51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Valszeg, valami kavaras lehetett az eredmenyekkel, nevekkel vagy csak Toya epp' nem ert ra.:) Vagy szokas szerint, megint en benaztam a levelezesemmel;) Ha keszen/meg lesznek, felrakom oket.
  • Alexease
    Tessek;)

HNR Nextel Cup, Phoenix
    - Eredmenyek\
    - Visszajatszas
    - Report
  • gordon 24
    A HnR oldalon miért nem frissülnek az eredmények? A Cup tabella még mindig a 31-dik futam utáni állást mutatja. Mi az Oka ennek?
  • HaZso
    Egy report-ot kérnénk szépen a tegnapi futamról.. :-)
  • bcs78
    Mivel (sajnos) alig vagyunk a pályán, még jóhogy kevés sárga van és azok is símán lezajlanak. :(
  • CodeRed
    Így igaz...nem gondoltam, hogy ennyire izgi lesz.
  • B Lori
    Ez volt az igazi NASCAR,az nagyon lehangoló amikor csak az ures pályát látod magad elott és a tukorbe az ilyen csata tobbet ér bármilyen helyezéstol.......az viszont nagyon jó hogy elég sokat tudunk menni sárga nélkul,ha van is valami baleset elég simán lezajlik és ez már tobb verseny óta így megy.
  • CodeRed
    Mikor ott a büntis restart után megindultál előre azt mondtam magamban "Most Toyának tuti vége" Az nagyon merész húzás volt külsőn.
  • HaZso
    Csak vissza kellett venni a motor teljesítményéből, nehogy az legyen mint az előző futamon (is). Elvileg az utolsó versenyre kész lesz az új fejlesztés, azzal talán nem lesz gond :-)
  • B Lori

én egyébként úgy láttam hogy Zso csak 7 hengerrel ment
  • Toya
    Nem, lényegében semmi nem változott, de azt hiszem ez nem is igazán fontos. Jót versenyeztünk és ez a lényeg :)
    Amikor valamelyik restart után külsőn kellett előznöm akkor magam is meglepődtem, hogy befért az autóm Met kocsija mellé :D
  • DTap
    Gratulálok!Bár mi (3.-4.-5.) az utolsó harmadban anyira el voltunk foglalva egymással,hogy nem is láttunk mi van elöl kivéve a gyorskör alatti csere után (nem is mertem beleavatkozni).A vége meg egyenesen megszünt a külvilág sztem mindhármunknál.Ez az eredmény akkor egy izgalmas finálét igér?Jó lenne vmi bajnoki tabellát látni nincsen neked?
  • B Lori
    Sajnálom,csak annyit tudok mondani a védelmembe hogy kénytelen voltam korábban fékeznem mert a kicsuszás után szarul viselkedett az autó és minden fékút egy kínlódás volt,kicsit elobb mellém is tudtál jonni és nem volt semmi gond szép side by side volt de itt bevallom nem számítottam rá hogy ilyen rovid féktávot veszel.
  • Toya
    Az mind semmi, én meg a pályán győztem le Zsot, na ez a valami :D
  • DTap
    nem lehet azt csak ugy elfelejteni...
  • CodeRed
    CCM-et már használni sem tudom, a múltkor próbáltam
  • DTap
    Ebből igazán csinálhatnál egy videót...
  • DTap
    Én nem váltogattam (egyszer sem) mert eddig minden itteni versenyemen szétszakadt a váltó.Mint ahogy elötte is be akartam bujni kisiven.A végén egyre késöbb fékeztem a legjobb köröket akkor mentem.Ha nem jössz annyira "lefelé" akkor nem fékezek ott folyamatosan-máskülönben kilöktelek volna de azt meg nem akartam csak igy tudtam elkerülni.
  • CodeRed
    Mert én mulatoztam ott előtted mi? A 127.ik körtöl elkezdett remegni a lábam rendesen...
  • DTap
    A verseny valóban izgalmas volt.
  • B Lori
    Nem mentettem a replay-t de ugy emlékszem nem fékeztem jobban mint a tobbi korbe,azt viszont láttam hogy te sokkal késobb kezdesz fékezni és féktávon nagyon rámjottél mindig ezért nem is volt furcsa hogy kozel voltál,csak az egyensbe vettem észre hogy nem vagy mogottem,te is váltogattál?
  • DTap
    NP-ezt mindenki elköveti az elején
  • gordon 24
    Jah sajnos.. Láttam hogy jössz mondom kicsit erősittek. Erre egy rosz féktáv és már kész is. Az egy szemét kanyar. De jó volt tényleg. Talán egyszer kicsit higgattabb leszek és akkor nem fordul elő ilyen. Hát ez van. De nagyon jó volt.

