51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    THX!
  • Alexease
    A video jotekonyan takar:) Foleg ha kameraval veszik fel a monitort, mert akkor a szinek, a motionblur is megoldodik:))
  • gordon 24
    Szép!! Grattttttt!!!
  • 72TSanyi
    Aham. Thx. Elég realisztikusnak tűnik a pályagrafika így videon keresztül.
  • Cowek
    Szerintem is valami ISI motor.
  • Alexease
    Szerintem GTL.
  • 72TSanyi
    Ez a Toca Race Driver játék valamelyik verziója, amivel játszanak?
  • Cowek
    A nyeremény mondjuk felcsigázott...
    Használat közben...
  • IzI
    Talan vkit erdekel,penzes verseny

http://pcracers.org/superspeedway/
  • Met
  • Cowek
    Csináld meg a fóliatépést is! Igaz semmi értelme, de van egy szabad gomb még a kormányomon...
  • Met
  • CodeRed
    Ne viccelj már! Dehogy veszem annak! Úgyis tudom, hogy le fogod szedni ha elérhető lesz...
  • Met
    ja, nehogy fikázásnak vedd
  • CodeRed
    Csak egyszerűen a hatás miatt..próbáltam karc nélkül, de az sokkal gagyibb, mert sajnos nem lehet rá tükröződő map-ot tenni ami mozogna. Csak így tudtam elérni látványosan azt a hatást, hogy egy plexi mögül kuksizol ki. Igazából azt a hatást akartam elérni amit a gokartozások alkalámval tapasztaltam, mikor a jó kis agyonhasznált karcos sityak mögül néztem a pályát. A másiko ok, meg az, hogy az egyetlen nem "steril" játék a papys Nascar. Értem ez alatt azt, hogy olyan "olajszagú" az egész, olyan valós és nem egy "sterilizált" mint például az F1CH vagy bármelyik SimBin/ISI játék. (bár mostanában egyre jobban fejlődnek) Ezzel is erősíteni akartam az érzést.
  • Met
    kérdés, miért is karcos a plexi?:) F1-nél még ok lenne valamennyire ha nem vesszük figyelembe azt a fóliát amit letépkednek, de ez egy viszonylag zárt kocsi
  • CodeRed
    Ez a sisaknézet lett a végleges...Nemsokára letölthető lesz.

És itt nagyban is megtekinthető.
  • 72TSanyi
    Aham. Köszi. Rá nem jöttem volna!
  • B Lori
    Szerintem is valami egyesuleté mint pl. a cserkészek mert már volt ilyen
  • B Lori
    Konkrétan nem neked céloztam csak azért hogy esetleg nehogy valaki félreértse....a pálya ehhez a Mod-hoz készult de ha az eredeti ini-t hagyjuk akkor nem csúszkálna hanem ugy viselkedne az autó mint a tobbin ezért a 88 Mod-hoz is használható,bármelyik pályát meg lehet ilyenre csinálni,tulajdonképpen az elso ilyen próbálkozás úgy szuletett hogy a roadon esot akarták szimulálni,persze ott nem melegedett a gumi.
  • B Lori
    Oválon is jóóó,1.5 vagy 0.5 mérfoldesen eggyaránt,nekem a kedvencem a 0.5 mérfoldes Dirt pálya,sajna Daytona és Dega nem változik sokat de ott is meg lehet csúszni a pályák viszont nagyon szépen meg vannak csinálva így hangulatos.
    Ja,és ilyen pálya is van :)

• CodeRed
    Én ezt tudom, hiszen a road pálya is ehhez a modhoz készült ..de amúgy a feeling ott van!
  • B Lori
    Azt azért megint leírom hogy ez a 70-Mod csak vizuálisan más mert szintén CTS fizikát használja,ugye az ismert okok miatt nem lehet belenyulni,a pályákba lehet elérni a változást,kissebb a tapadás és jobban melegszik a gumi,az így beállított pályán pl az Truck vagy az Aero Mod is így viselkedne de ehhez a stílushoz a 70.-es autók illenek igazán akkor tokéletes a feeling.
  • Tihy
    Az egy vadász hívogatóhangféle lehetett, mert a verseny főszponzora a Bass Pro Shops volt, ami valami nagy vadász-horgász bolthálózat és ha jól emlékszem a cég emberei mondták a GSYE-t
  • 72TSanyi
    Tényleg, ebben a fórumban nem is kérdeztem még, de tudja valamelyikőtök, hogy pl. a legutóbbi Atlanta-i Nextel futamon milyen hangot utnánzott az egyik csóka, akik a klasszikus GSYE mondatot mondták végül? (Arra gondolok, hogy valami madárhang/fókahang szerű dolog lehet, de nem tudom hogy milyen meggondolásból) Ez valami Atlantához köthető fícsör?
  • 72TSanyi
    Ezt a modot BLóri ajánlásával már játszottuk multiba, Hazso részvételével is. A helyzet az, hogy bár én oválon még azóta sem próbáltam, az épített pályákon (pl. 70-es Riverside) valóban poénos volt, ugyanis gépészkedni kell rendesen a féktávon/kigyorsításkor egyaránt. :D
  • CodeRed
    Ez meg szerintem a legjobb mod NR-hez. Tegnap ki is próbáltuk, és road-on is kellemes! Minden kanyarért meg kell küzdeni rendesen. Jó kis muscle power! A linkelt video végét érdemes megnézni, nagyon hangulatos. Várom milyen lesz a 2.0-ás verzió, mert ahogy elnéztem a shotokat tuti befutó lesz.
  • CodeRed
    Na ez a nem egyszerű eset!
  • CodeRed
    Detto! ...amúgy THX!
  • sajoati
    hehe, mostanában annyit ülök gép előtt, hogy nekem lassan a default view is ilyen lesz. :)
    egyébként:

• CodeRed
  • gordon 24
    Az a baj hogy én sem. Pedig tényleg király volt az a kör. Na mindegy majd legközelebb.
  • PuMy
    Tök jól néz ki ahogy a versenyző bukósisakban ül a motorháztetőn meg a lökhárítón. :DDD De szerintem jó lett, grat! :P Ha kész a végleges mehet fel a HSW-re. :)
  • CodeRed
    Na ITT megtekinthető nagyban is. Egyenlőre még picit alakítgatok rajta aztán public lesz.
  • CodeRed
    Na így néz ki az új helmet view-em.

Youtube-on meg ha átkonvertálódik megnézhető menet közben is, csak az a baj, hogy ott sokminden elveszik. LINK
  • CodeRed
    Nagyon tuti volt! Volt ott kívül-belül egy kanyar alatt :-) Viszont a hülye fejemmel nem mentettem el...pedig izzasztó uccsó kör volt.
  • B Lori
    Ilyen is volt http://aerowarriors.com/nascarvideo.html
  • gordon 24
    (na jó éjt [holnap meló])
  • B Lori
    Szép volt,szerencsére még lett zold így a pit falon ulve nézhettem az utolso kort mikozben a csapatfonokom kedves szavait halgattam
  • gordon 24
    Nagyon kemény volt. Még én is tudtam egy sec erejéig küzdeni Zsoval. De aztán megjöttél. Az utolsó kör hát az meg kegyetlen jó volt. 0.09sec lett köztem és Gabi között. Nagyon kiru volt.