvabb motionblur lesz benne😉))
Es ha "kameras" felvetel, neha erdemes elore hatra mozogni akcioknal - persze, ha fix fokuszos - igy neha eletlenedik, olyan mintha fokuszalna neha (kamu melyseg ellessegnek nem az igazi, de mivel az ember mindig a fokuszban levo autot figyeli, azert nem olyan rossz😉.
Mnemomic
Ma este nézem meg 😊

DTap
ez az "instant" video-gyorsan finomat (lehetne a minõség jobb is de ilyet tud a gépem)-örülök,hogy tetszik.

Alexease
NASCAR-Maskepp <#idiota><#zavart1>
akkor inkább Motor Mile 0.416 vagy Citrus County 0.375....biztos nem lenne magányos korozgetés,a keddi roadokat is felválthatnák <#nevetes1>

JuanG
vagy egy funfutam az új JGIR pályán ami 7 mérföld hosszú széles ovál <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
<#eljen><#taps>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

<#eljen>

CTS ovál jó lenne......esetleg kipróbálhatnánk egy BR pályát is.

Én nem vagyok a halasztás ellenzõje. Viszont ha lesz belõle valami, akkor én is ragaszkodom hozzá, hogy legyen helyette fun race, mert én elõre láthatólag maradok a péntek esti verseny mellett. <#vigyor3> Ez már részletkérdés, de mehetnék már akkor CTS ovál futamot is, olyan úgy sem volt mostanában.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

<#wow1><#taps>Cool!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Mnemomic
<#eljen>

JuanG
nagyon zsír!!! <#eljen><#taps> ... klassz ez a technika 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DTap
Alexease
Meg mindig OFF😊
Amcsi, Angol es egyebb helyeken szinte "alanyi jogon" lehet letolteni mindent, valami olyan "elcsepelt" (<#idiota>) cim alatt, hogy: "Az informacio szabadsaga" <#zavart1><#idiota> Ez nalunk is mukodik, 4-8000 Ft-ert az uzletekben😊)))) Pl. ilyenek vannak, tobb szaz oldalas konyvek, NEM warez, hivatalos oldal, evente uj kiadasokkal! Es persze vektorosan, PDF-ben😊
Alexease
OK, koszi! Majd sozlok ha pontosan kell valami😉 Egyelore meg kutakodom😉 Jobb ha van teljes es sajat😉
Alexease
A betetfutamok lehet hogy jok lesznek. Bar nem tudom mi lesz😉 De igazabol penzem sincs kimenni, es a kijutas is maceras😞

Aki mar volt kint, nem tudja esetleg, hogy orzott bicikli tarolo van a Hungaroringen? Valszeg hulye kerdes, mert nem hinnem hogy lenne, de vannak meg csodak😉)))
hehehe 😊

tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.

hehehe 😊

tölem is csúszhatunk, bár a legutóbbi pár futam már tényleg felért egy bikaerös altatóval. a betétfutamok viszont lehet, hogy jók lesznek.

Metwork
ha megmondod melyik táblák kellenek megnézem a clipart cd-ken

I will use google before asking stupid questions.

Alexease
Van valakinek esetleg KRESZ konyve (PDF), vagy valami adathalmaza a KRESZ tablakrol vektors formatumban, esetleg jobb minosegu kepekben? 😊 Bedoglott a clipart CD-m, es net-en nem igazan talalok osszefoglalo cuccost;( THX!
Alexease
Nem tudom. En speciel biztos nem megyek ki😉 De gondolom valaki messzebbrol jon fel Pestre, nem erne vissza, vagy haza sem megy a 3 nap alatt.
Ha sokan kerik akkor csusztathatunk, de ha nem, akkor nem kavarunk be. Igy is ugy is kevesen vagyunk, az egyebb nyari elfoglaltsagok miatt.
sajoati
ha csusztatunk, akkor legyen 1 fun race.

de miert kavar be a 22-kor kezdodo futam a HUN GP-nek?

Endure, in enduring grows strong...

Alexease
Vasarnap sem tortenik semmi😉 <#idiota><#zavart1>

Nem inditok meg szavazast a HNRF-en, de azert ide irja be mindenki a velemenyet, hogy elore tudjunk tervezni. Amugy felolem is csusztathatunk.
sajoati
semmi se tortenik F1-ben penteken, vagy a betetfutamok miatt mentek?

Endure, in enduring grows strong...

Metwork
gondolom tavaly is volt magyar nagydíj és akkor is volt CUP futam...

I will use google before asking stupid questions.

Tihy
toljuk le 😊 így is kevesen vagyunk...

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

HaZso
Épp nézegettem a versenynaptárat és látom, hogy az F1 Magyar Nagydíj péntekén (aug. 4) lenne egy CUP futam. Többen mennénk az F1-re, így nem lehetne egy egész hétvégét tervezni... mit szóltok hozzá? Maradjon az eredeti naptár, vagy eltoljuk?