Nah viszont mostmá tényleg megyek mert megőlnek a haverjaim. Na hali
  • gordon 24
    Jah jó verseny volt!! Majd jövőhéten, nem kavarodom össze és akkor már az se lesz gond.
  • B Lori
    jó volt és sajnáltam hogy kicsúsztál így magam maradtam és a végére el is bambultam és szinte ugyan ott ahol te én is kicsúsztam,de legalább így jót versenyeztunk a végén :)))
  • DTap
    kérés: eredményt vagy reportot nem tud vki adni?
  • DTap
    Az utolsó 30 körben elég nehéz dolgom volt igy is Codered mögött.A végén meg Lori tréfált meg és elfékeztem magam.A várakozásaimnál igy is jobb lehetett volna de most igy jött ki-NP.(ja és én is büntit kaptam ott igy lehetett,hogy mögéd kellett állnom)
  • B Lori
    Lenne egy kérdésem,szerettek váltogatni vagy csak a kényszer miatt?a multkor már felhoztam hogy a szetupnál konnyen megoldható de senki nem reagált.
  • gordon 24
    Nah egész jó verseny lett volna ha nem csinálom meg a másoodik sárgát. Az autó hátulja eltünt. De azért még birta.

A 3-dik sárgánál volt egy kis galiba. 1 az hogy abszolut szabálytalan módon kimentem a körön belüli palikkal. Aztán DTap elöttem ment ki de a gép mégis elé sorolt én meg boklásztam ott összevissza. Ugyhogy faszán leszakitottam Dénest a mezőnyről igy szegénynek elég nehéz dolga lett Ugyhogy azúton is mégegyszer elnézést kérek. Na szóval jó volt végre (az elején gyors is voltam ugyhogy minden király. Na sziasztok.
  • Met
    kiszakadt a 4., de nem is baj mert a második sárga után csúszkált össze vissza, mintha elállítodott volna valami
  • gordon 24
    Többiek? Mi a helyzet?
  • gordon 24
    Tudom.. Sok lesz a sárga szerintem. Mentem pár karikát a 3-4-es kanyar nagyon csuszik fölleg a külső iven. Na mindegy majd lesz valahogy.
  • Met
    elhiszed, hogy nem a kezdés időpontján múlik, hogy mikor van vége ?:D
  • gordon 24
    Srácok 22-kor elkezdjük a versenyt tuttira? Utánna lennne dolgom kb 23:30 körül le kéne lépnem. Persz ha 0-ig tart az még talán oké..
  • Met
    a múltkori chellos szakadásból úgy is kimaradtál
  • gordon 24
  • CodeRed
    Nagyon remélem, hogy a UPC nem ma estére tervezi a szokásos karbantartását, mert már 1x fél órára elment a net (XIII. ker.). Azthiszem előkészítem a tőrkészletet...hátha be kell kopogni a legközelebbi irodához .
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Phoenix, 156 kor, FAST2

• Alexease
  • CodeRed
    A sisaknézet a Hungarian Simworld oldaláról elérhető!
    köszönet érte!