NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Lehet hogy veszek egyet megpróbálni. Ha nem ez a baj akkor meg van egy jó hangkártyám.

Downhill!!

DTap
Nekem csak beállitás volt,hát ha tudsz egyet kérni érdemes lenne kipróbálni.De biztosan jön majd vki aki jobban el tud látni tanáccsal.

robotnyk
alaplapi hangkártya felejtõs, 6-7kért már lehet audigyt kapni
gordon 24
És akkor mi a szart csináljak? vegyek egy hangkártyát és tiltsam le az alaplapit. Vagy másik hangkártya driver vagy mi?

Downhill!!

DTap
tud sajnos...mint korábban mondtam nekem a hang miatt volt hasonló a nascarral,és pont alaplap csere után-korábban nem volt.

gviski
Jó kis futam volt az elsõ pár körbe tudtam tartani a tempót, aztán jöttek a gondok, az elsõ pár sárga miattam volt, ezért sry... na szóval az volt a cél hogy célba érjek, a végén a kocsi nem volt az igazi kb 10MP/H kevesebett tudtam menni, de mentem hátha célba érek még 20kör volt és ismét megcsúsztam és itt vége lett a versenynek a kocsi nem tudnák megcsinálni....

Augusztusba leszek legközelebb futamon, remélem tudok rá készülni és végre versenyképes leszek.

Grat mindenkinek...

Virtual SimRacing

gordon 24
Ezt nem hiszem el!!!
Már kb 4-szer volt servizbe a gépem, és még mindig szar. Érdekes módon két három játékot utál csak eggyel müködik.
A háromba természetesen benn van a NASCAR 2003. Az egy jó az f1 chellenge.
Nem tudom mit csináljak komolyan, azt mondta aservizes ember hogy a Hardver része oké. Ez softveres gond. DE szerintetek aha Softver hiba van tud olyat csinálni hogy ujra indítja a gépet? Hát nem tudom, de ez már borzalmas ugy szeretem ezt a buzi játékot és nem bírok vele játszani, nagyon dühít a dolog.

Hát bocs az off-ért de egyszerüen már nem birom.

Downhill!!

DTap
A chase ugy hülyeség ahogy van mert csak a vitákat fogja szülni megint,nem is foglalkozom vele innét tovább.

DTap
semmi

Igen, mi ebben a nehezen érthetõ?

7x4=28 (28 alatt 7, felette 8), 8x4=32 (32 alatt 8, 32 felett 9), stb...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
tavaly 31-indulónál 8 volt a rájátszás idén 29-nél is anniy lesz?

Van ez így. Nem múlott rajta semmi lényegében, csak így HaZso nyert a változatosság kedvéért 😛

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

robotnyk
kösz a versenyt mindenkinek, a hibákért elnézést. kb 5szor fogtam falat, az egyik korai sárga után mikor nem pitteltem, és a második helyrõl indultam, kipörgettem a kereket, majdnem összehoztam egy balesetet. -.-
anélkül sem lettem volna versenyképes, de azzal a medvepuszival meg végképp nem. onnantól kezdve minden megállásnál kalapáltak.
Bocs az utolsó sárgáért,elég volt egy pici hiba az új gumikon....<#falbav>

Met ha vegeztel a futammal nehany percre gyere fel letsz a icq-ra
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Michigan, 100 kor, FAST2

Sorry, azt hittem hazaerek;(
Met
hsz vadász, menne már a gumiba 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
O az uj SG-s hirszerkeszto, midenhova van valami uj beszolasa, termeszetesen CapsLock-al, amugy meg goze sincs az egeszrol😉
Met
azta!!

robotnyk
pedig de 😄
Cowek
Eddig sem jött be az EA sorozat, így meg pláne...

http://www.f1-info.hu/

Én mag arra hogy vajon módunkba lesz-e kipróbálni.

<#eljen>

Eddig azt hittem hogy Johnson szurkoló vagy <#idiota>

robotnyk
az autóm holnapra

igyekszem kevés vizet zavarva végigérni vele 😊
NASCAR 2007 XBOS ÉS PS2 JÖ KI

Cowek
2-nél "beraktam a kosárba" és ott már átalakult a racingre :-)
Én megpróbáltam <#papakacsint>...

http://www.f1-info.hu/

Met
3 bolt forgalmazza, telcsizzetek
én csak láttam, hogy van, nyilván nem valami régi bejegyzés mert 28k, annó kicsit drágább volt 😄

sajoati
az csak úgy látszik, mintha lehetne kapni.... depo suxx. (de nyugodtan cafoljatok meg, konkret bolttal, ahol van ilyen...)

Endure, in enduring grows strong...

Met
na ja

Mer az jobb mint a racing?<#wow3>
Met
Megint lehet kapni Momo Force-ot a Depon. 28800 br-ért

Tihy

azokra a saját maguk fejlesztett lézeres kütyüvel bemért pályákra leszek kíváncsi...meg a többire 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

<#worship><#taps>

Alexease
Már megint mozgolódnak http://iracing.com/index.htm

HaZso
<#worship><#worship><#worship>

bcs78
Grat! Klassz lett! <#taps>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Vagy akár arra a hétvégére összehozhatnánk egy olyan HNR talit, hogy egyet gokartozzunk valahol. Mit gondoltok?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Újra fogalmazom a kérdést:tervezi-e esetleg több ember,hogy kilátogat a ringre (3napra)? Ha esetleg igen,akkor van értelme a szünet eltolásának.Máskülönben (1-2 ember miatt) nem érdemes,tavaly én HaZsóéktól játszottam de pl ott volt Pumy is (õ nem indult mert 3-an voltunk 2 gépre).Én meg tudom oldani csak miattam ne legyen halasztva.
Másik kérdés:
Tudom,hogy közülünk korábbi években többen is kilátogattak F1-re,esetleg lenne-e igény/kedvetek ,hogy vmi kempingezõ "buliban" (szombat-vasárnap) résztvenni?

Alexease
Mindegy <#idiota> Nezheto, es az a lenyeg <#vigyor3><#zavart1>
Alexease
Az mar regi es sokkal sz*rabb <#idiota><#zavart1>
PuMy
Ami végülis nem dvdscreener verzió hanem csak tc, lásd nforce. Csak a teljesség kedvéért. <#ravasz1>

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
nekem ilyenem is van 😛
Cars.2006.TC.XviD.Hungarian-LUMiERE

Alexease
Eredeti nyelven, DVDSCR-ben (vagyis DVD, csak meg gyari😄) "jelent" meg😊 (Cars.2006.DVDSCR.XviD-C14K) A lenti Sample ebbol van😊
Nektek már megvan ez a film? Azaz már neten elérhetõ valami nézhetõ minõségben?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Csatlakozom a véleményhez!<#eljen>

Tihy
nagyon jó, mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyom profin megcsinált film, rengeteg NASCAR-os "csemegével" 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
már meg nem mondom,hogy öszinte legyek.

sajoati
jok ezek az instant videok, ugyanakkor a hosszasan elokeszitett valogatasokat is nagyon szeretem, mindet szeretem. 😊

viszont vmi fust detail nem lehetett bekapcsolva, mert en szerintem kb. a 100-as tablatol fustolo elso kerekkel erkeztem bele Tihy autojaba. ;D

Endure, in enduring grows strong...

Ok. Részemrõl mindegy, hogy hol megyünk, akár Juan pályája is lehet....