Alexease
<#eljen><#worship> THX!
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, Magny-Cours, 38 kor, FAST2

HaZso
Ha Fast2 a neve akkor bizony azzal megyunk😊
robotnyk
kellene nekem az elõzõ michigani futamhoz használt setup, hálás lennék ha valaki adna egy linket hozzá. a honlapon 2005ös dátummal van egy feltöltve, de gondolom nem azzal mentetek. (mivel kipróbáltam, azt is mondhatnám inkább hogy remélem <#zavart1>)
thx elõre is.
nem egy need for speed mi? <#eplus2>

Watkins után, Michigan elõtt

Remélem elõbb-utóbb Alex is frissít majd, addig ez marad :/

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Logitech (DFP) kormany felhasznalokhoz.
Mint mar irhattam, tobb dolog sem tetszik igazan rajta, es/vagy szokni kell (termeszetesen a TM-hez viszonyitva;D), de most az FFB-vel is "gondjaim" vannak😉 Bar az erejevel nincs gond, de mintha nem lenne olyan reszletes/pontos mint a Thrustmaster (ami meg logikus is lehetne, mivel - ha jol tudom😉 - a TM az FFB "szabvany orokose"). Pontosabban: mintha kozepallasban, nem igazan lenne "rendes" FFB?! Mintha holtjateka lenne. A kormanynak, mint kontrollernek nincs gondja, az a tesztben es a jatekokban is latszik, csak az FFB tunik "lazabbnak" a kozepe fele. Pl. ha a TM-mel egyenes uton, kozepallasba belementem egy "katyuba/uthibaba" - elsosorban rF - akkor az bemozdult, rantott stb., ez meg meg sem moccan?!

A Profiller reszet meg nem nezegettem a kormanynak, talan ott is lehet valamit szoszolni.
THX!
gordon 24
Hát te kis fasz mit akarsz itt?

Downhill!!

Met
a viszont nem látásra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Cowek
Há te meg ki a nyavaja vagy? Melyik game?
(megjöttem nyaralásból, valahogy vissza kell rázódnom az életbe <#crazya>)

http://www.f1-info.hu/

Nah,hát..... elég ratyi egy game.<#violent><#gun><#levele>
Ami azt illeti Pete se csak a road-okra jöjjön pénteken, mert akkor mostanában nem látjuk viszont! <#ejnye1>

JuanG
de jövök majd 😊...

pontosan, DFP-t mindig kalibrálni kell a menet elött.

mi az hogy "kellett" nem jösz többet?

JuanG
azt majd nézd meg, hogy pl. nekem a DFP-t mindíg kalibrálnom kellett a nascarban, ha felléptem a szerverre...ha nem tettem meg akkor 1mm-es pedálnyomásra is blokkolt a kerék...

petesilver
A G25 teljesen más lesz, az tuti!!! Tegnap beszéltem nippon futam elõtt ninjával, ugyan ez volt a problémája. Momo force-al nyomta végig a nippon bajnokságot, aztán Zondához vett egy DFP-t, és nem tudta úton tartani a verdát, de legfõképp a pedálra panaszkodott õ is.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
En meg az uj kormany miatt olyan szinten szarul megyek, hogy szornyu;( Ha jol emlekszem majd' 3 masodpercel mentem rosszabbat mint a legjobbam, de 2-vel biztos kevesebbet mint a nagy atlagom😉
A kormany reszevel nincs gondom, bar szokni kell, de pedalok annyira gyengek, hogy alaig-alig erzem oket, nem tudok finoman adagolni, rajta tartani a laban, szinte azonnal blokkoltam mindig;( Minden fekezes kulon izgalom volt😉

Nem tudom milyen a tobbi Logitech, de ha ez "supernek" nevezett DFP ilyen, hat nem tudom...😉 Erosen tervezem a G25-ot, bar keves a bizalom, foleg ezek utan.😊 Remelem a Logitech nem csak "felkapta" a divatos 3 pedalt es a H-Pattern-t, es osszerakjak mint "jatek" kormanyt, vagyis ilyen "muanyagos", "konzol style-ban"?! Remelem, ha mar agyon dicserik, nem ilyen lagy rugos pedalok lesznek, es nem kisujjal valthato "palcika" valto😉))
petesilver
Elsõ Watkinsos versenyem volt, ahol bár mint tetû, 1 kerékcserével pont a közepén végig tudtam menni. Kár, hogy a vége felé blackflaget kaptam, aztán már mindegy alapon visszamentem kereket cserélni.

petesilver
Jövõ csütörtökön Sport klub 18.15 Clio Parádsasvár összefoglaló!!!